Als wij de islam niet verbieden, zal onze beschaving ten onder gaan.

Screenshot_38

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Iets in U zal nu zeggen dat dit theatraal is en eenvoudigweg té negatief gedacht, opdat U zo door kunt leven als tot nu toe. U maakt zichzelf wijs dat de islam net zo’n religie is als het christendom, het boeddhisme en het Jodendom, zodat U door kunt gaan met geloven dat alles goed is. Voor U zijn deze woorden geschreven door iemand die simpelweg de moslims niet moet, omdat hij racistisch is en die daarom redenen uit zijn duim zuigt teneinde ze in diskrediet te brengen. Een met complexen beladen, negatief mens, die eenvoudig geen idee van het leven heeft, want er is niemand die dusdanig tegen de algemene opinie in kan schrijven en die tegelijkertijd nog gelijk heeft ook. Altijd is het de brede massa die het bij het rechte eind heeft, maar nooit een enkeling of slechts enkelen in de maatschappij.

Onze regering zou de islam Duitsland helemaal niet binnengelaten hebben als hij ook maar half zo erg geweest zou zijn zoals dit mens hem daar beschrijft. Hoe dan ook hebben deze mensen (vert.: de regering dus) gestudéérd, zijn géésteswetenschappers, hoogopgeleid, en dragen voor dit land de verantwoording. Nooit zou er ook maar één moslim Duitsland binnengekomen zijn als er ook maar één woord van wat zij hier schrijft waar geweest zou zijn. Daarvan zijn ze heel zeker. Zij is alleen maar zo’n kleine, verkapte halvegare, vol mensenhaat, die haar frustratie uitleeft op een bepaalde groepering. Omdat ze allang geen goeie beurt meer heeft gehad, of ontevreden is met zichzelf of met haar uiterlijk, de één of andere reden zal er wel zijn waarom deze oude vrouw hier zo’n blog onderhoudt, maar in geen geval is er ook maar één woord waar van wat ze hier schrijft, want dat zou betekenen dat ik een leven lang door echte halvegaren omringd geweest zou zijn, mijzelf, mijn kennissen, familieleden en mijn broeders in het geloof inbegrepen. Zoveel krankzinnigheid zit er noch in mij noch om mij heen. Ik ben volkomen normaal, maar die oude vrouw máált.

Mijn regering is normaal, de meerderheid van dit land is normaal en ik moet aan de woorden die deze gekke oude vrouw hier schrijft niet de geringste aandacht besteden. Mijn gezin is veilig, mijn vrienden zijn veilig en de regering zal er wel voor zorgen en zou dat ook allang gedaan hebben als dat niet zo zou zijn. Zij heeft mij tot nu toe beschermd en is voor de vrede en de geweldloosheid, die dagelijks in onze straten plaatsvindt, verantwoordelijk en zullen dat ook in de toekomst zijn. Ik hoef mij daarom over de woorden van deze oude vrouw totaal geen zorgen te maken. Ik wil nu van mijn wondermooie zondag genieten, van het heerlijke zonnetje. Barbecueën met vrienden en praten over de ècht belangrijke dingen in het leven. Tot nu toe heeft alles zich steeds vanzelf geregeld en als ik me vergist heb, dan kómt er maar een burgeroorlog, moet ik ten strijde trekken, wordt mijn dochter verkracht, mijn zoon omgebracht, mijn moeder onthoofd en mijn bezit in beslag genomen. Wat zou het; daar kan ik toch ook niets aan veranderen. In ieder geval is het vandaag nog een mooie dag.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Als wij de islam niet verbieden, zal onze beschaving ten onder gaan.

 1. Dacht je: “Ik vind dit zo’n leuk stukkie; laat ik mijn eigen naam er maar onder zetten,” Webmaster? (LOL!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Er staat geschreven:
  Gij zult de meerderheid (overheid) in het kwaad niet volgen!!
  Trouwens, de meerderheid heeft altijd ongelijk, alleen zien ze te laat in dat ze ongelijk hadden, of is er moedwil in het spel zoals momenteel.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  We kunnen momenteel de islam niet verbieden. En alle andere godsdiensten verhinderen dat. OK, dan niet. Wat we wel kunnen is de-islamiseren. Stoppen met de import van haatvolk en uitzetten van jihadapothekers met een strafblad. Stoppen met het subsidiëren van de islam, geen cent meer naar alles dat moslims willen. Geen invloed meer van buitenaf toe staan. Geen geld, geen schotels. Het is niet zo moeilijk, de PVV weet dit al jaren. We hebben een grens nodig om het spul tegen te houden en dat voorkomt bloedvergieten hier. Waarom wachten op een grote aanslag?

