Laat Marokko opdraaien voor schade na rellen in Brussel

Screenshot_253

(Door: Bart Claes)

Bart Claes, nationaal voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren, stelt dat de staat Marokko alle schade die tijdens de rellen in Brussel werd veroorzaakt, moet vergoeden. Zaterdagavond braken in Brussel er na de voetbalwedstrijd tussen Marokko en Ivoorkust stevige rellen uit met Marokkaanse supporters. Bij de Beurs werden er auto’s vernield, geldautomaten open gekraakt, winkels geplunderd en waren er pogingen om omliggende woningen in brand te steken. De politie zette het waterkanon in, maar arresteerde helemaal niemand.

België VB

“Door het gebrek aan arrestaties is de kans dat er iemand zal worden vervolgd voor deze criminele feiten zeer klein,” aldus Claes. “De kans dat slachtoffers ook maar één euro schadevergoeding zullen krijgen is zo mogelijk nog kleiner.”

“Wanneer een grote groep vreemdelingen, in dit geval Marokkanen, op zo´n manier een aanval uitvoert op ons grondgebied moet hier ook op internationaal niveau gevolg aan worden gegeven. Marokkaanse Belgen krijgen hier elk jaar miljoenen euro’s aan leeflonen, uitkeringen en kindergeld. Veel van dat geld wordt trouwens doorgesluisd naar Marokko zelf. De Belgische belastingbetaler betaalt mee voor het onderwijs en de ziekenzorg van tienduizenden Marokkaanse onderdanen. Wanneer deze mensen dan vervolgens bezittingen van onze eigen burgers vernielen of stelen, moeten we een lijn durven trekken. De Marokkaanse overheid moet optreden voor de schade die ons werd aangebracht door toedoen van haar eigen onderdanen. Indien men hier niet mee akkoord gaat, dient België te herbekijken welke sociale voordelen we nog zullen toekennen aan inwoners die beschikken over de Marokkaanse nationaliteit,” klinkt het bij de jongerenvoorzitter.

Een oproep tot terugbetaling door Marokko werd via de Facebook-pagina van Vlaams Belang op minder dan een uur tijd al meer dan 1.000 keer gedeeld.

Bart Claes
Nationaal Voorzitter Vlaams Belang Jongeren

Screenshot_252

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Brussel, Eurabië, gezond realisme, Marokkanen, Marokko, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Laat Marokko opdraaien voor schade na rellen in Brussel

 1. MF zegt:

  “Als de Koning van Marokko dat niet wil, dan respecteren we dat”,

  zal Rutte wel zeggen….

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Met alle respect (en ik blijf het goed vinden dat ze het scanderen) maar die z.g. “koning van marokko” kan er natuurlijk helemaal niks aan doen als wij zijn welopgevoede onderdanen zo ongelofelijk laten verloederen.

   Like

   • Thom zegt:

    In Marokko doen ze het niet, dan worden hun koppen in stukken gemept. Als hier de politie zich zelfs maar zou verdedigen dan is de keet te klein. Sla er een paar invalide en als ze protesteren de rest erbij. Dan is het klaar, maar wel dit procedee blijven herhalen.

    Geliked door 2 people

 2. Marian zegt:

  Dat vind ik een hele goede. Kunnen ze zien wat dat tuig heeft vernield en anders lekker straf uitzitten in Marokko.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Een emotionele oproep zonder enig juridisch besef van deze Bart Claes.
  Vlaams belang heeft het beste voor met onze zuiderburen maar op deze manier bereik je niks.
  Grondwettelijk kansloos helaas, maar wel een feit.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   S&W.
   Het gaat het VB om de broodnodige publiciteit.
   Bovendien is het in Brussel gebeurd…en niet in Amsterdam of welke andere locatie dan ook in NL.
   Dat vreet wel ’n beetje verder weg hier in Vlaanderen.
   Begrijp je.
   De mensen zien het minder ‘cool’ dan door de ogen van ’n neutrale Hollander.
   Begrijp je.
   Wat er hier gebeurt is lijkt op’n oorlogssituatie.

