Abdoe Khoulani en de treurige kwaliteit van de Nederlandse rechtstaat

Screenshot_183

(Door: “Henk V.”)

Abdoe Khoulani  verkondigt zijn opvattingen in zijn hoedanigheid als gemeenteraadslid van Den Haag. Hij is onderdeel gaan uitmaken van het Nederlandse bestuursapparaat en in die functie oefent hij invloed uit op ONZE samenleving. De man zit in de Haagse raad voor de Partij van de Eenheid. Dat is een islamitische partij. De interpretatie van eenheid die hij voorstaat, komt uit de koker van het boek dat hem inspireert: de Koran. De Koran erkent maar ÉÉN gerechtvaardigde vorm van eenheid in een samenleving: de eenheid die ontstaat wanneer de opvattingen van de islamitische geloofsleer gezaghebbend zijn geworden voor iedere burger in de samenleving. Of die nu moslim is of niet. De islamitische leefregels die in de Sharia zijn vastgelegd, zullen voor iedereen geldend zijn. De islamitische gelovige is daar een voorstander van, omdat hij of zij er van overtuigd is dat deze rechtstreeks van Allah komen. De eenheid die Khoulani voorstaat, is NIET democratisch, maar theocratisch.

In een democratisch functionerende samenleving zien wij hier een functionaris die wil dat de democratie verdwijnt en de theocratie haar macht ontplooit. Abdoe Khoulani staat niet op zichzelf, helaas. Ik weid over dit gegeven nogal uit, omdat de absurde situatie van innerlijke tegenspraak, die onder invloed van het politiek-correcte geneuzel is ontstaan, blijkbaar gewoon getolereerd moet worden.

Hoe kan een ooit zo gezonde bestuursvorm (de democratie) zichzelf zo succesvol de das omdoen?

Het is een vraag die iedere Nederlander die nog kan nadenken zich eens moeten stellen. De schuldigen daaraan zitten in de hoek waar de verwarde denkers zich verzamelen. Deze groep hemelfietsers zijn ontstegen aan de realiteit. Zij houden aan hun ‘’idealen’’ vast en zien die als wenselijk en zegenrijk. Tijdens het ontstijgen aan de realiteit is het vermogen tot kritisch nadenken verdampt. Wij vatten deze politici en een ieder die hun opvattingen deelt, samen onder de term “politiek correcte elites”. Vooral dat laatste woordje is nogal misplaatst, maar laten wij maar zeggen dat zij tot dusverre helaas de richting bepalen waarin de samenleving zich volgens hen moet ontwikkelen.

Ook politiek-correct, belichaamd in het kabinet Rutte 3, predikt het bestaan van zoiets als de eenheid van onze samenleving. Maar is die gepredikte eenheid dezelfde als de eenheid die Khoulani voor ogen staat? Geloven onze “vooruitstrevende” elites  dus in een vorm van theocratische eenheid? Of geloven zij in een democratische eenheid die iedereen als juist accepteert? Een eenheid waarin iedereen de rechtsgeldigheid van onze wetten erkent? Een eenheid waarin de Nederlandse wet voor IEDEREEN geldt? Gelooft onze overheid in ÉÉN wet voor IEDEREEN?? Een wet waaraan IEDERE inwoner zich MOET houden? Of zijn onze elites weer eens bezig met het beroemde Nederlandse poldermodel, waarin iedere tegenstelling door onophoudelijk overleg uiteindelijk zal worden overbrugd? Waarin ook de tegenstelling theocratie/democratie uiteindelijk niet meer bestaat? Het is de vraag of politiek-correct zelf het antwoord kent. Wij realisten weten dat de veronderstelde eenheid pure fictie is.

Screenshot_184

Abdoe Khoulani: “ISIS is geen bende moordende piraten.”

Khoulani’s opvattingen  leveren daarvoor het bewijs. Hij is een supporter van ISIS. Zo wil hij bijvoorbeeld dat die terreurorganisatie in Bagdad een grote zuivering doorvoert. Dat zou Irak gezonder maken. Wij weten zo langzamerhand wel hoe de Islamitische Staat zijn zegenrijke invloed in de gebieden waar hij de macht heeft gegrepen laat gelden. Geen “tegenstander” wordt ontzien. Ook kinderen worden afgeslacht, of soms tot moordenaars opgevoed.

