Beatrix von Storch ondersteunt Viktor Orbán in Brussel

Screenshot_4

Viktor Orbán en Beatrix von Storch.

(Vertaling: E.J. Bron)

Viktor Orbán verdedigt de waarden van Hongarije

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán verdedigde voor het Europees Parlement in Brussel de wil tot zelfbeschikking van de Hongaren tegenover de beïnvloeding van de EU-instellingen.

Die Freie Welt

De aanleiding van de uitspraak op woensdag was een nieuwe Hongaarse universiteit-wet, maar eigenlijk ging het om een algemene afrekening door Brussel met de succesvolle minister-president Viktor Orbán, die zich verzet tegen vluchtelingenquota en andere EU-pogingen tot centralisering. De EU-instellingen bouwen daarbij op de ondersteuning van de Hongaarse oppositiepartijen, die Orbán´s regeringssuccessen niet bevallen. Ze gebruiken de EU-instellingen in Brussel als klankbord om nationaal oppositiewerk vanuit Brussel te bedrijven. Het was alle deelnemers aan het debat duidelijk dat de universiteit-wet slechts een voorwendsel was om met een onwelgevallige regeringschef in Centraal-Europa af te rekenen.

De aanklacht tegen Hongarije werd door de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, voorgelezen. Viktor Orbán reageerde vaardig op de oude bekende beschuldigingen:

“Wij hebben kritiek op de EU, omdat hervormingen dringend nodig zijn om het vertrouwen van de burgers in de EU terug te winnen.” Op de beschuldiging de opname van “vluchtelingen” volgens de door Brussel besloten gedwongen quota door een referendum te verhinderen, antwoordde hij: “Wij bepalen met wie wij samenleven. Wij willen onze zelfbeschikking niet verliezen. Om Brussel te stoppen is geen misdaad”. Het vragen naar de mening van de bevolking noemde hij een daad van directe democratie: “Dat wil ik u toch graag op het hart leggen.” En: “Wij houden ons aan de grenscode van Schengen. Daarvoor zou u ons erkentelijk moeten zijn.”

De afgevaardigde van de AfD in het Europees Parlement, Betarix von Storch, vicefractievoorzitter van de EVDD (Europa van Vrijheid en directe Democratie), omschreef de situatie in de vergaderzaal als volgt:

“Zogenaamd praten we nu over de nieuwe universiteit-wet in Hongarije. De Europese Commissie is zo-even daarom in recordtempo een procedure wegens verdragsschending tegen Hongarije gestart. Dit toont aan: het gaat helemaal niet om de universiteit-wet. Het gaat om de Hongaarse weerspannigheid. Hongarije verzet zich tegen het Brusselse centralisme en wil zijn nationale zelfstandigheid behouden. Hongarije verzet zich tegen de grotendeels islamitische massa-immigratie en wil zijn christelijk-Europese cultuur behouden. Hongarije verzet zich tegen de linkse tijdgeest en wil gewoon Hongarije blijven. Frankrijk daarentegen verkeert sinds 13 november 2015 in de noodtoestand. Hongarije wil geen Frankrijk worden. Of Zweden – Europa´s koploper bij openbare seksuele delicten. Als ik moet kiezen tussen de Franse, de Zweedse en de Hongaarse weg, dan kies ik ook voor de Hongaarse. Ik begrijp Hongarije. En ik dank u hartelijk voor uw standvastigheid, zeer geëerde heer Orbán.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oost-Europa, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

58 reacties op Beatrix von Storch ondersteunt Viktor Orbán in Brussel

 1. Guardiacivil zegt:

  Zo mogen er meer zijn als mevr.Beatrix von Storch, die Orban ondersteunen in het offensief tegen Brussel.

