Wilders’ Amerikaanse volgelingen zien Europa als hun voorland

Screenshot_18

(Door: Romana Abels)

“Als we niets doen, worden we overgenomen”. Geert Wilders sprak zondag op een bijeenkomst in Los Angeles zijn Amerikaanse fans toe, zoals hij al veel vaker deed. De vervolgde politicus is een attractie voor de ultra-conservatieven.

Het is even wat anders dan een Kamer-speech. Als Geert Wilders spreekt bij het jaarlijkse diner van de American Freedom Alliance, dan loopt er niemand weg, kijkt niemand net zo lang naar zijn telefoon tot het voorbij is. Dan staren driehonderd paar ogen vol ontzag naar hun vedette, hun vooruitgeschoven post in Europa, waar de islamisering zó dramatisch schijnt te zijn. Dan wordt er gejuicht en gejoeld, dan is er soms opeens een staande ovatie, midden in zijn verhaal. Of luid gejoel.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wilders’ Amerikaanse volgelingen zien Europa als hun voorland

  1. Tistochwat zegt:

    Als Geert Wilders spreekt bij het jaarlijkse diner van de American Freedom Alliance, dan loopt er niemand weg, kijkt niemand net zo lang naar zijn telefoon tot het voorbij is.

    Zeg dat wél! Dat moet een verademing zijn voor Wilders. Het is hem gegund. Heel wat anders dan het schandelijke gedrag van bijv. die schaterende klootzak die zich minister-president wil noemen. Zo zit die respectloze schoft er altijd bij als Wilders aan het woord is om oplossingen aan te dragen voor de ellende die over ons is uitgestort door lieden als die liegende lolbroek:

    Hij zou zich kapot moeten schamen!

    Like

  2. Gert Jan Reitsma zegt:

    Er zijn ten minste mensen die gewoon luisteren naar wat GW zegt. Dat kunnen een heleboel Nederlanders niet eens. Triest. Toch hebben ze hun oordeel klaar.. Over wat? Over iets wat ze zelf niet onderzocht hebben.

    Like

  3. koddebeier zegt:

    “Onze” Geert….de roepende in de politieke woestijn van één hersencellige regenten en pluche klevers !

    Like

  4. wim zegt:

    Echte Trouw journalistiek. Een schijn van objectief verslag, maar ondertussen de ondertoon van ‘Wilders overdrijft’ en ‘Wilders wordt door verkeerde elementen gefinancierd’. Ondertusse is de boodschap: “Het is hier (Europa, Nederland) fantastisch en die Wilders klopt het zogenaamde gevaar maar op”.

    Geliked door 1 persoon

    • VarAway zegt:

      Heel GOED gezien! Vileine Trouw verslaggeving..vluchtig lezen,
      dan zie je het onderliggende gif niet zitten.
      Licht dedain, vriendelijke woorden, maar ondertussen AFZEIKEN!
      Trouw hoernaille heeft dit tot een ware kunst verheven.
      Bah, wat een treurig gutmensch is deze tuthola.
      Gelukkig heeft Trouw nog maar weinig lezertjes.

      Like

  5. Theresa Geissler zegt:

    Het is nog steeds leuk en zelfs wel iets om trots op te zijn, dat Geert in het buitenland – Amerika of elders- zoveel positieve bekendheid krijgt, dát wel.
    Als er maar eens wat meer betrokkenheid werd gecreëerd voor de àchterban; als die maar eens wat meer concrete aandacht kreeg en wat meer kansen om mee te tellen en mogelijkheden om partij-avonden te bezoeken…
    .Wat dát betreft zou het echt helpen als het zo langzamerhand eens een gewone ledenpartij werd.

    Like

  6. Aegolius cs zegt:

    Godsvruchtige Trouw vergeet te vermelden dat in de V.S. men zijn have en goed gewapend mag verdedigen. Soms wordt er ongelukkigerwijs misbruik van gebruikt (…) maar weegt dat op tegen de totaal ontwapende bevolking van Europa?

    Geliked door 2 people

  7. tippelaar zegt:

    we WORDEN niet overgenomen, we ZIJN overgenomen.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie