Parijs en de komende catastrofe

screenshot_122

(Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

Een paar seconden duurde de melding over de aanhoudende gewelddadige massale ongeregeldheden in Parijs, waar duizenden personen, hoofdzakelijk mannen, zich verzamelen, auto’s in brand steken, winkels aan puin slaan en de Franse rechtsstaat op pijnlijke manier voor schut zetten. De bruutheid van deze jonge mannen, naar de video’s te oordelen zo op het oog geen autochtone Fransen, is verbijsterend duidelijk. Nu willen de massamedia en de staatsmedia ons een beeld voorspiegelen van diep gekrenkte en lijdende jonge mensen, die slechts vanwege het zogenaamde politie-optreden de straat zijn opgegaan.

Meerdere agenten zouden een getinte jongere seksueel hebben misbruikt met een gummiknuppel. Dat zou gebeurd zijn bij de arrestatie. Hier spreken getuigenissen elkaar tegen en het proces komt nog maar net op gang. Blijkbaar is de beschuldiging echter al voldoende om een gewelddadige ‘mob’ van jongeren te produceren. Ik zeg bewust steeds opnieuw “jongeren”, omdat de traditionele media de mensenmassa niet nader wensen te definiëren en liever genoegen nemen met dit zeer ontoereikende verzamelwoord. Op geen enkele manier wil men ook maar een verband zien tussen herkomst, opvoeding, bestempeling, religie of identiteit. Het blijft bij de onbestemde massa jonge mannen.

“Jongeren” betekent in dit geval echter niet: Mathis, Noah en Louis, ook al treft men deze namen over het algemeen voor de vorm wel hier en daar aan in Franse linkse bewegingen. In de banlieues is hoe dan ook één bevolkingsgroep zeer dominant vertegenwoordigd. In deze wijken, de probleemwijken, komt het steeds weer tot confrontaties tussen de bewoners en de Franse openbaarheid. Geweld, criminaliteit en de totale minachting van de ordedienst. Nog maar kort geleden demonstreerde zelfs de Franse politie tegen de extreem gevaarlijke werkomstandigheden binnen de Franse getto’s en het geweld, dat ze dagelijks ondervindt.

Wie herinnert zich nog de massale protesten zo rond het jaar 2005? De politie dwong toen in het kader van het versluieringsverbod een vrouw om haar volledige versluiering af te leggen. Dat was voor duizenden “jongeren” voldoende aanleiding om alles kort en klein te slaan. Auto’s, containers, winkels en voortuinen. Alles werd aangestoken en kapot geslagen. En dan doet daar ook nog een video de ronde waarop een jonge man in de wiebelige camera roept: “Die zwijnen van smerissen hebben de moskee beschadigd!” (bleek later niet waar te zijn).

Men probeert, naar het mij toeschijnt, zeer sterk een verband te construeren tussen deze ongeregeldheden en hun frequentie in de Franse probleemwijken. En over het algemeen ben ik van mening dat er met zekerheid een verband bestaat, maar dat het niet de enige sturende factor blijft. Iedere poging om de openbare discussie uit te breiden tot de dimensie van religieuze binding, opvoeding en de daarmee verbonden culturele herkomst wordt echter door de opiniemakers in dit land wel zeer bewust verhinderd. Het zou om een op zichzelf staand geval van massaal protest gaan, dat terug te voeren zou zijn op één bepaalde aanleiding! Volgens het motto “Niets heeft met niets te maken.”

Onze West-Europese samenlevingen maken evenwel op het ogenblik een fundamenteel desintegratieproces door. Ze gaan in rook op en wij kijken toe, terwijl ons naar buiten toe een beeld wordt geschetst van relatief welbevinden. Het zou goed gaan met Europa! Het feit dat zich voor onze ogen een demografische tijdbom heeft ontwikkeld, die uit miljoenen elementen uit vreemde culturen bestaat, mag de pret niet drukken. Onze massamedia lijden in zoverre aan een vlucht uit de realiteit dat ze de factoren, die mogelijk toch iets met het probleem te maken zouden kunnen hebben, bewust wegmoffelen. Vergelijkbare virulente protesten, die vaak uitgaan van dezelfde groep binnen de bevolking, waren er al meerdere keren in Parijs. De aanleiding daarbij is steeds die, welke op dat moment de meest gunstige is. Iedere aanleiding is daarvoor geschikt en is voor de jonge mannen uit Noord-Afrika en het Nabije Oosten voldoende om hele grote aantallen politiemensen te bevechten in veldslagen op straat. De stad der liefde, Parijs, is de stad van de oorlog geworden.

