Duits ramadan-gedroom en het verlies van zelfrespect

Screenshot_43

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Sigmar Gabriel (SPD), Duitse Minister van Buitenlandse Zaken: “Ik wens alle mensen van het islamitische geloof in Duitsland en overal ter wereld een goede en gezegende Ramadan.” Ieder jaar herhaalt zich hetzelfde ritueel: De islam begint de vastenmaand ramadan en het Westen stuurt vele gelukwensen aan islamitische regeringen en islamverenigingen overal ter wereld. Men zou kunnen denken dat deze religie zich tenminste met dit islamitische feest – een van de vijf zuilen der islam – van één van haar weinige vreedzame kanten zou laten zien. Maar voor “ongelovigen” is ramadan de gevaarlijkste, ja, dódelijkste tijd.

Michael Mannheimer Blog

Ramadan: de maand van het brassen en het zwelgen

Alweer. Nadat de Duitse minister van Financiën de zogenaamde tolerantie en de zogenaamde menselijke waarden van de islam geprezen heeft (over deze verbijsterende leugen van Schäuble heb ik hier geschreven), volgt een andere verrader van de Duitse regering en wenst alle moslims in Duitsland en overal ter wereld “een goede en gezegende Ramadan.”

Aldus drukte de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Gabriel het uit – en heeft hij óf net zoals Schäuble nul komma nul verstand van de islam, óf, als hij het wel heeft, hij handelt als een misdadiger tegen en hoogverrader van de Duitse en Europese cultuur.

Want als geen ander islamitisch feest is de ramadan vooral een geweld(daad)ig disciplineringsgebeuren van de islam tegen de islamische Oemma.

Met vasten heeft deze maand nul komma nul te maken. Want onder vasten verstaat men een gedurende een langere tijd ononderbroken volkomen of tenminste verregaande onthouding bij het tot zich nemen van vaste spijzen.

Echter – zoals ik meerdere keren berichtte – is het vasten in de ramadan een tijd, waarin alleen bij daglicht vanaf het begin van de ochtendgloren tot aan het begin van de avond niet gegeten en gedronken mag worden. Nadien mag er geschranst worden van jewelste.

Een wetenschappelijke ontrouwe heeft zich de vraag gesteld of de moslims tijdens de ramadan aankomen of afvallen. Het valt niet te verwonderen dat de uitkomst precies beantwoordt aan de gebeurtenis van het zogenaamde vasten:

De islamitische Oemma neemt tijdens de ramadan met meerdere miljoenen tonnen levend gewicht toe. Dat betekent, dat de meerderheid van de moslims tijdens deze zogenaamde vastenmaand niet afvalt, zoals men zou verwachten wanneer het om feitelijk vasten gaat, maar kilo’s in gewicht aankomt.

Maar wat is dan de zin van deze vastenmaand?

Ramadan: de maand van de disciplinering der islamische Oemma

Ramadan volgt op de eerste plaats twee hoofddoeleinden:

 1. De controle van de Oemma door de dwang tot het opvolgen van één der 5 zuilen van de islam. Moslims die ingaan tegen de regels van de ramadan en de pech hebben te worden aangegeven, moeten rekening houden met hun dood. Zo geschiedde in Teheran met een 12-jarige hongerige en dorstige jongen, die betrapt werd op het in de hitte van de dag tot zich nemen van een slok water en daarna na een korte rechtszaak door een imam in het openbaar werd gegeseld tot de dood erop volgde.
 2. Verder stelt de ramadan zich ten doel om ook “ongelovigen” onder de wetten van de ramadan te dwingen. In Egypte bijvoorbeeld dreigen voor de plaatselijke christenen (Kopten) bij verzet tegen wetten die niets met hun christelijke religie te maken hebben niettemin de zwaarste consequenties – tot de dood aan toe.

De ramadan heeft niet het vasten ten doel, zoals in alle westerse media wordt voorgelogen. De ramadan dient uitsluitende de doelstelling om de onaantastbare pre-dominantie van de islam naar binnen en naar buiten te documenteren en jaarlijks ritueel te manifesteren door een miljarden-voudige schare van “ware gelovigen” de navolging van een centrale islamregel op te dringen.

