VIDEO: Stop de rellen en het geweld!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Stop de rellen en het geweld!

  1. Tom Hendrix zegt:

    Respect voor deze meneer! Helemaal met deze meneer eens! Maar de RODEN, leggen zich niet neer, bij de werkelijkheid.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Roden leven in principe niet en nooit in de werkelijkheid Tom.
      Deze zwarte man zegt het geweldig goed en zo kernachtig.
      Hoe is het mogelijk dat hij je zo krachtig tot de absolute realiteit brengt…
      Tegen zijn woorden zijn tegenargumenten zinloos.

      Ik hoop dat hij door heel veel mensen gehoord wordt.

      Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Er zijn dus nog mensen met gezond verstand.

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Dat is mijn zwarte man. Meer, meer, meer!!

    Geliked door 1 persoon

  4. Luchtpint zegt:

    Altijd hetzelfde liedje. Links bestaat uit slechte verliezers met een infantiele emo-mentaliteit + links wil koste wat het kost zijn mening opdringen. En als dat niet lukt dan wordt het bakkeleien. Heel voorspelbaar.

    Wie zijn die mensen eigenlijk ? Gewoonlijk gaat het om tieners tot 25-jarigen zonder verantwoordelijkheden naar een gezin toe of een baan die bovendien niet goed met de realiteit kunnen omgaan, zeg maar gewoon dagdromers met zelfoverschattende waanvoorstellingen.

    Bovendien worden ze aangestuurd door linkse pseudo-intellectuelen van eind twintig t/m 35 jaar van hetzelfde slag die af en toe boekies plegen die bol staan met zeikverhalen over rassendiscriminatie, ongelijkheden veroorzaakt door het kapitalisme, enz. en die verder van geen hout pijlen kunnen maken. Volautomatische linkse “pasto(o)rs in een preekstoel”, zeg maar. Beroepsmoralisten van links.

    En daarnaast heb je nog een handjevol blowende 60+ neo-hippies die met hun kop in de jaren ’60 zijn blijven steken en die voor de hobby gaan meebetogen omdat ze liever niet te intensief een trimfiets willen gebruiken thuis, of zo. Ook die hebben verder geen nut voor een samenleving. En dat soort van verontwaardigden zie je altijd met dezelfde flauwe argumenten opduiken, bv. tijdens de Occupy Wallstreet betogingen.

    En wat eerst carnavalesk onschuldig lijkt wordt daarna een partijtje modder gooien en als achteraf blijkt dat dat niets heeft uitgehaald worden er auto’s in brand gestoken, sneuvelen er winkelruiten, wordt er met stenen gegooid en met molotov cocktails.

    Dat zegt toch klaar en duidelijk dat die mensen niet volwassen genoeg zijn om aan volwassen politiek te doen ? Het is allemaal emo-gezeur bij links, en het zijn hun eigen onrealistische verwachtingen die die kinderachtige mentaliteit doen overkoken.

    Like

  5. Je zou denken, waarom stemmen mensen nog op links.

    Like

  6. Pieter zegt:

    Gelukkig weer een normale Amerikaan met gezonde standpunten.

    Like

Plaats een reactie