CITAAT Charles de Gaulle (1959)

screenshot_168

“Het is heel goed dat er gele, zwarte en bruine Fransen zijn. Zij tonen aan dat Frankrijk openstaat voor alle rassen en dat dit land een  universele roeping heeft. Maar wel op voorwaarde,dat zij een kleine minderheid blijven. Zo niet, dan zal Frankrijk niet Frankrijk blijven. Wij zijn tenslotte vóór alles een Europees volk van het blanke ras, met Griekse en Latijnse culturele achtergrond, en we behoren tot de christelijke godsdienst. We moeten elkaar geen verhaaltjes op de mouw spelden.

Bent u de moslims al gaan bekijken met hun tulbanden en djellaba´s? U ziet toch onmiddellijk dat dit geen Fransen zijn. Zij die de integratie prediken, hebben het brein van een colibri, ook al zijn ze heel geleerd. Als u probeert olie en azijn samen te voegen door met de fles te schudden, gaan ze na enige ogenblikken weer uit elkaar. Arabieren zijn Arabieren en Fransen zijn Fransen.

Gelooft u dat de Franse gemeenschap 10 miljoen moslims kan opslorpen, die er morgen 20 miljoen en overmorgen 40 miljoen zullen zijn ? Als we de integratie mochten nastreven en als alle Arabieren en Berbers van Algerije beschouwd zouden worden als Fransen, hoe zouden we kunnen verhinderen dat zij afzakken naar onze steden, waar een hogere levensstandaard bestaat ? Mijn dorp zou niet langer Colombey-les-Deux-Eglises heten, maar Colombey-les-Deux-Mosques”.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Bert Weber

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, gezond realisme, Historie, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

9 reacties op CITAAT Charles de Gaulle (1959)

  1. Daar heeft hij volkomen gelijk in en in feite willen de meesten van ons dit graag zo houden.

    Like

  2. Henk der Niederlander zegt:

    Ik was in 1971 in Marseille en sommige wijken waren toen al overgenomen door de Algerijnen.
    Dat waren toen voor de politie al no go area’s.

    Geliked door 1 persoon

  3. Golden Girl zegt:

    met de vele kinderen die uit deze islam invasie voort komen worden ze de meerderheid van de Franse bevolking, helaas gaan deze bevolkings groepen niet samen door 1 deur, maar de EU moet en zal zorgen dat er een enkele Fransman overblijft en in andere landen steeds minder mensen zijn die in Europa geboren en getogen zijn

    Like

  4. Pieter zegt:

    Ik vind het een leuke satire.

    Feit is dat wij veel te veel moslims in ons kleine landje hebben toegelaten en dat zij nu proberen de dienst uit te maken. Ook dit gegeven lijkt wel onbespreekbaar in de politiek.
    Ons land is in groot gevaar hierdoor.

    Wat is er verkeerd aan om moslims hun plaats te wijzen desnoods met wetgeving.
    Welke imbeciel wil zijn land cadeau doen aan mensen die ons naar het leven kunnen staan en ons onze vrijheid misgunnen.

    Like

  5. Mary zegt:

    Gelijk had en heeft hij, en dat elkaar verhaaltjes op de mouw spelden heeft de EU club, alle Eurofielen, de VS onder Obama, de media/ leugenpers, onze regering met Pinokkio voorop (excl. Wilders) etc. als een soort dictatoriale kunst verheven.

    Like

  6. Frankrijk zou nu nog Frankrijk zijn als hij nog Premier zou zijn. Nu is het Niknokkersland.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Door de voortplanttingsdrift van de moslim en de veelwijverij is deze bevolkingsgroep niet in de hand te houden !!

    Like

Plaats een reactie