Ramadan: de maand, die vele “ongelovigen” niet overleven

Maar over een verdere doelstelling van de ramadan wordt zo goed als nooit bericht. Want islamitische serieaanslagen bewijzen: de ramadan is de gevaarlijkste tijd voor niet-moslims.

Want Allah roept aan het einde van de vastenmaand zijn gelovigen expliciet op tot het doden van alle “ongelovigen”. Zo staat het geschreven in de koran. In het zgn. “Zwaardvers” (Surat at-Tauba) lezen de gelovige moslims wat Allah van ze verwacht als de ramadan is beëindigd:

“En als de heilige maanden ten einde zijn, dood dan de afgodsdienaren, waar gij hen ook moogt vinden en grijpt hen aan en belegert hen en loert op hen vanuit iedere hinderlaag. … Waarlijk, Allah is al-vergevend, barmhartig.” (Koran, soera 9:5, geciteerd van de website van het Saoedi-Arabische ministerie voor Islamitische Aangelegenheden, Stichtingen, Advies en Oproep tot de Islam)

Ieder jaar starten moslims tijdens en direct na de ramadan regelrechte klopjachten tegen ongelovigen. Alleen al tijdens de ramadan van 2015 vonden op één enkele dag vier aanslagen plaats in drie verschillende landen: in Tunesië, Koeweit, Frankrijk.

Ook de verschrikkelijke aanslag op de Gay-club “Pulse” in de Amerikaanse staat Florida (in juni 2016), waarbij een Afghaan meer dan 50 personen doodde en verder 53 personen zwaar verwondde, vond plaats tijdens de toenmalige ramadan.

Niet iedere nazi was een moordenaar, maar van die zieke ideologie moest iedereen worden genezen. Niet iedere moslim is een moordenaar maar die mogen hun zieke ideologie behouden.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, ramadan, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duits ramadan-gedroom en het verlies van zelfrespect

 1. Tom Hendrix zegt:

  Schop de islam en zijn volgers, en de vuile verraders, de politieke schoften van met name socialistische, liberale en christendemocratische signatuur, de Middellandse Zee over. Schop ze voor altijd Europa uit, en tegelijk het crapuul van de EUSSR.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Een oud gezegde is: Een kruik gaat zolang te water tot ze barst, dus er komt een dag dat alle landverraders aan de galg eindigen !

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ooit heeft ook MP Balkenende de islamitische gemeenschap in ons land ‘een gezegende ramadan’ gewenst.
  Ik begrijp niet dat een christen deze woorden uit zijn mond perst!
  Om te kotsen!

  Liked by 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Rachid Houdeyfa: “Tijdens de /ramadan, mag men uit de mond ruiken, Allah vindt het goed”.
  De bekende Imam uit Brest, West-fr [ die het “goede” voorbeeld van de profeet volgde en in de woestijn kamelen-pis nuttigde ], heeft weer eens raad gegeven aan de /Franse moslims.

  De islam zit vol moeilijke vragen:”Mag men tijdens de ramadan zijn tanden poetsen ?

  Wat als men een klein pietsie tandpasta naar binnen krijgt ?
  De grote WIJSGEREN van de islam hebben zich intens verdiept over deze moeilijke vraag.
  De regel is dat een muslim zich tijdens de ramadan-periode ABSOLUUT niet zijn tanden mag poetsen.
  Nog zo,n moeilijk vraag:”Mag moeder-de-moslima iets proeven van het eten dat zij in de keuken bereidt voor de nachtelijke VREETPARTIJ ? ”
  “Maar natuurlijk mag dat “, zegt de imam die eerder kinderen verbood naar muziek te luisteren.
  Het mag, maar ze mag het niet doorslikken maar moet het uitspugen. Het voedsel mag niet de maag bereiken.
  GEBEURT DAT WEL, DAN IS DE RAMADAN ongeldig.
  Om te voorkomen dat men tijdens het tandenpoetsen een druppeltje water naar binnen krijgt, is het beter NIET te poetsen.
  De conclusie van de Imam:”Tijdens de RAMMELDAN mag men uit de mond geuren, geeft niets, ALLAH VINDT HET GOED..
  Frankrijk ANNO 2017

  Paul Le Poulpe

  Liked by 1 persoon

 4. Beschouwer zegt:

  De ramadam is verkeerd en negatief. Niet eten en drinken gaat tegen de natuurlijke gewoonte om te eten en drinken wanneer noodzakelijk in. De ramadam is daarom satanisch en vals (de wereld op zijn kop) . Met satanisch wordt hierin de Herbreeuwse betekenis van tegenstander bedoeld….