Ik vraag mij af of deze Haagse politicus op enigerlei wijze zelf verbonden is met  de organisatie die hij zo duidelijk bewondert. Mocht dat zo zijn, dan rijst de vraag of zo’n man wel onderdeel van ons bestuurssysteem zou mogen zijn.

Geplaatst tegen de achtergrond van zijn sympathie voor ISIS is Khoulani’s opmerking over “kindermoordenaars” ronduit misplaatst en hypocriet! Israël probeert in de uitvoering van haar recht op zelfverdediging zoveel mogelijk burgers te ontzien! Zelfs in hun omgang met gevangengenomen terroristen leven de Israëli’s de regels van de Conventie van Genève na.

De absurde aantijgingen die de man uitspreekt, komen voort uit de grote haat die hij koestert tegen Israël en de Joodse inwoners van dat land en tegen de Joden in het algemeen. Zijn opmerkingen aan het adres van Israël maken dat heel duidelijk.

De redenering die het OM volgt om de man vrij te spreken van haat zaaien, is ongelofelijk: “Als de uitspraak zou zijn gericht op de Joodse afkomst van de scholieren, zou volgens het OM wél sprake zijn van een strafbaar feit”.

Welnu, is het niet zo dat Israëlische kinderen overwegend van Joodse afkomst zijn??

Dat weet het OM heel goed. Hier wordt met vage woorden gegoocheld om een veroordeling van Khoulani te omzeilen. Andermaal blijkt weer hoe omzichtig onze rechtspraak te werk gaat wanneer het gevaar dreigt dat een onrechtmatige daad of uitspraak van islamitische medeburgers moet worden bestraft. De Nederlandse wet blijkt niet meer voor iedereen te gelden.

Andermaal wordt het gelijk van Geert Wilders bewezen. Het wordt de hoogste tijd dat zijn partij  de richting gaat bepalen van de te volgen Nederlandse politiek.

Lees verder nog eens:  https://ejbron.wordpress.com

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Abdoe Khoulani en de treurige kwaliteit van de Nederlandse rechtstaat

  1. MF zegt:

    De rechtsstaat en de wetten zijn goed, of althans goed genoeg (het kan altijd beter). Het grote probleem zit hem m.i. bij de wijze van interpreteren van de rechters.

    Ze hebben een links-liberaal wereldbeeld en vertalen dat naar de stand van het maatschappelijk bewustzijn, en naar “redelijkheid en billijkheid.”. Echter, ze vergeten de waarde van traditie (en dus van identiteit). Vandaar dat ze tot zeer ongelukkige (multi-culti) interpretaties komen. En die zijn niet goed genoeg, gezien de huidige (internationale) maatschappelijke problematiek.

    Dus falen de rechters, naar mijn oordeel. En daarom is de spottende naam
    “D66 rechters” volkomen begrijpelijk, hoewel wat vijandig klinkend.

    Geliked door 1 persoon

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      MF:

      “Ze hebben een links-liberaal wereldbeeld en vertalen dat naar de stand van het maatschappelijk bewustzijn…”

      Hier ben ik het niet mee eens. Ze vertalen dat naar de stand van HUN maatschappelijke bewustzijn. Ze vergeten daarbij dat zij, in hun functie, recht spreken in naam van het Nederlandse volk. Dát is hun werkgever en aan het Nederlandse volk zouden zij zich moeten kunnen verantwoorden. Ofschoon rechters aan niets of niemand verantwoording verschuldigd zijn dan alleen aan hun geweten. Door recht te spreken op een manier die vaak lijnrecht ingaat tegen de gevoelens van het volk ondergraven ze hun authoriteit.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 1 persoon

      • MF zegt:

        … klopt. Ik bedoelde dan ook: naar de stand van het maatschappelijk bewustzijn, zoals zei dat zien. En dat mag niet, want ze moeten natuurlijk objectief zijn. Ik ben het dus met u eens.

        Like

      • Anja Oudenes zegt:

        Amen !!Zo is het en niet anders !

        Like

      • MF zegt:

        De vrijheid van godsdienst wordt misbruikt. Islam wordt op een lijn gebracht met Christendom en Jodendom, en dat kan niet, want de islam is niet door de Verlichting heen gegaan en past niet in ons seculiere maatschappelijke bestel. .

