Arm Nederland. . .

Screenshot_24

(Door: Erik60)

What the fuck is er toch gaande in ons mooie Nederland? We stevenen rechtstreeks op de afgrond af. In plaats van een hypermoderne toekomst voor het land en zijn bevolking uit te bouwen, dalen we steeds sneller en sneller af naar de middeleeuwen. Overal verrijzen moskeeën die steeds groter en groter worden gebouwd en tegelijkertijd worden onze kerken in snel tempo afgebroken. Overal zie je vrouwen in nikab of met een hoofddoek lopen en overal waar je kijkt in de grote steden zie je bebaarde mannen in vroeg middeleeuwse jurken lopen. Is dat het moderne Nederland waar we in wonen? Is dit het moderne land dat we zo graag de wereld voorspiegelen? Nee hoor, we glijden af.

En ja, we glijden af naar de middeleeuwen. Wat kan een normaal mens nog anders denken? Overal verrijzen heel grote moskeeën die zo groot gebouwd worden dat ze mijlenver heel de omgeving domineren.  En de moskeegangers hebben niet graag vrouwen in de buurt. Vrouwen zijn in hun ogen minderwaardig. Dus verbergen die hap. We zetten er een muur tussen en klaar is Kees. Nou, voorlopig toch. Want het gaat verder en verder. De aanhangers van de profeet willen meer. En ze krijgen ook steeds meer van onze politici. Ik vraag me dikwijls af of onze politici nog wel kunnen slapen? Kunnen zij nog wel slapen met de gedachte in hun achterhoofd dat zij hun bloedeigen volk langzaam maar zeker naar de slachtbank leiden? Of zijn zij zo gewetenloos dat het hen niks kan schelen?

Ik denk dat de politici vanaf 1970 tot en met nu alleen maar aan zichzelf en het geld denken. Zij geven geen reet om ons. Het politiek-correcte is maar een fabeltje van onze politici om zich als laffe hazen te gedragen om zo geen moedige beslissingen te moeten nemen in het voordeel van de autochtone bevolking.  Zij liggen niet wakker van een roofoverval meer of minder op hardwerkende Nederlanders.  Maar o wee indien die Nederlander zich verdedigt. Dan zijn de rapen gaar. Moslims zijn altijd zielig en Nederlanders zijn altijd slecht. Bij vrouwe Justititia hier is iets niet in de haak. Het lijkt wel of het OM de taak op zich heeft genomen om islamitische criminelen te beschermen. Taakstrafjes zijn schering en inslag. Welke rechtschapen burger heeft nu nog enige vorm van geloof in het OM? Ik denk dat er nog maar heel weinig mensen zijn die nog hopen op een rechtvaardige zware straf voor de misdadiger die hen of een familielid iets misdaan heeft. Maar we blijven zwijgen en gaan gebukt onder de lasten van de opgedrongen multiculturele samenleving. We proberen te begrijpen waarom we dit moeten doorstaan.

Ondertussen worden in Nederland de grootste moskeeën van Europa gebouwd. En de kleine minderheid die daar tegen protesteert, is volgens de linkse media een racist. De zwijgende meerderheid van Nederland kijkt naar voetbal en naar “Boer zoekt vrouw”. Maar eens zal zij het besef krijgen dat Nederland niet meer Nederland is. Zij zal het pas beseffen wanneer ze zien dat er geen vrouwen meer onder de toeschouwers zijn die naar het voetbal kijken en dat de boer een vrouw moet uitzoeken die een boerka draagt.  Dan pas zullen veel mensen beseffen dat de wereld van weleer verdwenen is. Maar dan is het te laat, veel te laat.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

49 reacties op Arm Nederland. . .

 1. Peter zegt:

  Erik60 Ik ben bang dat u helemaal gelijk heeft en niet alleen u en ik denken dat, maar velen met ons. Alleen geen politicus, op Wilders en de rest van de PVV na dan, schenkt enige aandacht aan de Nederlandse bevolking. In heel Europa zien we dat probleem de kop op steken en de bevolking kan er niets aan doen want overal is de media op de hand van de corrupte politiek.

  Like

 2. Joost Visser zegt:

  Nederland is net als een klas. Er was eens een idee om een paar slimme kinderen in een klas dommerikken te zetten. Dan zouden de domme kinderen zich optrekken aan de slimmerikjes. Mis. De slimme kinderen werden dommer. Nederland loopt vol met achterlijken en die trekken het gemiddelde omlaag in sociaal en wetenschappelijk inzicht. Terecht ´arm Nederland´, er is geen progressie, maar regressie naar beneden toe.