  Geliked door 4 people

 2. Henri zegt:

  Ik neem mijn pet af voor deze 2 politici, die de moed hebben het eurnfielencircus tegen de haren in te strijken. Goed voorbeeld doet goed volgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Hoe duidelijk kan Orban het toch weer maken, genieten altijd. En het siert mevr. v. Storch hem ook zo duidelijk te steunen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor Beatrix von Storch en voor Victor Órban. Leve Hongarije, en weg met het communistische spook der EUSSR.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mirjam zegt:

  Orban heeft volkomen gelijk en Timmermans zou allang de ‘eer’ aan zichzelf hebben moet houden door het enige juiste te doen, waar de Europese bevolking hem, voor die ene keer, dan zeer dankbaar voor zou zijn. De enige juiste beslissing die hij in zijn carrière als ‘volksverrader’ zou kunnen maken is zijn ‘ambt’ neerleggen en opzouten door te vertrekken.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   De enige echte beslissing die de narcistische autist van een timmerfranzzzzzz zou moeten maken, is het zichzelf verhangen en wel zo snel mogelijk. Iedere andere oplossing werkt niet, hij heeft het al veel te bont gemaakt deze smerige nsb-rat.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ach, dan benoemen ze wel een andere volksverrader. Laat Franske daar maar lekker zitten, zo graaft hij tenminste zelf z’n graf.

   Geliked door 1 persoon

 6. Zo, dat is 1 – 0 voor Orban met de steun van Beatrix von Storch.

  Geliked door 1 persoon

 7. Steven zegt:

  Die Timmerfrans zou eens aanklachten moeten voorlezen van mensen die door die asielwaanzin in GEVAAR zijn gekomen,verkracht zijn, vermoord of het ziekenhuis in geslagen zijn door asieleisers!
  Schijnbaar mogen er alleen maar aanklachten gemaakt worden tegen mensen die al die ONZIN, verkrachtingsgolf en roofpartijen niet willen.
  Mag hopen dat Orban zijn poot stijf houdt en de EU de TYFUS laat krijgen! (of komen er dan straks weer LINKSE moordmachines in actie?)

  Geliked door 1 persoon

 8. dondorp zegt:

  ik houd van die man die zich distantieerd van van het verbond van ufo-ellian-gevallen-engelen-monster(s)-verbond van satanisten die het plan hebben de nephiliem by duizenden te herschappen middels–wat het tijdschrift sciencia meld dood dan tot leven te brengen wat mogelijk schijnt te zijn;de reden van de zondvloed was de grote aanwezigheid van half-mensen 6 tot 12 meter lang genaamd nephiliem–en voorspeld wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren. in cairo liep ik met bloos waarop de sprinkhaan was afgebeeld voorspellende een sprinkhanenplaag na 10 dagen nederland teruggekeerd melde internet de ergste sprinkhanenplaag in 50 jaar. dat was 2 maande voordat morsi got to power

  Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Ik geloof, dat jij de ware aard en de diepe oorzaak van het grote probleem hebt begrepen. Helaas zijn niet veel mensen met deze materie bekend. Deze zaken worden al duizenden jaren voor het gewone volk onder de pet gehouden en ontkend. Het gewone volk wordt zoetgehouden met “valse” goden.

   Wat niet mag zijn, is niet.
   Maar de geheimen zijn verborgen in het volle zicht.
   Zalig zijn zie, die ogen hebben en kunnen zien.
   Zalig zijn zij, die oren hebben en kunnen horen.
   Zalig zijn zij, die een mond hebben en kunnen praten.
   Zalig zijn zij, die waarnemen en begrijpen.
   Zalig zijn zij, die kennis hebben en deze kunnen delen.
   Wijsheid is weten, hoe om te gaan met je zaligheid.