        “Misschien moet de discussie niet gaan over éen grote groep mensen , die een religie aanhangt’ , maar over de religie zelf. Islam, is een mengeling tussen religie , staatsinrichting , rechtsspraak , gedragsregels en oorlogvoering. Dat geheel staat haaks op de moderne seculiere waarden , die we in het westen hebben. Het is dus fout het alleen als een religie te zien.”
        Bron: (reactie van Favian):
        http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/11/waarom-vergelijkingen-met-de-jaren-dertig-wel-degelijk-zin-hebben-557484/

        Like

  2. Cleo zegt:

    Goed verwoord! Helaas, in ons land waarin alles wat krom is recht wordt gepraat, wordt de Waarheid met voeten getreden!
    Van het hoogstaande ideaal van de rechtsstaat wordt zo een ontwikkeling in gang gezet richting zeer primietieve samenlevingsvormen die worden gekenmerkt door eigenrichting!
    De islam is als een ernstige progressieve ziekte voor onze vrije samenleving en hoort hier dus niet thuis!

    Like

  3. Wim Vreeswijk zegt:

    Het proces tegen Wilders is in de kern zeer buitensporig en alleen maar bedoeld om Wilders hem net zo lang te blijven criminaliseren tot hij steeds verder is vervreemd van zijn eigen achterban.

    Geliked door 1 persoon

    • spoorinmiddelsbijster zegt:

      Denk je? Ik denk juist dat veel mensen en niet alleen zijn eigen achterban ziet dat hier iets heel erg fout is. Voor mij zelf, ik word alleen maar gesterkt in mijn overtuiging dat de PVV de enige partij is die deugt.

      Like

      • Wim Vreeswijk zegt:

        Beste spoorinmiddelsbijster: ik zal je weer op het goede spoor zetten, Dat wil zeggen als het Gerechtshof in hoger beroep uiteindelijk zo fatsoenlijk is om Wilders vrij te spreken wordt het inderdaad een ander verhaal en ontstaat er jurisprudentie waar je ten goede wat mee kan en er weer licht aan het eind van deze juridische tunnel zichtbaar wordt en behoudt hij zijn achterban, waaronder U !.

        Like

  4. Mary zegt:

    Onderdrukking is de enige manier waarop de Islam zich “staande” kan houden en de EU, Soros, etc. gebruiken de Islam alleen om de gewenste chaos te creëren voor hun plannen.

    Like

    • Daan Kranenburg zegt:

      Wat zijn dan die plannen van de EU en Soros? Dat ze chaos (zullen) creëren is duidelijk maar vertel me eens waarom. Wie zijn ze, wat is hun doel? Probeer daar al jaren een rationele verklaring voor te vinden, maar lukt me niet. Betrokkenen hebben al geld als water en grenzenloze wereld macht, wat willen ze nog meer?

      Like

      • MF zegt:

        Open grenzen, en open markten. De rest interesseert ze niets. Ze willen nog meer geld en nog meer macht, en de mensen tot economisch subject(=consument en slaaf) degraderen. Macht is nooit genoeg….. omdat het de innerlijke leegte niet kan vullen.

        Like

      • Wim Vreeswijk zegt:

        Verdeel en Heers en dan een slaatje slaan uit de chaos, bijvoorbeeld via massale wapenverkoop !

        Like

      • J. C. Th. Köhler zegt:

        “Betrokkenen hebben al geld als water en grenzenloze wereld macht, wat willen ze nog meer?”

        Daan, kenmerkende eigenschap van macht is ALTIJD het streven naar nog meer macht. Soros, Bilderberg en wat dies meer zij zijn uit op de NWO. Een nieuwe indeling van de macht in de wereld. Waarbij alle volkeren van de wereld ondergeschikt worden gemaakt aan een handvol Big Brothers. Die hun gang kunnen gaan op een volstrekt ondemocratische manier. De vrijheid van meningsuiting de kop indrukken, omdat alleen de politiek correcte koekoek-éénzang gehoord mag worden. We zijn onderweg naar een wereld die een kruising is van Kafka en Orwell. Dáár kunnen de betrokkenen groeien en bloeien.

        j.c.th.kohler@ziggo.nl

        Like

      • Henk.V zegt:

        Wel Daan, ik zal proberen om uw vraag te beantwoorden:

        In het beleid van de EU zijn drie stromingen aanwijsbaar die normaliter zeer met elkaar zouden kunnen conflicteren, maar die – bij het doel dat men gemeenschappelijk heeft ( drang tot globalisering) – een soort monsterverbond hebben gevormd .

        -Eerste globaliserende kracht: DE ISLAM.