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  1.000 % mee eens, die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet uitgeroeid worden “in Europa”, in Afrika zijn ze blijkbaar gelukkig met die barbaarse smeerlapperij dus die rotzooi naar Afrika sturen.
  De hobby van die barbaren is verkrachten en moorden 2 zware misdaden die wij verafschuwen.

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Eerst het salafisme maar eens verbieden en die haathutten sluiten, de organisaties, clubhuizen, stichtingen, verenigingen e.d. opheffen en/of sluiten.

  Like

 6. exmarineman zegt:

  En zie Oostenrijk kiest in meerderheid voor een Eurofiel en Islamiet……. ondanks kennelijk alle ellende die de “vluchtelingen” ook daar veroorzaken….. Hoe is het toch mogelijk maar het opvallende is dat de in Oostenrijk wonenden hebben gekozen voor Hofer, maar dat de in het BUITENLAND wonende Oostenrijkers die schriftelijk hebben gestemd de doorslag hebben gegeven.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Marineman.
   De Oostenrijkers hebben, waar dan ook, in meerderheid voor Hofer gestemd.
   De stemming is gefraudeerd.
   Ik heb dat in een vorig commentaar al aangegeven.

   Like

 7. Charles Martel zegt:

  @exmarineman
  Wie in het buitenland woont weet hoe stemming per brief er aan toe gaat en hoe stemmen worden geronseld voor de ‘traditionele’ partijen. De Oostenrijkers in Oostenrijk kozen voor Höfer.

  Like

 8. Jan zegt:

  Een laatste waarschuwing:

  Like

 9. Republikein zegt:

  Show must go on!

  Like

 10. Als wij de islam niet verbieden, zal onze beschaving ten onder gaan, ach ach,ach wat een naïeve dwaze uitspraak om het maar lekker politiek correct te houden, verdomme nog aan toe, wat moet er gedaan worden om de islam te verbieden? Moeten we soms verbodsborden gaan plaatsen terwijl er meer dan 53 miljoen moslims in Europa een plaats hebben gevonden.

  http://www.pensioenactivist.nl/wp-content/uploads/2014/03/Geschiedeni-herhaalt-klein.jpg?6eb585

  Deze lieden krijg je nooit en te nimmer meer weg ze worden al meer dan 6 decennia gepamperd en in de sociale watten gelegd en het is gewoon van kwaad tot erger geworden door het dociele stemgedrag van het electoraat. Men is in Europa al lang over het omslagpunt heen, kijk eens hoe Dhr. Wilders zijn gedachtegoed wordt omgeven door een cordon sanitaire, verdomme de reguliere politici die zijn niet achterlijk hoor zoals veel islam criticasters denken.

  Politici zijn intelligente mensen zij worden bij gestaan door lobby groeperingen, adviseurs en ander hoogopgeleide academische figuren welke allemaal een stuk van de taart willen bemachtigen. Het draait om geld en politieke macht, de volksvertegenwoordigers hebben ondanks het vriendelijke voorkomen schijt aan de burgers, dat moet ook nog bij de meeste inzinken voordat ze eens anders gaan denken en wat het belangrijkste is anders gaan stemmen.

  De enige manier mijns inziens om tegengas te geven aan de politiek is burgerlijke ongehoorzaamheid en constant zware kritiek om de islamisering te uiten. Deze kritiek is het pijnpunt van al de reguliere politieke correcte politici, dit is bijna het enige waaraan zij zich wat van aantrekken. Een eivol Malieveld met betogers daar hebben ze gewoon schijt aan, ze zijn allemaal de schaamte voorbij. Blijf het zeggen de islamisering is beoogd door de politiek en dient maar een doel om chaos te veroorzaken en het antwoord op deze toekomstige chaos dat kan men wel zelf invullen…

