Het einde van Frankrijk

Screenshot_67

(Door: Dr. Paul Craig Roberts – Vertaling: E.J. Bron)

Het gehersenspoelde en naïeve Franse kiezersvolk stemde voor de afschaffing van de Franse natie. Over vijf jaar zal Frankrijk alleen nog maar als geografisch oriëntatiepunt en provincie van “Europa” bestaan, waarbij het zelfs om een provincie van het globale kapitalisme gaat.

Inselpresse

De Fransen hadden een laatste mogelijkheid om hun land te redden, maar dat konden ze niet, omdat ze er van overtuigd werden dat Frankrijk racistisch en fascistisch zou zijn. Daarom stemde het Franse kiezersvolk tegen Marine Le Pen, de aanvoerster van de enige partij die voor het behoud van Frankrijk staat.

Aan het eind van de vijf jaar onder Macron zal er van Frankrijk niets meer overblijven. Macron, gunsteling van Washington en de internationale bankiers, vertegenwoordigt met de woorden van Diana Johnstone “de trans-Atlantische elite, die zich volledig heeft gewijd aan de ´globalisering´ en daarbij alles, wat nog aan nationale macht voorhanden is, gebruikt om deze verder te verzwakken en de beslissingsmacht aan de ´markten´ te delegeren – dus aan het internationale kapitaal, dat door de grote banken heen en weer geschoven wordt en de financiële instituten, die vooral gevestigd zijn in de VS, zoals Goldman Sachs.” De inschatting van Johnstone kan hier nagelezen worden.

Macron definieert zichzelf als “diversitistisch” en verklaart dat “zoiets als een Franse cultuur niet bestaat”. De minister van Defensie van Macron verklaart dat zij zich “überhaupt niet Frans voelt”.

Macron volgt ook de Rusland-vijandige koers van de Amerikaanse neoconservatieven en reed in een militair voertuig naar zijn beëdiging.

Het is onduidelijk waarom Poetin naar Frankrijk kwam voor een ontmoeting met Macron, omdat die volledig bij Washington in de zak zit. Wellicht denkt de Russische regering dat de terreuraanslagen echt zijn en hoopt ze eindelijk een keer een westelijke regering ervan te overtuigen dat het beter is om zich aan te sluiten bij de Russische “oorlog tegen de terreur”. Of Poetin wilde wellicht kijken of Macron op de hoogte is van het conflict met Rusland, waar Washington Europa steeds verder in dringt.

Misschien was de uitnodiging van Macron aan Poetin ook terug te voeren op het initiatief van Washington, opdat bij Poetin de hoop op een westelijke samenwerking niet verloren gaat, terwijl Washington de laatste hand legt aan zijn aanvalsplan.

Slechts twee landen staan de wereldwijde hegemonie van Washington in de weg: Rusland en China. Van de beide hindernissen wordt Rusland als de grootste horde voor het Amerikaanse unilateralisme beschouwd. Europa is afhankelijk van Russische energieleveringen en de Russische atoomwapens zijn uitermate modern.

Een feit is dat Rusland´s nationale soevereiniteit afhangt van Poetin´s leidende kracht, wat Rusland het meest gevoelig maakt tegenover de intriges uit Washington. Poetin zou met een moordaanslag uit de weg geruimd kunnen worden. Dit is bij de Chinese leiding echter wegens de collectieve leiding niet mogelijk. Binnen de heersende Chinese monopoliepartij bevinden zich wel degelijk democratische elementen. Washington´s focus in China is gericht op het in diskrediet brengen van de partij, wat door Amerikaans gefinancierde organisaties binnen China afgehandeld dient te worden.

Washington drijft de hele wereld in een groot conflict. De regeringen van Rusland en China zou het inmiddels duidelijk moeten zijn dat zij het doelwit zijn. Omdat hun hoop op diplomatieke oplossingen nog steeds door Washington en Europa worden geblokkeerd, zal de conclusie vroeger of later dan ook zijn dat ze de keuze hebben om zich óf over te geven óf ten strijde te trekken.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.paulcraigroberts.org
Auteur: Dr. Paul Craig Roberts

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in China, Europa, EUSSR, Frankrijk, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het einde van Frankrijk

 1. Robby E. zegt:

  We weten niet of het Franse volk niet op Le Pen heeft gestemd net zoals we niet weten of er een meerderheid op de PVV heeft gestemd, of op die Oostenrijkse anti islam kandidaat inplaats op die groen linkse Nazi!
  Ik geloof die verkiezingen namelijk niet meer!
  Of de kiezer is echt oerstom, kan ook nog!

  Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   Die laatste vraag van je is één niet onwaarschijnlijke mogelijkheid, Robby.
   Je verdenking van (laten we het vriendelijk zeggen) de manipulatie van verkiezingsresultaten is een andere niet geheel onwaarschijnlijke mogelijkheid.
   Daarvan bestaan zelfs enige bewijzen.

   Geliked door 1 persoon

  • jantjeuitnl zegt:

   Zelf praat ik er wel eens over met collega’s, maar het zal je verbazen hoeveel er naïef zijn en nog steeds de volkskrant lezen. Ik ken de kijkcijfers van deze geweldige site niet, maar die lopen echt niet in de miljoenen, vrees ik.