        -Het beleid van de EU is zeer pro-islam geworden , nadat in 1975 in het Verdrag van Straatsburg besloten werd om met de Arabische wereld een ver reikend samenwerkingsverband aan te gaan. Europa zag zich daartoe genoodzaakt, omdat –na de Europese steun voor de door Israël gewonnen Jom kippoer Oorlog in 1973- de Arabische wereld Europa als straf een olieboycot had opgelegd. Deze boycot schaadde de Europese economie.

        In voornoemd verdrag werden er ‘vriendschapsbanden’’ tussen Europa en de Arabische wereld gesmeed.

        Belangrijke bepalingen in dat verdrag waren onder meer :
        -de garantie dat de toevoer van olie naar Europa niet weer belemmerd zou worden;
        -dat grote stromen van Arabisch oliegeld de Europese economie zou steunen . Naar inmiddels is gebleken strekken deze enorme financieringsstromen zich ook uit tot diverse hogere onderwijsinstellingen in Europa)

        -IN RUIL DAARVOOR, als blijk van Europese goede wil, zou aan de islam een vrije intocht moeten worden geboden. De islam zou in een positieve sfeer welkom worden geheten.
        Dit laatste hield in dat ook de boodschappers van de ideologie OVERAL welkom zouden zijn en vrijelijk hun ‘’evangeliserende’’ arbeid zouden mogen verrichten.

        Als gevolg van dit alles zagen wij hoe de islam kon doordringen tot in alle sectoren van onze maatschappij. In termen van internationale politiek hebben de Eurabische afspraken er toe geleid dat de houding van EU tegenover Israël steeds kritischer is geworden, soms bij het vijandige af!

        Wilders heeft dit verschijnsel altijd juist benoemd: er is sprake van ISLAMISERING op grote schaal in de EU!
        Het voert te ver om dit belangrijke gegeven hier verder uit te werken.

        Laten wij maar zeggen dat Europa de islam volledig in de kaart heeft gespeeld en wel hierom: de Europese onderhandelaars in Straatsburg beseften onvoldoende dat deze ideologie naar de absolute macht streeft, OVERAL waar die zich in een samenleving vestigt

        – De tweede globaliserende kracht is het –eveneens zeer expansieve- linkse gedachtegoed!. Zowel het socialisme en het communisme zijn per definitie INTERNATIONAAL en zoals wij weten is de uiteindelijke uitkomst van internationalisme het streven naar GLOBALISME.
        De meest succesvolle linkse denktank ooit is de zogenaamde Frankfurter Schule, die zich ten doel had gesteld de bestaande ‘joods-christelijke, kapitalistische landen om te zetten in links georiënteerde landen die op zouden gaan in grootschalige samenwerkingsverbanden.
        Dit doel wilde men bereiken door het scheppen van chaos, het enige middels dat werkt in landen die op zich stabiel en succesvol zijn.

        De Duitse Bundnis/die Grünen politicus Jürgen Trittin heeft in dit verband de veelzeggende term “”Meinungsführerschaft’’ gelanceerd. Deze term zegt alles “het doel van de Frankfurter Schule was dat de meerderheid van de burgers door hun opvoeding links zouden gaan denken. Dat doel is zeker bereikt. Nagenoeg IEDERE burger heeft zich wel wat linkse opvattingen eigengemaakt.
        Deze opvoeding gaat overal in het Westen nog steeds door.

        Aan dit onderwerp heb ik op deze site de nodige aandacht besteed.

        De strategie van deze intelligente manipulators heeft zeer goed gewerkt: Sinds de jaren zestig zijn nagenoeg alle aspecten van het intermenselijk verkeer door middel van links gedram en gestook totaal veranderd. De opvattingen over relatievormen, geloof, gezinsverbanden, gezagsverhoudingen en zelfs over de seksuele identiteit zijn allemaal uit de koker van de Frankfurters ontstaan.
        Het opkomend gezever over het zogenaamde genderisme is wel het meest recente voorbeeld daarvan.

        Wat wij dus bovenal zien is dat ook links zich zeer tegen elke vorm van nationaal besef verzet.! Links wil dat wij multicultureel denken en wanneer wij dat consequent doen, dan ontstaat er- volgens de linkse theorie- vanzelf uiteindelijk een grote internationale consensus

        Die gedachte is de brandstof die de motor van de EU draaiende houdt.

