Als linksen protestwaken verstoren

screenshot_43

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Toen enkele dagen geleden in Hamburg een 16-jarige jongen door een “lichtgetinte” voor de ogen van zijn vriendin werd doodgestoken, deed de stilte van de kreet van verontwaardiging en het zwijgen in Duitsland pijn. Alsjeblieft niet buitenlanders en “vluchtelingen” onder algemene verdenking plaatsen, alsjeblieft niet van de koers van de regering afwijken. Als de vermoorde jongen dan herdacht wordt, en dit alleen maar plaats kan vinden onder politiebescherming omdat hieraan deelnemende burgers door linkse extremisten bedreigd worden, is dat onmenselijk. Een ooggetuigenbericht:

Dit zijn foto´s van de protestwake in Hamburg, die georganiseerd werd voor de 16-jarige jongen die voor de ogen van zijn vriendin laf werd doodgestoken. De protestwake kon alleen maar onder politiebescherming plaatsvinden, omdat de hieraan deelnemende burgers door linkse extremisten werden ingesloten.

screenshot_44

De deelnemers waren gewone mensen uit het midden van de samenleving, gezinnen met kinderen enz. Ik zelf was er niet, maar een kennis van me. Bovendien heb ik meerdere video´s en foto´s en van de gebeurtenis gezien.

Hoeveel moet je de vrijheid en ons land wel niet haten? Dat er geen protestwake voor een slachtoffer van een geweldsmisdrijf kan plaatsvinden, is een schande!

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Als linksen protestwaken verstoren

 1. BigLJohn zegt:

  …..Als linksen protestwaken verstoren…..Duitsland verword alras tot een tweede Zweden. Engeland staat ook al op de wip, evenals Frankrijk. Wie volgt ? Nederland ? Links in Europa zorgt er wel voor dat wij allemaal binnenkort onder de knoet van de Sharia zullen zitten !

  Geliked door 1 persoon

 2. hans-e-pans zegt:

  Hij die wind zaait zal storm oogsten.

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Heerlijk toch dat linkse gespuis waar we door omgeven zijn.

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Stel u even het omgekeerde voor: een autochtoon die een moslim had vermoord: het linkse Hamburg zou dagenlang in oproer verkeren. Hoe langer ik de duitsers observeer, hoe beter ik begrijp hoe het tot nazisme en SS is kunnen komen. Ze zijn nog niets veranderd.

  Geliked door 1 persoon

 5. elisah zegt:

  Van zinloos geweld naar krankzinnig geweld.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Men kan kaarsen – liefhebbers ook eens vragen: op wie ze gaan stemmen, om daar eens goed over na te denken( zich eens te verdiepen in wie aggressie veroorzaakt, in welke mate, en waarom)

  Like

 7. Je kan zo langzamerhand links wel als terroristisch gaan beschouwen. Als er een kogel zou komen, dan komt hij ook beslist van links. Wat een boeven partij.

  Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   In NL is de Afa-rattenclub de knokploeg van de crimi’s van GL en PvdA.
   In Duitsland is het SPD die hun eigen smerige linkse afa knokploeg hebben en die zwaar van subsidie voorzien.
   En maar inzetten op een paar zogenaamde “nazi” clubjes van een tiental mensen!!
   Het terrorisme begint op heel hoog partij niveau, daar zitten de echte terroristen en die moeten we gaan aanpakken!!! Ratten als een zwamson, klavertje-vmbo, pinokkiokutte, dat zijn de grootste terroristen van het land, wanneer krijgen demensen dat nu eens een keertje door?????

   Geliked door 2 people

  • Erik zegt:

   Beste Marian ik maak die linkse zogenaamde socialisten al sinds de jare 70 mee, zat midden in de gevechten bij CS station A’dam wegens weer eens een ontruiming.
   Die gekke zijn voor mij al lang terroristen, stenen en molotov cocktails vlogen om me oren, ben via de Singel toen toch bij het station kunnen komen, was om 18:00 klaar met werk en kon pas het station in om 21:00.
   Terreur komt hier altijd van links ook de kogel die onze Pim wegschoot.
   Die Rotte Arme Fraction in Duitsland hebben ze toen wel verboden en het wordt tijd dat dat hier ook eens gebeurd.

   Like

 8. mahoog zegt:

  Zo ver is het bij jullie buren gekomen…dus kunnen jullie het òòk verwachten

  Like

 9. Reint Meijer zegt:

  De kogel kwam altijd van links. Het gas ook.

  Like

 10. Reint Meijer zegt:

  Soms heb ik echt gruwelijk veel zin om lekker in te gaan knuppelen met mijn honkbalknuppel op het linksche tuig of op hen in te gaan hakken met mijn bijl.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  LINKS was het ook met haar knokploegen, die in Duitsland de Republiek van Weimar om zeep hebben geholpen, en Hitler aan de macht brachten. LINKS gebruikt altijd geweld, altijd. Door straatgevechten uit te lokken, riepen ze reactie op van de rechterkant. Dit alles gebeurde tijdens de Republiek van Weimar, tussen 1920 en 1933. De historie herhaalt zich.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s