Miljoenen onderdrukte PVV-stemmers: Uiteindelijk breekt de dam

Screenshot_41

(Door: Joost Niemöller)

Miljoenen potentiële PVV-stemmers leiden noodgedwongen een verborgen bestaan. Op hun werk spreken ze er niet over. Ze laten zich niet of nauwelijks interviewen in de media, zoals laatst bleek uit een poging in de Volkskrant. Bang voor hun baan. Bang voor ruzie in de familie. Bang om uitgekotst te worden. Ze voelen zich allemaal een eenling en toch zijn ze met miljoenen. Het enige wat ze durven is in stilte op de PVV stemmen. Soms zullen ze eens in klein gezelschap een voorzichtige opmerking maken. Anderen zijn de schaamte voorbij, en ervaren de gevolgen. Sociale uitsluiting. Verkeken carrièrekansen. Gepraat achter de rug om: ‘ Racist!’

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, gezond realisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

22 reacties op Miljoenen onderdrukte PVV-stemmers: Uiteindelijk breekt de dam

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wat een geweldig realistisch en openhartig artikel weer van de hand van onze meester-schrijver Joost …. dit gaat aarzelaars bewuster maken, twijfelaars over de brug trekken en waarheidszoekers het licht doen zien ( als we tenminste nog over ’n greintje gezond verstand beschikken) !!!
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 2 people

 2. Pete zegt:

  Tjeetje.. miljoenen al, en het worden er steeds meer…!! Wedje maken…

  Dat moet de ‘gutmensch’ toch achterdochtig maken nietwaar..
  Misschien je eigen man, je dochter of vader die stiekem op de PVV stemt en tegen jouw zegt dat tie Groen Links heeft gestemd.
  De collega, de baas, die juffrouw achter de kassa, de voorzitter van de SP,
  leden van de anti-wilderscommitee. Allemaal gladakkers. (misschien)
  Ik zou mijn echtgenoot, familie en vrienden niet/nooit meer vertrouwen. Huichelachtige, leugenachtige PVV-stemmers.

  Ik slaap in bed met een racist naast mij !!! op het zelfde kussen. !! (misschien)

  Het gaat er van komen… 45 zetels voor de PVV en niemand die zegt dat tie op de PVV heeft gestemd !

  Wist het wel.. Nederland is een achterbaks land, met gluiperige inwoners..

  Of ?? kopieergedrag van de moslim-mentaliteit zou je bijna zeggen.

  Liked by 1 persoon

 3. joopklepzeiker zegt:

  Als het eventueel zou gebeuren wilt u dan zo vriendelijk zijn mij even te wekken .

  Like

  • danny zegt:

   Of mij, want mijn omgeving weet dat op de PVV stem.
   Zal me worst wezen, wat ze er van vinden.
   Als ik me er, maar in kan vinden.
   Ben het Wilders’s gebash meer dan zat, vanuit mijn eigen omgeving, en ook in het algemeen.
   En de daarbij horende discussies ook.
   Kost me veel energie en dat is het niet altijd waard.
   Men komt er vanzelf straks wel achter, maar dan is het te laat , stelletje domoren, het begint me steeds minder te boeien.
   Ze kunnen verrekken van mij.

   Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  U GELOOF nog hierin na de moord op Pim Fortuyn etc etc ?

  Like

 5. Hoop doet leven. We willen allemaal een betere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Liked by 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Er speelt nog meer mee; niet alleen ben je als PVV-er gedoemd om te zwijgen over jezelf en over politieke onderwerpen kun je niet meepraten op je werk, want PVV.
  Nee de andere kant, de elite, leeft juist in een wereld waar je ontzettend veel geld kunt verdienen en van baan naar baan rolt, zolang je maar geen geweten hebt en de juiste personen kent.
  Het zal wel een tijdje duren eer een PVV-er dezelfde kansen heeft op de arbeidsmarkt als zo’n linxe NSB-er. Te meer omdat , ik vermeldde dit al eerder, bedrijven en instellingen doodsbang zijn dat een PVV-er wantoestanden aan de grote klok gaat hangen.
  Geluld dus.

