Duitsland´s nieuwe gevolmachtigde antisemitisme moet de waarheid aan het licht brengen

Screenshot_41

(Door: Dr. Manfred Gerstenfeld en Abraham Cooper – Vertaling: E.J. Bron)

De jongste toename van antisemitische incidenten in Duitsland bevestigt de noodzaak van de benoeming van Felix klein tot eerste gevolmachtigde antisemitisme van het land. Het is bovendien een bekentenis van de Duitse regering dat zij het jarenlang verzuimd heeft met het probleem om te gaan.

Zoals Klein zal vaststellen, manifesteren het klassieke en nieuwe antisemitisme zich op vele manieren – veel verdergaand dan het rel schoppen van de neonazi´s. Voor hem zou een goede start van zijn onderzoek erin bestaan om te bekijken hoe Duitsers de joodse staat zien. Nazi-Duitsland demoniseerde de Joden. Tegenwoordig demoniseren grote delen van het democratische Duitsland Israël.

Een onderzoek van de Universiteit Bielefeld stelde vast dat 51% van de Duitsers ermee instemmen of ertoe neigen ermee in te stemmen dat Israël de Palestijnen net zo behandelt als de nazi´s met de Joden omgingen. Het onderzoek stelde in 2004 bovendien vast dat 68% van de Duitsers ermee instemt of ertoe neigt ermee in te stemmen dat Israël een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voert.

Hitler´s Duitsland had slechts twee jaar nodig om in drie vernietigingskampen – Belzec, Sobibor en Treblinka – bijna 2 miljoen mensen te vermoorden, de meesten van hen Joden. Als de door vele Duitsers gekoesterde actuele demonische zienswijze tegenover Israël waar zou zijn, zouden er nog maar weinig Palestijnen zijn. In werkelijkheid bedraagt het geboortecijfer van de Palestijnen op de “Westbank”, in Oost-Jeruzalem en de Gazastrook in de periode van 2011 tot 2014 4,1 kind per vrouw.

Een van de eerste voornemens van de gevolmachtigde zou moeten bestaan uit een gedetailleerde studie, om vast te stellen waar de demonisering van Israël in de Duitse samenleving vandaan komt – en hij zou vooral aandacht moeten schenken aan de media.

Berichten over antisemitisme in Groot-Brittannië en Frankrijk duiden erop dat het antisemitisme van extreemrechts, extreemlinks en van moslims komt. Duitsland moet een grondig onderzoek uitvoeren. Zonder zo´n onderzoek is het veel eenvoudiger om door de jaren heen het noodzakelijke optreden tegen antisemitisme te vermijden.

De tijd van leiding via politieke correctheid is voorbij. De huidige uitdagingen gaan veel verder dan de vermelde nazi-knokkers. Anti-Joodse haat openbaart zich met geweld in de straten van Berlijn en andere Duitse steden, in de klaslokalen van openbare scholen, waar joodse leerlingen gepest worden, evenals vanaf de kansels van radicaalislamitische theologische voorstanders van volkerenmoord.

Meer dan drie jaar geleden, toen Duitsland´s huidige minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, minister van justitie was, vroeg het Simon Wiesenthal Center hem hoe Duitsland van plan was om te gaan met de door migranten uit de Arabische en islamitische wereld meegebrachte antisemitische bagage. Destijds was er geen plan; een miljoen migranten later is er nog steeds geen plan. De zeer weinige partiële actuele opiniepeilingen laten zien dat migranten, die sinds 2015 uit Irak, Syrië en Afghanistan naar Duitsland zijn gekomen, veel antisemitischer zijn dan de autochtone Duitse bevolking.

Om het simpel uit te drukken: een land dat twee generaties geleden tot 6 miljoen Joden vermoordde, zou – in het verloop van de afgelopen decennia – geen toestemming hebben mogen krijgen dat er ook maar één enkele antisemiet naar Duitsland migreert. Desondanks vindt er geen screening plaats als het om Jodenhaat gaat en er is maar heel weinig actie om deze eigenzinnige blinde politiek en zijn gevolgen aan te pakken.

