Gazaanse Islamitische Jihad vuurt meer dan 50 projectielen af naar Israël; verscheidene gewonden

Screenshot_172

(Door: “Brabosh”)

De IDF vecht al de hele dag een veldslag uit met de Gazaanse terreurgroep de (Palestijnse) Islamitische Jihad en zijn moordbrigade de beruchte Al Quds Brigades. Sinds deze ochtend hebben de Brigadisten reeds meer dan 50 projectielen afgevuurd en de IDF heeft meer dan 35 terreurbolwerken van de PIJ en Hamas bestookt.

Volgens de IDF waren de drie mensen gewond door granaatscherven in de buurt van de zuidelijke Gazastrook eerder vandaag soldaten. Het leger zegt in een verklaring dat de drie werden overgevlogen naar het Soroka Medical Center in Beersheba. Een daarvan leed matige verwondingen aan zijn benen en de andere twee leden lichte verwondingen.

Lees verder>>>
(h/t “D.G. Neree”)
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op Gazaanse Islamitische Jihad vuurt meer dan 50 projectielen af naar Israël; verscheidene gewonden

  1. Eigen volk eerst zegt:

    Waar blijft de EU verontwaardiging nu? Of alleen als ISRAËL Hamastuig neerschiet??

    Like

  2. ReaGluurder zegt:

    Al dat wapentuig richting Israel wordt door ONS betaald! Onlangs in het nieuws; ‘Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) geeft versneld hulp aan de VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen (UNRWA)’. Geloof maar niet dat kinderen / vluchtelingen een grote prio hebben bij die terreurorganisaties. ONS GELD wordt daar gewoon gedumpt, zonder toezicht of restricties. De kinderen in Gaza worden met ONS GELD betaald om naar de grens met Israel te gaan om het hek (proberen) te slopen! Volk als Kaag en haar vrindjes acht ik medeverantwoordelijk voor de situatie in Gaza!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s