  Like

 3. Alle mensen in Nederland zouden eens moeten kijken naar tv-programma; “Islamcriticus zoekt vrouw!” Die moet je niet zoeken bij de PvdA!

  Like

 4. Driek zegt:

  What the fuck is er toch gaande in ons mooie Nederland?

  Ja, dat vraag ik mij ook dagelijks af, want dit is niet normaal meer. Moskeeën verrijzen als paddenstoelen uit de grond, en de Nederlander laat het toe, die praat het allemaal goed, want niet alle moslims zijn zo beroerd. Nee, Beste Erik, ik troost mij niet met ijdele hoop. De overmacht is te groot geworden, we gaan eraan. Kwestie van tijd. Overigens heeft u een mooi duidelijk artikel geschreven. Mijn compliment. Ik hoop alleen dat uw mooie artikel niet beperkt blijft tot alleen de lezers van E.J. Bron.

  Like

 5. BertG. zegt:

  “This will be a revolution in the way Rome conducts its campaigns. I will quash my diluted enemies, not with the sword, but with art. My art! I intend to sing to them. First I will stand on the battlefield and let their gaze fall upon me. And than, I will simply… weep. And upon seeing how deeply they hurt me… they will weep. And in the morning, I will stand before them again, and I will sing. And my voice, will reach inside them, and take hold of their hearts.”
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/het_gebroken_geweertje_is_teru.html

  Like

  • Henk Engbers zegt:

   ” De wereld verliest een groot artiest “……maar wat jouw filmpje nou te maken heeft met het verhaal in “Arm Nederland” zie ik niet. ( Overigen wél een fantastische serie over het Oude Rome).

   Like

 6. sander zegt:

  mooi geschreven, nu allen stemmen op 18 maart op de pvv!! tijd dat we ons land schoon vegen van de moslim cancer

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Mee eens Erik.
  Men is bijna een crimineel, in Nederland en andere landen in de EU, als je tegen die arme moslims met hun geloof durft te protesteren.
  het gaat echt de “goeie” kant op met die islam.

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wordt dit ons lot….onvrijheid, angsten, pijn ?
  nu alles wat gezegd moest is gezegd,
  maar zwijgend in de doofpot steeds gelegd ?
  gaat deze Islam-hel de eindbestemming zijn ?
  .

  Like

 9. Erik60…Gij zeit een roepende in de nederlandse woestijn.Schijnbaar moet men buiten europa wonen om het leed te overzien,zo als ik,Jammer,jammer,jammer.

  Like

 10. FransDeWit zegt:

  Ja dat is nu de integratie die ze bedoelde maar dan net andersom, ze komen hier als gast en gaan daarna de lakens uit delen. Gewoon heel slim gespeeld en ja de domme mensen hebben het hier nog net voor het zeggen en daar maken die gasten handig gebruik van. Maar ik weet niet of jullie het al in die talkshows zien, de Nederlanders komen niet meer aan het woord, ze weten alles beter, bij ons deugd helemaal niets meer.

  Like

  • Driek zegt:

   FransDeWit zegt: Maar ik weet niet of jullie het al in die talkshows zien, de Nederlanders komen niet meer aan het woord, ze weten alles beter, bij ons deugd helemaal niets meer.

   Beste Frans de Wit, Die Nederlanders moeten eens wat minder naar die achterlijke televisieprogramma’s kijken, en al helemaal niet naar die domme talkshows, logisch dat de domme mensen het hier net voor het zeggen hebben. Flikker die TV toch de deur uit.

   Like

   • mijn-idee zegt:

    Inderdaad, geen tv meer kijken, zeker geen journaals, debat en/of actualiteitenprogramma’s geen Jinek, Pauw of Tan en dat al jaren niet.
    Geeft mij maar wegmisbruikers, of een quiz…….of ” Toen was geluk heel gewoon “

    Like

   • FransDeWit zegt:

    Beste Driek ik kijk al bijna helemaal niet meer naar de TV maar bij mijn vrouw staat die de hele dag aan net als het Amerikaanse voorbeeld, maar ik luister mee en ik hoor genoeg gewouwel. En heel veel vervelende kut reclame ja kut, al die inleg stinkdingen, hoeveel moeten er daar wel niet van verkocht worden om die kut reclame te laten uitzenden en dan die kruidvat……….. je rilt er gewoon van.

