Rouwplechtigheid in Genua: Grote bijval voor Italiaanse regering

 

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Bij de rouwplechtigheid voor de slachtoffers van de ingestorte brug in Genua hebben de bijeengekomen gasten de regeringspolitici met grote bijval begroet. Bijzonder hartelijk werden minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini van de partij LEGA, de chef van de Vijfsterrenbeweging en minister van Economische Ontwikkeling Luigi Di Maio, evenals president Sergio Mattarella ontvangen.

Matteo Salvini staat dichtbij het volk, is menselijk en populair, een politicus om aan te raken. En nu de vergelijking met Merkel: boegeroep en gefluit, wegversperringen en zichtbescherming, opdat ze geen burgers ontmoet, of alleen met de hand gesorteerde ingehuurde toejuichers voor het bad in de menigte.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", gezond realisme, Italië. Bookmark de permalink .

6 reacties op Rouwplechtigheid in Genua: Grote bijval voor Italiaanse regering

 1. freda110 zegt:

  Er beginnen geruchten op gang te komen dat er voorafgaand aan de instorting een explosie heeft plaatsgevonden op de brug.
  Hier en daar zijn al foto’s en filmpjes opgedoken die er op zijn minst op lijken, o.a. op Fenixx.
  Als dat het geval blijkt te zijn word Salvini met zijn maatregelen ongekend populair en kunnen de rest van de Italiaanse politici hun koffers wel pakken.

  Geliked door 1 persoon

  • Jos zegt:

   Bij zo een val als deze moeten er op het zelfde moment 2 kabels gebroken zijn , wat door slijtage praktisch onmogelijk kan gebeuren . Als er vooraf al 1 kabel gebroken was , dan was er met de breuk van de tweede kabel een draaiende beweging van het te vallen vlak geschied . Dus niet plat recht omlaag gevallen . Probeer dit zelf maar eens uit met een plaat . Dus de twee ophangingen moeten tegelijkertijd beschadigd zijn . Blikseminslag kan nooit het geval geweest zijn . Slijtage of achterstallig onderhoud moet men ook grote vraagtekens bij plaatsen

   Like

 2. BertG. zegt:

  Staatsbegrafenis
  Vanochtend is er een staatsbegrafenis voor een aantal slachtoffers. Volgens Italiaanse media blijven verschillende nabestaanden weg uit onvrede. In La Stampa vertelt een opa van vier slachtoffers: ,,Ik wil dat iemand me de namen geeft van de gezichtsloze moordenaars die mijn familie hebben geruïneerd.”

  Politiek zwartepieten
  In de politiek is het zwartepieten over het brugfiasco begonnen. De snelwegbeheerder, de huidige regering, de EU, de vorige regering: allemaal krijgen ze zware verwijten om de oren over nalatigheid en het vermeende achterstallig onderhoud.
  https://www.ad.nl/buitenland/dodental-van-brugramp-genua-op-42-dag-van-nationale-rouw~a44600aa/

  Like

 3. Mary zegt:

  Kijk dit is nu een geliefd leider, door zijn volk en voor zijn volk, nee dan dat smerige communistische NWO/Bilderberg clubje wat hier het land naar de filistijnen help met Pinokkio als boegbeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s