FOTOSHOPPER: Kabinet Rutte II

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Hypocrisie, landverraad, liberalen, nieuw fascisme, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER: Kabinet Rutte II

 1. BigLJohn zegt:

  Die walgelijke zin van zuur en zoet. Sinds Balkenende hoor je niets anders meer. Nu zijn we (bijna) aanbeland bij Rutte 3, en dat zuur gaat steeds harder branden in ieders maag. Na iedere verkiezingen verschijnt er weer een kabinet met ministers van rare zaken. Ik ging in mijn leven al ongeveer 16 keer naar de stembus, stemmen voor een nieuw kabinet. En wat zijn we er na al die tijd mee opgeschoten ? Niets ! Links drukte een steeds grotere stempel op ons land. En vele tekens wijzen er op dat er ook stembusfraude in het spel is. Natuurlijk blijf ik trouw rechts stemmen. Begonnen met Boer Koekoek, en nu Geert Wilders. En ik blijf hopen dat alles ooit anders gaat worden. Misschien wel tegen beter weten in !

  Like

 2. Jan zegt:

  Oud-staatssecretaris VVD verdacht van belastingfraude

  Robin Linschoten (1956), oud-VVD-staatssecretaris en voormalig SER-kroonlid, wordt verdacht van belastingfraude en moet voor de rechter verschijnen. Dat melden diverse media.

  Linschoten zou tussen 2010 en 2012 onjuiste aangiften voor de omzetbelasting hebben gedaan en daarmee voor circa €100.000 hebben gefraudeerd.

  https://fd.nl/economie-politiek/1215106/oud-staatssecretaris-vvd-verdacht-van-belastingfraude

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb altijd al gevonden dat die kerel een ontiegelijke gluiperige kop heeft, die vanzelf wel en keer door de mand zal vallen.
   Maar waarschijnlijk is dit het enige wat ze konden vinden.

   Like

 3. ReneKampers zegt:

  Dat ze gerust blijven zitten

  Like

 4. Jan zegt:

  Kabinetsoap krijgt vervolg: VVD wil toch geen extra geld reserveren voor basisonderwijs

  De PvdA was dan ook onaangenaam verrast door de mededeling van premier Mark Rutte en VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra tijdens het wekelijkse overleg, dit keer op het ministerie van Financiën. PvdA-leider Asscher en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem leefden juist in de veronderstelling dat er vorige week een ‘contourendeal’ was gesloten.

  https://www.volkskrant.nl/politiek/kabinetsoap-krijgt-vervolg-vvd-wil-toch-geen-extra-geld-reserveren-voor-basisonderwijs~a4513658/

  Like

 5. Jan zegt:

  Nieuw cabaret Rutte

  Onderhandelingen klaar: ‘Mooi akkoord’
  ‘Dit snijdt hout.’ Na maanden onderhandelen stapten de onderhandelaars vrijdag aan het begin van de avond tevreden de Stadhouderskamer uit. De onderhandelingen zijn inhoudelijk afgerond. Maandagochtend komen de leiders van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie nog eenmaal samen bij informateur Zalm om ‘de puntjes op de i’ te zetten. CDA-leider Sybrand Buma: ‘De teksten staan.’


  Buma: ‘Ik durf dit resultaat aan de fractie voor te leggen. Dit is een resultaat waarvan ik denk dat de fractie kan zeggen: hier herken ik me in.’

  https://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10331035/concept-regeerakkoord-maandag-naar-fracties

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s