  Blijkbaar zijn er nogal wat aanbidders van de satanische gewoonten die de islam mee brengt.

  Dit maakt het welweer duidelijk dat de islam een satanische grond heeft; ofwel een satanische
  basis.

  De islam is een soort tegenwerkende satanische religie die tegen menselijke behoeften in gaat. Puur de behoefte om te eten en drinken wanneer nodig
  en eten en drinken is ook leuk om te doen. De islam wil niks leuks maar wil totale macht over alles wat mensen doen

  Alles wat leuk is werkt deze satanische islam/onderwerping religie tegen omdat deze islam onderwerping eist ….

  Zo zie je maar weer dart de islam vies vals psychopatisch laag en gemeen is !!

  Echte een vies vuil lage psychopatisch rotgeloof. de islam

  Wat denkt u ?

  Liked by 2 people

  • louis portugal zegt:

   Mee eens maar ik zou er nog aan toe willen voegen dat het een ideologie is.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ louis portugal

    Daar heeft u gelijk in. De islam heeft niets te maken met ‘een god’ of met God. De islam is een gemene en gewelddadige dwangbuis, waar men nooit meer uitkomt als je er eenmaal in terecht gekomen bent.

    Like

 5. b. gast zegt:

  Als je aan de lijn moet doen na een maand vasten, is er wel iets verkeerd gegaan.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Hopelijk worden we verlost van een paar Kansenparels (meer meer meer), scheelt weer op de begroting. Kan er een oudje wat meer aandacht krijgen. Hoor net dat 1e dooie net omgelegd is. Zat lekker te kanen en dat werd hem niet gegund. Die zien we niet meer te-rug!

  Liked by 2 people

 7. kampersrene zegt:

  en het Westen stuurt vele gelukwensen aan islamitische regeringen en islamverenigingen overal ter wereld. Het is gewoon een kwestie van tijd alvorens onze heilige vader De Paus ook gelukwensen overmaakt aan onze moslimsbroeders . Dan kunnen de plannen worden opgestart voor het vaticaan te herbouwen in “de grote moskee” moeilijk zal dat niet zijn …de koepel staat er al

  Like

 8. Hendrik zegt:

  ik hoop dat ze stikken in hun apenvoer

  Like

 9. Marian zegt:

  Het verlies van zelfrespect raak je niet kwijt het wordt je gewoon ontnomen. Dat is vele male erger.

  Like

 10. Thoth zegt:

  Zo’n 7% van de islamisten werkt in Duitsland, meestal gesubsidieerd. In Nederland trouwens ook :

  Like

 11. franco bollo zegt:

  Ramadan is niets anders dan 1 (één) maand lang niets overdag eten en drinken maar nà zonsondergang de hele nacht door vreten en zuipen tot in de kleine uurtjes! Met alle gevolgen van dien. Geen mohammedaan zal meer kunnen (of willen) werken of naar school gaan. Verder zal geen enkele mohammedaan slanker worden, nee, ze zullen door die nachtelijkse schranspartijen (één hele maand lang!!!!) nog vetter en ongezondere en ziekelijker worden dan voorheen!! En daarvoor worden ze nog gefeliciteerd??? Gekker kun je het niet bedenken…

  Like

 12. elisah zegt:

  Vanmorgen op het journaal gehoord dat die ramadan veel overlast geeft, omdat hele groepen mensen tot laat in de avond aan de gang zijn met ook zeer vervelende zaken, behalve eten. Er worden oa vernielingen aangericht, zoals bushokjes aan gort slaan en fik stoken. Dus er komt extra toezicht in bepaalde steden om het uit de hand lopen van het vreetfestijn te voorkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s