   Sudderen jullie maar lekker verder in het “veilige Holland!!!

   Geliked door 1 persoon

 4. decloese1945 zegt:

  De staat Marokko heeft hier niets mee te maken. Zowel belgie als Nederland zijn verantwoordelijk voor hun eigen grondgebied en niemand anders. de lafheid van het bestuur/politiek, is verantwoordelijik, voor de onlusten. Met mijn metjhodes waren de onlusten binnen 5 minuten afgelopen om nooit meer terug te komen. Letterlijk doodse stilte dus. Ik liet ze massaal afmaken. Maar de lafaards die ons besturen schijten in hun broek voor geweld. Ze laten zich liever op hun bek slaan. Nou, ik niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Stef zegt:

   Alle opstandelingen allereerst ontdoen van de auto. Dat is hun egomiddel. En middel om westerse burgers te verpletteren. Dan de rest afpakken en in de Schelde mieteren.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Stef. Goed idee maar dan moet je het wel grondig doen.
    Elk stuk tuig met ’n dubbel paspoort bij de geboorte de Achillespezen doorsnijden.
    Onmogelijk om dan nog auto te kunnen rijden.
    Kleine ingreep, en je hebt geen last meer van het gespuis.

    Als we dan toch bezig zijn ook de zaadlijders verwijderen.
    Verdwijnen ze langzaam maar zeker uit het straatbeeld, wat gegarandeerd rustige oudejaarsnachten op zal leveren.
    Ook het amateurvoetbal zal er wel bij varen.
    Grensrechters kunnen zoals vroeger weer overleven.

    ’n Soort milieubescherming dus.

    Like

 5. Elena zegt:

  Laat het Marokkaanse tuig het zelf betalen.
  Ongetwijfeld zullen er foto’s/filmpjes als bewijs bestaan.
  Beter is alle tuig met 2 paspoorten terug naar Marokko te sturen.

  Like

  • Sonnemans Freddy zegt:

   De enige manier is ze inderdaad hun dubbele nationaliteit afnemen, dus de belgische want volgens de wetten van Marokko(en ook Turkije) blijven ze Marocaan of Turk.

   Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Nee joh het is veel makkelijker de belastingen/premies gezondheidzorg en dergelijke te verhogen van de zacht gekookte eitjes autochtonen. Wij betalen wel voor de gezondheid/de vernielingen/psychische hulpverlening/hereniging met een hele kudde familie/ betonblokken om ons “veilig”te voelen etc etc etc etc en allemaal voor het nieuwe europese volk Niemand gaat er toch tegenin. Moeilijker maken de politici het niet voor zichzelf. Wel makkelijker. En het gaat prima toch zo voor de gestoorde graaiers. We gaan nog steeds niet met zn allen de straat op met bijpassende woede. Iets met schapen en wolven.

   Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Marokko en Ivoorkust stevige rellen uit met Marokkaanse supporters. Bij de Beurs werden er auto’s vernield, geldautomaten open gekraakt, winkels geplunderd en waren er pogingen om omliggende woningen in brand te steken.

  Pogingen om woningen in brand te steken!!!!!

  Alle tekenen aan de wand zijn aanwezig voor een burgeroorlog. Welke woningen (doet er ook niet toe, of het woningen waren van ongelovigen of gelovigen) wilde het Marokkaans schorrie morrie in de hens zetten. Ter plekke hadden ze gefusilleerd moeten worden.

  Zij die ons deze Marokkaans islamitische ellende aangedaan hebben zullen ons verblind door hun multi-culti ideologie ook de komende burgeroorlog laten overkomen.

  Geliked door 4 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Terug betalen van schade. Klinkt dapper en afdoende, maar laten we eerlijk zijn. Gaat het gebeuren en zal het helpen.

  Ik weet het antwoord.

  Like

 8. victoria zegt:

  Allah HAKBAR
  EURABIA OOGST, WAT EUROPA HEEFT GEZAAID.

