Frans tijdschrift na vraag “Is Erdoğan de nieuwe Hitler?” massaal bedreigd

Screenshot_171

(Vertaling: E.J. Bron)

Na een vergelijking van de Turkse president met Adolf Hitler hebben aanhangers van Recep Tayyip Erdoğan het Franse tijdschrift “Le Point” bedreigd. Nu neemt president Macron het woord.

epoch times

De Franse president Emmanuel Macron heeft zich opgesteld voor het politieke tijdschrift “Le Point”, dat vanwege een kritisch hoofdartikel over de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heftig aangevallen wordt.  

Het zou “absoluut onacceptabel” zijn dat de reclameposter van “Le Point” van kiosken afgehaald zouden worden, “alleen omdat ze de vijanden van de vrijheid niet bevallen”, schreef Macron maandagavond op Twitter. “De persvrijheid heeft geen prijs – zonder haar heerst de dictatuur.”

Het gerenommeerde tijdschrift had daarvoor meegedeeld dat het door aanhangers van Erdoğan bedreigd zou worden. In een video is te zien hoe aanhangers van Erdoğan een poster met de voorpagina-foto van het tijdschrift verwijderen.

“Le Point” beschuldigde de ondersteuners van de Turkse regeringspartij AKP ervan “symbolen van de vrijheid van meningsuiting en de diversiteit van de pers aan te vallen”. Eigenaren van kiosken vertelden dat zij wegens bedreigingen de posters zouden hebben verwijderd.

De foto op de voorpagina van de nieuwste uitgave van het tijdschrift laat Erdoğan zien met de tekst: “De dictator. Hoe ver zal Erdoğan gaan?” In het hoofdartikel wordt de vraag opgeworpen: “Is Erdoğan de nieuwe Hitler?”

Ook de Franse minister van Culturele Zaken, Françoise Nyssen, waarschuwde maandag voor druk op kioskeigenaren. Deze zou “niet acceptabel” zijn, schreef ze op Twitter. “De persvrijheid is gebaseerd op de vrijheid van verkoop. Bedreigingen van kioskeigenaren mogen niet geduld worden.”

Op 24 juni vinden in Turkije vervroegde parlements- en presidentsverkiezingen plaats. Met de verkiezing treedt een omstreden grondwetswijziging in werking, die de rechten van president enorm uitbreidt.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Frans tijdschrift na vraag “Is Erdoğan de nieuwe Hitler?” massaal bedreigd

 1. paulzwueste zegt:

  Nou vuile vilijnne verrader macron, doe je best het Franse volk te misleiden met je twittertjes.
  En als ze allemaal worden afgeschoten kan jij toch altijd nog met ’n opgelucht gemoed achter de baren lopen.
  Vuile klootzak die elke avond afgetrokken moet worden door z’n nagemaakte moeder!!!
  Lul!!!

  Like

  • Yvonne zegt:

   Paul,liever dat die vrouw van hem dat bij hem doet dan de Italiaanse arts Severino Antinori die dames op leeftijd aan een baby kan helpen daar moet je toch niet aan denken een kleine Macron erbij

   Like

  • delamontagne zegt:

   Het is ook nooit goed. Nu heeft President Marron zich “heldhaftig” opgesteld achter de vrije meningsuiting, is ’t bij jou alweer niet goed.
   Hij had ’t al druk met ’t bejubelen van de nieuwste Franse moslim, Mamadou, de held.
   Die heeft een “twittertje” gestuurd om heel Fr te bedanken.
   Over ’n paar dagen is Fr ’n nieuwe moslimburger rijker…………
   Wat het Tijdschrift “Le Point”betreft; dat was in Avignon.
   Daar hebben boze Turken de aankondiging van het blad weggescheurd.
   Het werd on de POLITIE-BEGELEIDING weer bij de Kiosk opgehangen.
   LA PROVENCE
   https://www.laprovence.com/actu/en-direct/4990622/le-pontet-des-militants-pro-erdogan-font-retirer-la-une-du-journal-le-point.html

   Like

   • delamontagne zegt:

    Binnen enkele dagen heeft Frankrijk er weer een nieuwe, genaturaliseerde moslim als burger bij.
    Wel een heldhaftige, want redde een klein kind van 5.
    Heeft alvast Allah bedankt ( en macron ! )

    Dank aan allah en ook +de President van Frankrijk omdat hij me geholpen heeft.
    Ik heb dat kleine jongetje gered omdat ik van kinderen hou.
    Bij ons thuis zei m’n moeder altijd dat ik anderen moest helpen als ze [hulp] nodig hadden.
    Dank………
    Mijn nieuwe account kunt U hier toevoegen.
    God [ ALLAG ] is groot.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou ja…
    Weer niet goed.
    Ik geef het op.