  Like

 7. ed hagebeek zegt:

  ik ben voor de pvv en ik stem op de pvv zo is het en zo blijft het de rest intreseert me niet

  Like

 8. Ze zien je als PVV-er,net of je met AIDS besmet bent.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  En toch lees ik hier van die fantastische adviezen om je te laten registreren bij de PVV !
  Terwijl ze niet aan leden doen, ik zal het wel weer eens niet snappen .

  Liked by 1 persoon

 10. Mary zegt:

  Moet zeggen dat ik sinds 2006 er nooit moeite mee heb gehad om het te zeggen en te onderbouwen, vond juist dat ik het moest ventileren en Wilders moest promoten, duidelijk maken wat zijn punten waren recht tegen de manipulatieve media in, mensen wakker schudden, he jij PVV stemmen hoezo, nou dat heeft een hele goede reden, ik zal het je even uitleggen, soms waren de discussies lang, zeker in de begin jaren maar het overgrote deel van deze ex VVD/CDA stemmers zegt nu ronduit “ja natuurlijk stem ik PVV”, dit nooit meer.
  .

  Liked by 2 people

 11. Geronimo zegt:

  Wat in Nederland met de PVV gebeurt, is net hetzelfde wat met het Vlaams Blok/Belang in België al zo lang gebeurt, en overigens nog altijd aan de orde is: het ‘cordon sanitaire’, uitgevonden destijds door het crypto-communistische Agalev onder het voorzitterschap destijds van Jos Gijsels. Agalev (Anders GAan LEVen), zogezegd een milieu partij, evenwel enkel groen van buiten, maar bloedrood van binnen.

  Zij die in België ooit openlijk toegaven of zelfs nog maar lieten merken een beetje sympathiek te staan tegenover het rechtse VB, konden het wel schudden in hun carrière. Niet direct openlijk, maar geniepig en achterbaks, met een vals lachje. Voor de schijn. De beslissing was op voorhand al genomen: die komt er niet door. Geen bevordering meer, niet meer slagen in eender welk examen, zelfs niet voor een proef waarvan geweten was dat het eigenlijk voor iedereen die in aanmerking kwam, maar een formaliteit was. Deelnemen volstond, maar niet zo voor VB-sympathisanten. Uit ervaring weet ik persoonlijk waarover ik spreek.

  Zodoende begrijp ik heel goed waarom zoveel mensen in Nederland niet meer openlijk voor hun PVV-sympathie willen/durven uitkomen. Ik kan ze geen ongelijk geven. Het is eigenlijk contraproductief, want van belang dat al die ‘vermaledijde sympathisanten’ onbekend en ongezien netjes op hun belangrijke posten blijven zitten, en daarmee wachten tot de tijd rijp is. Net zoals de rooien het al die tijd hebben gedaan, en nu aan de touwtjes van de macht trekken. Ze zijn voorlopig om zo te zeggen een paard van Troje binnen het poco-establishment. De ondermijning moet van binnen uit gebeuren. Wat nu telt is daarom in de eerste plaats hun stem.

  Dat is nu eenmaal politiek. Een smerig wereldje, waarin je wel een driedubbele olifantenhuid moet hebben om het uit te houden. Daarom, een gemeend chapeau voor Geert Wilders en zijn partij, en alle medewerkers die zich dagdagelijks inzetten voor deze zware en ondankbare, maar eervolle, taak, ondanks alle tegenkantingen en smeerlapperijen vanuit de poco-wereld. Op het gevaar af van hun eigen leven. Velen zouden beter wat meer daaraan denken, vooraleer op de pianist te schieten.

  Liked by 1 persoon

 12. C.A.Barstow zegt:

  Als deze ”PVV dam” breekt dan breekt in ons land de pleuris uit, dan is het einde verhaal voor die walgelijk linkse stekeblinde goedmensen, voor die verachtelijke land en volksverraders in Den Haag.

