Verdachte overleden na ontploffing in Brussel-Centraal. Parket gaat uit van terreuraanslag

Screenshot_180

Het treinstation Brussel-Centraal is gisterenavond ontruimd na een explosie. Kort daarna opende een militair het vuur op een man die met een vermoedelijke bomgordel naar de sporen liep. De verdachte is inmiddels overleden, meldt het Federaal parket, dat uitgaat van een terreurdaad. Volgens de VRT was de ontploffing enkel de ontsteking van een zwaardere bom die de man in zijn trolley bij had en die niet is afgegaan. De Noord-Zuidverbinding wordt deze ochtend weer opengesteld, maar treinen zullen niet in Brussel-Centraal stoppen. Op vertoon van hun vervoersbewijs mogen reizigers gratis met bussen, trams en de metro verder reizen.

Lees verder>>>
h/t “Tistochwat”
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op Verdachte overleden na ontploffing in Brussel-Centraal. Parket gaat uit van terreuraanslag

 1. ildiko zegt:

  EN NOG WIJ MOGEN NIET WETEN WIE DEZE MONSTER IS. Het eigen volk uitleveren aan gevaar, aan onzekerheid en angst en nog steeds geen dichte grenzen maar weid open. Brussel moet maar opgeblazen worden.

  Liked by 2 people

  • kampersrene zegt:

   Het betrof een zekere Oussama Zariouh een Marokkaan van 36 uit Molenbeek (Brussel)
   De onfortuinlijke man is overleden , nog een paar miljoen te gaan en we zijn terug veilig !
   Indien de lezers hun medeleven willen betuigen aan de diepgetroffen nabestaanden dat kan via de Marokkaanse ambassade in Brussel . Volgens Islamtraditie wordt hij begraven in een aalput.

   Like

 2. ildiko zegt:

  EN NOG STEEDS WIJ WETEN NIET WIE DEZE MONSTER IS????? Het eigen volk uitleveren aan gevaar, aan onzekerheid en angst en nog steeds geen dichte grenzen maar weid open. Brussel moet maar opgeblazen worden.

  Like

  • Marian zegt:

   Nee ildiko, dat mogen wij niet. Wij het Nederlandse volk wordt afgeschilderd als de boze witte man. Dit gisteravond in het programma Nieuwe Maan. Alleen maar allochtonen aan tafel die zaten te jammeren.

   Liked by 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Welkom in de afgrijselijke wereld van de islam.
  De islam is de enige ideologie in de wereld die openlijk oproept onschuldigdigen te vermoorden.
  Kom in opstand tegen deze moordenaarsbende.
  Trap de islam van de wereld om te beginnen uit Europa!

  Hoe lang pikken wij deze door onze “leiders” gefaciliteerde moordpartij nog?

  Liked by 5 people

 4. Je bent je als reiziger tegenwoordig ook je koffer al niet meer zeker. Voor je het weet wordt ie van je vandaan gelokt en in een eenzame stationshal tot ontploffing gebracht omdat ze hem ergens vasn verdenken. Zijn er ook bomvrije koffers in de handel?

  Liked by 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Zooo achterlijk dat ze niet in de gaten hebben dat ze hun ruiten zelf aan het ingooien zijn…

  Like

 6. jackholland zegt:

  Ik word helemaal schijtziek van alles wat met islam te maken heeft.
  Ik wil een normaal gezellig leven en heb geen zin om geconfronteerd te worden met sprookjesonzin van woestijnbarbaren. En al helemaal geen zin in een regering die ook nog eens respect heeft heeft voor alles wat met die zelfverzonnen onzin van de pedofiel mohammed te maken heeft.

  De pedofielenvereniging martijn wordt terecht verboden , maar je bent verplicht om je kinderen kennis te laten maken in een of andere moskee met de meest achterlijke en walgelijke onzin verzonnen door een criminele pedofiel.

  De regering is tegen kindermishandeling ,Het is nu al dagen ca 30 graden en die moslimmeiskes lopen zwetend en stinkend bedekt rond op school en daar wordt niets van gezegd.
  Als je de hond in je auto laat zitten met dezre warmte krijg je terecht een bekeuring voor mishandeling.

  We moeten stoppen om respect te hebben voor islamitische onzin keihard moeten we ze uitlachen,uitdagen en confronteren met hun eigen achterlijke bullshit.

  Ik breng moslims altijd graag op de hoogte dat mohammed heeft gezegd dat snachts de duivel in je neus slaapt en in je oren pist , en dat toen mohammed werd geboren er uit de doos van zijn moeder een licht straalde die hele kastelen vol in het licht zette. en dat volgens mo kamelnzeik drinken geoznd is en hij op een ezel snachts naar jeruzalem vloog. om je kapot te lachen

  Daar weten ze geen raad mee en de grap is het staat nog zwart op wit in hun zgn heilige boeken ook.
  Stel je bent werkgever dan ga je toch geen persoon in dienst nemen met hbo opleiding die ook nog eens in de islamshit gelooft en die met droge ogen beweert dat dat allemaal de waarheid is.
  Zo n man of vrouw kan je toch niet serieus nemen laat staan voor je laten werken.

  Ik wil gewoon leven net als 30 jaar geleden zonder islamgezeik zonder aanslagen zonder halalvreten enz enz.