Ik steek er mijn hand voor in het vuur dat iedere leidinggevende bij de Franse politie kan bevestigen dat het geromantiseerde beeld van het idyllische Frankrijk, de speelse, liefdevolle Parijse zomernachten, niet langer geldt. Wat komt er dus op ons af? Maar, zoals een Duitse politicus het ooit uitdrukte: “Een fractie van mijn antwoord zou U verontrusten.” Nochtans ben ik bereid U te verontrusten en zeg daarom dat Frankrijk kenmerken vertoont van een staat in verval, waar de openbare ruimte een rechtsvrije ruimte geworden is, waarin de politie grotendeels machteloos optreedt. Hier worden ontwikkelingen in gang gezet die zich onttrekken aan het wensdenken van de multiculturalisten en de vergoelijkers van de diversiteit. Zo zal er voor hen geen andere optie overblijven dan deze ziekelijke woekeringen van hun sociale experiment te negeren, teneinde nog een paar jaar de illusie overeind te houden. Zalig zijn de onwetenden!

Deze explosieve ongeregeldheden bevinden zich niet aan de buitenkant van onze samenleving. Integendeel! Het zijn de goed overtrokken, sociaal geïsoleerde en tevreden Europeanen die vanaf de rand van hun eigen samenleving uitkijken op een jong, groeiend en woedend nieuw middelpunt.

“De dingen kunnen snel weer teruggedraaid worden als het naderende onheil reeds vroeg voorzien wordt. Maar als het niet wordt voorzien ,en het wordt toegestaan te groeien zodat een ieder het kan zien, dan bestaat er geen middel meer tegen.” Machiavelli.

Bron:
http://younggerman.de
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Parijs en de komende catastrofe

 1. Pingback: Parijs en de komende catastrofe – Rechtsaf doorzee

 2. delamontagne zegt:

  President Hollande bracht wel een bezoek aan “Théo”, de drugs-dealer, die zich hevig verzette en als een WILDE te keer ging bij zijn arrestatie, MAAR hij bracht geen bezoek aan: de agent die tijdens de rellen zijn gezichtsvermogen verloor en nu totaal blind is, de 2 agenten die in de brandende auto zaten [ door een molotov-cocktail…] en verschrikkelijke brandwonden op liepen.
  Ook bracht hij geen bezoek aan de jongeman “Marin” die 2 ouderen hielp toen ze door muslim-racaille werden aangevallen.
  Lag maanden in coma, doordat hij met een ijzeren staaf op hoofd werd geslagen.
  Ook bracht Hollande geen bezoek aan de nabestaanden van de arts, die door een van z,n [muslim] patienten onder de kreet “allalha-hakbar” werd onthoofd.

  ///////////////


  Théo heeft waardig en met verantwoordelijkheid gereageerd.
  De Justitie is bezig [ met ,t onderzoek],men moet hen vertrouwen.
  Ze gaan alles tot op de bodem uitzoeken.

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De affaire “Theo”, die al voor weken rellen, vernielingen en miljoenen aan schade hebben veroorzaakt in Frankrijk, heeft nu weer een heel andere wending genomen……………..
   ////////
   Het gezin van Theo is onderwerp van een onderzoek naar MISBRUIK VAN VERTROUWEN EN OPLICHTING………….
   HET ONDERZOEK GAAT OM EEN BEDRAG VAN EURO 678.000 EUROS.
   Het is een onderzoek dat tot in de hoogste regionen van de Regering voor beroering heeft gezorgd.
   Het gezin van “Theo” en Theo zelve zitten midden in een groot financieël schandaal.
   Een onderzoek is gestart;
   Alles begon al in 2015 door de Arbeids Inspectie van Parijs betreffende de Vereniging ” Aulnay Events”, waar een van de broers van Theo ” Mickael Luhaka”de directeur is.
   Deze vereniging zou 30 gesalarieërde mensen hebben ingehuurd…!
   HET DOEL VAN DEZE ASSOCIATIE ? ?

   Het geweld in de wijken [ banlieu ] tegen te gaan.! ! ! ! !
   Deze vereniging heeft tussen januari 2014 en juni 2016 678.000 Euros van de regering ontvangen om “Burgerwachten” aan te nemen die een sala….ris zouden ontvangen.

