Als feminisme eindigt onder de boerka

Screenshot_140

(Door: Peter Hitchens – Vertaling: E.J. Bron)

Gezien het bijna hysterisch gevoerde “seksisme-debat” springt een Britse journalist uit zijn vel. Volgens hem spelen de zelfbenoemde strijdsters voor vrouwenrechten met hun argumenten de radicale islamieten in de kaart. Feministes spelen onder één hoedje met islamgelovigen. Uiteindelijk zal het voor alle vrouwen “bedek jullie” voor de “boze” blikken van de mannen worden.

Een vertaalde samenvatting door Bianca Hoekstra (“Jouwatch”) van een artikel door Peter Hitchens voor “MailOnline”.

journalistenwatch

Ik stel als komende herfstmode voor vrouwen in de politiek de kleur zwart voor. Zwart kleedt af en straalt een koele afstand uit. Geen man of politicus zou het wagen zijn hand op de knie onder een zwart gewaad te leggen, vermoedelijk zou hij ook moeite hebben om de knie of iets anders onder de zwarte stof te vinden.

Is dat wat jullie willen? Jullie, die bij iedere kleinigheid beginnen te schreeuwen tegen de opdringerige mannen en de ongepaste grappen. Jullie hebben in deze zaak veel gemeen met de militante radicale islamieten. Ook die zien in mannen kwijlende roofdieren, die alleen maar op hun volgende slachtoffer wachten.

Gebaseerd op dit idee heerst in de islam de strenge kledingorde, die uitdrukking is van seksuele segregatie en die de feministes toch eigenlijk zo schokkend vinden.

Op dit punt blijkt dat jullie dezelfde mening hebben als zij. Iedere mannelijke handeling, ieder woord gebruiken jullie om mannen te beschuldigen – want mannen “zijn zo”. Het leven van de “daders” wordt zodoende voorgoed geruïneerd.

Zijn jullie allemaal gek geworden? Hebben jullie ieder gevoel voor maat verloren? . . .

… In zekere zin ben ik heel ouderwets. Ik ben in Victoriaanse zin preuts, daarom probeer ik mezelf onder controle te hebben. Ik ben nog geschokt door grove woorden, vooral wanneer deze in het bijzijn van vrouwen en kinderen worden gebezigd.

Ik ben geschokt wanneer ik in het openbaar, op televisie of tijdens normale gesprekken aan dingen moet meedoen, die ooit alleen voor beschaamde mannen in louche straatbusiness te krijgen waren. Ik wil niet kijken naar hoe andere mensen seks hebben.

Ik ken de jaren-60 met al hun gevolgen. Ik was getuige van al die vreselijke, vaak tragische effecten die plaatsvinden wanneer mannen en vrouwen zich van de oude regels, de trouw en standvastigheid, bevrijden en het idee volgen dat totale vrijheid totaal geluk zou betekenen.

Sindsdien is het voor mij niet meer mogelijk om toe te kijken waarom de gelijkberechtiging tussen man en vrouw, die zonder twijfel een grote verworvenheid van onze tijd is, tegelijkertijd gepaard moet gaan met de militant aandoende vernietiging van het huwelijk en het traditionele gezin.

Velen, die nu om gelijkberechtiging van de vrouw schreeuwen, hebben een ander, veel scherper doel. Ze beschouwen mannen als de “vijand”, het “patriarchaat”, als iets dat met alle middelen ten val gebracht en door een gefeminiseerde samenleving vervangen moet worden. Ze zien in het huwelijk een instelling ter onderdrukking van de vrouw.

Verleden week zijn ze een stuk dichterbij hun doelen gekomen.

Diegenen, die voor gelijkheid strijden, glimlachen enerzijds spottend om de heersende omgangsvormen en eisen ze anderzijds weer terug.

Maar waar komen deze heersende omgangsvormen van onze liberale samenleving vandaan? Ze waren tot nu toe een zorgvuldig bijgeschaafde norm bij het werven om een vrouw, ze werden bepaald door respect, dat binnen de traditionele huwelijks- en gezinsconstructie werd geleerd en dat nu volledig verdwenen is.

In deze post-huwelijk-vrijheid-voor-iedereen-tijd, waarom zouden we uitgerekend voor de seksualiteit omgangsvormen verwachten? Alles wordt nu toch door de politie of door de openbare Twitter-schandpaal geregeld.

Het waren deze oude omgangsvormen die het ons, in tegenstelling tot de islamitische wereld, mogelijk maakten mannen en vrouwen te mixen, zonder zwarte volledige verhullingen, sluiers en niet-aanraak-regels, die zo streng zijn dat ze zelfs handen schudden tussen man en vrouw onmogelijk maken.