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Naïef?
    Er zijn sterke aanwijzingen dat op veel plaatsen gerommeld is met de uitgebrachte stemmen bij de laatste (en ook bij vorige) verkiezingen. Dat gebeurt niet uit naïviteit maar uit geïndoctrineerde LINKSE kwaadaardigheid.
    Rommelen met stemmen is LIEGEN naar de bevolking. LINKS geïndoctrineerden zien dat als een leugentje om bestwil.
    Het is niet zeker maar ook niet uitgesloten dat de PvdA nog kleiner en de PVV nog groter uit de verkiezingen naar voren waren gekomen. RECHTS is te goedgelovig en te slaperig. Er zou vanuit de rechtse hoek veel meer controle en toezicht op de stembureaus uitgeoefend moeten worden. Dat moet vooraf georganiseerd worden.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

 2. Mary zegt:

  Als het moet zullen Rusland en China zeker samen ten strijde trekken laten ze nu samen de grootse nucleaire macht zijn!!!

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  In de toekomst zullen er nogal wat Fransen gaan balen van Macron. Net als velen van Hollande balen

  Like

 4. Mary zegt:

  Oh en dan niet te vergeten dat de Oost (Europese) landen zich tegen die tijd zeker bij de Russische groep aangesloten hebben want duidelijk is dat ze die illuminati ideeën van de EUSSR niet wensen!!

  Like

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 6. Job te Pas zegt:

  Het Franse districtensysteem staat alleen al borg voor een non-democratie. Net als in Groot-Brittannië. 50% van de landelijke stemmen kunnen door de spreidingseis uitkomen op 10% van de Kamerzetels.Vervolgens maakt de parlementaire “democratie” korte metten met alle verkiezingsbeloften. Kamerleden hebben zo hun eigen belangen en mores en spelen elkaar de bal toe.Een wettelijke referendum-democratie ““a la Zwitserland zou zeer sanerend werken, doordat daden van wanbeleid teruggedraaid kunnen worden. Het idee van die mogelijkheid alleen al. En dan heb ik manipulatie van verkiezingsresultaten nog niet eens genoemd.Maar overbodig, want de verkiezingen zijn zelf al in hun structuur gemanipuleerd.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Toch is er een sprankeltje hoop . Zijn juf van indertijd , toen hij zo fier als een gieter , zonder hulp al naar het toilet kon , is nu zijn vrouw . Hij moest luisteren en braaf zijn tijdens de les Nadien kwam de beloning want hij was een lieve , mooie jongen . Nu maar hopen dat zij haar invloed nog kan laten gelden en hem vraagt wanneer hij die troep asielers gaat buitenkegelen . Zou hij durven “neen” te zeggen , want hij kent zijn straf en kan alleen naar bed

  Like

 8. Jan zegt:

  🆘‼️😬🔥The strongest video! France between yesterday and today. By wrong policy in the downfall. Decide if you want that for your country!

  video/1

  Like

 9. Jan zegt:

  Illegale moslims in Frankrijk graven valkuilen voor politie om hen te verminken

  Muslim migrants in the French district of Trois Ponts in Roubaix are digging “tiger traps” to catch police officers at night.
  The pits have sharp objects on the bottom and are covered up so the average person cannot see them at night.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/07/muslim-migrants-dig-tiger-traps-sharp-metal-objects-capture-police-night/

  Like

 10. Jan zegt:

  Doodscultus slaat weer toe

  Four shot dead including mother and two children at French railway station

  A SHOOTING at Noyon train station has seen a mother and two young children among four killed.

  The family were gunned down on a platform at Noyon station in Oise, northern France, at around 11.30am local time on Sunday.

  Police say the shooter was an angry husband who shot his wife and two of their children following an argument.
  ….
  The gunman then committed suicide.

  https://www.express.co.uk/news/world/852272/Noyon-shootingOise-France-shooting

  Like

 11. Jan zegt:

  Akhbar-schreeuwer valt agenten en omstanders aan in Toulouse

  In de Franse stad Toulouse heeft een man meerdere passanten en agenten verwond. De man viel eerst voorbijgangers aan. Met handen en voeten ging hij ze te lijf. Hij riep daarbij “Allahoe akbar”, melden Franse media. Meerdere mensen raakten gewond, twee van hen moesten naar het ziekenhuis.

  https://nos.nl/artikel/2192805-man-valt-agenten-en-omstanders-aan-in-toulouse.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Geestelijke verdient er als pooier een centje bij.

  France: Evangelical pastor was running a network of 50 Nigerian prostitutes

  The Evangelical pastor gave them everything: housing, clothes, food…but also vans for welcoming clients and cars with chauffeurs to meet them. The 33-year-old man ran this network which, since the end of 2016, was exploiting around fifty young women originally from the state of Edo in Nigeria, explains Le Parisien. On Thursday 28 September, in Lyon, he was charged with pimping in the company of six other men and eleven women, continues the daily.
  ….
  https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2017/09/30/france-evangelical-pastor-was-running-a-network-of-50-nigerian-prostitutes/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s