   Like

 9. dondorp zegt:

  ik bevind me in budapest waar in de grootste pinksterkerk van europa 10 keer is gepreekt over openbaringen en gevallen engelen verbonden portels to hell antartica with is visited by friends of the devil.ufo monsters zijn geen inteligente wezens maar bedriegers van gevallen engelen de kerk in de straat gyomroi ut kan men na talloze bedreigingen alleen nog gefouilleerd naar binnen via electronise poorten een kerk goed bevriend orban wiens zoon charismatisch is een kerk van 50000 leden-gelovigen het is mogelijk een oorban-kerk te noemen

  Geliked door 1 persoon

 10. dondorp zegt:

  de apostelen werden middels aanbidding wat vrijheid van de gevangen apostelen veroorzaakte middels een door hun allerbeste vriend veroorzaakte aardbeving.vraag is het mogelijk een aardbeving in tessaloniki te voorspellen succesvol als teken de 7 jaar anti-christ dictatuur dat miljoenen christenen gaat guilioetenen volgens openbaringen-verhaal jphannes zag een zeer grote menigte geschlachtenen om de naam van jesus Er zouden meer dan 7000 guillotines over de geheleVS verspreid zijn!!! Het land waar in 10 jaar 7 miljoen kinderen vermist zijn heel holywood aan satan aanbidding doet kinderbloed eisende god-moloch vereren en mensen bloed drinken Het 6 7 8 9 10 e boek van mozes word verkocht als nooit tevoren er zijn vandaag meer mensen die hekserij/satanisme bedrijven dan ooit in de geschiedenis Had persoonlijk contact met iemand met een zeer belangrijk contact en via haar kreeg ik de copieus van dat boek in handen en heb dat boek 6 7 8 9 10 boek mozes copieus later verbrand!!!!! Geen zeer gevaarlijk boek beoefend door de machtigsten der aarde!!!!!!!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @dondorp: 13.26. uur. Met alle respect, maar ik vind uw bijdragen verwarrend.

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Verwarrend is heel keurig geformuleerd Tom.
    Ik noem zoiets liever geesteszieke onzin.
    Wordt meestal veroorzaakt door hersenkoortsen…

    Geliked door 1 persoon

   • scheermes zegt:

    elk vogeltje zingt zoals het gebekt is tom .Hij zingt tenminste nog ;.Hier word door sommigen weer ziekelijk commentaar op geleverd ,zoals gewoonlijk .

    Like

   • scheermes zegt:

    Paul zwueste zegt ; geesteszieke onzin enz : eindelijk kun jij ergens over meepraten paul.en dit wordt veroorzaakt door hersenkoortsen ;jij bent een echte kenner paul dit soort verschijnselen komen jou bekend voor ,omdat ji er dagelijks mee worstelt om er vanaf te komen .gelukkig voor jou maar dat jij niet de enigste bent .

    Like

   • scheermes zegt:

    Ik had van jou verwacht tom ,dat jij dit sterk geschreven stuk van dondorp toch wel zou begrijpen .

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zeg Scheermes.
    Nu ga je toch ’n beetje te ver hoor.
    Niet meer doen manneke.
    Als ik boos wordt ben jij degene die straks geestelijke hulp nodig hebt…

    Like

   • oeps48 zegt:

    @ Tom Hendrix

    Ik begrijp heel goed, dat jij het verhaal van dondorp nogal verwarrend vind. Dat is het ook wel een beetje. Helaas is niet iedereen in staat, om een logisch verhaal neer te schrijven. Een probleem, dat momenteel met het SMS-taalgebruik, voornamelijk onder de jongeren, enorm is toegenomen. Ik heb de indruk, dat dondorp niet helemaal goed in zijn vel zat, toen hij zijn verhaal opschreef. Wellicht was hij gehaast, nerveus, of opgewonden. Dat neemt niet weg, dat hij wel enkele waardevolle aanwijzingen heeft gegeven.

    Dondorp verwijst naar oud-testamentische bijbelboeken, die al ver vóór onze jaartelling uit de Thora zijn weggelaten. Dit zijn zogenaamde apocriefe of geheime boeken. Het bestaan van deze boeken is niet bij het grote publiek bekend. Oficiëel wordt het bestaan zelfs vaak ontkend, of worden deze boeken als verloren beschouwd. Je zult ze ook niet gemakkelijk in een boekhandel of een bibliotheek vinden. Maar sommige van deze boeken zijn in bepaalde kringen en bij sommige geheime genootschappen, zoals wicca (hekserij), satanisme, illuminati, vrijmetselarij, zwarte magie etc., wel degelijk bekend en worden daar ook bestudeerd en gehanteerd. Ze dienen als basis, of als ondersteuning voor hun filosofie en/of praktijken. Men noemt deze deze boeken ook wel eens “de bijbel van satan”. Ik heb begrepen, dat de inhoud, met name allerlei magische spreuken, niet helemaal ongevaarlijk is. Denk hierbij aan het verhalen over geheime toverboeken, tovenaarsleerlingen, Frankenstein, Merlijn en ook aan Harry Potter. William Shakespeare heeft in zijn werk hier en daar, o.a. in MacBeth, uit deze boeken geciteerd. Citaten die veelal in latere edities zijn gewijzigd of zelfs weggelaten. Ook Goethe speelt er mee. Met wat wij tegenwoordig weten over de aard en doelstellingen van bepaalde geheime organisaties en genootschappen, is het alleszins begrijpelijk, dat deze boeken uit de bijbel werden weggelaten en dat het bestaan deze boeken voor het grote publiek verborgen wordt gehouden.

    Als je meer over deze zaken wilt weten, kom je met een uurtje googelen al een heel eind. Of sla er eventueel je encyclopedie maar eens op na. Er zal een hele nieuwe wereld voor je opengaan.

    Like

  • oeps48 zegt:

   Satan heeft bloedoffers nodig, als bron van energie. Satan wil aanbeden worden. Daar krijgt ie een kick van. Satan is uit op macht. Macht is onderdrukkend, gevoelloos en destructief
   Het AL, de ALmacht, de Scheppers, vraagt niet om offers en hoeft niet aanbeden te worden. Hij heeft Zijn hele schepping lief. Hij vraagt er niet om, om een deel van zijn schepping te vernietigen, om hem te plezieren. Hij is liefde, genade en barmhartigheid.

   Like

  • Harry zegt:

   Je moet nooit een reactie plaatsen bij een discussie als je net een nieuwe shot van het een of ander genomen hebt , Dondorp .
   Voor de willekeurige voorbijganger klinkt het als wartaal .

   Geliked door 1 persoon

 11. anna zegt:

  moet dat nou ??? die onzin van dondorp … of zit ik op de verkeerde site …..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het moet niet, maar ach het is weer eens iets anders.
   Altijd maar dezelfde “normale” doemdenkerij gaat sneller vervelen.
   Hier kan je je hersens nog over breken.
   Heb het geprobeerd… maar ik mis de sleutel.

   Geliked door 1 persoon

  • scheermes zegt:

   Dat is aan jou anna of je op de verkeerde site zit .Als je wat niet begrijpt ,kun je het hem vragen .Hoe sommigen hier op reageren, dat vind ik beneden peil .

   Like

   • Edjan zegt:

    Bij mij begint de schoen ook te wringen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    En wie zijn dat dan wel, die hier beneden peil op reageren.
    Meteen aanpakken die gasten.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik lees net ook al van je dat er hier ziekelijk commentaar geleverd wordt door sommige.
    En dat is niet leuk natuurlijk als je toch zo godverdomme je best doet.
    Dat mij dat nou helemaal niet opgevallen is, ik snap er niks meer van.
    Zo iets gebeurt hier werkelijk waar, helemaal nooit.
    Weet je het wel zeker.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Edjan.
    Hahahahahahahahahahaha!!!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nu eerst even Scheermes scheren…

    Heel goed gevonden Scheermes.
    Compliment.
    Die slag is jou.
    Als ik jou niet had was ik er nooit achter gekomen.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Dit is een site waar buitengewoon interessante en belangrijke feiten vermeld worden .
    Wij kunnen daar een beetje op reageren .
    En de meesten doen dat dan ook , heel rationeel .
    Velen leveren een prima bijdrage daaraan .