  Like

 11. Agenda 21 het depopulatie programma van de elite.

  Bewustwoording is het sleutelwoord, of we hier iets tegen kunnen doen? Mijn antwoord is: NEE. Zij hebben eenvoudig de technologische middelen beschikbaar, denk alleen maar even aan het gefabriceerde, zeer besmettelijke genetisch gemanipuleerde vogelgriepvirus in het Erasmus MC research lab van Ab (J. Mengle) Osterhaus. Denk aan het Zikavirus dat zijn ook genetisch gemanipuleerde muggen, gewoon een proefproject om te kijken hoe het menselijke vee er op reageert. Kijkt u wel eens omhoog op een zonnige dag? Denk het niet, althans niemand hoor je over de chemtrails die in patronen uitgesproeid worden welke niet moet verwarren met condensstrepen. Denk eens aan de kankers die ontstaan door fijnstof en toch het z.g.n. liberale beleid om 130 km/h rijden op de autosnelwegen.
  https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/de-agenda-om-de-wereldbevolking-terug-te-dringen

  https://ejbron.wordpress.com/2012/06/17/het-geheime-wellness-plan-voor-aarde/

  ZIKA-virus plus abortus nu online te bestellen!
  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/tag/agenda-21/

  Creatie van racistische misdrijven
  Voortdurend veranderingen om verwarring te stichten
  De ondermijning van het gezag van docenten op scholen
  Onderwijs van seks en homoseksualiteit aan kinderen
  Enorme immigratie influx om de nationale identiteit te vernietigen
  Bevordering van overmatig drinken
  Bevordering van drugs misbruik
  Het leeglopen van kerken – ter ondermijning van elke vorm van sociale cohesie
  Juridisch systeem met vooroordeel tegen slachtoffers van misdrijven
  Toenemende afhankelijkheid van overheidsuitkeringen – en deze weer in te trekken zoals nu gebeurt.
  Controle en manipulatie van de media
  Stimulering van de vernietiging van de familieband

  http://finalwakeupcall.info/blog/2015/10/21/agenda-21-veranderd-in-2030/

  Like

  • elisah zegt:

   Je maakt me depri…

   Geliked door 1 persoon

   • Nou beste elisah het is absoluut niet mijn bedoeling om jou persoonlijk te deprimeren, denk vooral eens aan de ‘democratisch’ gekozen bestuurlijke elite waarvan volgens mij alleen de top figuren allang weten wat er zich afspeelt met o.a. Agenda 21, maar ze zijn aan handen en voeten gebonden aan de eed van geheimhouding die ELK nieuw Kamerlid MOET afleggen. Voor de rest volgen zij als lemmingen de Amerikaanse geopolitiek en buitenland beleid…

    Like

 12. “Monsanto doodt jou en mij, en we zijn geen proefkonijn”

  Over de hele wereld zijn honderdduizenden mensen de straat op gegaan om hun woede te uiten tegen biotech-gigant Monsanto, en tevens tegen het vijandige overnamebod op Monsanto van het Duitse farmacieconcern BAYER, die bekend is van o.a het patent op aspirine. >>>> http://www.gewoon-nieuws.nl/2016/05/honderdduizenden-mensen-protesteren-tegen-monsanto/

  Like

 13. Jan zegt:

  Duitsland islamiseert zichzelf verder: Bierdouche na de bekerfinale VERBOTEN!!!!!

  Absurdes Bierverbot verärgert Bayern und Dortmund

  Bierduschen nach dem DFB-Pokalfinale? Die sind offiziell verboten. Dabei wirbt auf den Banden eine Brauerei. Auch die Bier-Partner von Bayern und Borussia Dortmund sind sauer.

  Die Bierdusche ist ein festes Jubelritual in deutschen Fußballstadien geworden, aus Rücksicht auf Spieler wie Franck Ribéry, der aus religiösen Gründen keinen Alkohol trinkt, wird mancherorts sogar längst nur noch alkoholfrei geduscht. In Berlin ist am Samstagabend selbst das verboten.

  http://www.welt.de/sport/fussball/bundesliga/fc-bayern-muenchen/article155480921/Absurdes-Bierverbot-veraergert-Bayern-und-Dortmund.html

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  @Leefbaar…………..waarom wachten op een aanslag? Een grote aanslag is gewoon nodig om al die slaapkoppen te mobiliseren. Het gros moet gewoon wakker schrikken om het feit dat die grote boem ook in hun voortuin kan ontploffen of dat er ineens een kop rolt door hun straatje. Ik wacht geduldig op die hele grote BOEM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s