        Niemand staat er nog bij stil, maar wanneer wij het hebben over de EU, dan hebben wij het allang niet meer over ons werelddeel alleen, maar is ook de Arabische wereld allang onverbrekelijk met ons verbonden via allerlei overlegstructuren en samenwerkingsverbanden. De invloedssfeer van de huidige EU strekt zich via het Midden Oosten uit tot MALI in Afrika ‘’Dat is Onze achtertuin’’, zoals Rutte zegt)

        Mogherini, de communistische Italiaanse ”EU minister van Buitenlandse Zaken’’ zegt dat de EU naar een grondgebied streeft waarin 800 miljoen mensen wonen..

        Schaalvergroting dus, grote samenwerkingsverbanden dus ,die zich uiteindelijk moeten vinden in een wereldwijd samenwerkingsverband..

        En wie moeten daarvan profiteren?? De man en vrouw in de straat, die zich allang verweesd moet voelen in een onherkenbaar wordende wereld?

        NEE, Ee wereld zonder grenzen biedt ongekende mogelijkheden voor instituten die over immense kapitalen beschikken: de multinationals, de banken., de beleggers, de gewetenloze hedge funds.. :

        – Hier zien wij de derde speler dus :HET Groot KAPITAAL

        En in deze groep treffen wij de heer Soros aan: soms in de rol van weldoener, soms in de rol van gewetenloze manipulator. Deze man is een manipulator pur sang. Door extreem behendige strategieën heeft hij onvoorstelbaar veel geld verdiend. De man kan allerlei soorten crises creëren, om later –als redder in de nood -die problemen weer op te lossen. Zo stookt hij onophoudelijk in de Amerikaanse politiek en steunt hij linkse protestbewegingen die tot doel hebben President Trump ten val te brengen. Via Prinses Mabel, die in zijn team van weldoeners werkt is hij ook bevriend met ons vorstenhuis…

        Ik raad u aan op YouTube films over Soros in te zien…. 🙂

        Like

      • MF zegt:

        En de mensen zware hypotheken aansmeren, zodat ze geen kant uit kunnen, dus tot SLAAF degraderen.
        Straks ook alleen electronisch geld: dan kun je niet meer bij je eigen geld.

        Like

    • MF zegt:

      Wat beweegt de EU om aan die open grenzen politiek mee te doen? Het lijkt wel zelfmoord. Joost Niemueller (als ik het goed heb) sprak van een verlate, collectieve zelfmoord van het Duitse volk (uit schuldgevoel vanwege de Holocaust)….

      Like

  5. Hovawart zegt:

    Het besef dat een politieke partij bij verkiezingen een aantal kandidaten op de zetels mag zetten, maar als partij niet meer beschikt over deze zetel als het raadslid besluit om zich niet langer voor deze partij in te willen zetten, behoudt hij deze zetel als zelfstandig raadslid of voegt zich bij een andere politieke partij die meer past bij zijn overtuiging, deze zetel behoort terug bij de politieke partij, en niet bij een persoon. Deze malentendu heeft reeds diverse mogelijkheden geboden om politiek en geloof te verenigen zonder dat de kiezers daar op hebben gestemd, dus graag zo spoedig mogelijk een voorstel indienen om zetels te verbinden aan partijen en niet aan afvallige of kwestieuze politici..

    Geliked door 1 persoon

    • Henk zegt:

      Dat ben ik geheel met u eens .
      Echter in een Nederlandes bestuur zouden enkeld deze buitelanders
      Mogen zitten waar van in hun land van afkomst ( roots ) ook een
      Nederlandse man/ vrouw ook die functie zou mogen bekleden
      ongeacht hun afkomst in geloof of gedrag .
      Zo niet dan hier ook niet .

      Like

    • Republikein zegt:

      Wat leuk, thuis met ouderlijk gezin had ik een hond, een hovawart.
      Ik denk zo’n 55 jaar terug, een lief beestje uit asiel.
      Deze asielzoeker was erg welkom.

      Like

  6. Rensk. zegt:

    Ik vind mensen als Abdoe zieke mensen. En zieke mensen is het nieuwe “normaal” Politici zijn net zo gek alleen op een andere politiek correcte manier, waardoor andere zieke mensen als deze abdoe en nog velen met hem alle kansen krijgen.

    Like

  7. Republikein zegt:

    Grappenhuis is de baas, vandaar.
    Mooi geprobeerd, goed verwoord.

