Saoedi´s bombarderen Artsen zonder Grenzen in Jemen, 11 doden

Screenshot_66

(Door: “Bürgender” – Vertaling: E.J. Bron)

Saoedische gevechtsvliegtuigen hebben in Jemen een ziekenhuis van Artsen zonder Grenzen aangevallen waardoor 11 mensen om het leven kwamen. Daarna werden reddingsteams ervan afgehouden eerste hulp te bieden.

Gegenfrage

Slechts enkele dagen nadat Saoedische gevechtsvliegtuigen een school in Jemen bombardeerden, waarbij tien kinderen om het leven kwamen, viel de coalitie een ziekenhuis van Artsen zonder Grenzen in Hajjah aan. Daarbij kwamen 11 mensen om het leven, 19 raakten gewond. Volgens lokale media konden reddingsteams eerst geen eerste hulp bieden, omdat er gevechtsvliegtuigen boven het gebied patrouilleerden en men nog meer raketaanvallen vreesde.

Op het moment van de aanval bevonden zich 23 patiënten op de afdeling chirurgie, 25 volwassenen en 13 baby´s op de kraamafdeling en 12 kinderen op de afdeling kindergeneeskunde. De medische hulporganisatie zei dat aan ze de Saoedische coalitie daarvoor GPS-data van de locatie van het ziekenhuis zou hebben doorgegeven om zulke aanvallen te vermijden.

Bron:
www.gegenfrage.com
Door: “Bürgender”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Jemen, Rotzakken, Saoedi-Arabië, sjiieten, soennieten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Saoedi´s bombarderen Artsen zonder Grenzen in Jemen, 11 doden

 1. Pieter zegt:

  Wat de Saudis in Jemen allemaal uitspoken tegen de Houthis krijgen we nauwelijks te zien op de NPO.
  Zal ik het maar zeggen dan ? Ze plegen de ene oorlogsmisdaad na de andere op de weerloze bevolking.
  About Aleb en Franske Timmermans hebben nog recentelijk bezoekjes gebracht aan Saudi-Arabie, Amerika onder Obama heeft weer een miljardendeal voor wapens gesloten.
  Nederlandse islamieten halen daar geld op, “jongeren-imam” El-Fourkani staat op een Saudische loonlijst, ons koninklijk huis is bevriend met het Saudische koningshuis maar dat weet u natuurlijk allemaal wel en nog veel meer dan boven geschetste.

  Like

 2. joga zegt:

  Gebombardeerd door de vrienden van ons koningshuis en onze regering met toestemming van Obama en Clinton. Een ziekenhuis in een van de armoedigste staatjes van de wereld, die gezien haar ligging niemand kwaad kan doen. Moslims onder elkaar de ultieme doodscultus.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…die gezien haar ligging niemand kwaad kan doen.”

   Jemen/Yemen ligt strategisch aan de Rode Zee én aan de Golf van Aden. Het zal niet de eerste keer zijn dat vanuit Jemen gedreigd wordt de enorme vloot aan olietankers, die daar dag in, dag uit voorbij komen, aan te vallen.
   Er zijn in Jemen salafistisch/jihadistische groeperingen (Ansar al-Sharia en Al Qaida) die solidair zijn met IS. Die zullen natuurlijk niemand kwaad doen. Toch?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 3. Saoedi Arabië is een schoftenland, wat ze allang plat hadden moeten gooien. In het Midden Oosten kunnen ze wel het bordje plaatsen vrij bombarderen, in plaats van vrij parkeren.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Dus……..de Amerikanen zijn indirect betrokken bij zulke acties omdat ze onlangs voor miljarden wapentuig aan de SA hebben geleverd.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Ja, dus??? AZG zijn ook een pro asielparasieten club en helpen mee met eigen boot om zoveel mogelijk “zielige” neuqnegerts naar Europa te brengen

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of dit bericht in de NL/EU-kranten heeft gestaan en waarin het afgekeurd/betreurd werd.
  Als het al in Saoudische kranten zou hebben gestaan is ,t eerder in lovende bewoordingen want de getroffenen zullen immers wel “Shit-ieten” geweest zijn.
  En in de ogen van dat vreugdeloze “geleuf” zonder ooit vrede, zijn dat immers ketters.

  Like

 7. Harry zegt:

  We kunnen die bolle er toch niet op aankijken dat zijn moeder’s vriendjes wel eens een bommetje af gooien ?
  Wat kan Willempie daar nou tegen doen ?
  Hij kan in de verste verte niet tegen die ouwe feeks op , laat staan dat ie die opper-geitenn**kers tot de orde zou kunnen roepen .
  Laat hem toch lekker feesten in Zuid Amerika .
  Geloof niet dat we hem al ergens voor gemist hebben , toch ?
  Dikke sul , drie bier .
  En gratis !

  Like

 8. Hans zegt:

  Dat bagger land hadden ze al lang een woestijn van maken, is het toch al in meerderheid. Als Mekka en Medina plat is is het hart uit de islam. Bij alle bombardementen helpt hun niet bestaande god niet. Die bombardementen zijn met opzet op hulp posten gericht met de hoop door de hulp infrastructuur kapot te maken mensen zonder hulp richting Europa vluchten, zo islamiseert Saoedi Arabie ons. Zelf nemen niet veel of geen 1 vluchteling op, die vrekken. Ook dat is tactiek: ons laten betalen. Niemand zou meer olie van ze moeten kopen en artikelen naar hun exporteren.

  Like

 9. hslot4 zegt:

  Ja dit kan natuurlijk niet ‘ er zijn grenzen !…………… huhh?

  Like

 10. Pingback: Na Saoedische luchtaanvallen: Artsen zonder Grenzen verlaat Jemen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s