Bovendien zijn veel antisemitische incidenten afkomstig uit bestaande Duits-islamitische gemeenschappen. Die worden in de regel als op zichzelf staande gevallen behandeld, inclusief openlijke aanvallen op individuen en synagogen en het pesten van joodse kinderen op scholen. Het spektakel van het verbranden van een Israëlische vlag verleden jaar december in Berlijn was ervoor nodig dat vooraanstaande politici eindelijk toegaven dat antisemitisme in delen van de islamitische gemeenschap een probleem vormt. Jens Spahn, zojuist benoemd tot minister van Gezondheid, zei in een interview de immigratie uit islamitische landen als een reden van de jongste antisemitische demonstraties in Berlijn te beschouwen; hij voegde er aan toe dat zulke voorvallen “ook verband houden met immigratie vanuit een cultureel milieu, waarin niet zachtzinnig optreedt tegenover Joden of homoseksuelen.”

Hij voegde er aan toe, dat wanneer de haat op Joden dagelijks in het nieuws, in de familie en in de moskee gepredikt wordt, “dan worden deze instellingen op den duur verankerd”, waardoor ze in de naties, waaruit de islamitische migranten kwamen, een “alomtegenwoordig deel van het dagelijks leven” worden. Spahn eiste bovendien dat islamitische organisaties ertoe verplicht worden zich te uiten. “Als er sprake is van anti-islamitische haat verwachten zij terecht dat we daar tegen optreden. Dientengevolge zouden we gezamenlijk moeten opkomen tegen antisemitisme.”

Het is daarom beslissend om de bronnen van de kwaadaardige Jodenhaat, die onze migrantengemeenschappen infecteren, te identificeren en te handelen. Antisemitisme is wijdverbreid in Europa. Desondanks neemt het in Duitsland met het oog op zijn verleden daar bijzondere dimensies aan.

We hopen dat de opdracht van Klein en het geld er toereikend voor zullen zijn om uit te vorsen, bloot te leggen en tot een nieuwe, robuuste politiek te leiden die deze nieuwe en oude verschijningsvormen van het antisemitisme het hoofd bieden. Door het vormen van een onbeperkt beeld van het antisemitisme in real time zal het helpen te garanderen dat Joden zich weer in Duitsland´s straten kunnen bewegen zonder angst te hebben voor demonisering of aanvallen. We hopen ook dat deze inspanningen de Duitsers ertoe inspireren om voorgoed als beschermers van de herinnering te dienen in plaats van diegenen te belonen die de Holocaust belachelijk maken.

De succesvolle uitvoering van deze opdracht is niet alleen voor Joden beslissend, maar ook voor het welbevinden van het democratische Duitsland.

Bron:
https://heplev.wordpress.com
Door: Dr. Manfred Gerstenfeld en Abraham Cooper

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Duitsland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duitsland´s nieuwe gevolmachtigde antisemitisme moet de waarheid aan het licht brengen

 1. fleckie zegt:

