Europa begrijpt nog steeds niets van de islam

screenshot_45

(Door: “Balkanske priče”)

“De ISLAM is een groot probleem en de Europeanen zijn gek dat ze dat niet inzien”, zei Wim van Rooy. Als het aan de omstreden PVV-leider Geert Wilders ligt, dan is de kans realistisch dat er in de toekomst een algeheel verbod komt in Nederland op alles wat islamitisch is. Volgens Wilders wordt het tijd om “intolerant te worden tegen de intoleranten”. Wat Wilders betreft, betekent dit dat de grenzen in Nederland dichtgaan en er werk gemaakt moet worden van de “de-islamisering van Nederland om de Nederlandse cultuur te beschermen”… “Geen islam meer, geen moskeeën meer, geen islamitische scholen meer. Als we hen niet stoppen, wacht ons een catastrofe. We zullen worden gekoloniseerd en geïslamiseerd. We zullen ophouden te bestaan”, zei Wilders…..

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Europa, Geert Wilders, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Europa begrijpt nog steeds niets van de islam

 1. tinekevanschagen zegt:

  Europa begrijpt wel alles van de islam
  Maar ze dienen de agenda 21 die kost wat kost afgewerkt moet worden!
  In opdracht van De Bildenberg!
  Hun opdracht is om er zoveel mogelijk binnen te halen,en alles in goede banen te leiden.
  Ten koste van ons,ja….dat dan weer wel!
  P.S De grootste voorstander van dit EUROPESE feestje is niemand minder dan Alexander Pechtold! Maar das geen nieuws ….toch?

  Geliked door 3 people

 2. Theresa Geissler zegt:

  Belangwekkend stuk! De meeste feiten zijn ons inmiddels natuurlijk bekend, maar tóch…..
  Ik zal er maar weer eens één uitlichten: Inderdaad kunnen moslims, volgens hun overtuiging, niet eeuwig blijven leven in een land met een niet-islamitische regering. Dat is dan ook precies de reden, dat ene A. Aboutaleb, nu nog burgemeester van Rotterdam, ervan dróómt om ooit de eerste islamitische premier van Nederland te worden.
  En dat moet dus, op welke manier dan ook, verhinderd worden; een andere conclusie valt hier niet te trekken.

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   A.Aboutaleb had zich beschikbaar kunnen stellen voor de lijsttrekkers verkiezingen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Misschien vond-ie de tijd nog niet rijp….kan z’n strategie niet doorgronden. Maar hóud ‘m in de gaten: Hij heeft zelf gezegd, dat-ie ervan dróómt………

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Aboutaleb wil met alles wat hij maar zal kunnen er voor zorgen dat hij de nieuwe premier van NL worden.
    De gevolgen daarvan zullen niet te overzien zijn.

    Ik hoop dat er tegen die tijd in Nederland voldoende krachten aanwezig zullen zijn om dat, samen met de PVV, te kunnen verhinderen.

    Tegen de tijd dat het zo ver is zie ik Aboutaleb overigens nog eindigen als wijlen Pim.
    Niet dat eea. dan (in tegenstelling tot datgene wat er met Pim gebeurde…) van de HH. politici zal uitgaan. Denk ik.

    Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Tjah Ik had ook zo iets gelezen.
   Ik zeg doen dan is de kans groot dat de PVDA helemaal uit het politieke spectrum verdwijnt.

   Like

 3. Anna zegt:

  Onze cultuur is hoe je het ook keert of went gebaseerd op christelijke waarden en normen.
  Of je nu christen bent of niet van oorsprong hebben de wetten gegeven aan Mozes model gestaan voor onze ” wereldlijke wetgeving” ten tijde van Napoleon. Zo kennen wij nog steeds dat je niet mag stelen, dan word je veroordeeld. Ook corruptie valt daaronder……. Ook dat je niet mag doodslaan, dan word je veroordeeld.
  DE ISLAM KENT DEZE WETTEN NIET. Daar mag je stelen als het maar niet van een moslim is. Daar mag je doodslaan ( dat gaat zelfs zo ver dat je je eigen kind mag doden bij eerwraak)

  Bovendien weten moslims heel goed dat onze wetten uit het Christendom stammen en daarom zullen ze ZICH HIERAAN NOOIT ONDERWERPEN.

  De islam is dus noet en nooit van plan zich aan onze wetten aan te passen of te onderwerpen….
  Daar ligt ook een angel van het niet willen integreren…….

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  “De ISLAM is een groot probleem en de Europeanen zijn gek dat ze dat niet inzien”
  Ook dat klopt niet helemaal, de ISLAM is het grootste probleem van de HELE WERELD maar volgens mij hebben alleen Rusland en Amerika dit door.

  Zoals het er nu uit ziet…

  Amerika en Rusland weer vriendjes, Europese leiders vandaag in paniek een top conferentie gehouden.
  Europa krijgt heel misschien door dat ze hun eigen boontjes moeten doppen omdat Rusland en Amerika het ook gaan doen.

  We moeten heel rap van die godvergeten Groenen en Socialisten af en ons Europa met een sterk leger in een fort TEGEN AFRIKA veranderen.
  Als we dat niet doen zullen we door miljoenen Afrikanen overlopen worden en we weten allemaal waar het eindigt. Kijk maar eens in de islamitische wereld, een groot drama van kanslozen die niets presteren.
  Zulke idioten wil toch geen hond naar zijn land halen?

