“Let´s fly to Europa”: Initiatief wil binnenkomst “migranten” gemakkelijker maken

Screenshot_39

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Twee Duitsers richtten het Europese burgerinitiatief “Let´s fly to Europe” op om “vluchtelingen” en “migranten” de binnenkomst in de EU te vergemakkelijken. Hiermee willen ze bereiken dat er minder mensen in gammele boten de Middellandse Zee oversteken.

Contra magazine

De beide Duitse studenten politicologie (!) Matheus Meinlschmidt en Markus Jaggo hebben het Europese burgerinitiatief “Let´s fly to Europe” opgericht met het doel om “burgeroorlog-vluchtelingen en politiek vervolgde mensen” gemakkelijkere de EU binnen te laten komen, zodat ze niet de gevaarlijke zeeroute via de Middellandse Zee hoeven gebruiken.

“We hebben onszelf de principiële vraag gesteld hoe het kan dat er zoveel vluchtelingen in de Middellandse Zee verdrinken. Dat was ongeveer een jaar geleden. Daarna zijn we op EU-richtlijn 2001/15 gestuit, die er principieel voor verantwoordelijk is dat vluchtelingen gedwongen zijn zich aan boord van rubberboten te begeven en mensensmokkelaars te betalen”, aldus woordvoerder Jaggo tegenover de “Deutschlandfunk”. Want deze richtlijn laadt de kosten voor onderkomen, transport terug en een geldboete op de hals van de luchtvaartmaatschappijen. Deze kosten zouden kunnen oplopen tot € 50.000,- “En daarom weigeren luchtvaartmaatschappijen vluchtelingen naar Europa te brengen”, aldus Jaggo verder.

Het initiatief wil nu de afschaffing van de EU-richtlijn 2001/51 eisen, opdat deze mensen niet meer op weg hoeven gaan naar Europa in  niet zeewaardige boten via de middellandse Zee, waar duizenden van hen al om het leven kwamen. “De vluchtelingen moeten de mogelijkheid hebben om een heel normaal vliegticket te kopen, aan boord te stappen van een vliegtuig. Daarna wordt in de staten de asielprocedure onderzocht”, zei Jaggo verder tegenover de “Deutschlandfunk”.

Tot nu toe heeft het initiatie al gelijkgezinden uit Duitsland, Griekenland, Italië en Spanje gevonden. Er moeten in totaal activisten komen uit minstens zeven landen, zodat het burgerinitiatief ook een aanvraag voor een hoorzitting in het Europees Parlement kan indienen. Het doel is echter ook om minstens een miljoen handtekeningen te verzamelen om het initiatief ook werkelijk aan de Europese Commissie en het Europees Parlement te kunnen presenteren.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op “Let´s fly to Europa”: Initiatief wil binnenkomst “migranten” gemakkelijker maken

 1. volksrechter zegt:

  Met naam en al gepubliceerd ?
  Die staan al op de lijst om op te knopen in Duitsland, en dan is het “they hang all 2 to a tree”

  Geliked door 1 persoon

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ja, laten we zeven miljard mensen uitnodigen naar Europa te komen, wanneer stopt deze waanzin eens, wanneer worden dit soort idioten opgesloten in inrichtingen waarin zij thuishoren? Wie oh wie?

  Geliked door 3 people

 3. dutchess43 zegt:

  Laten we deze 2 initiatiefnemers, die toch potdomme door de ratten besnuffeld zijn, ook maar meteen op een vliegtuig zetten met een enkele reis voor b.v. Ethiopië, Eritrea, Gambia…. ik noem maar een dwarsstraat.
  Hebben we nog niet genoeg van dat schorem binnen met dagelijks nieuwe aanwas? Terugsturen “lijkt niet te kunnen”. Wat nou gemakkelijker maken? Lijkt wel een slogan van de Belastingdienst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Waar kan ik me opgeven? Ik heb piloot Julio Poch al proberen te bereiken. Die heeft ervaring met vliegen vanuit zijn Argentijnse periode. Met hem als piloot zou het vliegtuig toch vol moeten stromen denk ik.