   Theo,s broer “Mickael Luhaka”moet zich nu verantwoorden voor niet bestaande gesalarieërden.
   Tijdens het onderzoek door de “Arbeids Inspectie van Parijs” kon hij geen enkel bewijs leveren mensen in dienst te hebben die als burgerwacht zouden optreden.
   Bovendien werden Euro 350.000 niet af gedragen aan de URSSAF [ is de dienst die de Sociale Premies etc regelt/ontvangt ]
   De familie-leden zouden ook in dienst van deze
   “Nep-Organisatie” zijn geweest ( 7 personen ) waaronder Theo, die 52.000 Euros heeft ontvangen.
   Uit de Franse krant: “Le Figaro”
   http://s1.lprs1.fr/assets/img/logo/E-LOGO-LP-136×40.svg

   http://www.leparisien.fr/faits-divers/la-famille-de-theo-au-coeur-d-une-enquete-financiere-23-02-2017-6705981.php

   Like

   • Rapunzel zegt:

    Dank delamontagne, religieus peil heeft het hier ook opgepakt:
    http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6742

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik zag het ook, maar het artikel in F is nog veel en veel uitgebreider.
    Het levert M. le Pen wel veel stemmen op.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Het is toch een ontzettende KLUCHT als de President van een groot land een bezoek brengt aan zo,n oplichtertje.
    Dat er iets was met die z.g.n verenigign die subsidie kreeg was al in 2015 bekend.
    Die Théo kwam trouwens in Ziekenhuis terecht doordat hij als een wilde tekeer ging bij zijn arrestatie.

    Like

   • Harry zegt:

    Ze hadden hem beter met een taser geïntubeerd !
    En die achterlijke Fransman met een naam die aan ons doet denken verdient hetzelfde lot .
    Wat is de Franse benaming van NSB-er eigenlijk ?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry: Die benaming bestaat niet, grapjas: Philippe Pétain was een principieel tegenstander van politieke partijen.
    “Vichyïst” misschien, of “Pétainist.” LOL!

    Like

   • cassandrasez zegt:

    Harry, de Amerikanen noemen de Fransen, Surrender monkeys.

    Like

  • Rapunzel zegt:

   Een bejaarde Fransoos met alleen een niet aangesloten infuusnaaldje was allang uit het ziekenhuis ontslagen.

   Théo mocht zeker extragratis vegeteren in het ziekenhuis tot miezerig mannetje Hollande tijd had om langs te komen.
   Als er brand uitbreekt in dat ziekenhuis staat die Theo als eerste buiten.

   Like

   • delamontagne zegt:

    De Ziekenzorg hier in Fr is uitstekend hoor, daar kunnen ze in NL nog wat van leren.
    Het is helaas wel zo dat er hele grote groepen [ import ! ] zijn die er misbruik van maken.
    En maar klagen en zeuren en dikwijls niet betalen. Het gaat om de groep die ook in NL hierom bekend staat, begint met een M !.
    Ze geven dan op dat ze “terughalen” wat Fr vroeger in de koloniale periode van hen heeft gestolen.

    Liked by 1 persoon

 3. Cynisch mens zegt:

  De opmars der jonge mannen vanuit moslimlanden waar dan oorlog is is vreemd. ALS ER OORLOG IS STUUR DAN DE VROUWEN EN KINDEREN NAAR DE VEILIGE LANDEN !!

  VROUWEN EN KINDEREN EERST !!!!!!!.

  JA TOCH !?

  LATER KOMEN DAN DE MANNEN

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  Het is expres dat tienduizenden mannen Europa binnen komen, om chaos te scheppen en onze landen in te nemen, en wij hangen op de bank en wachten geduldig af wanneer ze schreeuwend en moordend door onze straten lopen

  Like

 5. Rapunzel zegt:

  Francois Hollande heeft hetzelfde talent als onze Lodi Asscher, namelijk in elke situatie precies het verkeerde doen en de galbakken steunen.

  Suggereren dat deze “jongeren” de straat op gaan vanwege armoe is een flagrante belediging voor alle armen die niet op slooptoer gaan.

  Ik ga nog maar even voor de derde keer het filmpje kijken waarin Marine le Pen feestelijk bedankt voor een kopvod;)

  Liked by 2 people

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen Asscher. Denk aan Trix die op bezoek ging bij de ouders van de moordenaar van Theo van Gogh om hun te troosten of zo. Ik wordt er nog helemaal kotsmisselijk van.

   Like

 6. Ze zijn altijd zo onderdanig aan die moslims. Laat ze eens normaal doen, ach ja dat weten ze allang niet meer hoe dat was.

  Like

 7. zwerver22 zegt:

  Das begin van het einde met dank aan alle zooi die deze zooi in europa hebben toegelaten. Volk ziet.toch alles verkeerd, die regerings honden hebben het allemaal goed zeggen ze daarom zijnnu al aan het beloven voor de verkiezingen. Na de verkiezingen weten ze het beloofde niet.meer

  Like

 8. joke zegt:

  Hier op het plaateland in frankrijk niks aan het handje. Hier is het heerlijk rustig en kan je genieten van het mooi natuur. Hopelijk blijft dat ook zo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s