  Like

 13. J. Habets zegt:

  Het grootste nadeel dat hieraan kleeft is dat mensen ook bang worden om het debat/de discussie aan te gaan met politiek anders georiënteerden. Mensen zijn bang om hun politieke gedachte te verkondigen omdat de kans reëel is dat ze als racist worden weggezet, terwijl er voor heel veel punten meer dan genoeg goede argumenten zijn om een discussie aan te gaan en hier zullen zowel de linkse gütmensch en de rechtse ‘racist’ wijzer van worden. Overigens is de PVV juist een mooie middenweg met al het goede van rechts en het beste van links, en dat is iets wat veel mensen niet begrijpen. PVV-stemmers moeten juist, net als ik, durven de discussie aan te gaan om mensen in te laten zien dat de PVV echt niet alleen maar draait om de uitzet van moslims, en we moeten ons niet laten weerhouden door eventuele gevolgen. Als niemand er als eerste over begint zal het taboe nooit verbroken worden. Ik wil echter wel iedereen op het hart drukken om geen discussie aan te gaan met ongegronde argumenten of racistische kreten, aangezien dit precies is wat de linkse gütmensch wil en dat hun beeld over PVV-stemmers alleen maar zal bevestigen.

  Like

 14. exmarineman zegt:

  Of e het nou stiekem of openlijk doen en/of er voor uitkomen, zolang ze dan maar eindelijk de rotte partijen overslaan en gewoon dat hokje bij de PVV rood maken vind ik het prima.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Een kat in het nauw, maakt vreemde sprongen, is een bekende Nederlandse slagzin. Geen een slagzin beschrijft op zo’n nauwkeurige wijze het gedrag van de politiek-correcte partijen en de media. Het zijn trouwens niet enkel de linkse partijen; maar alle traditionele partijen. Hun extreme gedrag tegenover de PVV heeft maar een doel: angstzaaien. Door het (indirecte) angstregime tegenover de potentiële PVV stemmers, willen zij een ding bereiken. Dat de PVV hun dogma niet in gevaar zal brengen. Ze gebruiken tegenover de PVV dezelfde tactiek als destijds tegenover de CD; kleineren en isoleren. In de tijd van de CD boekten ze vanzelfsprekend veel succes: a) de CD van Janmaat trok inderdaad veel racisten. b) Islam en moslims waren in die tijd nog geen problematische factor. c) CD werd financieel door de Zwarte Weduwe Rost van Toningen ondersteund. Normatieve mensen willen zich in de regel niet identificeren met mensen uit het NSB verleden. Maar tijdens zijn veranderd. PVV is een andere partij dan de CD en de omstandigheden zijn ook totaal anders. Zeer veel kiezers die normaliter links zouden stemmen, worden door DE LINKSE PARTIJEN als vuil behandeld. Autochtone Nederlanders (en niet moslims) realiseren zich dat de traditionele partijen (ALLEMAAL) zien hen niet als volwaardige burgers. In de Nieuwe Politieke Orde (de laatste 20 jaar) staan de moslims aan de top en autochtone belastingbetalende Nederlanders onderaan de maatschappelijke ladder. Ze zijn tot paria’s gedegradeerd. Hoe vaak gebeurt het dat ze doelwit worden van Islamitisch geweld en ze mogen zelfs geen aangifte doen bij de politie? Hoeveel van hen moeten hun eigen huis en hard vluchten omdat hun buurt, straat of district werd door moslims ingenomen? Vaak worden autobranden en zelfs het gooien van Molotov Cocktails door moslims ingezet om hun doel te bereiken. Denk maar aan de toestanden in Amsterdam Banne en andere Amsterdamse wijken En de politiek zwijgt.

  Liked by 1 persoon

 16. Thomasson zegt:

  Abraham Lincoln heeft eens gezegd: “You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time”.
  Politieke partijen, vooral de linkse partijen, D66 en VVD, proberen te boel te trivialiseren. Denk aan de kunstmatige lach en optimisme van Rutte en Pechthold. Ook de opiniepeilingen zijn geen pest waard. De mensen schuilen zich achter een façade en geven antwoord die anderen willen horen. Maar het is een waarheid als een koe. ER ZIJN MILJOENEN VAN ONZICHTBARE PVV STEMMERS en die worden er steeds meer. Afshin Ellian beschrijft de situatie als gevaarlijk ..en het is gevaarlijk!. Er zijn miljoenen mensen die met haat en wrok gevoelens rondlopen tegenover de politiek die halleluja zingt voor de Islam en bezig is Nederland vol te proppen met een tsunami “vluchtelingen” uit moslimlanden en Afrika. DAT KAN INDERDAAD GEVAARLIJK ZIJN.

  Liked by 2 people

 17. Geronimo zegt:

  @Thomasson
  Correct. Wat komen moet, zal dan ook komen, want de enige uitweg uit deze opgedrongen miserie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s