Oostenrijk: Steeds meer politieagenten raken in diensttijd gewond door agressieve jonge migranten

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

De sfeer in de straten van Oostenrijk wordt steeds ruwer. Niet in de laatste plaats vanwege de tot geweld bereide migranten, die uit crisislanden de Alpenrepubliek binnenkomen. Incidenten, waarbij politieagenten door lichamelijk of wapengeweld gewond raken, nemen toe.

epoch times

In Oostenrijk nemen de overvallen op politieagenten toe. Volgens informatie van de politie vinden deze gewelddadige overvallen hoofdzakelijk door jonge migranten plaats, bericht “Die Presse”. Incidenten, waarbij politieagenten door lichamelijk of wapengeweld gewond raken, nemen toe.

Een officier van de mobiele eenheid zei tegen de krant dat de sfeer in de Oostenrijkse straten ruwer zou zijn geworden. “Dat heeft hoofdzakelijk – maar niet alleen – te maken met jonge, mannelijke immigranten.”

Deze probleemgevallen zouden overwegend uit crisislanden komen, zoals uit Noord-Afrika, Irak, Afghanistan enz. In oorlogsgebieden moet de politie vaak met geweld voor respect zorgen. In Europa zouden deze migranten echter “extreem snel” leren “dat hier andere regels voor de politie gelden, dat de vertegenwoordigers van de staat slechts in uiterste noodzaak gebruikmaken van hun geweldsmonopolie”, aldus de anonieme bron.

Voor de Oostenrijkse politie betekent dat: minder respect, verbale aanvallen, spuugaanvallen en uiteindelijk ook gewelddadige overvallen. Vooral vrouwelijke agenten zouden het bijzonder moeilijk hebben voor zichzelf respect te verschaffen.

Veel agenten zouden zelfs bang zijn om voor vermeend scherp optreden “bekritiseerd of zelfs bestraft te worden”, zegt de officier verder. Maar juist een harder optreden zou bij deze groep criminelen de-escalerend kunnen werken. Want een harder optreden zouden de tot geweld bereide migranten begrijpen.

Ministerie van Binnenlandse Zaken ziet problemen gelaten

Vanwege de negatieve ontwikkeling wil het ministerie van Justitie nu het strafrecht desbetreffend aanpassen, schrijft “Die Presse” verder. De daadwerkelijke aanval op een agent dient in het vervolg niet meer met maximaal zes maanden, maar met tot twee jaar gevangenisstraf bestraft te worden. Daarmee dient het “toegenomen agressiepotentieel tegen agenten ingedamd te worden”.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken kijkt echter gelaten naar de aangetoonde problemen van de straat. Het ministerie zou er voortdurend mee bezig zijn om het fenomeen van het afnemende respect voor de politie te analyseren, zei een woordvoerder tegen de krant. Maar een acute noodzaak om in te grijpen, bijvoorbeeld in de opleiding, zou het ministerie op dit moment niet zien.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oostenrijk: Steeds meer politieagenten raken in diensttijd gewond door agressieve jonge migranten

 1. BertG. zegt:

  “Maar een acute noodzaak om in te grijpen, bijvoorbeeld in de opleiding, zou het ministerie op dit moment niet zien.’

  Dus veranderd er niets, ik heb al vaker vermeld, zodra ze door hebben dat agenten alleen maar lief zijn en zich gedragen als watjes, dan kan je alles flikken wat in je opkomt.
  Wordt je bij toeval wel gearresteerd, dan ben je de zelfde middag al weer vrij.
  Dus wat let je om een agent verrot te schoppen, schieten doen ze toch niet.

  Geliked door 2 people

 2. Claudia M. zegt:

  Tja, als ze eigen land “grappen” uithalen wat het heersende gezag niet aanstaat, dan wordt het inderdaad rete-onveilig in zo’n land; daarom komen ze het nu hier doen en maken daarmee onze landen compleet onveilig.

  Deze gaat al een poosje niet meer in het donker over straat, omdat ze daar tegenwoordig half donker Afrika aantreft! Gezien het feit dat de oertaal, “you fuckie-fuckie me-me” en meer van dat fraais mij niet kan bekoren, laat deze het uit haar hoofd! Het is wel superkut want dit is dus vrijheid uitermate beperkend…

  Wat een “gaaf” land hebben we toch, nietwaar Rutte…?