  HET STOND IN DE STERREN GESCHREVEN.

  Like

 9. victoria zegt:

  Allah HAKBAR
  EURABIA OOGST, WAT EUROPA HEEFT GEZAAID.

  HET STOND IN DE STERREN GESCHREVEN.

  ps. EN HET STAAT IN DE KORAN GESCHREVEN: JIE HAAT

  Like

 10. Johan zegt:

  Flikker dat Marokkaanse tuig nou eens België uit. En niet met fluwelen handschoenen, want dat helpt niet. Dit gesodemieter met die allahtonen moet stoppen ?

  Geliked door 1 persoon

 11. Japio zegt:

  Geen daders bekend en opgepakt? Dan alle marokkanen laten boeten voor deze wandaden. Oppakken en in grote getalen deporteren naar marokko.

  Like

 12. Golden Girl zegt:

  Marokko is voor Marokkanen, Turkije is voor Turken enz
  Ze wonen in onze landen en vechten hier hun geschillen uit,en maar slopen daar zijn ze goed in

  Like

 13. Jan zegt:

  en in Amsterdam

  Gehoorschade bij agent door vuurwerk op Mercatorplein
  Een politieagent heeft vannacht gehoorschade opgelopen door vuurwerk op het Mercatorplein.

  Dat laat een politiewoordvoerder weten aan AT5. Marokkaanse Amsterdammers vierden op en rond het plein de WK-kwalificatie van Marokko. Ondanks het vuurwerk dat zij afstaken, de wegen die ze blokkeerden en het getoeter heeft de politie vannacht niemand aangehouden.

  http://www.at5.nl/artikelen/175174/gehoorschade-bij-agent-door-vuurwerk-op-mercatorplein

  http://www.at5.nl/artikelen/175167/grimmige-sfeer-op-mercatorplein-politie-stuurt-feestvierders-naar-huis

  Dergelijke piassen noemen zich politieagent. Stel imbecielen

  Like

  • Heniusz zegt:

   Dat moet jij als autochtone Nederlander eens proberen… Denk dat je zo een bekeurinkje of 4 tegemoet kan zien en eventueel ook nog een gratis overnachting. En dan zijn er dus nog van die goedmensjes die zich afvragen waarom steeds meer Nederlanders een gruwelijke hekel aan dat lamballenvolk krijgt.

   Like

  • Rene Kampers zegt:

   Beste Jan , ik las heden ook dat de politie niet mocht ingrijpen anders zou de boel kunnen escaleren , wat dat ook moge betekenen . Ik heb het ooit zelf meegemaakt bij het TPI peleton , naar aanleiding van een manefestatie van “de Grijze wolven” een turkse organisatie Wij mochten van hogerhand ook niet ingrijpen…en wij hadden zo graag …….
   Geef de politie niet de schuld, maar de politiek….Je hebt het misschien gelezen of gehoord
   Wilders de enige politieke rechtschapen figuur moet voor de rechter verschijnen omwille van zijn uitspraak ” minder Marokkanen” wat denk je daarvan ? Spaar je commentaar voor mijn ex-collega’s

   Like

 14. Orelius zegt:

  Terug betalen wat een flauwekul het enige wat we zouden moeten doen is het ze betaald zetten dat is alles. Als ze dit in Polen hadden gedaan zouden ze het niet overleefd hebben . Maar ja daar wonen mannen . En hier worden mannen vrouwen . En vrouwen worden mannen .

  Like

 15. Charles Martel zegt:

  En wat er niet gezegd wordt door de nieuws-fakers is dat de herrie begon met de vernieling van de voorbereidingen voor de kerstmarkt, inmiddels in brussel omgedoopt tot “Winterpret”, haha. En die pret is al volop begonnen.

