Brussel: bijna € 3 miljoen voor EU-propaganda

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Commissie geeft bijna € 3 miljoen uit om anti-Brexit-campagnes in Groot-Brittannië en op het continent te financieren. De Eurocraten subsidiëren meer dan 84 projecten, die “er aan meewerken de historie en de diversiteit van de EU beter te begrijpen, het EU-staatsburgerschap te bevorderen en bij te dragen aan het begrip wat het kost om geen deel uit te maken van de EU.”

journalistenwatch

Alleen al in Groot-Brittannië worden 10 projecten met meer dan € 500.000,- gesubsidieerd om o.a. hun deelnemers te scholen, “zodat ze over een dieper begrip van de EU beschikken” en zodoende beter kunnen argumenteren in discussies.

Een project in Wales krijgt € 150.000,- en waarschuwt dat de “Brexit de fundamentele structuur van de EU bedreigt, de eurosceptici in opmars zijn en met hen het fenomeen van de afwijzing van EU-programma´s.”

Britse eurosceptische politici zijn boos: “De belastingbetalers van dit land hebben beslist dat ze willen vertrekken. Het is beledigend dat hun geld er nu voor wordt gebruikt om zulke indoctrinerende campagnes te financieren”, aldus de Britse Ukip-politicus en Europarlementariër Patrick O´Flynn. “Het feit dat EU-politici deze propaganda verbreiden, toont alleen maar aan hoe ze proberen het grote aantal fouten te verbergen en dat er vooral onder hen zelf een ontbrekend democratiebegrip heerst”, aldus O´Flynn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, democratie, Elite, establishment, EUSSR, Groot-Brittannië, Indoctrinatie, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Brussel: bijna € 3 miljoen voor EU-propaganda

  1. BertG. zegt:

    Hadden we kunnen raden.
    Zolang wij niet meegaan met al die ideeën die ze er daar op na houden, zolang gaan zij door om het ons nog wat beter uit te leggen.
    Net zolang totdat wij er helemaal van doordrongen zijn en murw zijn geslagen met al die waanzin.
    En we betalen het ook nog zelf.

    Like

    • tjonge zegt:

      we betalen belasting voor onze eigen ondergang, mede mogelijk gemaakt door de eu..
      .
      ” totdat wij er helemaal van doordrongen zijn en murw zijn geslagen”
      .salami-taktiek, telkens een klein stapje verder, en als het volk niet reageert weer een stapje verder, net zolang dat er geen weg meer terug mogelijk is.
      die salamitaktiek-uitspraak is meen ik van die luxemburgse zuipschuit….

      Geliked door 1 persoon

  2. christdus zegt:

    Ben benieuwd of deze EU reclame jongens en meisjes ook even fijntjes het Kalergi-plan uit de
    doeken doen , ben bang van niet……………..

    Like

    • Marian zegt:

      Aan dat Kalergi plan moet ook veel meer bekendheid worden geven. Veel mensen kennen het niet laat staan dat ze het begrijpen.

      Like

      • tjonge zegt:

        dat kalergi plan is niet geheim, elk jaar wordt de karelsprijs uitgereikt aan “prominente” leiders die zich uitmuntend ingezet hebben tgv de eu.
        google maar eens wie allemaal die prijs heeft ontvangen, u mag raden wie de aller eerste karelsprijs heeft gewonnen….

        Like

  3. Statler & Waldorf zegt:

    Brussel en zich neerleggen bij een referendum, het idee alleen al.

    Like

    • Wachteres zegt:

      Ach Simon, ben je op onze site weer eens actief?

      Ga door, zolang je de kans krijgt …. Op DDS ben je al uitgescheten.

      Like

      • Statler & Waldorf zegt:

        ?

        Like

      • Harry zegt:

        Weet niet of dit klopt , als je gelijk hebt , dan vind ik dat zéér scherp geconstateerd ( voor een vrouw , dan ) .
        Maar op DDS duikt ie iedere keer weer opnieuw op met inmiddels al een een kruiwagen vol steeds weer andere nicks .
        Snap niet dat ze dat niet aanpakken .
        Of zouden ze wel wijs zijn met die eeuwige tweestrijd ?

        Like

      • rony stokart zegt:

        Een beetje beschaafd houden kan misschien ook?

        Like

  4. fleckie zegt:

    Deel uitmaken van de EU kost ons, ‘INLANDERS’ van …EUROPA,,…..ONZE VEILGHEID!…VRIJE..MENINGSUITING!…EN…ONZE..GEMOEDSRUST!!!……….( tel uit je winst)

    Like

  5. fleckie zegt:

    History van EUROPA?, dat wordt telkens al verteld, alleen jammer dat diegenen..’NIET’ bereikt( of ze willen niet bereikt worden? ,die het nut.? Niet ervan ‘in’ willen zien?!!