    Like

 11. delamontagne zegt:

  Niet alleen in NL wenst de meerderheid hun eigen ondergang,…………ZWEDEN.
  MALMO (ANP) – De eerste Pegida-betoging in Zweden heeft maandagavond enkele tientallen mensen getrokken. Op een tegendemonstratie waren verscheidene duizenden mensen afgekomen. Beide demonstraties waren in Malmö in het zuiden van het Scandinavische land.
  10-tallen TEGEN 1000-den ? ! ? ! ?

  Like

  • Ekster zegt:

   Maar in Zweden zijn ze dan ook compleet van het pad af. Ik ben bang dat daar niets meer te redden valt. Maar ik ben er niet zo zeker van dat het in Nederland niet dezelfde kant op zal gaan. Er is in Nederland toch ook veel te weinig protest? En als er al iets gebeurt zoals laatst in Leiden (waar welgeteld 5 mensen protesteerden), wordt er direct buitengewoon fel en overdreven gereageerd en gedaan alsof we met nazi’s te maken hebben. De ware (islamo-) nazi’s worden daarentegen beschermd.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Tegendemonstratie met duizenden personen!!! Hoe achterlijk kun je toch zijn!
   Natuurlijk ook veel allochtoon-ongedierte er tussen! Zweden krijgt wat het verdient!

   Like

 12. H.J. Römer zegt:

  Het is eigenlijk ongelofelijk, dat wij (de Nederlanders) dit allemaal maar zo laten gebeuren! Dat er hier nog Pediga beweging is, zoals in Dld enz. En straks stemt het klootjesvolk op Alex Pechduivel D’66, en word het nog erger! Niet alleen die Islam waanzinnigen, die hier de overhand krijgen, vormen ’n gevaar, maar vooral de Ellende Unie, die ons van alles en nog wat beroofd, is vele malen erger! Sinds wij in de Ellende Unie zitten, is het alleen maar inleveren, bezuinigen, korten,en opdraaien voor asiel, vluchtelingen, en islamitische gelukzoekers! De Ellende Unie aast nu op onze pensioen potten, waar ze binnenkort de oorlog met Rusland van kunnen betalen! De toekomst ziet er niet bepaald rooskleurig uit, ook al zou de PVV veel stemmen krijgen, dan wil niemand met hun regeren! Er is een lichtpuntje dat Griekenland de E.U. gaat verlaten, en dan volgen er meer, maar dat zal nog wel even duren, maar ondertussen komen die vredelievende moslims met duizenden de grens over, en worden hier met open armen ontvangen, door de linkse policor kliek!

  Like

 13. Idefix zegt:

  Dat is ook de bedoeling van voetbal en Boer zoekt Vrouw..Brood en spelen.

  Like

 14. Frerik zegt:

  Geweldig stuk, het grijpt als een raderwerk in mijn denkwereld, Verschrikkelijk om met zijn allen zo naar de bliksem te gaan. Even wat anders . Vanmorgen trof ik op het werk twee bouwvakkers aan en had deze personen nog nooit gezien. Het waren voegers. de ene had zijn busje versierd met allemaal friese vlaggen + met over het dahsboard een grote sherp met ”ik hou von Fryslan” . Zo liep ik op de mannen af en zei. ”’zo mijne heren Dit kanniet he, jullie denken te nationalistisch en dat past niet in een multiculturele wereld wat nederland nu is. dit is iets wat onze EU gerichte regering echt niet leuk vind. Jullie moeten meer hart hebben voor de arme immigranten die ons land verrijken. Nou toen werden deze heren toch woest en zeiden ”Deze regering is bezig het hele land te vernietigen en al het schorem maar binnenlaten en zie maar gvd hoe ze met onze oudjes omgaan gvd. en hoe gaat het straks met ons als wij oud zijn,heb je daar een antwoord op!!!. Nou voordat ik bijna hard weg moest hollen riep ik dat ik het van Harte met hun eens was en dat het allemaal een grap van mij was. Ik heb met hun afgesproken dat ze op de PVV gaan stemmen en dat er bij hun geen twijfel mogelijk was. de meeste bouwvakkers waar ik mee praat denkt er toch ook wel zo over. alleen weet ik niet of dat ze allemaal ook daadwerkelijk op Geert gaan stemmen. Ik hoop het.
  En dit geweldige geschreven stuk Erik, is weer de moeite waard om door te sturen naar de regering, als dat mag. Erik de Groeten van Frerik

  Like

  • Anneke zegt:

   Een heel goed stuk……en ook ik ben het er helemaal mee eens dat wij niet meer meetellen hier in Nederland…….enne Frerik, laat het aan die bouwvakkers lezen, heel veel mensen hebben nog niet gehoord/ gelezen over deze site….Zo wordt de groep groter en gaat het balletje rollen….

