Deze keer in Manchester . . .

Screenshot_46

(Door: “Boilingpoints”)

Alweer een aanslag. Opgeblazen kinderen. Onschuldig.

Maar Peter ‘air’ de Vries brak bijna zijn poten om zo spoedig mogelijk de programma’s van RTL4 onder te spugen met zijn gif. Het valt namelijk allemaal wel mee met die aanslagen in Europa: De kans dat je omkomt tijdens een auto-ongeluk is oneindig veel groter dan de kans dat je omkomt tijdens een aanslag.

Daar zijn op z’n minst vraagtekens bij te plaatsen. Want gezien het aantal aanslagen in Europa, vind ik het dan op z’n zachts gezegd alarmerend dat er nog mensen zijn die überhaupt in een auto durven rijden.

Ik vind Peter een totale lul. Je lult uit je nek. Het gaat allemaal wel heel erg over Peter, hè? Alleen zijn opvattingen doen ertoe. De rest zit er voor lul bij en dient slechts als decor. Wordt het niet eens tijd voor een nieuw programma op de buis:

‘Heel Holland Haat Peter.’

Bron:
https://boilingpoints.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Deze keer in Manchester . . .

 1. anna zegt:

  peter the selfkicker ….. wat een arroganten fl*****

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Daar teken ik voor! Heeft U suggesties, hoe we zo’n programma ván de grond- en ín de lucht moeten krijgen? Ik zal er met liefde op elke denkbare manier aan meewerken!
  HEEL HOLLAND HAAT PETER! Verrukkelijk!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Perfide Albion zegt:

  Die lul had het ook nog over de kapingen in de jaren 70. Die hadden een heel ander doel en met enige moeite kan je stellen dat de Molukkers toezeggingen hadden gekregen van de Nederlandse regering.

  Petertje snapt niets van islam en dat is heel kwalijk. Het wordt tijd dat het Nederlandse volk verplicht op cursus gaat bij David Wood of Robert Spencer. Misschien dat ze dan wel begrijpen dat het oorlog is. We zijn al 1400 jaar in oorlog met de islam en haar enge nare volgelingen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het Peter is een betweter en een arrogante zak !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Peter is ver naast zijn schoenen gaan lopen en is nu de aantoonbare mislukkeling die hij altijd al was.

  Geliked door 1 persoon

 6. Karen zegt:

  Mijn lijstje met mensen die ik niet uit kan staan begint een zo langzamerhand wel lang te worden. Die de Vries staat hoog genoteerd. Wat een ongelofelijk irritante domme kwaadaardige man (he nu ik dit opschrijf, is het geen mohammedaan?). De kans op een auto-ongeluk is groter, zeker weten. De kans op een dodelijke ziekte trouwens ook dus dat betekent dat die mohammedanen door kunnen blijven gaan met moorden omdat het eigenlijk reuze meevalt allemaal?. Pas als de kans groter is om om te komen bij een aanslag dan bij een verkeersongeluk gaan de Vries en al die anderen het serieus nemen? Alhoewel, serieus? Dan nog zullen zulke mensen vol blijven houden dat het niets met die kwaadaardige pedo en het sprookjesfiguur allah te maken heeft maar dat het onze schuld is omdat wij nu eenmaal slechte mensen zijn die die arme mohammedanen en zwarten slecht behandeld, gediscrimineerd en uitgebuit hebben. Kortom onze eigen schuld, dus niet zeuren. Ik ben ze spuugzat en begin behoorlijk agressief te worden van alles wat met de islam te maken heeft en van mensen als die de Vries.

  Like

 7. Qvic zegt:

  Peter ziet dus geen verschil tussen een ongeluk en een aanslag. Aanslagen worden gepland door kwaadwillige die de andere moedwillig willen doden. Bij verkeersongelukken zit er geen opzet in het spel eerder onoplettendheid. Als Peter daar mee wil scoren geeft dit aan dat hij zo media geil is dat hij alles los van elkaar aan elkaar probeert te praten, waar hij totaal geen verstand van heeft. Duidelijk een I.Q. van amper 80 dus.

  Like

 8. De kans dat je vermoord wordt is ook klein. Daarom snap ik niet dat P. de Vries nog bezig is de moord op Nicky Verstappen op te lossen. Of de moord op Marianne Vaatstra. Verspeelde moeite omdat het hiers slechts om ‘incidenten’ gaat.

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Peter R. de Vries staat bekend om zijn sterke rechtvaardigheidsgevoel. Hij zet zich al jaren in als ambassadeur van Meet Kate. Ook is hij de vader van oprichtster Kelly.
  http://www.meetkate.nl/nl/wie-zijn-wij/
  http://www.carolinevanzijl.nl/image/111795589962

  Like

 10. Peter R. de Vries piept wel anders als ie zelf aan de beurt is door dat moslimgespuis dat de aarde wilt zuiveren van ongelovigen, Joden, christenen en anders-gelovigen. Dat staat toch echt in de koran. Maar dat weten zulke figuren als Peter ‘air’ de Vries niet. Waarom dan zulke lui aan het woord laten in de media? Om het volk rustig te houden met zulke leugens? De media heeft liever zulke lui dan een boze blanke Nederlander (bijvoorbeeld Wilders) over de islam!!! De media verkiezen leugenaars boven mensen die de waarheid spreken. Daarom… “Fuck the Media!” https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/EfsuH9Pd6Ji

  Like

 11. vrijwel iedereen bij de omroep is geheel politiek correct; en die Peter R. is ubercorrect

  Like

 12. Marian zegt:

  Hoe durft hij zo iets te zeggen, wat een eikel.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Het valt namelijk allemaal wel mee met die aanslagen in Europa: De kans dat je omkomt tijdens een auto-ongeluk is oneindig veel groter dan de kans dat je omkomt tijdens een aanslag.behalve als die auto wordt bestuurd door een moslim

  Like

 14. Republikein zegt:

  Der Bomben-Attentäter von Manchester, Salman Abedi, 22, hat sich mindestens zweimal in Deutschland aufgehalten. Nur vier Tage vor dem verheerenden Terroranschlag mit 22 Toten und Dutzenden Verletzten am Montagabend dieser Woche flog Abedi von Düsseldorf aus nach Manchester.
  http://www.focus.de/politik/deutschland/salman-abedi-manchester-attentaeter-war-in-deutschland_id_7176636.html
  Let op!:
  We houden het in de gaten.
  Er vallen echter grote gaten.

  Like

 15. Peacepipe zegt:

  Bij de kans berekeningen gaat het in dit geval niet om overlijden aan een ziekte of door een ongeluk. Die mogelijkheid bestaat en kan een ieder van ons treffen. Maar hier komt BIJ de mogelijkheid om door een aanslag te overlijden. Een EXTRA kans die met OPZET opgeroepen wordt!

  Like

 16. tippelaar zegt:

  Peter R de Vries is alleen publiciteitsgeil. Als er ergens een camaera op hem gericht is krijgt hij al een harde plasser. Richt eens een geweer op hem dan verandert die harde plasser in een broekenzeiker van angst. Het gaat dus niet om de inhoud van het tv.programma maar uitsluitend over Peter R de vries. Nou stop ik ermee want ik krijg langzamerhand en zere keel van het uitspreken van de naam van die man.

  Like

 17. Jan zegt:

  Antifa-nazis krijgen flessen op hun kop van nationalisten

  Like

 18. Jan zegt:

  Zwarte geen nazi voorlichting

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s