    Helaas …………..

    Af en toe is er een tsunami van godsdienswaanzinnigen die hun onzin menen over ons uit te moeten storten , als een emmer stront .
    Ze steken elkaar aan , ze raken in een soort van trance .
    Ze kunnen dat dan ook niet meer loslaten . Ze luisteren niet meer naar rede .
    Net als een schizofrenie-patiënt .
    Ze hebben ook geen benul wanneer ze moeten stoppen .

    Een nieuwe lichting Luckybee’s .

    Geliked door 1 persoon

   • scheermes zegt:

    Harry zegt ;Jij bent een echte masselpik harry ,een buurman met de bijl ,en jij hebt een vrouw die goed met gekken om kan gaan ,dat is haar dagelijks werk ,jij bent een geluksvogel man ;Jij hoeft niet opgenomen te worden ;jij hebt jou psychiater thuis ;Masselpik ; Anders was je al lang voorgoed opgesloten geweest .Ik zou toch een curses a.b.n volgen als ik jou was ;Als jij zo door gaat kan jou vrouw jou ook niet meer helpen ,en wordt jij voorgoed opgesloten .

    Geliked door 1 persoon

   • scheermes zegt:

    Eindelijk ,zo ken ik bert g weer ;Kan het niet meer volgen en begint gelijk een potje te vloeken en te schelden ;Je niveau gaat weer aardig naar beneden ,dit bedoel ik nou met alle peil ,en beneden peil; Alle peil =Vloeken ;

    Like

   • scheermes zegt:

    Bert g zegt ; En wie zijn dat dan wel ;Je kunt hopenlijk toch wel lezen bert g??

    Like

   • Edjan zegt:

    De humor lijkt me niet uitgevonden door de Heere. Lijkt me eerder een uitvinding van den viand, d’n duvel, BertG en Paul. FOEI!!!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Kijk maar uit, Edjan.
    Anders kom ik als duivel zijnde even bij je spoken.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    BertG.
    Kom bij mij ook even langs fladderen in zo’n wit laken
    Ik heb héél goed Trappistenbier in huis.

    Geliked door 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    Aha een liefhebber van Trappistenbier, net als ik..

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Dat treft. Ik had het bier ook al koud gezet.

    Geliked door 1 persoon

 12. Flo zegt:

  Chapeau voor deze beide mensen!
  En kapot die smerige brussel elite!

  Like

 13. oeps48 zegt:

  Wemogen blij zijn, dat er tenminste één machthebber in Europa, Viktor Orbán, is, die niet naar de pijpen van Brussel wil dansen, die nog durft te zeggen wat echt belangrijk is. We zouden meer van dit soort politieke leiderrs moeten hebben. Beatrix von Storch toont dat ze het een en ander begrijpt en dat ze karakter en ruggegraat heeft. Chapeau !!!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Scheermes: 19.19. uur. Neen, daar begrijp ik helemaal niets van, scheermes.

  Like

  • BertG. zegt:

   Tom, hij spreekt je aan als gelovige en daar voor uit te komen om hem te verdedigen.
   Maar dat weten wij allang, Tom houd zich hier buiten.
   Daar kan je dan ook een zinnig gesprek mee voeren, hij valt ons dan ook niet lastig met “de waarheid” , die jij meent te moeten uitdragen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 20.47. uur. Dat klopt, Bert. Ik heb geen enkele behoefte, om mijn overtuiging op te dringen aan een ander.

    Geliked door 1 persoon

 15. Tom Hendrix zegt:

  Oeps48: 22.51. uur, op 28/4. Dat maakt het voor mij een stuk duidelijker. Waarvoor dank.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s