“Volkspedagogen”: het laatste werk van Udo Ulfkotte

Screenshot_163

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de bestseller “Gekochte journalisten” heeft Udo Ulfkotte (foto) nog een tweede boek geschreven om het complot tussen de media en de politiek te ontmaskeren en de “volksopvoedkundige methodes” van de mainstream media te analyseren. Hoewel er nog een derde boek in de serie gepland was, blijft “Volkspedagogen” het laatste boek van de veel te vroeg gestorven onderzoeksjournalist.

Blick

De focus van het boek ligt op het belichten van het samenspel van de zogenaamde “gevestigde media” rondom “Spiegel”, “Die Zeit” of “Focus”. Hoofdstuk per hoofdstuk leidt de tijdens zijn leven bejubelde en gehate journalist, die zelf lange tijd in het binnen- en buitenland voor de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) heeft geschreven, ons dieper de louche Duitse mediawereld in.

Mediale terechtstelling van de onwelgevalligen

De politieke beïnvloeding, die zelfbenoemde “kwaliteitsmedia” steeds opnieuw betwisten, komt door het onderzoek van Ulfkotte net zo duidelijk tevoorschijn. Evenals de gemene technieken waarmee de journalisten hun politiek correcte doctrine aan ons proberen op te dringen.

Als een persoon in het openbaar onwelgevallige meningen of standpunten vertegenwoordigt, dan komt de politiek correcte media- en politiek-artillerie met zwaar geschut naar buiten. Wie niet knuffelt en zich niet laat doodzwijgen, wordt mediaal afgemaakt. Zonder rekening te houden met de existentie of de familie van het slachtoffer.

Het laatste werk van Ulfkotte

Behalve de schandalige methodes waarmee de burgers beïnvloed worden, stelde Ulfkotte ook zonder muilkorf de wantoestanden en de dubbele moraal van de machtigen aan de kaak. Dat reikt van belastingverspilling door Groene politici die zich heel hypocriet per helikopter naar conferenties laten brengen tot aan politici en journalisten, die zouden hebben deelgenomen aan groepsverkrachtingen van kleine jongens.

Moed tot verzet tegen de manipulatoren

Hoewel dit boek grotendeels betrekking heeft op de mediawereld in Duitsland, krijgen ook de Oostenrijkse media er vaker van langs. In ieder geval is het laatste werk van Udo Ulfkotte niet alleen een uitermate lezenswaardig boek, maar zijn nalatenschap dat de lezer ontgoochelt, maar eveneens moed dient te geven om eindelijk op te staan en zich niet meer door de volkspedagogen te laten beliegen en onbewust te laten manipuleren.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Volkspedagogen”: het laatste werk van Udo Ulfkotte

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wanneer komt het eerste boek van onze Nederlandse Udo uit?

  Like

 2. zou het in ins land anders zijn? denk aan de moord op van Gogh en Pim Fortuyn

  Like

 3. Jade zegt:

  Ik weet het niet, maar ik vind zijn dood ronduit verdacht.
  Misschien heeft Angela Mekker haar CIA vriendjes ingeschakeld…
  http://firsttoknow.com/video-secret-cia-heart-attack-gun-declassified/

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jade. U kan best gelijk hebben. Bedankt voor het artikel.

   Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, hij zag er goed en gezond uit, maar bleek toch hartpatiënt te zijn….

   Like

  • Astrid zegt:

   Dat was precies mijn eigen gedachte, Jade, men schuwt immers geen enkele methode meer om kritische mensen op tamelijk onfrisse manieren de mond te snoeren. Gif, messteken, kogels, vliegtuigen laten neerstorten, valse rechtspraak etc. De belangen zijn te groot voor de vele grote egotrippers die onze planeet ‘rijk’ is….

   Like

 4. Thomasson zegt:

  De zgn. “Kwaliteitsmedia”, waaronder ook de Nederlandse NRC Handelsblad hoort, zijn de Volkische Beobachters, Der Sturmer’s en de Pravda’s van deze tijd. De Duitsers noemden dat Lugen Presse. De vraag is: wie gelooft nog in alles wat ze schrijven? Dat geldt evengoed voor de beeldmedia. Tot hoever kan de media liegen en bedriegen als het publiek dagelijks wordt geconfronteerd met de realiteit cq. waarheid? Paar jaar geleden waren dat uitsluitend arme mensen in achterbuurten die met de verschrikkelijke realiteit moesten leven. Tegenwoordig sijpelt de realiteit – en de waarheid – ook steeds dichter bij de “kwaliteitspubliek” in hun villa’s.

  Like

 5. Edjan zegt:

  De manipulaties van de overheid en haar dienstmaagd (de media) die Ulfkotte beschrijft zijn geheel naar waarheid.
  Maar die manipulaties werken in Duitsland en Nederland verder uitstekend. In Duitsland trapt over de 90% er in en in Nederland 85%. Conclusie: Duitsers en Nederlanders zijn conservatief, zeer gezagsgetrouw en uiterst goedgelovig.

  Vreemd dat onze overheden ons aan het vervangen zijn. Zo’n goedgelovig en gehoorzaam volk krijgen ze nooit meer terug.

  Geliked door 1 persoon

 6. Beschouwer zegt:

  De volksmenners doen er alles aan om de grote pedobeerput dicht te houden. Vandaar ook het huichelachtige gespartel van de media om Trump zo zwart mogelijk te maken. Allemaal afleidingsmanouvres om Trump af te leiden van het droogleggen van het gore moeras in Washington. De gore beheerders van de beerput hebben een handje van het opzetten van vieze valse rookgordijnen. Ook hier in Nederland is de main stream media bezig om populisten zo zwart mogelijk te maken. Kijk eens goed naar de valse huichelachtige ogen van de babbelaars in praatprogramma’s zoals de wereld draait door en Pauw. De schijnheilige achterbakse huichelarij straalt ze van de kop af.

  Like

 7. Pingback: Media onder censuur van de NWO, ook in Nederland ! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s