  Laten we eerlijk zijn: vanaf HEEL JONGSAFAAN , namelijk , op de KORANSCHOLEN, waar jongeren de Koran …van buiten leren, wordt de vooral ISLAMITISCHE ANTI-JOODSE . HAAT in jongeren. gepompt, …geïndoctrineerd, ( wie de Jeugd heeft, heeft de toekomst,…….en…….jong geleerd is oud gedaan!, zijn toch zeer welbekende spreekwoorden! …………………DAT moeten MERKEL en. ‘GEISTESGENOSSEN’ geweten hebben, toen zo , NERGENS rekening mee houdend, de grenzen wagenwijd open lieten , voor boosaardige NIETS PRSTERENDE binnendringers,, behalve enorme EIGENWAAN……………Wat de vergelijking Israel met de nazi’s betreft, dan kan men een en ander lezen uit ( gelukkig) uitgegeven boeken, ( vlak na de oorlog, ( nu vanzelfsprekend niet meer ‘ in de handel’!: …….op pag 22 van het boek van Stefan Murr, ‘Die Nacht vor BARBAROSSA,’ , uitg Droemer Knaur,Munchen( als ‘informatieve roman gebracht,1986) isbn 3.426.19139. 3 . “‘ Dem Heer ist befohlen worden, einen unmenslichen ,grausamen und barbarischen Vernichtungskrieg zu fuhren, der mit seinen Traditionen und Seinem Gewissen im Widerspruch ist”. ( die Fuhrerrede vom dreissigsten Marz?)……………….. dan nu uit het boek van Eugen KOGON ‘Der SS-Staat, das System der Deutschen Konzensyrationslager , : Wilhelm Heyne Verlag, Munchen,isbn 3.453.00671.2, ( Amsterdan boek, A’dam 1e uitgave 1968…….: ‘ Verzeichnis der im Buch vorkommenden KONZENTRATIONSLAGER ( ausser Buchenwald,) >>>>>>>
  AUSCHWITZ, Bad Sulza, Belzec( Polen), Bergen-BELSEN, Berlin, COLUMBIA- Haus, Berlin, General- Pape- Strasse, Golditz, Crawinkel, DACHAU, Dora- NORDHAUSEN, Esterwege, Flossenburg, Gross- Rosen, HERZOGENBUSCH, NIEDERLANDE) Heuberg, Hinzert, Hohenstein, KIELCE, ( GHETTO), Krakau, Lackenbach( OSTERREICH), Lemberg( GHETTO) LICHTENBURG, LUBLIN.( Polen), MAIDANEK, Maljinks( Polen), MAUTHAUSEN, MORINGEN,( LOTHRINGEN) , NATZWEILER, Neuengamme, NIEDERHAGEN, NORDHAUSEN, Ohrdruf, Oranienburg, PAPENBURG, RAVENSBRUCK, Riga( GHETTO) RIGA- KAISERWALD, SACHSENBURG, SACHSENHAUSEN, SALAPILS,( Letland), SKARZISKO- Kamienno( Polen) STUTTHOF, TREBLINKA,( Polen), VUGHT, ( NIEDERLANDE), Warschau,( GHETTO), *~*~*~**~*~*~*~*>*>*>*>*>*>*> FLECKIE: de bestialiteiten die in dit boek beschreven,, door SS’ers , MAZI ’s ‘uitgevoerd, is bijna niet te bevatten, dat er zich ZOIETS heeft kunnen afspelen!!…………..( op 29.9.2016, onder Labour loopt leeg: o.a. 400.000 nazi’s naar …ARGENTINIE gevlucht’.>>>>>>> Dus…DE vergelijking van ISRAEL met DUITSLANDS – Nazi- verleden, is doodgewoon WEER hetze, tegen de JODEN,( onbekendheid ? met HET VERLEDEN. van de NAZITIJD?!!) *~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 1 persoon

 2. a s n den haan zegt:

  Het is te hopen dat Felix Klein zal slagen. Veel kans van slagen zal er niet zijn.
  Een speciale gevolmachtigde tegen islamisering en het terugsturen van ongewenste vreemdelingen zou een beter idee zijn.

  Geliked door 4 people

  • theresageissler zegt:

   Was mijn eerste gedachte ook, maar ja…..73 jaar na dato zit Duitsland nu eenmaal nog steeds met het “Wiedergutmachungs-complex”.
   Dat is dan ook de belangrijkste reden dat ze Merkel grotendeels nog steeds laten doen, wat ze doet.

   Geliked door 1 persoon

 3. kakipanah46 zegt:

  Israel is een plaag voor de Islam,maar de Islam is een grotere plaag voor de rest van de wereld

  Like

  • Anneke zegt:

   En voor de EU…De Evil Union is achter de schermen helemaal niet pro-Israel. Dit geldt voor vele instanties met een politiek tintje. De NWO maffia heeft het eigen graf al actief gegraven en hun ondergang is zo langzamerhand op gang aan het komen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  Er is een ding dat Dr. Manfred Gerstenfeld en zijn collega Abraham Cooper niet begrijpen. De toestand in Duitsland gaat veel verder dan aanvallen door moslims op Joden. Het land staat aan de rand van de Armageddon. Een totale vernietiging. Duitsland is een land die de neiging heeft om de X aantal jaren een psychopaat aan het bewind te helpen. Vanaf de hereniging van Duitsland in 1870 was het land onder het bewind van twee psychopaten. Ieder van hen bracht, op eigen wijze, totale destructie en miljoenen van doden. Keizer Wilhelm II. von Hohenzollern regeerde over Duitsland van 15 juni 1888 tot 9 november 1918. Hij stond te boek als een man met onstabiel karakter of liever gezegd; een klein beetje psychopaat. Hij gaf de openingsschot voor de Eerste Wereldoorlog met al de miljoenen van slachtoffers en zware verwoesting. Over psychopaat nr. 2, Adolf Hitler, hoeven wij niet zo veel uiteen te zetten. Hij ambieerde de verdelging van Joden en zigeuners en had ook snode plannen voor de ‘Beestmensen’ de Slavische Volkeren. Nu staan wij bij psychopaat nr. 3. Dit keer van een vrouwelijke geslacht, die ambieert de vernietiging van haar eigen volk. Zij en haar regering hangen een bizarre vorm van rechtvaardigheid, waarin hen eigen volk moet plaatsmaken voor het laagste gespuis uit islamitische landen en Afrika. Men kan hen ‘gevoel voor rechtvaardigheid’ vergelijken met een metafoor uit de Middeleeuwen waarin een regent en zijn raadsleden verbieden hen onderdanen iets tegen de rattenplaag te doen, al weten zij dat de ratten brengen de pest.

