Winst voor PVV na Brussel

Screenshot_94

DEN HAAG – De aanslagen in Brussel hebben gezorgd voor een stijging van twee zetels voor de PVV, zo blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond. De partij staat weer op 39 zetels. SP en D66 zijn elk één zetel kwijt. D66 komt daarmee op 13 zetels, de laagste score sinds vlak na de verkiezingen van 2012.

Uit de peiling blijkt verder dat ongeveer driekwart van de Nederlanders denkt dat terrorisme in Europa niet te voorkomen is, wat er ook wordt ondernomen. Van de kiezers denkt 68% dat de kans nu (vrij) groot is dat ook Nederland te maken krijgt met een aanslag. Dat was na ’Parijs’ in november 56%.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Winst voor PVV na Brussel

 1. U.G. Kempenaer zegt:

  Als er een aanslag komt in Nederland dan het liefst net voor de verkiezingen. Wellicht dat dat de ogen opent van de oerdomme massa die zich keer op keer laat bedriegen door de huichelaars van de systeempartijen. De PVV lijkt zo rond de 35 zetels te blijven hangen. Na een islamitische aanslag stijgt dat richting de 40, daarna zakt dat na enkele weken zonder aanslag weer terug naar rond de 35. Dat is te weinig. De PVV moet richting de 80 zetels zodat er echt een begin gemaakt kan worden met de verwijdering van de islam en de moslims uit ons land en de vervolging en bestraffing van de landverraders, de apologeten en faciliteerders van de islam.

  Bizar dat er nog niet-moslims zijn die op de systeempartijen blijven stemmen. Werkelijk waar, dit zijn echt diep geretardeerde zombies, totaalidioten die eigenlijk te achterlijk zijn om mee te beslissen over de toekomst van dit land.

  Like

 2. Jean zegt:

  Als Nederland en België doen wat Geert Wilders gezegd heeft komt het nog goed met Nederland & België, maar ook doen want wij walgen van alles en iedereen wat gelinkt is met die smeerlapperij islam. Bah het woord uitspreken veroorzaakt al braakneigingen en dan heb ik nog geen voddenvolk gezien.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Helaas heeft geen enkele peiling invloed op de regering. Rutte knoeit maar een eind weg. Zo af en toe is men geschokt en daar blijft het bij. Van massaal uitzetten van islamisten en sluiten van grenzen is geen sprake. Men papt en houdt nat en het persbericht van de komende aanslag ligt al klaar, alleen de datum moet nog worden ingevuld.
  Ik wil een nieuwe regering, een echte regering.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Al meerdere keren blijkt uit de peilingen van de Hond dat de PVV blijft steken op 39 virtuele Kamerzetels. Dit zou het maximale aantal zetels kunnen zijn dat de PVV kan halen. Hoeveel effect dat zal sorteren bij de komende tweede Kamerverkiezingen blijft zeer ongewis. Vele kiezers behoren tot de zogenaamde zwevende kiezers die in het stemhokje nog niet zeker zijn van hun zaak. Het zal toch zeker weer niet zijn dat van de (nu) 39 zetels er maar 28 overblijven bij de verkiezingen. Mogelijk zelfs nog lager, als er stemfraude mee gaat spelen. Ik sluit stemfraude niet uit, ben er bijna zeker van. Waarom is dat akelige Groen Links zo aan het uitdijen.
  De SP, die bepaald ook niet meer klein te noemen is, en ten slotte die vuile rat van een Pechtold die nog veel kiezers op het verkeerde been kan zetten. En last but not least; Maurice de Hond is een net zo onbetrouwbare bron gelijk de mainstream media. Maar vele Nederlanders doen geen moeite om verder te zoeken naar iedere vorm van waarheid, en volgen dit soort figuren gelijk de ratten van Hameln !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BigLJohn: 15.00. uur. Ze zullen alles uit de kast halen, om de PVV te demoniseren, tegen de tijd dat de verkiezingen aanstaande zijn. Maar, het kan voorkomen, dat de verraders van: VVD,PvdA,D66,CDA,CU,SP,PvdD, via hun vriendjes bij de RODE EUSSR, ervoor zorgen, dat verkiezingen VERBOTEN zullen worden, want HEIL EU, HEIL FÜHRER JUNCKER! Daar zie ik ze zelfs toe in staat! En de stomme massa schapen, blijft de linkse propaganda slikken als koek!!