    Like

  8. Anton Haksteeg zegt:

    In gewoon Nederlands: Deze man deugt van geen kanten en kan nooit een stad vertegenwoordigen. Het is geen politicus maar een verkapte imam en die horen hier niet thuis

    Like

  9. Jan zegt:

    Hij is wegens kindermishandeling veroordeeld in Engeland, maar ondanks dat is imam Haroen K. nog steeds voorganger in de Shane Mustafa moskee in Rotterdam. Haroen heeft zijn buitenlandse veroordeling hier stilgehouden. Moskeegangers zijn geschrokken nu de camerabeelden zijn uitgelekt.

    Imam Haroen K. van de Shane Mustafa moskee in Rotterdam. De voorganger bleek in Engeland een tiran in de klas, laten ook deze beelden zien. Een kind duikt in elkaar om klappen te ontwijken. Op de beelden is te zien hoe de imam als een tiran regeert over zijn moskeeklas. Hij slaat een kind hard in de nek, geeft een ander een klap, een derde wordt met een pen gestoken. Er zijn vier slachtoffers, de jongste 9 jaar oud.

    Haroen K. heeft zijn veroordeling tot 100 uur werkstraf niet opgebiecht aan de moskeegangers in Rotterdam. Die weten dus van niets, of ze doen de geruchten over de affaire in Engeland af als roddels. Tot ze de beelden onder ogen krijgen. „Ik kan dit niet goedkeuren”, zegt een van hen als hij ziet hoe de geestelijke inhamert op een kind dat in elkaar duikt om de klap te ontwijken. „Je schrikt toch wel even. Ik zou mijn kinderen hier niet heen brengen. Dan denk je dat je iemand kent.” Haroen K. zit met de veroordeling in zijn maag. „Een kind schold mij verrot”, voert hij aan ter verdediging. „Toen deed ik dat. Ik heb excuses aangeboden. Ik mocht dat niet doen. Ik heb er een punt achter gezet.” Hij geeft toe dat hij zijn straf in Nederland niet aan de grote klok heeft gehangen. „Ik heb het aan het bestuur gemeld, dat was voldoende. Ik hoef niemand iets te zeggen. Ik wil met niemand problemen.” In het verleden gaf hij ook les op een kostschool met veel Nederlandse kinderen in Engeland.

    Dat was in de islamitische sekte Hijaz, een soort half-Nederlands mini-kalifaatje op een landgoed onder leiding van een clan van Pakistaanse sjeiks. De Telegraaf schreef recent over misstanden rond de Hijaz-groep, die gelieerd is aan de Haagse Noeroel Islam-moskee. De sjeiks zouden zich verrijken met maniupulatie en bangmakerij. [U]De stichter van de Hijaz-commune is door Nederlandse vrouwen beschuldigd van kinderverkrachting. Op de kostschool Hijaz College was kindermishandeling ook een probleem, zeggen oud-leerlingen. De sjeik die de school leidde, sloeg ook kinderen. „Een van hen dreigde er werk van te maken. De schoolleider zei toen: ’ik breek je ribben als je de telefoon pakt’.”
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1073824/imam-tiran-in-de-klas

    Like

    • Taljaard zegt:

      @Jan
      De ”meester” van de tweede klas van mijn lagere school was precies zo’n ploert als die imam Haroen K.
      Gelukkig werd die fielt op een mooie dag op staande voet ontslagen omdat de hoofdonderwijzer hem door een raampje naar de gang bespiedde en zag waar hij mee bezig was. Hij stormde in zijn driedelige zwarte pak het lokaal binnen en schopte hem grimmig zwijgend de klas uit, het gebouw uit en het schoolplein af.
      Daarna kwam hij hijgend en nog steeds hoogst geagiteerd bij ons terug en zei, met zijn typische Friese accent; ”Jongens en meisjes, wat spait mai det tog , wat spait mai det tog, Dit wist ik egt net en ik moet jullie mijn excuses maeken.”Wij zaten doodstil en rillend van angst in de bankjes. Dacht dat hij zijn excuses maakte omdat hij de meester had geschopt, maar later begrepen wat de echte reden van zijn excuus was.
      Wij werden naar huis gestuurd (het was een woensdag vlak voor de grote vakantie) en na die vakantie kregen wij als tweede en derde klas een leuke jonge vent, vers van de kweekschool, die zich erover verbaasde dat kinderen in hun bank in elkaar krompen wanneer hij gewoon door de klas liep. Hij moest hard werken om ons vertrouwen te winnen en er ons als kinderen van bewust te maken dat school ook leuk kan zijn.
      De hoofdonderwijzer kon trouwens ook wel eens een tik uitdelen, maar dan had je het er naar gemaakt en dat was niet buitenproportioneel. Je had er een groot ontzag voor, maar ook genegenheid. Dat laatste na al die jaren zelfs nu nog.