    Maar ga gewoon door natuurlijk.

    Like

   • Stef zegt:

    zou die malinese klimaap het ook hebben gedaan als het een islam. meisje was?

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Claudia M, is allang bekend en ook dat ze samen werken met het moslim broederschap, en laat de EU, met Frans Timmermans voorop, nu weer samenwerken met het moslim broederschap. Zeer verontrustend dat is zeker.

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Klopt als een zwerende vinger; Erdogan is de nieuwe Hitler en D666 de nieuwe NSB.
  Vraag het aan een Turk en die zal ook bevestigen dat hij trots is op zijn Führer en bereid is zijn leven en uitkering te geven voor zijn Führer.

  Geliked door 2 people

 3. Hendrik zegt:

  De Turken die de posters weghalen direct een enkeltje Turkije bezorgen die ze wel uit eigen zak moeten betalen.

  Like

 4. Laat ze maar doen en doorgaan, de burgers worden al wakker, met de laatste protesten waar er 10.000 of meer aan meededen. De tweede Franse Revolutie is denk ik in de maak. Erdogan maakt zich klaar om af te reizen naar Merkel en die gaan weer wat in het geheim bekonkelen.
  De MP van België zit straks in crisisberaad wegens alweer een alluha akbarhatschjie en Rutte blijft narcistisch lachen.

  Like

 5. Williaan zegt:

  Het oude Ottomaanse rijk begint te herrijzen. De infiltratie en intimidatie draait op volle toeren.
  Ze zij niets ontziend, het martelaarschap staat hoog in hun vaandel.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Dan moeten maar …zoveel…mogelijk…martelaren naar de. ‘EEUWIGHEID’….’geholpen’..worden.

  Like

 7. Sonnemans Freddy zegt:

  Toch opvallend dat dit incident(??) in bijna geen enkele MSM-media wordt vermeld. De vijfde colinne van Erdogan doet goed zijn werk om ons hierover niet in te lichten

  Like

 8. jackholland zegt:

  Moslims oa turken en marokkanen zijn altijd boos.Hoe dat toch komt weet ik niet .Boos boos boos beledigd noem het maar op .
  Het bevalt ze niet in islamitische landen het bevalt ze niet in westerse landen het bevalt ze nergens.
  De gastarbeiders zijn hier gekomen omdat ze in het thuisland destijds niet te vreten hadden , hier kregen ze werk ,geld uitkering medische zorg sociaal stelsel vrijheid van mening. Een beetje dankbaarheid naar het westerse land zou niet misplaatst zijn.
  Maar nog altijd zaten ze te dwepen met het o zo mooie goede fijne turkije en marokko. .
  Ik zou zeggen ga dan terug naar het land van je roots je familie ga terug naar turkije nr marocco momenteel is het er economisch niet meer echt slecht ga er wat opbouwen ga genieten van het mooie weer , voel je thuis tussen alleen maar moslims , ga naar de moskee , ondervindt geen discriminatie van westerse werkgevers die geen zin hebben in bijvoorbeeld ramadan gezeik laatje uitkering overmaken vanuit nederland , ga terug naar het land waar je de grote leider erdogan of je goddelijke koning van nabij kan meemaken wat houdt de klaagturk/klaag marokkaan in godsnaam toch tegen???
  Ik zou het wel weten. als ik turk of marokkaan was.

  Of zou het stiekem toch zo zijn dat hier op je luie reet zitten geld ontvangen naar het moskeetje gaan graties naar de dokter kinderen graties laten studeren toch nog aantrekkelijker is????

  Geliked door 1 persoon

 9. abouneenee zegt:

  Links zal zeggen dat ze het over zichzelf hebben afgeroepen, de rest zegt dat we ons hardop alles mogen afvragen in een vrij land. Het zou beter zijn als mensen zich wat meer gingen afvragen. Dat het de islam betreft zou niets uit moeten maken, want dat is discriminatie en dat willen ook de Mohammedanen niet. Zeggen ze tenminste. Of was het nou de eenzijdige oproep tot respect. Niemand zal er problemen mee hebben Marokkanen te respecteren als dat vanuit de Marokkaanse kliek vanzelfsprekend zou zijn. Het is allemaal zo simpel, maar we hebben dikbetaalde integratiedeskundigen, straatcoaches en een taskforce radicalisering (waar je de vrijheid krijgt te radicaliseren) nodig om ons voor te kauwen wat we met drie ongebruikte hersencellen al kunnen vermoeden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s