   Like

  • Harry zegt:

   Een paar hele grote explosies in Den Haag of Amsterdam zouden helpen , zo’n paar dagen vóór de verkiezingen .
   Je ziet , dat als er wat gebeurt in die zin , dat enkelen zich richting PVV begeven .
   Na een paar dagen of weken ebt de schrik een beetje weg en dan verdwalen ze weer .
   Het is om moedeloos van te worden .

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste BigLJohn ,
   u neemt de peilingen veel te serieus. Het is zwendel. M. de Hond is een PvdA-er en de machtigste man voor de verkiezingen. Best kans als er nu verkiezingen zouden worden gehouden dat de PVV 50 zetels haalt of meer en D66 maar 3. En ook die cijfers kunnen we niet meer vertrouwen, de peilingen zijn puur bedrog, anoniem, verzonnen en oncontroleerbaar.

   Like

 5. walt7500 zegt:

  Zonder uitschakelen van de ware vijand wordt geen strijd gewonnen. Alleen inteelt achterlijkheid houdt beestenverkrachtersideologie in stand. Totale remigratie, minder is capitulatie.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Hoe primitief en oerdom is het volk toch.
  Ons koningshuis mag ze hebben en houwe. Ze zijn toch te dom om na te denken.
  Als er ’n paar weken voorbijgaan zonder aanslagen, vluchten ze weer terug naar D66 en de overige kutpartijen!!!!
  Maar ja, we hebben ze nodig om ’n rood kruisje bij de PVV te zetten moet je maar denken!

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Kom op Maurice… Peil de PVV nu eindelijk eens die 45 Zetels voorbij….als je lef hebt…. JE KUNT HET ! 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 8. Zolang 70% van de populatie links of rechtsom danwel via een omweg door de Staat z’n belastinggaarders aan de vreet worden gehouden kun je stemmen en gaan volksbegeren tot je een ons weegt maar die 70% stemmen gewoon op de baas. En dat is de instantie die de hangmat en de bonussen betaalt, de hand die hen voedt, waar ze allemaal lid of familie van zijn, die ook mogen meeéten. Dus het hoogst haalbare wordt 40 zetels en daarom wordt de PVV de enige nog roepende aan de rand van ons woestijnmoeras tegen dat roestige autootje. Wij kunnen misschien nog een paar weken tegen alles en iedereen lopen schuimbekken maar dan is dat ook voorbij en krijgen we die brief met het verzoek om ons op Das Bahnhof te melden.

  Like

 9. Harry zegt:

  Die achterlijke Tim Engelbart berichtte vorige week op DDS dat de ineenstorting van de PVV in gang gezet was .
  Vandaag moest ie weer een anders getint verhaaltje schrijven omdat de redenatie van vorige week totaal op z’n kop gezet werd en niet te handhaven , kennelijk .
  Wat doet een site nog met dergelijke halve zolen ?
  Aan dat soort dwarrelaars hebben we helemaal niks !
  Geen ruggengraat , geen spirit , geen moraal , geen standvastigheid .
  En het ergste is dat dat figuur op een geniepige manier toch de PVV iedere keer weer een duw probeert te geven .
  De rat !

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik plaats NIETS meer van Engelbart! Steekt constant de PVV en Geert stiekem een mes in de rug.

   Webmaster

   Like

   • Harry zegt:

    Gelukkig , maar “met een site” bedoelde ik overigens DDS en niet “de onze” .
    Excuus als dat verkeerd geïntepreteerd werd .
    Ik ben helaas, lang niet altijd even duidelijk ben ik bang .
    En ik doe nog wel zó m’n best !

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, nee, ik had echt wel begrepen dat hiermee DDS werd bedoeld Harry!

    E.J.

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  De enige manier om de PVV veel zetels te doen behalen, is een paar mega grote mohammedaanse terroristische aanslagen ÉÉN DAG voor de verkiezingen.

  De kruitdampen moeten letterlijk nog in de lucht hangen als de sukkels naar het stemhokje gaan.
  Het stompzinnige klootjesvolk is nl. zeer kort van geheugen en gaat telkens na een aanslag al weer snel en vrolijk knutselend aan de slag om de ‘vluchteling’ nóg meer te verwelkomen en te verwennen.

  En dan maar hopen dat de stemmen eerlijk geteld worden.

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  .
  En steeds weer die dubbeltong Engelbart
  die moraal met wat mooi-praterij verwart
  maar het Volk blijft niet gek
  dus hij gáát op zijn bek…
  waar het dan mooi bij blijft hé….voor uw en mijn part !
  .
  Jasterke
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s