   Like

   • Frerik zegt:

    Anneke , ik denk dat ik ze morgen weer zie en zal hun zeker attenderen namens jou op de site van E.J. Bron. Afgesproken!

    Like

 15. hans zegt:

  we glijden al 30 jaar af!! Uit welk ei komt dit nu?

  Like

 16. twix zegt:

  Ik weet nog goed dat ik eind jaren 70 als 16 jarige mijn eerste vakantiebaantje kreeg als postbode in de Haagse schilderswijk, en toen al precies het zelfde dacht, what the fuck is hier aan de hand!!
  De vraag of onze politici naïef zijn of gewoon corrupt heeft me sedertdien nogal bezig gehouden.
  Ik vrees dat de meeste naïef zijn.
  Het viel me al eerder op dat ik mijn ongenoegens beter kwijt kon bij de haringboer op het Rijswijkseplein dan bij mijn doorgestudeerde medemens.
  Hoe dit komt kwam ik achter toen ik zelf rechten ging studeren.
  Met wetenschap heeft het weinig te maken, met brainwash des temeer, en wanneer je door mee te lopen een comfortabel leventje kunt leiden dan wordt je gewoon blind voor wat zich werkelijk afspeelt.
  Neemt niet weg dat ik denk dat degene die op Bilderberg zijn geweest wel degelijk beter weten dan dat..
  Ben wel somber geworden over de mogelijkheden die we als burger hebben hier iets aan te veranderen, wanneer je bedenkt dat naast onze media, ook onze universiteiten een agenda dienen.
  Vrees dat er iets groter achter zit dan wij als burger zijn.

  Like

 17. Dutchman zegt:

  Je hebt gelijk Erik met de vraag wat er toch gaande is in Nederland. Maar het plaatje is helaas groter. Het is niet alleen Nederland, maar nagenoeg het gehele Westen wat achteruit kachelt. Begrijpen doe ik het werkelijk niet. Hoe kun je willens en wetens je eigen beschaving zo om zeep helpen. De hele EU en langzamerhand ook de VS. Er zijn nagenoeg geen leiders of politici die zich verzetten tegen dit gezwel wat Islam heet. Is men dan zo blind? Retorische vraag. Kennelijk wel. Als ik op Facebook kijkt, niemand, maar dan ook werkelijk niemand maakt zich druk over de problemen in de wereld m.b.t. de islam. Men plaatst plaatjes van wat ze gegeten hebben, hun hond of de zoveelste selfie en video’s. Onvoorstelbaar, maar waar.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dan bekijk jij de verkeerde sites en ook zelfs op de startpagina kom je ze wel tegen. Je kunt bovenaan rechts zoeken naar groepen. Daar vind je al een hele boel.

   Like

   • Dutchman zegt:

    Nemesis,

    Wat betreft Facebook, het hangt van je interesses af wat er in de startpagina staat. FB weet wat je leuk vindt 🙂 Wat ik bedoelde was in mijn eigen familie en kennissenkring hoor en lees helemaal niks over de problemen met de IS en de islam.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, zo werkt FB. Maar je kunt die sites ook opzoeken, zoals ik al aangegeven heb. In het vakje: zoek naar personen etc. Geef daar maar eens Islam of IS in en wat meer onze richting PEGIDA of zelfs Pro Patria.

    Like

 18. twix zegt:

  Niet dat iemand er iets aan heeft, maar de menselijke geschiedenis verloopt cyclisch en niet lineair, dient denk ik wel een hoger doel, maar wat maakt het uit wanneer je naar de klote gaat.?