Dat is allemaal voorbij, wat doen we nu? Ik ben woedend over de plaatsvindende openbare belasteringen, niet omdat ik ze geloof of niet (wie kan weten of ze kloppen of niet), maar omdat ze vertrouwen onmogelijk maken.

Het vertrouwen tussen mannen en vrouwen is het slachtoffer geworden van het feminisme en het is vernietigd. De onontbeerlijke strijd van de feministes om mannen steeds als daders voor te stellen, heeft een vertrouwensbasis onmogelijk gemaakt . . .

… In het vervolg zullen waarschijnlijk slimme politici alle gesprekken met het andere geslacht onder toezicht voeren, opnemen en filmen. Vrouwen zullen ertoe verplicht worden van te voren een officiële goedkeuring te ondertekenen. Dat zal de enige mogelijkheid zijn om veilig te zijn voor beschuldigingen als “de hand op de knie gelegd”.

De andere mogelijkheid zal erin bestaan de nikaab of de boerka te dragen en de seksescheiding in te voeren. De beste mogelijkheid, de terugkeer naar gezond verstand, zal binnen afzienbare tijd niet meer te verwachten zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Vertaling: Bianca Hoekstra

Bron oorspronkelijk artikel:
www.dailymail.co.uk
Auteur: Peter Hitchens

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Feministes, gezond realisme, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Als feminisme eindigt onder de boerka

 1. Rensk. zegt:

  Goed geschreven stuk hierboven. Peter heeft volkomen gelijk. Heel veel vrouwen zijn zo gek als een deur. Halsema Simons Roth Merkel Asha tuinbroek veel BNers en ga zo maar door. Ik snap wel dat Peter woedend word op deze vrouwen. Ik ben ook furieus op die vrouwen en als het me lukt ze volkomen te kakken te zetten dan doe ik het. Godverdomme, ze moeten zich de ogen uit de kop schamen

  Geliked door 1 persoon

 2. MF zegt:

  Mannen de dader? Eva verleidde Adam toch?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jawel, maar zo ver als bij de moslims ging dat óók weer niet, hé: In Genesis wordt nog wel toegegeven, dat de mán zich niet had móeten laten verleiden.
   In de islám is de man altijd onschuldig; in het Joods-christendom…nou, nèt niet.
   Scheelt een fractie. Maar tóch….

   Geliked door 1 persoon

   • MF zegt:

    Ja, Theresa, maar die verleidingskunsten van de vrouw blijven erg moeilijk hoor, voor een man, hoor. Voordat je het weet eet je die appel op hoor….

    Geliked door 1 persoon

   • MF zegt:

    De Joods – Christelijk traditie vind ik geweldig: Rechtvaardigheid en Liefde: het Oude en het Nieuwe Testament: groots!

    Like

   • Adam had zelf al een oogje op de vrucht laten vallen. Daarom was de slang daar naar toe gekomen in the first place. Vraag je Rabbi of lees Talmud online, ‘Ask the Rabbi’websites, vraag een dingetje gratis. Lees geen foutieve vertalingen zonder context !

    Like

  • BertG. zegt:

   Was er dan iemand anders om te verleiden?
   Zo veel keus had ze niet.

   Like

   • MF zegt:

    De slang, haha?

    Like

   • BertG. zegt:

    Die Eva had ‘m al een rib uit ze lijf gekost.
    Dat begrip gaat vandaag de dag nog steeds op.

    Like

   • Republikein zegt:

    Lilith en niet Eva was de 1e vrouw van Adam
    Ik plemp het maar ff hier bij jouw comment omdat ik kennis heb van jouw enorme honger naar God en Zijn verbod.
    Leve de man die het bier uitvond.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Rep, ik heb natuurlijk even gegoogled.
    En je hebt nog gelijk ook. Dat jij daar zoveel van af weet.
    Jij weet er nog meer van dan al die fanatieke god pluggers hier.
    Ik ben blij dat jij niet bij al die pluggers hoort, dan gaat het helemaal een wedstrijdje worden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Rep, maar dan weet je vast ook wel wat er met die Lilith.
    Was dat mens zo vervelend, dat Adam haar der hersens ingeslagen heeft.
    Zag ze er niet uit. Is ze gewoon verhuisd om een ander te zoeken.
    Nou wil ik het weten ook.

    Like

   • BertG. zegt:

    Foutje,
    wat er met die Lilith, moet zijn, wat er met die Lilith is gebeurt.

