Mensensmokkelaar Dieter Dehm (“Die Linke”)

screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Dieter Dehm van “Die Linke” staat in meervoudig opzicht boven de wet – ten eerste sowieso als lid van “Die Linke”, ten tweede moreel als linkse en ten derde als Duits parlementariër die immuniteit geniet. Aldus juridisch beschermd wilde hij nu – zogezegd als deel van de parlementaire oppositie – de bondskanselier laten zien hoe men door persoonlijke inzet het plan kan overladen en nog meer mensen naar Duitsland kan slepen.

pi-news

Daarom nam hij een “halve wees uit Afrika” mee naar Duitsland, nadat hij hem in zijn vakantiehuis aan het Lago Maggiore enkele dagen “bescherming had geboden”, zoals “Focus” schrijft:

Volgens de “Bild am Sonntag” nam Dehm de jonge man eerst enkele dagen in zijn vakantiehuis aan het Lago Maggiore op en bracht hem daarna in de auto via Zwitselrand naar Duitsland, waar hij hem overdroeg aan vluchtelingenwerkers. Volgens het bericht had een vluchtelingenwerkster, die bevriend is met de kinderen van Dehm, de politicus om hulp gevraagd, nadat de jonge man niet wegkwam uit Italië.

“Ja, ik heb een jonge halve wees uit Afrika vanuit Italië over de grens naar Duitsland naar zijn vader gebracht”, zei Dehm tegen de krant. “De grensagenten hebben hem niet geregistreerd.” Op de vraag of hij dacht illegaal te hebben gehandeld, zou Dehm geantwoord hebben: “Ik ben met mezelf in het reine.”

Wij willen ook graag dat Dehm dat blijft wanneer hij uit eigen zak zijn “Afrikaanse halve wees” moet ondersteunen. Mocht er nog een beetje gerechtigheid in deze republiek bestaan, dan zou men hem – na opheffing van de immuniteit en een veroordeling wegens mensenhandel – voor alle kosten moeten laten opdraaien die voor de Duitse werkende belastingbetaler ontstaan en nog zullen ontstaan door zijn mensengeschenk.

De vader van de “halve wees” zal in ieder geval blij zijn met de extra inkomsten van de kinderbijslag. Of hij daarvoor ook verlangde naar zijn Afrikaanse zoon blijft in het midden. Over inspanningen van de pappa om zijn zoon in Italië op te zoeken en daar voor hem te zorgen, is niets bekend.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Mensensmokkelaar Dieter Dehm (“Die Linke”)

 1. Flo zegt:

  Linkse pedofiel….. Alles voor de bevrediging van de linkse lusten….

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Enkel zwaar dementerende mensen of grove misdadigers behoren tot het linkse kamp vandaar mijn afkeer van links, even ter verduidelijking: die zwaar dementerende mensen worden gemanipuleerd door linkse smeerlappen, die zwaar dementerende mensen kunnen er niets aan doen maar de manipulerende linkse misdadigers wel dus laten we die linkse smeerlappen in heel Europa zwaar aanpakken zodat we eindelijk verlost worden van de overwoekerende linkse smeerlapperij want dan schakelen we de toegangswegen voor import islamieten ook automatisch af en kunnen we starten met het verwijderen van de reeds aanwezige islamieten want die smeerlapperij betekend de doodsteek voor ons seculier Europa.
  Laten we die Argentijn in Rome ook verplichten zijn bek te houden want ook die is een bedreiging voor onze vrijheid en onafhankelijkheid.

  Like

 3. Cathja zegt:

  De vader van die Afrikaanse jongen zou wel gek zijn om Duitsland achter zich te laten om bij zijn zoon in Italië te gaan wonen. Duitsland levert hem netto veel meer op dan Italië.

  Dieter Dehm, die smerige linkse smokkelaar, begaat een strafbaar feit. Hij mag zich niet verschuilen achter parlementaire immuniteit. Op mensensmokkel moeten veel zwaardere straffen komen te staan, en het mag niet uitmaken wie de smokkelaar is.

  Like

 4. hij vond het zeker nog niet genoeg, wat een droplul.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Achterlijke mongool!

  Like

 6. Pieter zegt:

  Linkse flapdrol met een huis a/h Lago Maggiore. Uiteraard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s