Franse politie is woest, voert actie in Parijs

screenshot_170

Personeelsgebrek, materieelgebrek, geldgebrek…een beetje zoals de politie in Nederland

Circa vijfhonderd politieagenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag actie gevoerd op de Champs-Elysées in Parijs. De agenten zijn woedend over de omstandigheden waaronder ze moeten werken.

post-online

“We hebben meer mensen en meer materieel nodig om ons werk goed te kunnen doen”, zei een woordvoerder van de actievoerders tegen Franse media. Tijdens de actie waren de agenten in burgerkleding naar het centrum van Parijs gereden.

De Franse politie klaagt al langer dat ze door personeelsgebrek kwetsbaar is en de taken niet naar behoren kan uitvoeren. Een directe aanleiding voor het protest in Parijs was een incident op 8 oktober in Viry-Châtillon ten zuiden van Parijs. Agenten werden toen in hun auto belaagd door gemaskerde mannen met molotovcocktails. Vier agenten raakten gewond. Een van hen ligt nog in het ziekenhuis.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk. Bookmark de permalink .

5 reacties op Franse politie is woest, voert actie in Parijs

 1. Journalist undercover in moskeeën: ‘De wetten van dit land interesseren ons niet’

  Ook zogenaamd ‘gematigde’ moskeeën blijken systematisch te radicaliseren en moslims op te roepen de gewelddadige jihad te voeren – Onthuld: ISIS financiert rechtstreeks Europese moskeeën – Imams preken dat de eindtijd is aangebroken

  Selfie van Shams Ul-Haq in de An-Nur moskee in Winterthur. De journalist / terreurexpert zegt geschrokken te zijn van de omvang van het islamisten netwerk.

  Een Duits-Pakistaanse journalist en terrorisme expert besloot om undercover te gaan en vier maanden lang enkele grote moskeeën te bezoeken, om eens te zien of de ‘gematigde’ moslims achter gesloten deuren net zo tolerant en vredelievend zijn als ze voor de TV-camera’s doen overkomen. Hij schrok zich een hoedje, want ook in deze moskeeën blijken moslims systematisch te worden geradicaliseerd en te worden aangezet om de jihad te voeren tegen de Westerse bevolking. ‘De wetten van dit land interesseren ons niet,’ was een uitspraak die goed samenvat hoe het leeuwendeel van de ‘gewone’ moslims in Europa tegen onze samenleving aankijken, namelijk als hun vijanden die desnoods met geweld aan de islam moeten worden onderworpen.

  Ul-Haq deed zich voor als een met geld smijtende ondernemer uit zijn thuisland Pakistan. Vanwege zijn oorsprong kreeg de journalist eenvoudig toegang om een kijkje te nemen wat er achter de schermen in de moskeeën wordt gedaan en gezegd.

  Agressieve imam roept gewone moslims op tot de jihad

  Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Journalist-undercover-in-moskeen-De-wetten-van-dit-land-interesseren-ons-niet

  Geliked door 1 persoon

 2. williaan zegt:

  Verbaasd me niets, was al een publiek geheim.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Hebben ze die gemaskerde man afgeknald ?

  En zo ja , op tijd ?

  Zo nee, waarom niet ?

  Like

 4. En het blijft maar doorgaan. Roei er eens een zootje uit, stel eens voorbeeld.

  Like

 5. Pete zegt:

  Wordt tijd dat blanke agenten in het Westen eens massaal ontslag nemen. Ze zijn totaal besjokken om zich elke dag te laten bespuwen, uitschelden, steken, beschieten (en in de fik laten steken) door de zonen van allaah en zwartjes die diep en zwaar beledigd zijn als ze door zo’n blanke hond worden aangesproken op hun gedrag ….
  De elite zet de deuren wijd open voor inboorlingen uit islamitische landen en zwart tuig uit Afrika. En de agent mag de problemen oplossen. Wat in de praktijk betekend dat hij tegenwoordig een lopende schietschijf is.
  Laat ze de kanker krijgen met hun multicultiemaatschappij, daar valt al tientallen jaren geen eer meer aan te behalen…
  In de beveiliging van personen, bedrijven, gebouwen, enz.. wordt genoeg personeel gezocht, Vooral ex-politie agenten. En nog beter betaald ook…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s