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Als Nederland verloren lijkt zal dat hopelijk meer opgaan voor de EU want die is allang bezig om zichzelf te vernietigen! Maar ik vermoed ook dat de islam zichzelf gaat vernietigen met zijn terreur en verdeeldheid, gelijk zoals de nazi’s en communisten deden! Dat islamtuig lukt het toch nooit om alle autochtoonse Europeanen tot de islam te bekeren en zodra zij weer een bloedige aanslag plegen breekt er beslist een Europese burgeroorlog tegen zowel hen als de EU uit!
  Het is zelfs veel te moeilijk voor de linkse islam- en EU-aanhangers om alle, hun vijandig gezinde, Europeanen te arresteren of liefde toe te kennen met valse propaganda voor de islam en de EU daar zij deze alleen maar in gedachten, woorden, en geschreven teksten haten! Maar tallozen onder deze Europeanen vallen al vaker moslims en moskeeën aan en dat worden er alleen maar steeds meer, meer, meer, meer!!

  Like

 20. scooter zegt:

  allee Nederlanders, ze staan op de foto nochtans klaar om ze onder hun reet naar de maan de stampen. Waar wachten jullie nog op.

  Like

 21. ferry zegt:

  Fabel

  Er was eens een schaapskudde in het oosten van het land.
  De kudde was onder gebracht in een stichting en bestond uit een vijftal bestuursleden, een gediplomeerd schaapsherder, 3 Border Collies en 400 schapen.
  Op een dag kreeg een van de bestuursleden te horen dat er in een noodlijdende dieren tuin in Polen 3 wolven zaten die er slecht aan toe waren. Het leek hem wel een humaan en goed experiment om de wolven op te laten halen en ze gras en hei te leren eten en ze te laten integreren in de kudde om als schaap nog lang en gelukkig verder te leven want gras en hei was er genoeg.
  De herder kreeg dit plan te horen tijdens een dagelijks bestuur vergadering en gaf te kennen dat hij dit geen goed idee vond, maar de overige bestuursleden negeerden de herder, waren enthousiast en stemden in.
  De herder gaf nogmaals aan dat hij dit gevaarlijk voor de kudde, maar hij werd uitgelachen want een van de bestuursleden was een liefhebber van grote hondenrassen en had er dus verstand van en was overtuigd dat de wolven vanzelf de gewoonten van de schapen gingen overnemen want die waren tenslotte in de meerderheid. En als en straks welpjes geboren werden wisten die niet beter dan dat ze schaap waren en was er niets meer aan de hand.
  Inmiddels was er een bestel auto gearriveerd met daarin een krat met 3 wolven, die behoorlijk honger hadden gekregen van de lange reis. De herder stelde voor om dan in ieder geval de wolven apart te houden van de kudde om ze te kunnen observeren, maar werd door de voorzitter beschuldigd van discriminatie en begon over een concentratiekamp en treinen die op tijd reden en zo.
  Het duurde niet lang of de eerste incidenten deden zich voor. Drie schapen waren gedood en 2 gewond. De herder nam contact op met het bestuur, maar kreeg te horen dat dit slechts een incident was en de overgrote meerderheid van de schapen was tenslotte ongedeerd. Op de opmerking van de herder dat dit toch echt in de aard en cultuur van de wolven zat, reageerde de voorzitter dat de herder xenofoob was en beschuldigde hem van discriminatie en het wegzetten van een heel ras.
  Niet lang daarna ging het weer mis. De herder trok weer aan de bel bij het bestuur. Dat vond dat de herder de wolven geen kans gaf, dat hij gewoon een hekel had aan wolven, hij moest maar wat meer respect hebben voor de cultuur en gewoontes van de wolven en anders waren die schapen misschien wel van ouderdom of ziekte gestorven dus eigenlijk bewezen die wolven de kudde een dienst. De voorzitter bracht nog aan dat de collies toch ook van wolven afstammen en die gaven geen ook problemen. De herder gaf aan dat de collies onder controle stonden en de wolven niet.
  Het gealarmeerde publiek en de pers werd door het bestuur gerust gesteld dat dit slechts een incident was en niets met de wolven zelf te maken had maar ze gingen het voorval verder onderzoeken. Er werd uit de kas van de stichting een stoere velduitrusting aan geschaft voor een onderzoek bij de kudde ter plaatse. Daar aangekomen had het bestuur niet zoveel zin en tijd om helemaal naar het midden van de kudde te gaan, want plusminus 400 schapen bestrijken een aardige oppervlakte. Er werd besloten om 10% van de schapen te interviewen om toch een representatief onderzoek te krijgen.
  De eerste 40 schapen aan de buitenkant van de kudde werden gevraagd naar de nieuwkomers, ze kenden de wolven allemaal persoonlijk maar hadden nooit iets gemerkt van de problemen met ze. De wolven waren erg vriendelijk.
  De herder gaf nog aan dat de schapen in het midden van de kudde direct rondom de wolven toch erg bang waren, maar het bestuur vond dat de schapen zich bang lieten maken door de herder die de hele tijd maar zat te roeptoeteren hoe gevaarlijk die wolven waren.
  Verder werd besloten een van de collies te ontslaan omdat die erg relaxed en vriendelijk de kudde in de gaten hield en men bang was dat de hond niet genoeg autoriteit en overwicht zou hebben als hij moest optreden. Het bestuur verordonneerde dat de wolven voortaan schapen van Lupudoïde komaf te noemen, zodat de wolven zich niet langer een tweederangs schaap voelden. De naam wolf had inmiddels toch een wat negatieve annotatie gekregen.
  Een noodlijdende dierentuin in Oekraïne had drie wolven die er ook slecht aan toe waren en door het succes dat bleek uit het veldonderzoek werd overwogen om ze op te laten halen…