  De count-down voor Duitsland is al begonnen. De vraag is: hoelang zouden de oorspronkelijk bewoners van Duitsland ‘het gevoel van ‘rechtvaardigheid’ van hen zieke Kanzlerin accepteren?
  Echter voor de Joden maakt dat niets uit. Iedere wending zal voor hen levensgevaarlijk zijn. Zij zouden altijd tussen twee vuren staan en slachtoffers worden van beide kanten.
  Voor hen rest niets anders dan Duitsland te verlaten zolang het kan. Zij hebben daar niets te zoeken. .

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk.V zegt:

  Een land dat verantwoordelijk was voor de dood van zes miljoen Joden zou de import van miljoenen nieuwe Jodenhaters gewoon niet moeten willen….

  Like

 6. jackholland zegt:

  Noem mij 1 moslim die niet aangeboren/aangeleerd de pest heeft aan joden .
  En waarom?
  Joden zijn gewoon veel slimmer dan moslims . Het iq van de moslim is gedaald vanwege inteelt.
  Moslims zijn jaloers op andersdenkenden omdat ze constant geconfronteerd worden met het feit dat de onzin die mo de pedo ze heeft voorgespiegeld niet klopt .
  Mo spiegelt moslims voor dat ze een soort uitverkoren volk zijn die vele malen beter zijn dan niet moslims .
  De feiten : In alle moslim landen heerst er chaos armoede corruptie en criminaliteit.
  Ze kunnen gewoonweg een land niet fatsoenlijk opbouwen omdat ze nooit naar zichzelf kijken en altijd niet-moslims de schuld geven als iets niet lukt .
  Het islamitische gedachtengoed beperkt ze om vooruit te komen.
  Helaas voor de moslims zijn ze door constante inteelt niet echt intellectueel .en tevens aartslui.
  Dan rest alleen nog parasiteren .
  Al meer dan 50 jaar zijn we zielige negerts en zandapen aan het helpen om vooruit te komen .En wat heeft het geholpen ? NIETS en het zal ook nooit helpen ze willen het niet en ze kunnen het niet.
  Het enige wat ze doen is op hun luie reet zitten , neuqen en de hand op houden.

  Neem nu israel pakweg 80 jr geleden alleen maar zand.
  Nu door inzet van het joodse volk zeer welvarend en modern .
  Ga je 1 stap over de grens en je waant je in een derde wereld land .
  Hoe kan dat nu dat israel geografisch en qua klimaat en bodemgesteldheid zeer goed vergelijkbaar met de omliggende landen .dit in ca 80 jaar voor elkaar krijgt en dan ook nog zonder oliedollars .
  Israel is welvarend en modern er omheen is het een grote teringbende .
  Er is maar 1 verschil HET SOORT VOLK dat er woont.

  Laat 100000 israeliers emigreren naar het meest ellendige derde wereldland geef ze de leiding en binnen no-time zal het er welvarend zijn .

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich door de eeuwen heen, steeds in een andere vorm maar met hetzelfde doel, wereldkalifaat.
  Veel mensen zijn nog niet wakker.

  Op de scholen wordt onze jeugd vertrouwd gemaakt om afstand en uiteindelijk afscheid te nemen van hun wortels, om hun nationale identiteit op te geven. In een multiculturele samenleving is het opgeven en ontkennen van onze nationale identiteit immers een progressieve en humanitaire daad.
  Het is bar en boos, met de nadruk op bar, hakkenbar.

  Like

 8. Pingback: Europees spilland en antisemitisme – Jeshuaist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s