Vernietigingswoede, haat, doden, gewonden – islamitische Apocalyps

Screenshot_118

Een strijder van het SDF op “patrouille” in Raqqa.

(Door: “Alphacentauri” – Vertaling: E.J. Bron)

De internationale pers jubelt: ISIS werd teruggedrongen en is in het defensief! Met behulp van Rusland, wat de Duitse pers graag verdraait of verzwijgt, hebben de “Syrische Democratische Leger” (“Syrian Democratic Forces – SDF) de ISIS-hoofdstad Raqqa bijna volledig ingenomen. Voor veel mensen het einde van een terreurheerschappij van een terreurorganisatie, die haar “goddelijk” paradijs op aarde wilde creëren: het rijk van de bloed-god Allah op aarde.

PI News (2)

Bloedvergieten, roof, plunderingen, moorden, verkrachtingen, terreuraanvallen in Europa, wapensmokkel, drugshandel zijn slechts enkele dingen die de zelfbenoemde Allah-strijders hebben volbracht om hun satanische doden-god Allah te huldigen.

De aanleiding hadden ze: de koran – het boek van de dood. Regel voor regel aanwijzingen van de warlord Mohammed. Een rijk van Allah op aarde. Met de sharia als “wetgeving en grondwet”. Wie zich verzette tegen de wil van Allah werd onthoofd, opgehangen, in brand gestoken of verminkt. Vrouwen en kinderen verkracht, als slaven gehouden of eveneens gedood. Ook voor jonge kinderen stopten deze beesten niet en hadden geen scrupules deze te mishandelen of te onthoofden. Voor ons als geciviliseerde mensen een niet te begrijpen schrikbewind.

Slechts een gedeeltelijk succes

Nu meldde het SDF dat Raqqa zo goed als heroverd is en dat er nog maar enkele ISIS-“Allah-strijders” zijn overgebleven, die tot het bittere einde doorvechten. Een succesmelding zou je kunnen denken. Van succes kan echter geen sprake zijn. Grote delen van Syrië werden met de aardbodem gelijkgemaakt. Steden en dorpen verwoest. Wat overbleef zijn ruïnes en puinhopen. Maar ook landmijnen en niet geëxplodeerde bommen. Wat overbleef zijn echter niet alleen verwoeste steden. Gebleven is haat, woede, wanhoop. Ook wanneer ISIS in de nabije toekomst volledig verslagen mocht zijn, de wraak zal blijven. En hoe wraak er bij Mohammedanen uitziet, behoeft geen nadere uitleg. En het is om het even tot welk kamp men behoort. Sjiieten en soennieten beroepen zich op hetzelfde boek: het geschrift van hun “god Allah”. Het “Syrische Democratische Leger” zal niet kleinzerig met zijn vijanden omgaan. Maar ook de mensen die hun familieleden door ISIS zijn kwijtgeraakt, zullen wraak nemen. Je hoeft jezelf daarom niets wijs te maken. Het afslachten, plunderen en verkrachten zal doorgaan. Met in het standaardrepertoire het onthoofden. Daarvan zul je vooral in de Duitse pers echter niets lezen. Het zou immers de vraag opwerpen waarom de “goeden” op dezelfde manier en met dezelfde middelen tegen de “kwaden” optreden. Het zou vraagtekens plaatsen bij de “vredesreligie” islam.

Syrian “Refugees welcome” tot get back home

Er zouden echter ook antwoorden verlangd worden. Waarom keren de Syrische “getraumatiseerde vluchtelingen” niet terug naar hun land om het weer op te bouwen? Waarom sluiten ze zich niet aan bij de strijd om zij aan zij met de soldaten van hun land te vechten? Waarom keren ze niet terug om hun vrouwen en kinderen te helpen? Waarom hebben ze hen achtergelaten en zonder bescherming uitgeleverd aan de terroristen? En überhaupt: welke lafaards verzorgen wij hier in Europa en vooral in Duitsland?

Vragen, die alleen de aan ons “geschonken goudstukken” te beantwoorden hebben.

Vernietiging, verwoesting – islamitische Apocalyps

De beelden van Raqqa maken duidelijk met welke vernietigingswoede er werd opgetreden. Woonhuizen, ziekenhuizen, scholen en andere instellingen werden tot op de fundamenten plat gebombardeerd. Verharde wegen zijn er niet meer. Puinhopen hoever het oog reikt. De stad Raqqa laat zien hoe de islamitische Apocalyps eruitziet als de islam zich nadrukkelijk laat gelden. Hij laat zien waar de reis naartoe gaat als de islamisering is afgesloten.

Daarbij speelt het geen rol of dat in Berlijn, Parijs, Wenen, Londen, Rome, Athene, Madrid, Amsterdam of welke andere stad dan ook is. Daar waar de islam heerst, bestaat geen tolerantie. Daar heersen de sharia en de koran. Voor “tolerantie” en “multiculti” of zelfs “huwelijk voor iedereen” is geen plaats.

Je hebt de keuze tussen twee kwaden: islam of de dood.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alphacentauri”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Arabische wereld, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sjiieten, Socialisten, socialistisch idealisme, soennieten, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vernietigingswoede, haat, doden, gewonden – islamitische Apocalyps

 1. sabina zegt:

  Geen speld tussen te krijgen gewoon de waarheid ! en wij laten ze gewoon met 10.000 den gewoon uit veilige landen hier naar binnen omdat Brussel wil dat de EU een moslim gebied wordt waardoor Turkye bij de EU komt en weer groter wordt. Grootheidswaanzin ten top !

  Like

 2. Cynicus zegt:

  De islam eist onderwerping. Het woord islam betekent onderwerping

  Met alle middelen is het beschreven in de koran hoe de onderwerping van niet-moslims plaats moet gaan vinden. Alle middelen om niet-moslims te onderwerpen aan de islam zijn geoorloofd.

  Misleiding, geweld, opkoperij, geslijm. babbels en noem maar op. Allah is voorgesteld in de koran als de grootste misleider.

  De agressieve islamisten hebben la zo’n 1400 jaar ervaring om te proberen de hele wereld moslim te maken en er is best wel wat voor deze islamisten bereikt in die 1400 jaar.

  Like

 3. Elly zegt:

  Beetje gedateerd, 2009, maar wow, actueel https://www.youtube.com/watch?v=p6I98jhCG7w

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Dat staat ons ook te wachten. Er is geen terug meer mogelijk

  Like

 5. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Ik was vroeger zo links als de pest.
  Zelfs moslims geholpen.
  Today ik begon te beseffen dat ze niet geholpen willen worden.
  Hardleers (links) als ik was heb ik op een gegeven moment de vraag gesteld of ze ons eigenlijk wel willen.
  “Wij willen jullie niet, jullie zijn onrein”
  Toen was ik er wel klaar mee.
  En als de oogjes eenmaal open zijn…
  De islam is door en door slecht.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  ISIS = CIA = NATO = NAVO = NWO = Deep state, dus mensen, weet wie de echte vijand is!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s