  Like

 16. laura van der storm zegt:

  Hoezo moet Marokko betalen? Wat die flikkers hier durven, hadden ze nooit durven doen in Marokko. Met andere woorden…wie zijn de schuldigen? Zowel de Belgische en Nederlandse overheden hebben nog nooit ingegrepen, dan is het toch duidelijk dat het hier is toegestaan…toch??

  Like

 17. Anton Haksteeg zegt:

  Marokko en schade betalen? Laat me niet lachen. Ze weten niet eens wat werken is. Nee het hele zooitje arresteren en ten minste 6 maanden taakstraf en dan linea recta terug naar marokko en NOOIT meer terugkomen het zijn nu eenmaal onderontwikkelde gebieden.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Er zullen nog vele Kristallnachten volgen. Het houdt pas op als iedere moslim, die een misdrijf pleegt, wordt terug gegeven aan zijn vaderland.

  Like

 19. Pietersen zegt:

  Ik zag Marokkaanse dames zonder hoofddoek in Marokko feestvieren op een nieuwszender. Dat is heel ander volk dan de rif-apen die wij hier hebben met hun lage intelligentie.

  Like

 20. boorzalf zegt:

  De koning van Marokko is allang blij dat hij af is van dat rif-ongedierte dat hier verblijft. Dus betalen ho maar.

  Like

 21. Dit is allemaal de schuld van Geert Wilders ,misschien moet het O.M.in Nederland gaan onderzoeken waarom ook Marokkanen in België na een partijtje voetballen zichzelf belonen door zelfs in de hoofdstad van Europa er een enorme puinhoop van te maken! Gelukkig voor deze “heilige”Marokkanen is niemand gearresteerd ,dat zou een enorme schande zijn voor de (schijnheilige)Marokkaanse gemeenschap !!Het zou een goed idee zijn om de uitkeringen van deze relschoppers drastisch te verhogen,zodat ze geen winkels of pinautomaten meer hoeven te plunderen !!Het is maar goed dat het O.M. alleen maar wat duimen zitten te draaien ,om nu samen met wat omhooggevallen islamieten te gaan onderzoeken ,waarom Geert Wilders alle schuld op zich moet nemen van de frustratie’s in de Marokkaanse gemeenschap na een eenvoudig gewonnen voetbalwedstrijd !Als Geert Wilders nou niet de schuld krijgt,kan er ook gekeken worden om De Joodse gemeenschap de schuld te geven!Maar blijf af van Marokkanen , deze mensen zijn een verrijking voor onze westerse samenleving!Shalom van Léon van Duren.

  Geliked door 1 persoon

 22. Jackholland zegt:

  Lekker signaal vanuit Nederlandse en Belgische overheid naar deze primitieve allahaanbidders. Maw alles jullie met grote groepen gaan rellen dan doen we NIETS als nl en Belgische overheid uit ANGST voor verdere escalatie. Kortom een vrijbrief voor de toekomst. Wij westerlingen willen nog steeds niet accepteren dat dit agressieve achterlijk woestijnvolk een andere benadering nodig heeft om in toom te worden gehouden. Waarom denk je dat dit soort gedrag in Marokko niet voorkomt? Dat is alleen maar vanwege respect en angst die ze daar voor de politie hebben ze weten dat ze een enorm pak slaag krijgen en de bak in draaien waar het afzien is. Spuit ze gvd met varkensgier de straat af en mep er een paar invalide herhaal dit een paar keer en ze worden weer als makke schaapjes. marokkaantjes zijn net kwaaie honden je moet ff laten zien en voelen wie de baas is anders wordt het van kwaad tot erger

  Like

 23. Williaan. zegt:

  De Marokkaanse koning is niet gek, dat tuig in het buitenland is hij liever kwijt dan rijk in eigen land.
  Bovendien is het een bron van inkomsten.

