Sigrid Kaag (D66) trekt € 10,1 miljoen uit voor studenten uit ontwikkelingslanden

Screenshot_236

850 beurzen beschikbaar

Het kabinet trekt meer geld uit voor studenten uit ontwikkelingslanden. Er komen 850 beurzen beschikbaar voor hen. Minister van Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66, foto) steekt er € 10,1 miljoen in.

Het geld gaat via Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in het onderwijs. Nuffic heeft de investering woensdag naar buiten gebracht. Het geld is bestemd voor studenten uit Irak, Nigeria, Egypte, Jordanië, Libanon, de Palestijnse gebieden, Ethiopië, Mali, Burkina Faso en Niger. Zij zullen opleidingen in bijvoorbeeld waterbeheer, voedsel en rechten krijgen.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “ReaGluurder”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, Ontwikkelingshulp, Overheid, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Sigrid Kaag (D66) trekt € 10,1 miljoen uit voor studenten uit ontwikkelingslanden

 1. Cathja zegt:

  Allemaal moslimlanden. Toeval? Ik denk het niet.

  Geliked door 2 people

 2. flo zegt:

  “Zij zullen opleiding krijgen in oa terreur, het maken van vuur balonnen voor Israël, in hoe breng ik een kafir jood of christen om”, enfin vul maar in, het hele islam scenario.
  Mevr. Kaag flikkert weer wat geld van en uiteindeljk “tegen” ons in de bodemloze put voor laag IQ ers.
  Heb ik een doodwens……. euhhh ja.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Slim idee, ze straalt het ook uit.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die NUFFIC, is dat zoiets als OXFAM. Dan kunnen er van dat kapitaal (€ 10,1 miljoen) heel wat sexorgieën geörganiseerd worden.

  Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Het valt me op dat die wijven die moslims verwelkomen allemaal zo lelijk als de nacht zijn. Misschien hopen ze ook een keer genomen te worden door de grote massa illegalen die ze het land binnen laten.

   Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Alweer een debiel plan van die SCHURFTIGE VERKWISTER VAN ONS BELASTINGGELD!

  Maar laten we niet al te negatief over die linkse idioot denken, want misschien heeft ze maar liefst nog een paar honderd euro over voor de bejaarden in hun vuile luiers.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Voor de broodnodige verschoning van onze ouderen moeten hun kinderen maar opdraaien, en als ze die niet hebben….dan is dat dikke pech….!

   We kunnen uit ons vel springen als we lezen hoe er met miljoenen en miljarden van ONS BELASTINGGELD wordt omgesprongen (voor de meest idiote zaken is er budget), maar we hebben onszelf ermee.
   De verantwoordelijken gaan lachend door het leven. Hun kostje is gekocht, geen financiële zorgen en een heerlijk stuk macht…! Ze denken ons te kunnen maken en breken, en in zekere zin lukt dit ook, want een zuiver geweten hebben de meesten niet.

   Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 22 augustus 2018 om 14:21

    Ik heb ook weleens gedacht om zelf maar ‘luiers’ voor mijn vader en moeder te kopen, maar hoe had ik die bij hen moeten aantrekken? Mijn ouders wogen meer dan twee keer zoveel als ik en ze konden zelf niets meer. Mijn moeder hing als een stuk geslacht vee in een passieve tillift.
    En ook emotioneel had ik het verschonen van mijn demente vader en moeder niet kunnen opbrengen… 😦

    Geliked door 2 people

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Was de aansteltrien Rihanna ook niet aan het bedelen geweest bij Kaag en Rutte??

  Geliked door 2 people

 7. ReaGluurder zegt:

  Kaag in optima forma, uitdelen van afgejatte centen!! Moet je dat zuunige BEKKIE eens zien!! Ja, maar dan gaat het over haar eigen centen!! Zum Kotzen!! Ik heb een aantal mensen ingelicht dat ik op zgn. rechtse fora zit. Ik vertrouw Die Zooi op Het Binnenhof voor geen mm. Alles is bij die lui geoorloofd, om maar niet te worden afgerekend voor het verkloten van West-Europa!! We gaan het beleven!

  Geliked door 3 people

 8. L3ON zegt:

  Straffe dingen die uitgavens.
  En eigen volk word maar gediscrimineerd. Ik praat nu als geëmigreerde Belg wonende in Zuid Afrika. Ingeveer 10 jaar terug was onze zoon afgestudeerd in de middelbare school hier in Z.A.
  Doordat mijn inkomen niet een superinkomen was probeerden wij hier een studiebeurs vast te krijgen. Ongeveer 5 aanzoek formulieren krijgen wij binnen om in te vullen voor de aanvraag. Wij hebben ze nog niet moeten invullen, want bovenaan stond in vet afgedrukte letters dat het niet nodig was van deze formulieren terug te sturen als onze zoon niet de juiste huidskleur had. Wij hebben dan maar alles uit eigen zak kunnen betalen , met dank aan ondersteunende familie. Ik kan je verzekeren dat wij op sommige momenten onze boterham uit onze keel hebben moeten halen om alles betaald te krijgen. Gelukkig is hij nu in zijn laatste jaar, en hij doet het voortreffelijk goed. Volgend jaar kunnen wij dan eens lekker uit gaan eten.

  Geliked door 3 people

 9. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Kan niemand die vrouw tegenhouden?

  Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  Tien jaren lang jaarlijks 10.1 miljoen is toch 101 miljoen, proficiat.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan. zegt:

  Dus gewoon 10 miljoen voor ISLAM onderwijs.
  Wat heeft dit vreselijke mens, binnenkort een hoop uit te leggen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan. zegt:

  Zo ziet de rechterhand van Satan eruit.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Prachtig initiatief van madame Kaag …want die getaande studentjes moeten tenminste toch een beetje kunnen lezen en een beetje schrijven…dat het zoveel kost …..heeft te maken met hun laag IQ

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Echt links……lekker smijten met geld van anderen, zolang het niet uit hun eigen zak komt zijn ze toch zo royaal !!

  Like

 15. fleckie zegt:

  POLITIEK!… ..NW. ISR. WEEKBLAD 17.8.2018. …….IRAN. OP. DE. KOFFIE…….
  TASMIN NEWS Agency , een van de persbureaus gecontroleerd door de IRAANSE regering ,toonde een foto van een overleg in Den Haag tussen de Nederlandse ambassadeur in Iran en de Iraanse ambassadeur in Nederland, begeleid door topambtenaren . De EU. wil het vacuüm vullen dat is ontstaan nu Amerika zich heeft teruggetrokken uit het. NUCLEAIRE AKKOORD. met. IRAN. NEDERLAND VOOROP. ..Nederland liet dan ook al tijdens het bezoek van minister KAAG. infebruari weten ,vierkant achter het akkoord te blijven staan. Iran is een charme-offensief tegenover de Europese landen begonnen om de diplomatieke en zakelijke banden aan te halen. Nederland exporteert voor zo’n miljard euro naar Iran. In november gaat een tweede ronde onder Amerikaanse sancties in,waarbij ook de Iraanse olie zal worden geboycot. Europese, dus ook Nederlandse bedrijven die zich niet aan die sancties houden,zullen ook geboycot worden door de VS. Of zoals Donald Trump twitterde:”Iedereen die zaken doet met Iran zal geen zaken doen met de VS”. Bart Jan Koopman,directeur van ondernemingsvereniging EvoFenedex die zaken van ecporteurs behartigt,zei op 7 augustus in NIEUWSUUR dat verreweg de meeste exporteurs toch de kant van de Verenigde Staten zullen kiezen omdat daar veel meer naar wordt geëxporteerd. Israel, dat door Iran als ‘de kleinde satan’ wordt gezien( de VS is de grote) volgt de romance tussen Iran en de EU met argusogen. Daarnaast houden de protesten in Iran zelf aan.De economische malaise is groot en de roep om een nieuwe regering klinkt steeds luider.*~*~*~###

  Like

 16. fleckie zegt:

  ‘COMMENTAAR’ Esther Voet, hoofdredacteur NW. ISR. WEEKBLAD 21.9.2018.
  ‘GOTSPESIAANS’. …….’ Oud-ambassadeur Nikolaos ( Koos) van Dam is hoofdrolspeler in het debacle rond de financiering van. SYRISCHE terroristische organisaties door de NEDERLANDSE regering . Hij was lid van een commissie die moest bepalen welke groeperingen Nederlandse militaire steun zouden krijgen. Maar toen hij door NIEUWSUUR en TROUW werd ondervraagd over steun aan terroristische organisaties als Jabhat al- Shamiya keek hij als het spreekwoordelijke konijn in lamp. De rebellen.clubjes hadden toch de Riyadverklaring ondertekend, waarin ze beloofden democratie. en mensenrechten te verdedigen? Hij stamelde dat hij zich met de details niet bezighield, terwijl hij daar toch de aangewezen persoon voor was.
  En Riyad ,weet u wel, is de hoofdstad van het o zo democratische en mensenrechten verdedigende Saoedi-Arabie. De ervaren diplomaat gaf blijk van een ongeloofwaardige NAIEVITEIT , of was het iets anders? Want NIEUWSUUR onthulde ook dat van Dam wel degelijk in nauw contact had gestaan met rebellencubjes , ze kenden hem bij naam, sommigen verklaarden hem zelfs persoonlijk te hebben ontmoet.
  Als ambassadeur diende van Dam onder meer in Irak en Egypte en hij stond bekend om zijn uitstekende banden met dictator Assad. Ondergetekende had in 2013 het’genoegen ‘ met hem in debat te gaan bij KNEVEL en Van den Brink . Hij zat daar als woordvoerder van The RIGHTS FORUM , waarvan hij nog altijd in de Raad van Advies zit. Schandalig,die mensenrechtenschendingen door Israel, vond hij. Klaarblijkelijk vindt hij mensenrechtenschendingen van door NEDERLAND gesubsidieerde clubjes en het middeleeuwse Saoedi-Arabie GEEN probleem. Alleen een mensenrechtenverdrag dat wordt getekend in Riyad is al een voorbeeld van gotspesiaanse politiek. .Datzelfde gedrag vertoont een ander lid van de Raad van Advies van. The Rights Forum. Van Dams collega, emeritus hoogleraar internationaal recht Cees Flinterman, was de adviseur van pensioenmagnaat PGGM, naar wiens advies het bestuur de oren liet hangen toen Flinterman terugtrekking van investeringen uit vijf banken van het democratische ISRAEL adviseerde. Die waren het grote kwaad en moesten worden geboycot. Diezelfde F.interman toonde zich in Aprl 2017. bij NIEUWSUUR groot voorstander van toetreding van– ja daar is het land weer– Saoedi-Arabie tot de VN-vrouwenrechten-commissie,want hij was een voorstander van inclusief denken. Jammer dat Flinterman daar alleen bij de Joodse staat. graag een uitzondering voor maakt. Je zou bijna gaan denken dat The RIGHTS Forum intieme banden. onderhoudt met het Saoedische koninkrijk.
  *~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s