Islam en islamisme

screenshot_34

(Door: “Querdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Het “onderscheiden” tussen islam en islamisme was een zeer intelligente zet van de islam-appeasers. En ook eentje die heel moeilijk aan te vallen is. De reden zijn de vele moslims op papier, die zich weliswaar moslims noemen, maar hun religie of niet kennen of haar niet echt serieus nemen.

De islam is een politieke en antisemitische ideologie met lichamelijke straffen, het rechteloos maken van vrouwen, fantasieën over zijn aanspraak op wereldheerschappij en sharia, en er bestaat geen hiervan af te grenzen islamisme. Islamisme is geleefde islam.

Maar goed. Dit politiek-correcte taalgebruik kan men niet (meer) afschaffen. Men kan alleen van de nood nog een deugd maken.

Ik gebruik de uitdrukking “moslims” niet meer als ik de islam bekritiseer en me uitspreek tegen de vermeerdering van fanatici in het land, ik heb het alleen nog maar over “islamisten”.

Wat is een islamist? Een islamist is iemand die de fascistische koran als woord van Allah beschouwt en de pedofiele moordenaar en oorlogshitser Mohammed als voorbeeld voor alle mensen. Als iemand dit NIET gelooft, is hij ook geen islamist en dan interesseert hij mij ook niet. Ook al noemt hij zichzelf moslim. Net zoals het me ook niet interesseert of een mens zichzelf een kat noemt, zolang hij maar niet op vier benen rondloopt, miauwt en dode muizen voor m´n deur legt.

Bron:
https://nix00.wordpress.com
Door: “Querdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islam en islamisme

 1. Jo Banjo zegt:

  Een islamist is iemand die de islamieten steunt !!! Je kunt ze vergelijken met NSB’ers !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Een islamist is in ieder geval iemand die zijn eigen moeder, vrouw of kind zal opofferen om zijn doel te bereiken, want de koran vind dit goed en allah beloond.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ongelovige zegt:

  Mensen die geboren worden met het gen dat overdreven religieus maakt (zoals bewezen door een amerikaanse studie op honderden tweelingen die ver uit mekaar gingen wonen, en waarbij de tweede toch ook overdreven religieus werd als de eerste dat deed), en die bovendien niet al te intelligent zijn en een hang hebben naar gewelddadigheid, worden automatisch aangetrokken door de islam. Als deze ‘religie’ niet was uitgevonden door Mohammed, had iemand anders het later wel gedaan, want ze kunnen niet zonder, hun leven is één grote onzekere leegte zonder dwingende regels.

  Like

 4. Helemaal mee een, is al een aantal keren gebeurt.

  Like

 5. Eric Kamp zegt:

  Islam en islamisme is een pot nat. Het behaagt de multiculturelen, de politiek correcten en de islamofielen toch dat onderscheid te hanteren, want de mantra is, sinds 9/11 en Bush, ” Islam is de religie der vrede “. Zo zouden de islamistische terroristen de Islam gegijzeld hebben voor hun boze doeleinden. In werkelijkheid is het de Islam die anderhalf miljard moslims gijzelt, terroristen inbegrepen, en de rest van de wereldbevolking bedreigt

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  islam, islamisten? Mislims!
  En nee, ik maak daarbij geen onderscheid tussen wel of niet fanatiek hun “religie” volgen.
  Want als het puntje bij paaltje komt zullen ze vrijwel allemaal kiezen voor hun groep, de mislimgroep. Diegenen die zullen opstaan en protesteren tegen hetgeen de mislims doen, zullen op één hand te tellen zijn en door de mislimsamenleving worden weggevaagd, zoals destijds de leden van Die Weiße Rose onder de nazi’s.
  Men kan ik weet niet hoeveel verschillende woorden gebruiken voor de volgnes van mohammed, uiteindelijk zal het altijd op hetzelfde neerkomen en zullen ze, hetzij actief, hetzij passief meewerken aan de mislamisering van de hele wereld.

  Like

 7. Een béétje al te lankmoedig vind ik deze redenering wèl, met overigens alle respect voor Querdenker:
  Het grote bezwaar schuilt hier in, dat een moslim-die-geen-moslim-is-maar-zichzelf-wel-zo-noemt automatisch nèt niet genoeg afstand neemt van alles, wat zich binnen de islam afspeelt en dus ook niet op de bres zal gaan voor de niet-moslims, op het moment, dat zijn radicalere geloofsgenoten terreur gaan zaaien.
  Islam=islam; daarop valt helaas nog steeds niets af te dingen.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Wilders, fantastische kerel!
  Dat zooitje onbeduidende ambtenaren die beroepspolitici zijn geworden omdat ze te lui waren om te werken speelden verveeld met hun GSM, terwijl Wilders als enige echte vertegenwoordiger van het Nederlandse volk ze de keiharde waarheid in het gezicht slingerde…

  God zal ze straffen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s