  Like

  • Ekster zegt:

   Maar hoe loopt het verhaal af? Worden de schapen allemaal opgevreten, krijgen ze ooit nog eens hulp van het bestuur of gaan ze het recht in eigen hand nemen? En zo ja, hoe gaan ze dat laatste dan doen? Schapen zijn schapen, ze zijn machteloos tegenover wolven…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Prima situatietekening!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Spijtig dat als deze fabel (met een filosofische les daarin waar ik al jaren op kick want ik ben gek op fabels) op waarheid was berust dan zouden wat mij betreft 300 wolven Nederland in mogen komen om de konten van al deze stomme multiculturele bestuurders aan flarden te bijten om er daarna nog hondsdolheid aan over te houden! Helaas was de VVD er in 2013 al geen voorstander van om wolven in Nederland te laten immigreren want ze zouden hier zogenaamd kinderen doden, vee aanvallen, het verkeer in gevaar brengen en hondsdolheid veroorzaken! Toch verkies ik hier in Nederland 300 a 400 wolven boven het tienvoudige aan linkse bestuurders en extremistische moslims al vinden deze laatsten honden en varkens nog onrein! Maar deze dieren mogen, samen met wilde zwijnen en wolven, dit soort uitschot eens stevig bijten en een stevige bloedvergiftiging bezorgen waarvan ze NOOIT meer kunnen staan of zitten!

   Like

  • Pegidafan zegt:

   He Ferry , het waren toch gematigde wolven die zijn toch niet zo gevaarlijk , die eten alleen schapen als ze honger hebben . Terwijl die extreme wolven al die schapen willen doodmaken.

   Like

 22. Thoth zegt:

  Islam moet verboden worden in Nederland en Europa.
  .

  Like

 23. lucky bee zegt:

  Al deze moskee’s en al de mensen die er in Salaten,is een belediging van de God van Abraham, dat ons de 10 geboden via Mozes heeft gegeven.Op de Berg Horeb. Gebed is een dialoog tussen God en wij mensen; salat is geen dialoog tussen Allah en moslims.

  Like

 24. Break the System zegt:

  Heel Nederland klaagt, boven genoemde reacties zijn duidelijk, maar in Nederland worden we te langzaam wakker, Break the System heeft al diverse demonstraties gehouden, de laatste op 27 januari werd door een overmacht aan agressieve politie tegengehouden, maar op 14 maart in Amsterdam is de volgende demonstratie in samenwerking met meerdere organisaties.
  Kom uit die luie stoel en laat aan Nederland zien dat ook wij genoeg hebben van deze Bilderberg regering!!!
  Break the System 14 maart Amsterdam, de Dam 15.00 uur!!!

  Like

 25. FransDeWit zegt:

  Mensen zijn bang geworden Break the System om te demonstreren. En als je gaat wordt door die gluiperds van de regering verteld dat er een hitlergroet wordt gegeven en heel veel met leugens gegooid. De politie is helaar een beetje te fanatiek geworden tegen de gewonen man. Je moet tegenwoordig heel erg oppassen met wat je zegt en waar je loopt. Het is gewoon tijd voor een soortt A-Team geloof me, die in het geniep dingetjes opknapt.

  Like

 26. Jade zegt:

  Zeer sterk artikel Erik60…
  Verspreiden maar, zou ik zo zeggen.