  Liked by 2 people

 7. Japio zegt:

  ISLAMITISCHE terreuraanslag !!!!!

  Like

 8. Witte raaf zegt:

  37 jarige man uit Molenbeek,geen terror verleden was wel bekend bij politie vanwege zedenmisdrijven.

  Het is nu werkelijk iedere dag raak ook een,spijkerbom gevonden,alleen de ontsteking ging af,Brussel is weer mooi weggekomen!!

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Vind het vreselijk om dit te plempen, maar deze spijkerbom had eigenlijk moeten afgaan! Als bewijs/herinnering waar we na decennia wegkijken/negeren/pamperen etc. in terecht gekomen zijn! Bij de volgende economiese crisis, als het geld niet meer bij de plinten opklotst en het ‘Gratis Geld’ opraakt, zullen ontevredenheid/frustraties ed. toenemen en zullen de spanningen alleen nog maar groter worden. Hier werd decennialang voor gewaarschuwd!

  Liked by 1 persoon

 10. Johan zegt:

  Het moslim-klootjesvolk heeft de zoveelste aanslag gepleegd. En wat doet de regering ? Waarom blijven tegenmaatregelen uit ?

  Liked by 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  En, worden de mohammedanen die hier al zitten, gedeporteerd, Joop (van Riessen)? Ze lezen ALLEMAAL dezelfde koran waarin bevolen wordt om elke niet-mohammedaan af te slachten. Begrijp je dat, lulhannes?
  GRAAG JE REACTIE, JOOP! Je leest hier toch ook weleens stiekem mee?

  Die krankzinnige mohammedanen van je, zijn stukken gevaarlijker dan de onschuldige, vredelievende, door jouw soort getergde PVV-stemmers, smerige klootzak, landverraderlijke Riessen! Excusez les mots, maar je verdient ze.
  Eigenlijk zouden je mohammedaanse lieverdjes ‘gemold’ moeten worden, hè, Joop, net zoals jij Geert Wilders graag ‘gemold’ had zien worden. WAT BEN JIJ EEN FASCISTISCH ZWIJN, ZEG!

  En jij, Rutte, – neppremier van een nepparlement – gaan nu de grenzen dicht? Ga jij eindelijk eens iets nuttigs doen voor de eigen bevolking i.p.v. te blijven zwetsen en je zakken te blijven vullen, jij machtswellustige cryptohomo? Waarom heb je eigenlijk geen vrouw, joh? Dat zouden wij ook weleens willen weten.
  Voor mij mág je een nicht zijn, WIJ gooien je niet van een dak – dat doen alleen je mohammedaanse beschermelingen – maar kom er nou toch eens een keer eerlijk voor uit!
  Je bent trouwens zeker nog steeds uit op een vet betaald luizenbaantje in Brussel? Mij maak je niets wijs met je leugenachtige geteem, knuppel!

  WORDT HET NIET EENS TIJD DAT JOOP EN JIJ NEDERIG JULLIE EXCUSES GAAN AANBIEDEN AAN DE HEER WILDERS?! Of laat je gewoon toe dat ook hij een keer vermoord zal worden?
  Kun je weer blaten dat je ‘geschokt’ bent! Bah, wat ben je toch een buitengewoon minderwaardig mens, om de salonsocialist Marcel van Dam maar eens te citeren.

  Like

 12. Fred zegt:

  Ik heb nog niemand horen beweren dat deze aanslag niets met de islam te maken heeft.
  Zouden die kwezels toch een beetje aan het twijfelen zijn?

  Like

 13. Cleo zegt:

  Ja, de faciliterende houding van de laffe politiek-correcte politici waardoor het dodelijke islam-gezwel in Europa maar kan blijven groeien en zichzelf verder uitzaait, maakt de burgers zeer cynisch, en volkomen terecht.
  Keer op keer worden onschuldige burgers afgeslacht, omdat dit wekelijks in Koran en moskee wordt gepredikt: BEESTACHTIG WALGELIJK!
  Pas na een aanslag op deze politiek-correcte wegkijkende politici zelf het noodzakelijke benul bij deze lieden doordringen, dat de islam gestopt moet worden!
  Nog even geduld…

  Liked by 1 persoon

 14. Henk der Niederlànder zegt:

  Nou kan Ik me vergissen natuurlijk maar Ik heb het idee dat de verschillende bevolkingen in Europa toch wel even voor de gek worden gehouden met het doodschieten van deze terroristen.
  Namelijk de Engelsman die het nodig vond om een aantal moslims het ziekenhuis in te rijden word levend en wel overgeleverd aan de politie terwijl moslims die aanslagen plegen bijna altijd doodgeschoten worden.
  Zijn de overheden misschien bang dat moslimterroristen wat boekjes open doen die de politiek niet zo goed uitkomt.

  Like

 15. Thoth zegt:

  Gelukkig werkt alleen de ontsteker en niet de bomlading. Anders was hetzelfde als op de luchthaven en de metro….

  Like

 16. Taljaard zegt:

  Ja als je jezelf nog niet eens fatsoenlijk bismillah kunt opblazen wordt het natuurlijk niks met dat martelaarschap en die 72 maagden.
  Het was trouwens een 37 jarige loser uit…..(waar anders?) Molenbeek, met de……(je raadt het nooit) Marokkaanse nationaliteit.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s