‘Het is verontrustend dat Merkel in onze naam toegevingen doet aan Erdoğan over toetreding tot EU’

Screenshot_27

(Door: Jean-Pierre Rondas)

‘Het platte gemarchandeer tussen Merkel en Erdoğan zal het vluchtelingenprobleem voor geen meter kunnen oplossen’, schrijft Jean-Pierre Rondas. Volgens hem is het de hoogste tijd voor referenda over een mogelijke toetreding van Turkije tot de Europese Unie.

Bondskanselier Merkel en Turks president Erdoğan op hun gouden zetel. Moment de gloire voor Erdoğan, vernedering voor Merkel. Zo kwam het toch over: Recep Erdoğan zou meer Syrische vluchtelingen ‘in de regio’ opvangen en in ruil daarvoor zou Angela Merkel haar best doen om Turkije in de Europese Unie te loodsen. Ze zou de toetredingsonderhandelingen versnellen, kopten vele kranten de volgende dag. Voor de meeste Europese burgers moet dit als een verrassing zijn overgekomen. Waren die onderhandelingen immers niet al een hele tijd opgeschort? Waren Europa en Turkije het niet eens geworden dat ze het niet eens geraakten, en hadden de Turken er op den duur zelf geen zin meer in, beledigd als ze waren door de vele eisen die hen door de ‘christelijke club Europa’ werden gesteld? Zouden ze zich nu niet op Azië richten, waar meer dan genoeg zaken te doen waren? Met andere woorden, was de mogelijkheid van het Turkse lidmaatschap niet van de baan?

Lees verder>>>
(h/t “Johan G.”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Islam, Islamisering, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op ‘Het is verontrustend dat Merkel in onze naam toegevingen doet aan Erdoğan over toetreding tot EU’

  1. koddebeier zegt:

    Het is toch van de zotte dat het trollen wijf in Europa de dienst uit maakt !!

    Like

  2. louis portugal zegt:

    Helemaal mee eens.
    Merkel maakt Europa eerst kapot met al die “vluchtelingen” en dan draagt ze het over aan Erdowaan.
    Echt beangstigend.
    We hebben net verkiezingen gehad in Portugal waarbij het mogelijk wordt dat de socialisten met 2 soorten communisten en een links blok een meerderheid vormen.
    Ik hou niet van die linkse club MAAAAAAR EEN ding vind ik mooi van die communisten.
    Ze willen UIT de EURO.

    Like

  3. exmarineman zegt:

    Heb hier op deze site nog even het VN-Handvest gelezen en bewaard en elders heb ik ook al met verwijzing er naar gereageerd en hier in het kort nog maar eens. De huidige politieke leiders hebben van de Europese volkeren eigen helemaal GEEN mandaat om de besluiten te nemen zoals ze die de afgelopen 20 jaar eigenlijk hebben genomen met betrekking tot de EU enz. Ik stel dat men alleen mandaat van de kiezers heeft gekregen voor wat de diverse partijen in hun verkiezingsprogramma hebben geschreven/neergezet. En wat men heeft gedaan in alle coalities is veel te ver gegaan of zelfs in strijd met de verkiezingsprogramma’s. Derhalve zijn vele besluiten ONGELDIG en zou Nederland ZONDER konsekwensies uit de EU kunnen stappen. Tenslotte hebben wij in een referendum tégen de EU en har Grondwet gestemd. En dus is het besluit en akkoord van Lissabon ONGELDIG voor Nederland want toenmalig kabinet olv Bakellende had er GEEN mandaat voor van het Nederlandse volk.

    En vwb Erdogan en Merkel…..alleen echte dictators zitten op gouden zetels betaald door de inwoners maar in dit geval door de Europese belastingbetalers. Bovendien is Erdogan met toestemming van de EC/EU en USA begonnen met de Koerden aan te vallen en volkeerenmoord te plegen op de Koerden terwijl hij op papier ISIS bombardeert. Na het gesprek zeiden beiden nog dat de Turken nu zonder visum naar Europa mochten gaan reizen……hoe zo naar Europa? Ze hebben toch altijd gezegd dat Turkije in Europa ligt en daarom ook tot de EU moet worden toegelaten….maar kennelijk komt nu de waarheid er uit of was het een verspreking van beiden?? Want tenslotte ligt Turkije ook helemaal niet in Europa en heeft dus bij de EU N I E T S te zoeken, het is gewoon geen Europees land.

    Like

  4. Tistochwat zegt:

    Het is gewoon een krankzinnige klucht met dat idiote wijf en die Turk.

    Like

  5. Lijkt me een prima ideel om een referendum te organiseren. Maar niet een raadgevend, maar een bindend referendum want de ervaring leert dat de heersende eurokliek totaal maning heeft aan haar burgers.

    Like

  6. Jean zegt:

    Adolfine Merkel heeft niets toe te geven aan die Turk, Adolfine hoort opgesloten te worden in een krankzinnigen gesticht want die bitch is levensgevaarlijk voor ONS Europa.
    Wij Europeanen zijn voor 100% TEGEN Turkije bij Europa want Turkije is geen Europa en zal ook nooit als een Europees land beschouwd worden gezien zijn barbaarse achtergrond wat die lafaards van dat EU gedrocht daar ook mogen van denken.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Hitler wilde Europa veroveren, Merkel wil Europa vernietigen !

    Like

    • Guardiacivil zegt:

      In short, the MONEYCHANGERS create the problem to begin with, (Mountainous, Usurious DEBT ­ causing chaos and unemployment) ­ they then use their “money” to create and control the REACTION to the Problem (Protests and Revolutions), and in the end achieving the realization of the initial goal ­ POWER AND CONTROL OF WORLD GOVERNMENT. Dit is een deel uit The Vatic Project. zie: http://vaticproject.blogspot.com.es/

      Like

  8. leefbarbaar zegt:

    En zo is het maar net.
    Want waarom afspraken maken met Turkije om eismoslims tegen te houden en tegelijkertijd Turkije beloven dat hun eigen eismoslims hier allemaal een uitkering mogen halen?
    Het D66-gehalte van Merkel maakt me misselijk.
    Vroeger, toen wij nog een land waren, konden we lachen om die moffen, maar het wordt toch steeds duidelijker dan onze regering van ons land een provincie heeft gemaakt van het Vierde Rijk en dat er alweer een Duitser aan de touwtjes trekt.
    Ik wil mijn land terug. En de Turken gun ik ook een eigen land, in Turkije.

    Like

  9. Sjaak zegt:

    Kerstmis 2015 !
    Merkel/Ferkel begroet de 2 miljoenste asylparasiet !

    Like

  10. Guardiacivil zegt:

    Wie oh wie in Duitsland stopt deze zieke geest

    Like

  11. Jan zegt:

    Intussen in Denemarken: Hizb ut-Tahrir march in Copenhagen for sharia and jihad

    http://www.liveleak.com/view?i=a28_1445719613

    Like

  12. edjan zegt:

    Omdat de verkiezingen in Turkije naderen, worden da laatste tegenstanders van Erdogan nog snel even in de bak gegooid: de laatste restjes vrije pers (bron RTL 7 nieuws)

    Like

  13. Guardiacivil zegt:

    Ik ben begonnen met het Vatic Project te lezen. Raad dit iedereen aan. Hitler-Merkel-Zionisten-NWO-wereldbankiers-conflikten. Het is voor een paar weken leesvoer maar overduidelijk een beter zicht op wat in de wereld en hier en nu gebeurt. http://vaticproject.blogspot.com.es/

    Like

Plaats een reactie