Advocaat van Kotsaba choqueert Europese parlementariërs met waarheid over situatie in Oekraïne

Screenshot_15

Tatyana Montyan

(Door: Sam Lowry)

De Kievse advocate Tatyana Montyan verdedigt Ruslan Kotsaba, een journalist uit Ivano-Frankivsk die op 7 februari 2015 werd gearresteerd vanwege het plaatsen van een anti-oorlog video op internet. Montyan nam deel aan een hoorzitting en diverse bijeenkomsten in Brussel in het Europese Parlement met haar cliënt als onderwerp. Na terugkeer sprak zij met diverse journalisten op het de luchthaven van Kiev. De vijf minuten durende video (Oekraïens) kan hier worden bekeken.

Montyan zei dat het doel van de hoorzittingen in Brussel was het Europese Parlement te vertellen wat er feitelijk gaande is in Oekraïne. Haar opzet is geslaagd, zei ze. Naast de zaak van Ruslan Kotsaba is ook uitleg gegeven over andere probleemzaken en ook de algemene moeilijke situatie in het huidige Oekraïne op het gebied van mensenrechten kwam aan de orde.

Lees verder>>>
(h/t “jowitteroos”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, Mensenrechten, nieuw fascisme, Oekraïne, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op Advocaat van Kotsaba choqueert Europese parlementariërs met waarheid over situatie in Oekraïne

 1. Cathja zegt:

  Weer een beerput die open gaat……

  Like

 2. janchik zegt:

  Daar zal Chocoprince Poroschenko zich geen minuut om druk maken. Volgens 1 van zijn laatste onafhankelijke ministers, die nu afgetreden is, heeft hij samen met zijn vriend in het kwaad Jatsenjuk, nu al 15 miljard dollar op zijn rekening bijgeschreven. Terwijl in het Westen de economische gelukzoekers alle gezondheidszorg gratis krijgen, sterven ze in Oekraïne bij bosjes, omdat de mensen (98%) geen geld hebben(pensioen € 50,– per maand, levensmiddelen 10-20% duurder dan bij ons) om een fatsoenlijke zorgverzekering af te sluiten, en ze alleen maar geholpen worden bij contante betaling in de ziekenhuizen en apotheken.
  Enne, heb je geen geld, nou simpel toch, ga je maar dood. Dit gebeurd er nu door toedoen van die regerings fascisten. Zie of hoor je hier niks van hoor, wordt door onze staatsomroep cq media angstvallig geheimgehouden. Men heeft het te druk met diners bij te wonen in opdracht van hun bazen, dus de regering en de linkse rode rotzakken partijen. En die achterlijke Nederlanders belonen die lachende clown ook nog es met 2 extra zetels. Sorry, maar met zo een mentaliteit, zie ik het somber in voor dat referendum.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Hadden Verhofstad en die van Balen met zijn vingertje omhoog hier ook een mening over. Ze zouden alle twee gekielhaald moeten worden. Natuurlijk niet van bakboord naar stuurboord maar van voorsteven naar achterdek. Zouden ze echt niet weten dat in Kiev nu raszuivere nazi’s de dienst uitmaken. Dit soort recht zaken doen me denken aan de nazi showprocessen met rechter Freisler als voorzitter. Weet wat je stemt het komende referendum.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  En dan willen ze ook nog een handelsverdrag met de Oekraine en dat wij, de burgers van Nederland, daar onze fiat aangeven door ja te zeggen tegen het referendum. Forgett it!!!!!
  Stem TEGEN op 6 april. Tegen het verdrag met Oekraïne!

  Like

 5. Ron zegt:

  Weer een belangrijke reden om op 6 april tegen te stemmen.

  Wat een schurkenbende daar.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Hoe gaan wij dit bekend maken bij heel veel Nederlanders. Welke journalist wil dit verhaal naar buiten brengen, liefst op de voorpagina van een grote krant, wie durft er nog in Nederland.

  Natuurlijk ga ik NEE stemmen…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s