  Like

 27. haat marokkanen zegt:

  Het is al lang duidelijk maar grotendeel slaapt nog of is nog naïef en ziet niet wat er gaande is. Misschien is het socialisme er niet eens om de Nederlandse beschaving te dienen ,maar zit men er voor zichzelf. De Shariadriehoek is een plaats die door de autochtone bevolking is opgegeven aan de moslims , hier kun je goed zien wat er gebeurt met een gebied die volledig in handen komt van die lui. Niets geen tolerantie en val je niet in de smaak ? Dan volgt een offensief , terreur , pesterijen , intimidatie etc Dat is allemaal nog redelijk onschuldig als je ziet wat ze met je doen als ze de macht volledig in handen krijgen , en dit is wat ze willen , dus wat moet er nog gebeuren om de ogen van de mensen te openen. Als de politie hier niet meer de veiligheid van mensen kan garanderen is het afgelopen en krijg je een soort ” Banlieu”

  Like

 28. Pegidafan zegt:

  NEDERLAND is allang geen NEDERLAND meer ,ik ben 23 jaar geleden verhuist uit ROTTERDAM,naar Brabant,en waarom ? Door al die klere leiers die ze hier binnen hebben gehaald . Eerst denk je bij je zelf , ik laat me in mijn eigen land niet wegjagen door zo,n stelletje tuig van de riggel , maar op den duur is er geen houden meer aan . Eerst zijn de grote steden naar de klote geholpen met als resultaat dat ik een vluchteling ben in mijn eigen land . Zou veel liever in me stadje wonen , maar dat is niet te doen met dat schorrem.Maar nu wordt ook het platte land verziekt met dat tuig ,ik woon in een klein dorp waar ze godverdomme nu ook al met die boerka,s lopen . Ik word kots ziek als ik zie hoe ons prachtige en vredige land naar de klote is geholpen.NEDERLAND het land waar de touwtjes uit de deuren hingen , je had geen sleutel nodig . En wanneer is daar verandering in gekomen .Ja verdomme toen ze al die zogenaamde gastarbeiders hier heen hebben gehaald ,die nu bijna allemaal een uitkering hebben .Ja het was een echte verijking , die zielige gastarbeiders die alleen het vieze werk mochten doen. Zie je ze zitten in de tweede kamer met die vuile handen , laat me niet lachen , wij zijn naar de knoppen geholpen door die fariseers. En zoals het nu gaat hebben wij de echte NEDERLANDERS straks geen moer meer te vertellen.

  Ik hoor nu al op mijn werk zeggen door Brabanders die carnaval moeten gaan vieren dat ze twijfelen om te gaan want zo,n menigte is een uitgelezen plek voor een aanslag .Het moet toch niet gekker worden ,maar wat ik wil aangeven is dat de mensen zich hier ook niet meer veilig voelen door die ploerten. Ons vredige land was prachtig ,gezellig ,vreedzaam , goed geordend en gestructureerd , een goede zieken zorg ( niet meer te betalen ,want als ze hier binnen komen worden gratis hun gebitten gerenoveerd. Gratis medisch gekeurd etc etc .) Een goed vangnet voor als we even zonder werk zaten . Goede ouderen zorg (helemaal naar de klote ,niet meer te betalen) . Dat hoorde we vroeger nooit ,niet meer te betalen . Hoe zou dat toch komen. We leven nu in een heel ander land dit is NEDERLAND niet meer , dit is GEEFMAARWEGGISTAN . LINKSE SCHOFTEN.

  Like

 29. oinnk zegt:

  Fuck de nederlandse “rechtstaat” en al hun n.s.b.medewerkers.

  Like

 30. oinnk zegt:

  Helemaal mee eens de kan.er voor alle politici

  Like

 31. Pingback: NEDERLAND GLIJDT STEEDS MEER AF…. | eunmask

 32. Anneke zegt:

  @Pegidafan…..Ja; de indentiteit van d’n Broabaanders is enorm vervlogen naar andere sferen…..Al enige jaren merkbaar dat het caarnavaaal minder en minder gevierd wordt. Men heeft met het jaar financieel minder en minder te besteden; terwijl men meer en meer moet uitgeven. Neem alleen al de maandelijkse vaste lasten. EN…..De vier Brabantse grote steden zijn enorm aan het islamiseren…De wijken zijn (in eigenlijk ’n vrij kort tijdsbestek) ziek geworden; zeker de ‘sociaal-modale’ woongebieden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s