  Geliked door 4 people

 5. Ik hoop dat het er nooit komt. Wat veel goedkoper is om mensen in hun eigen land te screenen en wel door mensen uit het land waar ze naartoe zouden willen. Als die twee malloten dit voor elkaar krijgen. Kunnen we beter maar zelf gaan emigreren. Wij zullen een vloedgolf van migranten over on heen krijgen die niet meer te stuiten is.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Laat ik om te beginnen duidelijk zeggen dat ik er fel op tegen ben dat er nóg meer asielzoekers naar Europa komen!

  Maar omdat wij daar heel weinig invloed op hebben, behalve dan dat we ons land zo onaantrekkelijk mogelijk maken voor gelukszoekers, en we met afgrijzen denken aan de komst van tientallen duizenden nieuwe asielzoekers, die overal de boel ontwrichten, de straten bevuilen, gewelddadig zijn en onze burgers lastig vallen, denk ik toch dat een gecontroleerde komst beter is dan de reeds aangekondigde (moslim-)invasie! Ik bedoel hiermee dan vooral de lidstaten die bedolven worden onder de asielzoekers.
  Nogmaals: ik ben er faliekant op tegen, maar als ze per vliegtuig komen, kunnen ze hun reisdocumenten niet ‘kwijt raken’, mits ze voor vertrek worden ingenomen. Zonder die documenten geen vliegticket. Na aankomst in Duitsland (bijvoorbeeld) zouden de asielzoekers hun papieren in een afgezonderde ruimte weer in ontvangst kunnen nemen, na controle of de papieren echt of vervalst zijn. Zo is er beter zicht op wie er binnen komen, en is de kans kleiner dat er mensen in de illegaliteit verdwijnen. Kanslozen zouden sneller te horen moeten krijgen dat ze geen recht op asiel hebben.

  Ik zie het zo: met de laatste onheilspellende berichten in gedachten, zouden we van twee kwaden de beste moeten kiezen.
  Maar het zou beter zijn geweest als de bovengenoemde heren zouden inzetten op terugkeer van alle illegalen hier. Daarmee zouden ze ons een grotere dienst bewijzen dan met de huidige plannen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 25 augustus 2016 om 15:10

   Er komt een tijd, dat de door de ‘socialistische’ ‘overheid’ kaalgeplukte westerse burger, die óók niet meer terecht kan bij de voedselbank, bij de mohammedaanse ‘vluchteling’ moet gaan bedelen om diens (door de ‘vluchteling’ te min bevonden en op onze kosten verkregen) voedsel.
   De ‘vluchteling’ zal de bedelende burger dan vernederen, door het voedsel luid schreeuwend van de lach, naar de burger toe te werpen; op de grond, waarna de uitgehongerde burger het dan als een hond zal oplikken.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat om 18:26

    Het bovenstaande artikel maakt veel reacties los. Als ik ze allemaal lees dan wordt het me duidelijk dat eigenlijk niemand weet hoe we deze vreselijke asiel-ellende moeten stoppen.
    Asielzoekers ‘van daken afgooien’, of ‘uit vliegtuigen gooien’ kan natuurlijk niet. Maar wie heeft dan wél een echte oplossing voor deze asiel-tsunami?
    En als het waar is dat er in West-Afrika nog zo’n 100.000 -voor het merendeel- jonge mannen klaar staan om Europa te bestormen, welk antwoord hebben we dáár dan op?

    Like

   • Tistochwatt zegt:

    @ Cathja 25 augustus 2016 om 19:43

    Die asiel-tsunami ís niet te stoppen, zolang de mohammedaan-knuffelaars, de feministische manwijven, de gewatteerde ‘kerels’, de ‘oranje-boven-blaters’, enz. de gang van zaken bepalen.

    Dus op een gegeven moment zal dit de enige oplossing zijn, anders worden we gewoon afgemaakt of liggen we straks vanwege de bittere armoede in de goot te creperen.

    Like

  • fleckie zegt:

   Ze hebben die…’vluchtlijnen’ al lang gevonden, [is dus niets nieuws, van de andere kant: die twee ‘voorvechters voor de vliegtuig-immigratie, moeten gedwongen worden om binnendringers ZELF te moeten opnemen, in HUN milieu.[woningen/kamers?] ter lering.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Dus erin en eruit !
   Ik moest even lachen om uw commentaar, vindt u toch niet erg ?