  Like

 3. Japio zegt:

  De EU-ratten weten dondersgoed wat er speelt. Alleen de instructies van hogerhand zijn; wegkijken, doodzwijgen en vooral doorgaan met importeren. Ik begin waarlijk te geloven dat dit nog erger is cq gaat worden dan de 2e wereldoorlog. Ik heb het niet meegemaakt maar de wanhoop die wij onderhand hier gaan voelen moeten de Joden en de burgers ook voor de nazi’s hebben gevoeld.

  Like

 4. Flo zegt:

  En zo komt het langzaam aan ook onze kant op, de politie hier weet al helemaal niet hoe om te gaan met geweldadige “vluchtelingen”, dus ik zou adviseren, schaf zelf iets aan in het geval dat…..

  Like

 5. BertG. zegt:

  Of topic.
  Gevalletje WTF.

  Het Openbaar Ministerie (OM) stelt dat een inmiddels twintigjarige Gambiaan uit het Limburgse Horst zijn bloedeigen moeder vorig jaar op beestachtige wijze heeft verkracht.
  https://www.powned.tv/artikel/zoon-verkrachtte-moeder-met-geweld

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Voor de 2de keer ;Godsallemachtig,mijn maag draait hier van om.

   Maar die advocaten die aldoor maar verzachtende omstandigheden opvoeren,voor dit soort uitschot zijn in feite nog erger.
   Die lui verkopen ook hun moeder voor een half witbrood.
   Gadverdamme, ik ben echt misselijk!!

   Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. scheermes zegt:

  Aangezien voor deze gasten de gevangenis een vijfsterren hotel is, gezien wat zij in hun eigen land zijn gewendt ,gebruiken ze geweldt om in het gevang terecht te komen !! Beginnen de oostenrijkers zolangzamerhand uit hun dodenslaap te ontwaken ??

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Als de politiek niet veranderd zal Europa in de huidige vorm verdwijnen.

  Je kunt aan alle niet Europese regeringen al merken dat Europa opgegeven wordt.

  Amerika, Engeland, Turkije, China, Rusland allemaal hebben ze kritiek op de lamzakkerige houding van de Europese “leiders”.
  Leiders die geen leiders zijn, ze blinken uit in vooruitschuiven, geen standpunten innemen en pappen en nathouden.

  Europa wordt al weggehoond het is een werelddeel zonder grenzen bevolkt door mensen die NIETS meer hebben met het land waar ze in wonen.
  Dit blaast zich vanzelf op.

  De perikelen in de steden met no-go gebieden geven enkel de status van ons verval aan. Ze zijn al jaren aan de gang en de politieke elite weigert dit aan te pakken.
  Niet westerse allochtonen hebben schijt aan onze regels in feite haten ze ons gewoon.
  We zijn stront voor ze. Ze pakken steeds meer terrein en van daaruit zal Europa verder uitgehold worden.

  Welke leider laat zijn land dan ook volstromen met lieden die een absolute pest hebben aan onze waarden en democratie?
  Welke leider gaat tegen alle wetenschappelijk bewezen feiten in, door met het vernietigen van zijn zijn land?

  Slaapt u rustig verder…..

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sabeltant: 13.04. uur. Ons Europa wordt bewust door de RODEN te Brussel, van de rode EUSSR, naar de verdommenis geholpen. En dat is al veel langer gepland!

   Like

 9. Thomasson zegt:

  Misschien moeten de Oostenrijkse politieagenten een spoedcursus volgen bij de Russische, de Bulgaarse of Hongaarse politie. Daar kennen ze “Kein Spaß” en er worden geen geintjes getrapt. Ze kunnen alvast beginnen met de film Red Heat met Duitse synchronisatie (in de hoofdrol Arnold Schwarzenneger als Sovjet politieofficier die naar de VS komt om de Georgische crimineel Viktor Rosta naar Rusland terug te brengen). Zeer leerzaam zijn de ondervragingsmethodes van deze Sovjet agent; hij breekt vingers af. Op het moment dat de Amerikaanse sergeant Ridziek er tegen protesteert, is het antwoord: Sovietmethoden sind Economischer!.

  Like

 10. Ronald zegt:

  HET ZIJN GEEN MIGRANTEN, MAAR ILLEGALEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR GRATIS GELD EN GRATIS WONINGEN!!! EN HET VERKRACHTEN EN AANRANDEN VAN EUROPESE VROUWEN,!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s