Amsterdam: Jongen (15) in kruis gestoken

Screenshot_85

Een 15-jarige jongen is afgelopen zaterdag hevig bloedend door omstanders op het fietspad Ganzenhoefpad in Amsterdam gevonden. Het slachtoffer bleek in zijn kruis te zijn gestoken, meldt de politie.

De recherche is nog op zoek naar getuigen. Het slachtoffer loopt aan het eind van de middag op de stoep naast het fietspad, als een man onder de brug iets naar hem roept. De jongen reageert hier niet op. Niet veel later staat de man plotseling achter het slachtoffer en geeft hem een duw.

De Telegraaf

Ter zelfverdediging probeert hij de man te weren door hem te schoppen, maar dat werkt averechts. De man steekt de 15-jarige jongen meerdere malen in zijn kruis. Hij valt vervolgens hevig bloedend op straat. De politie zoekt getuigen van het incident, of naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over de dader.

Van de dader is bekend dat hij licht getinte huidskleur en een mollig postuur heeft. Hij wordt tussen de 1.65 -1.70 m. lang geschat. Hij heeft grijs haar met twee kalende inhammen. Hij sprak volgens het slachtoffer Arabisch.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Amsterdam: Jongen (15) in kruis gestoken

  1. Statler & Waldorf zegt:

    Altijd weer die boeddhisten.

    Geliked door 1 persoon

  2. Rensk. zegt:

    Ik vind en vond Arabisch een nare harde taal om te horen. Al vanaf het begin. Het is net alsof ze constant ruzie hebben. Dat heb ik altijd al gevonden en is niets iets van de laatste tijd.

    Geliked door 3 people

  3. Rensk. zegt:

    Vraag me af of de arabier de jongen wilde verkrachten en woedend werd toen de jongen zich begon te verzetten. De jongen is voor de rest van zijn leven bang. Dat is zeker.

    Geliked door 1 persoon

    • Wim zegt:

      Niet zo soft fatalistisch Rensk. Wie weet gaat hij wel op training: Krav Maga of iets veel gemeners. Gaat hij nooit meer op straat zonder ‘wapen’. Vraagt hij later een wapenvergunning aan. Waarom zouden we meteen angsthazen worden bij een negatieve ervaring en niet juist in de andere (en productievere) modus komen?

      Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Waarom een wapenvergunning aanvragen…?
        Al die last en die bemoeizucht, en je mag nog niks.
        Voor de aankomende islam-killer zijn er in Germany uiterst eenvoudig, simpel en snel elektroschokapparaten, in alle mogelijke kleuren en uitvoeringen te koop.
        Gewoon via de webwinkel.
        Daar ga je niet direct aan dood namelijk… wat toch ’n hoop last bespaard.
        En je kunt het helemaal zelf regelen.
        Bijna dood of schijnbaar.
        Hersenbeschadiging, ja/nee *
        Lijkt me leuk om eens uit te proberen op zo’n islam-mongool.
        Wil je wat anders, pepperspray bijvoorbeeld.
        Idem dito.
        Gewoon, sterk of direct blind ?
        Kan allemaal.

        Moet wel ’n mollig postuur hebben.
        * Gelieve in te vullen vóór aankoop.

        Like

    • fleckie zegt:

      Neen, als jonge mannen 0nvruchtbaar ‘vernield’ worden, kunnen die al geen kinderen verwekken, ( vandaar aanvallen/ opruiming van jonge mannen?)

      Geliked door 1 persoon

  4. Mary zegt:

    Het wordt tijd dat we ons allemaal gaan bewapenen zodat geestelijk gestoorde licht getinte Arabisch sprekende en dergelijke een reden hebben om eerst even na te denken voordat ze met hun messen gaan zwaaien.

    Geliked door 1 persoon

  5. ReaGluurder zegt:

    Dit is 1 van de ergste dingen die je als jongen / man kan overkomen, WALGELIJK!! Zoiets overkomt altijd onschuldige burgers!! Weet zo een hele rits lieden die ik dit heel erg gun!!

    Geliked door 1 persoon

  6. M. zegt:

    Als de verdachte gepakt word zal hij wel een schadevergoeding krijgen omdat het slachtoffer niet duidelijk in zijn taal had aangegeven dat hij niet graag in zijn zak gestoken wilde worden.

    Geliked door 1 persoon

  7. guusvelraeds zegt:

    Tja dat krijg je als je een messentrekker cultuur met honderdduizenden tegelijk importeert. Ik vind het erg van die jongen van 15 jaar. Wat wilde die Arabier van de jongen. Je moet namelijk weten dat jongens in Arabische culturen naar verhouding meer verkracht worden dan meisjes. Meisjes zijn onbereikbaar omdat ze door de familie en clan continu onder controle staan. Jongens daarentegen kunnen zich vrij bewegen en juist hierom zijn jonge jongens vaker slachtoffer van verkrachting. Ook de jongen steken in zijn kruis is typisch. Ik hoop van harte dat er nog wat te herstellen valt. Willen we nog meer van dat Arabisch sprekend volk? Of toch liever minder.

    Like

  8. Marian zegt:

    Wat is het hier toch lekker veilig .

    Like

  9. ReneKampers zegt:

    Geen vooroordelen….. het zou kunnen dat het een verwarde man betrof

    Like

  10. Haagse Harry zegt:

    Beste agenten van Nederland,
    Indien bovenstaand licht getint figuur is gepakt, bel mij dan a.u.b. even naar het voor u bekende telefoonnummer.
    Ik kom de persoon in kwestie dan ophalen en breng hem voor het leven lichamelijk en psychisch onherkenbaar terug naar uw afdeling.
    De door mij gemaakte kosten zullen niet aan u doorberekend worden!

    Met vriendelijke groet en tot snel,
    Haagse Harry

    Like

  11. Marc zegt:

    35 jaar cel mét TBS wegens een letterlijke poging tot genocide!

    Nb. Ik maak geen grapje als ik het heb over genocide. Dit is uit en te na een racistische daad!

    Like

Plaats een reactie