  Like

 24. delamontagne zegt:

  Na de Brusselse rellen, = de Marokaanse rellen, roept Mrax [ de Beweging tegen racisme, anti-semitisme en vreemdelingenhaat ! ] op, om de provocaties van de Politie aan-te-gaan-geven. [ ! ]
  ……………
  Dit geeft wel weer hoe het linkse uitschot en aanhangers, systematisch de misstanden van Afrikaans uitschot in Europa wil beschermen om de racistische aanslagen tegen Europeanen goed-te-keuren.
  Ze zijn er helemaal niet op uit op het geweld te wijzen of dit abnormaal te vinden, het zijn de … Europeanen die worden beschuldigd.
  //
  Deze Marokkanen kunnen een Europese stad in alle “stilte” ! (…!) vernielen en dan een klacht indienen tegen … de Europeanen voor racisme.
  Ja, het kan altijd nog gekker dan GEK.
  **********
  Na de onlusten die zaterdagnacht in het centrum van Brussel uitbraken, dit gebeurde na de kwalificatie van Marokko voor de FIFA Wereldbeker, deed de beweging tegen racisme, antisemitisme en vreemdelingenhaat (MRAX) op zondagmorgen een oproep op haar Facebook-pagina om de “provocaties van de politie” aan-te-gaan-geven.

  Het bericht werd echter in iets minder dan drie uur nadat het werd uitgegeven, weer verwijderd.
  “De communicatie was niet duidelijk genoeg over een dergelijk gevoelig onderwerp”, was het excuus van Carlos Crespo, president van de Mrax, tegen het agentschap Belga.
  ; ;
  “Na de openlijke overlast van de politie gisteravond in Brussel, is het belangrijk dat alle aanwezigen die de provocaties van de politie hebben gefilmd hun video’s delen met de verenigingen die strijden tegen de politie-onderdrukking”, aldus Zondagmiddag op de pagina van deze vereniging.
  //
  Deze boodschap wekte al vrij snel verontwaardigde reacties op de sociale netwerken, veel internetgebruikers vroegen zich af of een dergelijke oproep om te getuigen daadwerkelijk binnen de competenties van de vereniging tegen racisme viel.
  De “heer” Crespo verdedigde zich echter alus: “Vanaf het moment dat we aanwijzingen hebben van politiegeweld of ongepast gedrag van hen wat betreft minderheden, gaan we ingrijpen”, zei hij.
  BRON:
  http://www.levif.be/actualite/belgique/emeutes-a-bruxelles-le-mrax-lance-un-appel-a-rapporter-les-provocations-policieres-avant-de-se-retracter/article-normal-753673.html?utm_campaign=Echobox&utm_medium=social_vif&utm_source=Twitter

  Like

 25. Ronald zegt:

  Dit hele verhaal slaat natuurlijk nergens op. Marokko hoeft niet te betalen natuurlijk!
  Wat ze moeten doen is het volgende…….alle beelden die zijn gemaakt van dit smerige Marokkaanse tyfustuig analyseren en levensgrote foto’s ophangen in Brussel en omgeving. Idem alle foto’s op de politiesite zetten en alle foto’s duidelijk op tv laten zien. Dan dit tyfustuig opsporen of zichzelf laten melden. Hebben ze dit gedaan, dan de schade op hen verhalen!!! Kunnen ze het niet betalen, dan de familie laten betalen!!! Houden ze niets van de uitkeringen over!!! KEI- EN KEIHARD AANPAKKEN DIT AKELIGE MAROKKAANSE TYFUSTUIG!!! VERNEDEREN DIT TYFUSTUIG!!!

  Like

 26. Republikein zegt:

  Marokko en Ivoorkust lid van de EU, en Afghanistan komt later wel.
  Zo, klaar is Kees.

  Like

 27. Guardiacivil zegt:

  Die moslimratten lachen zich een kriek. De boel op stelten zetten, uitdagen, vernielen, laten blijken dat zij het steeds meer voor het zeggen hebben.
  En ze weten dat ze dit allemaal te danken hebben aan het gedoog beleid, het pamperen, de geldkraan, de subsidies, de uitkeringen naar het vaderland, de idiote regeringen en Brussel.
  Ze lachen zich rot en zitten nergens mee, want Allah wil het en zo zal geschieden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s