    Like

 3. Drs.P. zegt:

  En de geschifte-slinkse-natte-zweefdozen van de Universiteit van Leiden doen ook een duit in het zakkie, wel knettergekgestoord hoor:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/11/kipjes-van-universiteit-leiden-prijzen-in-videoserie-de-islam-de-hemel-in-heel-veel-positieve-gedachten/

  Like

 4. Japio zegt:

  De meeste, zo niet alle feministen zijn niet om asn te gluren. Het is misschien beter dat die maffe linkse stinkende zweetdozen bedekt worden met wigwams.

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Niets zo dom als feministen. Protesteren tegen jezelf zonder het door te hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. Janszn zegt:

  Ik wil een andere actie gaan voeren voor diegenen, die nog niets op sexuëel gebied hebben ondervonden en dus jaloers zijn.
  De actie is: #whynotme?

  Geliked door 2 people

 7. Rapunzel zegt:

  Voor de feministes maakt het niet zoveel uit als ze onder de boerka verdwijnen.
  Ze lopen nu al in zwarte hoodies en met lijpe joggingbroeken van de Action met het kruis op hun knieën. Op kisten. In mijn dorp woont een vrouw van een jaar of 70 die altijd veel aandacht besteed aan haar kleding, kleurige leuke jassen heeft ze, leuke schoenen of laarzen, een mooi truitje met een broche.
  Sjaaltje, grappige tas, een genot om te zien.
  Type Paradijsvogel zoals je die vroeger op TV zag toen ze nog wél interessante mensen aan het woord lieten.

  Daar kan zo’n zeepschuwe feministische dikbil met stekelhaar en plastic kleren niet aan tippen al zijn ze 20!
  En zo’n islamitisch schommelschip met unibrow en snor helemaal al niet.

  Ik hoop dat de Nederlandse vrouwen gauw bij hun positieven komen en zich eindelijk eens gaan verzetten tegen de dwingelandij van feministen en islamgedram.

  Walgelijk dat de hoofddoeken draagsters niet alleen ventileren dat zij bij allahs fanclub horen maar ook dat de onbedekte vrouwen zoals de 70-jarige paradijsvogel, u en ik, onze dochters, moeders en oma’s ongelovige hoeren zijn.

  Eigenlijk ongelofelijk dat de moslims die schouder aan schouder staan als het hunnie tegen ons is gesteund worden door een aanzienlijk deel van de oorspronkelijke bevolking die met hen heulen.

  Zo hebben we niet alleen te maken met de vrienden van allah maar moeten we ook nog vrezen voor de imbecielen die niet weten of ze voor hun eigen mensen op moeten komen of voor de eeuwig “zielige” moslims die al 1400 jaar alles wat ze aanraken verpesten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Daar heb ik geen zin meer in om woorden aan vuil te maken.

  Like

 9. MF zegt:

  Ik las eens column van een schrijver, literator:
  – hij schreef dat hij in zijn werkkamer aan het schrijven was toen er aan de deur werd gebeld. Er stond zo ’n linkse fanatieke feministische dame aan de deur die kwam collecteren voor van alles en nog wat.
  Toen ze weg was stond de schrijver nog na te sidderen van die griet, en hij dacht: als we alle energie van dit soort types konden verzamelen konden we er wel stadsverwarming van aanleggen…..

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5056745/Weinstein-used-army-spies-dirt-accusers.html

  REVEALED: Harvey Weinstein used ex-Mossad agents and an ‘army of spies’ to gather details about the personal lives and sex histories of dozens of actresses and journalists he feared would expose him

  ONTHULD: Harvey Weinstein gebruikte ex-Mossad-agenten en een ‘leger van spionnen’ om details te verzamelen over de persoonlijke levens en seksgeschiedenissen van tientallen actrices en journalisten waarvan hij vreesde dat DIE hem zou ontmaskeren

  Like

 11. Republikein zegt:

  Studeren en onderzoek naar orgasme lijkt me veel leuker.
  O. sprak de vrouwen aan in de sportschool. Hij stelde zich voor als medisch specialist, probeerde bevriend te raken en nodigde zijn slachtoffers uit in zijn huis. Een van hen verklaarde dat O. naar eigen zeggen een ‘orgasmeonderzoek van de universiteit van Leuven’ uitvoerde. Deelnemers zouden volgens de vrouw 200 euro krijgen.
  https://nos.nl/artikel/2201680-vier-jaar-cel-voor-neparts-die-orgasmeonderzoek-deed.html
  Jammer man, geen hoogleraar geworden.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171107_03174086

  Net voor ongepast gedrag ontslagen Britse minister dood teruggevonden

  De Britse politicus Carl Sargeant is overleden, dat meldt de BBC. Hij werd afgelopen vrijdag door zijn Labour-partij uit de Welshe regering gezet na beschuldigingen over ongepast gedrag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s