      Like

  10. Wim Vreeswijk zegt:

    Wat is nou een taakstraf? Eruit met die haatimam !

    Geliked door 1 persoon

  11. saandeknikker zegt:

    Verstuurd naar de deskundige A.C. Buyse, Geert Wilders proces.

    Internet site, Nageltjes.be Zeer goede informatie, voor struisvogels.
    Als iedereen geïnformeerd zou zijn, dan was hier in Nederland geen islam, deze mensen haten alles waar wij in het westen voor staan.
    Als dit Paard van Troje ! niet gestopt wordt is het na de babyboom generatie afgelopen met ons en onze kinderen die lopen dan in een boerka.

    Afzender, Een ongeruste burger, die het van Coudenhove-Kalergi plan geen goed idee vindt…..

    Like

  12. Aegolius cs zegt:

    Alleen pretparken als Kaatsheuvel en Madurodam kunnen er niet aan tippen.

    Like

  13. Thomasson zegt:

    Bedankt Henk V. voor uw artikel. U vraagt de juiste vragen. Te beginnen met de vraag: Hoe kan een ooit zo gezonde bestuursvorm (democratie) zichzelf zo succesvol de das omdoen?
    Ik probeer de vraag uit een andere hoek te benaderen. Ik kan mij nog herinneren dat het Gemeentemuseum Den Haag heeft astronomisch bedrag betaald voor Piet Mondriaan schilderij ‘Victory Boogie Woogie’. Lange rijen stonden voor de kassa. Kunstliefhebbers kwamen van heinde en ver om de schilderij te bewonderen. Haagse museums zoals de Mauritshuis, Museum Mesdag en het kleine Galerij Prins Willem V zijn voor kunst liefhebbers een ware bedevaartoord. Den Haag is een stad vol kunst en cultuur. Ik ben een simpele Tokkie die van zulke zaken niet veel kaas heeft gegeten. Kunst en cultuur horen bij mensen van de gegoede burgerij; de elite. In onze Kabinet zitten behoorlijk wat culturele sterren. Te beginnen met onze premier Mark Rutte die Geschiedenis had gestudeerd en hij komt uit een culturele buurt pur sang; namelijk Het Benoordenhout. De tweede is Alexander Pechthold die kunstgeschiedenis had gestudeerd. Als veilingmeester zijn kunst en cultuur zijn lust en leven.. Mag ik aan deze twee heren en de linkse elite vragen: Wat voor bijdrage verwachten ze van mensen van het vuilnisbakniveau als Khoulani en zijn vrienden? De manier waarop deze schooier de journaliste schoffeerde, spreekt boekdelen. Vinden Rutte, Pechthold en andere hoogopgeleiden het verstandig en vooral VERANTWOORDELIJK dat mensen van het soort Khoulanie in de Haagse gemeenteraad zitten? Wat voor bijdrage kunnen ze leveren aan het welzijn van de Haagse bewoners en het culturele erfgoed van de stad?

    Nog erger is de constatering dat Khoulani is een supporter van islamitisch terreur met ISIS voorop. Zijn natte droom is het plein voor het Haagse Stadhuis veranderen in een grote schavot waar zijn ISIS vrienden zouden koppen afhakken en lichamen vierendelen. Den Haag zal een Nederlandse Raqqa worden en hij een hooggeplaatste in de Kalifaat hiërarchie .

    Like

    • Henk.V zegt:

      Uw vraag ”: Wat voor bijdrage voor de samenleving verwachten jullie van mensen als de Isis sympathisant Khoulani en zijn vrienden?” is zeker op zijn plaats,Heer Thomasson !
      U zou – verwijzend naar de uitlatingen van Khoulani – die vraag eens aan deze twee heren kunnen voorleggen, per mail..
      Ik vrees dat hun antwoorden op hetzelfde zullen neer komen: ”Iedereen heeft het recht op een eigen mening.”
      Wij weten zo langzamerhand dat de vrijheid van meningsuiting duidelijk niet voor iedereen opgaat…..

      ‘.

      Like

Plaats een reactie