    Like

  6. Williaan zegt:

    indoctrineren heet dat!

    Like

  7. Elena zegt:

    De toekomst van de mensheid, aldus Timmermans, zou niet langer berusten op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur.
    De massa-immigratie naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging, veelmeer dienen de immigranten ertoe worden aangespoord ook de ‘verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan’

    https://gerard1945.wordpress.com/2017/02/28/de-ondergang-van-europa/

    Aldus de rat Timmerfrans & Co.

    Like

  8. Jo zegt:

    Voor EU-propaganda geeft de Europese commissie jaarlijks 3 miljard van die vervloekte euro’s uit, heb ik eens gelezen – het betreffende artikel is sinds kort verwijderd !!!

    Like

  9. Als Calergi de schuld niet krijgt zijn het de Illuminati wel of Geert Wilders en GeenStijl. Allemaal acties om het morrende volk de goeie richting uit te sturen, het bos in, naar de struiken van verwarring. Ik denk eerder dat het een enorme ploeg rooje rotzakken* is die op hun indoctrinatiescholen al leerden, en daar oeverloos over ouwehoerden, dat het makkelijker is om een kleine 30 landen hun lekkere rooje leven te laten financieren dan dat je dat met 1 kutlandje met al die controles van het internet moet regelen. En bedenk dat de grootte van de hangmat in een klein land eindig is terwijl ze op EU-niveau voetbalvelden groot zijn. Deze club hebben ze voor zichzelf bedacht. Kijk naar de koppen van dat volk dat die leuke EU-functies bemant. Zouden zonder hun EU-club toch hooguit stoephoer, schandknaap of dronken kastelein kunnen worden.
    *Rooje rotzakken is de verzamelnaam voor een bijzondere mensensoort die uitsluitend als parasiet kunnen overleven. Vaak leven ze trouwens als parasiet van de parasieten.

    Geliked door 1 persoon

    • tjonge zegt:

      “Als Calergi de schuld niet krijgt ”
      .
      het is met een k, niet een c, maar dat terzijde, het kalergi-plan is heel duidelijk en niet geheim want google karels-prijs maar eens, die wordt jaarlijks uitgereikt.
      .
      het kalergi-plan wordt wereldwijd uitgevoerd, dat ziet juul de korte nog wel…

      Geliked door 1 persoon

      • Calergi met een C vond ik een leuke zwier naar een casino van die naam, kun je ook zo mooi de schuld geven als ’t verkeerd gaat.

        Kalergiplan, Europlan, ik zie die namen en bijbehorende denksels als een vlag die de flanken van de lading moet dekken. In de basis staan echter honderdduizenden zeer ondernemende en over ’t algemeen mooi samenwerkende parasieten die precies weten wat ze aan het doen zijn. En daar hoort de kunst van het camoufleren ook bij.

        Dat konijn met die koplampen ziet ook de werkelijke dader niet en vooral als de wolven in het bos, die wel een boutje lusten, hem toefluisteren dat ’t best leuk is zo’n nachthemel met 2 manen.

        Parasiteren dus en dat tot kunst verheffen. Dat ze er dan een hoop katvangers, welgevallige koppen van jut, rijke joden, Jezus, Mo of een brandende braamstruik bijhalen om de schijnwerper van ze af te houden, is geleerd uit de gebeurtenissen in de geschiedenis waarbij dit verzuimd werd en de echte daders op ’t schavot terecht kwamen. Hoewel dat ook niet zeker is.

        Like

  10. Jules Vismale zegt:

    Zou Brussel trouwens ook van plan zijn om hier in Nederland, met hulp van de Verenigde Naties en 200 BN’ers, Zwarte Piet af te schaffen met vele miljoenen contanten aan geld of anders een EU-leger op ons af te sturen? Als ze dat zelfs met Engeland proberen waar de Brexit niet is tegen te houden dan lijkt het me beter dat hier overal affiches komen te hangen met anti-EU-propaganda!
    De EU-elite gedraagt zich nog erger dan Joseph Goebbels, de nazi-minister, die ooit voorspelde dat als de Duitsers naar beneden sprongen ze dat ook echt deden. Helaas zijn alleen zowel zij, als de overige Europeanen, al in een vreselijk EU-avontuur beland waar moeilijk uit is te komen!

    Like

Plaats een reactie