  Like

 5. Er zijn ws nog steeds niet genoeg mensen vermoord.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met het artikel. De islam is, was, en blijft, “de bijl”, aan de boom van elke vrije samenleving.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  dat de heer Aboutaleb burgemeester is begrijp ik sowieso niet, er zijn neem ik aan ook geen Nederlandse burgemeesters in Marokko? Londen heeft ook al een moslim burgemeester de heer Khan, en zijn er kerken in islamitische landen, zal ook wel niet, hier en Europa schieten moskeen als paddestoelen uit de grond, voor mij mag dat minder, minder

  Like

 8. Thoth zegt:

  ”Sluit met de joden en christenen geen overeenkomst, want wanneer je dat doet, word je een van hen.”(Koran 3: 28))….”Tussen ons en u, is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen!”(Koran 60.4)….

  Yep. En, zij moeten integreren. Welnu, vergeet het maar…

  Like

 9. Europa begrijpt nog steeds niets van de islam, nou, mijns inziens begrijpt de bestuurlijke elite ALLES van de islam, de nationaal socialist Hitler had het ook al begrepen hoe de islam in elkaar stak, en hij nam de adviezen van de groot Mufti van Jeruzalem Haj Amin el Husseini zeer ter harte.

  De islam en zijn islamisten (de politici met islamitische roots, noem ze maar op die gewoon in de Tweede Kamer hun heimliches werk doen) zijn gewoon de collaborateurs van de nieuwe nazi’s. Laat de EU welke over generaties heen getild is nu het nieuwe nazi systeem zijn dat hard op weg is om het volgende totalitaire systeem te worden.

  Het systeem waarin de enkeling en grote groepen andersdenkenden ten onder gaan in een volkomen kansloze strijd tegen dit op nazi leest geschoeide totalitaire bewind met hun ongekozen leiders. De bestuurlijke elite weet precies wat voor een systeem de islam is en wordt dan ook zodanig gebruikt om in de nabije toekomst chaos te verspreiden.

  De islam en de islamisering van Europa is het uitgekozen en beoogde beleid als breekijzer om anarchie en ordeloosheid overal in Europa te creëren, dan vervolgens met ijzerenvuist hierop te reageren. De bestuurlijke elite zijn overwegend hoogopgeleid en zeer intelligente mensen die een klein legertje van adviseurs en raadgevers achter de hand hebben.

  De islam komt niet zomaar uit de lucht vallen, het is mijns inziens een vooropgezet plan om de burgers van Europa te knechten, zoiets als de vroegere DDR. Wanneer het eenmaal zover is gekomen datg de EU in een Stasi-achtige regeringsvorm is geworden dan wordt uiteindelijk óók afgerekend met de islam door middel van Agenda 21.

  Like

 10. Het echte verhaal: Hitler en de moefti

  Auteur: Ruben Gischler

  Netanyahu zorgde voor wereldwijde opwinding met zijn opmerkingen dat Hitler het idee voor het uitroeien van de Joden van de Palestijnse leider grootmoefti Haj Amin al-Hoesseini had. Maar hoe zit het nu werkelijk?
  In een toespraak voor het Zionistisch Congres kwam de Israëlische premier Netanyahu met een letterlijke weergave van het gesprek tussen de grootmoefti en Hitler tijdens hun beruchte ontmoeting in november 1941 in Berlijn. Waar Netanyahu de inhoud vandaan heeft weet niemand. Natuurlijk vielen de internationale media over elkaar heen om Netanyahu van Holocaustontkenning te beschuldigen en velen vroegen zich af wat hem bezielde. Gevolg was wel dat kranten gedwongen waren een klein geschiedenislesje te geven waarbij zij er niet onderuit kwamen om ook zijdelings het naziverleden van de vader der Palestijnse natie aan te stippen.

  Angela Merkel liet snel publiekelijk weten dat de verantwoordelijkheid voor de Holocaust puur en alleen bij de Duitsers ligt. Velen waren er als de kippen bij om te verklaren dat de grootmoefti helemaal geen antisemiet was, alleen maar een antizionist en dat zijn collaboratie met de nazi’s een kwestie was van ‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend’. Hij zou een tragisch fi guur zijn, een slachtoff er zelfs, en wat was eigenlijk het probleem als ook een aantal zionisten contact met de nazi’s hadden gezocht? Bovendien, waarom zouden wij het over iemand hebben die al geruime tijd onder de grond ligt en helemaal geen rol van betekenis speelt voor de Palestijnen van nu? >>>> https://www.niw.nl/het-echte-verhaal-hitler-en-de-moefti-677/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Maar zo is het ook.
   Als je eenmaal onder de grond ligt ben je niet meer van enige werkelijke
   en wezenlijke betekenis.
   Ga er zelf maar eens onder liggen dan piep je wel anders.

   Geliked door 1 persoon

 11. domestianus zegt:

  Ze zijn een groter probleem dan velen denken.

  Zodra zich ergens de mogelijkheid aan dient is het de plicht van de gelovigen om in een gebied/land alles in te richten volgens de wetten van de islam.

  Dit maakt dat de gemiddelde zich bij ons tandenknarsend bij onze wetten en gebruiken neerlegt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s