   Like

 7. elisah zegt:

  Ze mogen wat mij betreft vliegen…..eruit!!!
  Al die illegale migranten en zich crimineel gedragende vreemdelingen zo snel mogelijk uitzetten, de selectie moet zeer streng zijn.
  We zitten niet te wachten op een nog grotere overbevolking en al helemaal niet met foute criminele figuren of analfabeten die niets kunnen/willen leren of van die profiteurs die zich niet aan willen passen en vijandig zijn tegenover de autochtonen.
  Dus laat ze maar vliegen, zo snel mogelijk, dan is de boodschap heeeeel duidelijk en komen er niet zoveel mensen meer op gammele bootjes hierheen en zullen ze ook niet meer verdrinken.
  Dit is de oplossing, waar je geen “politicologie” voor hoeft te studeren, je kan dat beter onnozele weet-niks-kunde noemen.

  Like

 8. Feniks zegt:

  Verwarde personen?

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Ze zeggen wel dat die mossels een IQ hebben van 70..maar als ik al die debieligheid van Europeanen lees dan lijkt het wel andersom.
  Juncker die al eist dat landen grenzen open zetten voor alles wat maar een uitkering wil ophalen…en nu deze twee idioten weer om al die rape fugees gewoon van huis op te halen met het vliegtuig (doen we eigenlijk al met al die marine schepen die liggen te wachten tot er een bootje met moorkoppen aan komt varen…en die ZEUG van duitsland die er elke week 10.000 over laat vliegen)
  Ik kan gewoon geen andere conclussie bedenken dat men gewoon moedwillig Europa om zeep wil helpen.

  Geliked door 3 people

 10. Pieter zegt:

  Je zou die twee toch van het dak gooien.
  Oeps, wat zeg ik nou toch…

  Geliked door 2 people

 11. koddebeier zegt:

  Zweden van de 163.000 asielparasieten hebben er inmiddels 464 een baan, gaat goed met al die hoog opgeleiden !!

  Geliked door 1 persoon

  • volksrechter zegt:

   De andere 162.536 teren op de werkende bevolking, alleen de politiek die hebben altijd de volle pot aan inkomens, met regelmatige opslag !

   Like

  • BigLJohn zegt:

   koddebeijer 25 augustus 2016 om 16:50 Zweden alweer ? 464 betaalde banen ? Ja, als putjesschepper, toddenboer in gemeentedienst, toiletjuffrouw (in boerka), stratenlegger op zee, inslaper op een beddenfabriek, vertegenwoordiger van Koran boeken, verkrachter, koppen en of ledematen afhakker, steniger, of gewoon als gediplomeerd uitkeringstrekker ! Hoogopgeleid ? Ze waren nog niet eens capabel om zelfs de kleuterschool met goed gevolg af te ronden !

   Geliked door 4 people

  • Pieter zegt:

   Allemaal als hulpje in een moskee wellicht ?

   Like

 12. Marc zegt:

  Acuut die gasten voor het gerecht slepen.

  Om het even welk gerecht, aangezien de figerende rechterlijke macht haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nogal eens laat liggen!

  Like

 13. euv zegt:

  Vluchten uit eigen land in tijd van oorlog ,hier in België krijg je er het vuurpeloton voor (de kogel ) Los van dat, de EU mag je elimineren wanneer je in opstand komt en kankert over de doodstraf van turkey , ik heb het zowat gehad met juncky .Als die miljoenen (vluchtelingen) nu eens en front vormen in eigen land ? En wie weet wanneer zowel US en EU stoppen in naam van (terrorisme) die landen plat te gooien om grondstoffen en land zou het er ook anders uitzien . 20 jaar geleden dikke vrinden met US geld en wapens tegen de Russen nu zijn ze terrorist , er hangt en luchtje aan .

  Like

 14. ……..typisch slinks: paard van troye wordt binnengevlogen……………

  Like

 15. Flo zegt:

  Point blank 🔫 voor deze gesubsidieerde studentjes in deze tiepies linkse nut studie!
  Dit soort werkt direct mee aan de vernietiging van europa!

  Like

 16. tinekevanschagen zegt:

  Maar dan toch zeker wel vergezeld van een leuke blonde stewardess en een
  goed glas champagne? kom op zeg politiek, niet zo kinderachtig……

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  LINKS maakt meer kapot dan ONS lief is. Compleet van de pot gerukt, deze twee malloten…

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Ik denk dat deze vliegtuigen dan op mysterieuze wijze uit de lucht zullen worden gehaald…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s