Aanval op Merkel: Chef van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst spreekt van “doelbewuste vervalsing om van moord af te leiden”

Screenshot_191

(Vertaling: E.J. Bron)

Er zijn in Chemnitz niet alleen geen “klopjachten” geweest: feiten werden “doelbewust vervalst” om “de aandacht af te leiden” van de moord door de asielzoeker in Chemnitz. Deze uitspraken van de hoogste Duitse veiligheidsman, Hans-Georg Maaßen (foto), komen overeen met een opstand van boven tegen de bondskanselier. Angela Merkel en haar helpers in de media hadden het bloedbad van Chemnitz door “vluchtelingen” verdraaid tot een bedreiging van rechts. Een schandaal van de eerste orde, waaraan de chef van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst niet mee wil doen.

journalistenwatch

In zoverre past zijn spectaculaire voorstelling van zaken niet alleen in de uitspraken van de procureur-generaal van de deelstaat Sachsen en van de minister-president van Sachsen, die beide Angela Merkel´s uitspraken van “klopjachten” al betwist hebben. Ze is ook van een volledig nieuwe kwaliteit: er werd bewust vervalst om niet over de talrijke moorden door “vluchtelingen” – met het bloedbad van Chemnitz als hoogtepunt – te hoeven discussiëren. Op de voorgrond zou het gevaar van rechts moeten staan. Aan het hoofd van deze beweging: bondskanselier Angela Merkel.

Letterlijk zei Maaß tegen de “Bild-Zeitung”: “We zijn niet in het bezit van bewijzen dat hetgeen in de op internet rondgaande video over dit zogenaamde incident authentiek is. Volgens mijn voorzichtige beoordeling zijn er goede redenen voor dat het om doelbewuste valse informatie gaat om mogelijkerwijs de aandacht van het publiek af te leiden van de moord in Chemnitz”. Bovendien zouden er “geen belastbare informatie zijn dat er klopjachten hebben plaatsgevonden”.

Gevolg van deze vervalsing: Een hele stad werd zwart gemaakt, en politici eisen dat de AfD door de Binnenlandse Veiligheidsdienst geobserveerd gaat worden. De gruwelijke moord op Daniel Hillig werd partijpolitiek misbruikt, zelfs de president wierf voor het concert van links-extreme musici om bij de strijd tegen rechts een “signaal” af te geven.

De vrije media (o.a. “Jouwatch”) waren de eersten die de echtheid van de video, die de zogenaamde een klopjacht zou moeten documenteren, betwijfelden. Stapje voor stapje stortte het leugengebouw van de Duitse regering als een kaartenhuis in elkaar, zelfs Angela Merkel´s partijgenoot, de minister-president van Sachsen, Michael Kretschmer, noemde zulke meldingen Fake News. Inmiddels bleek dat de man die de Hitlergroet liet zien, een sympathisant van de RAF is.

Nu deed de chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, er nog een schepje bovenop en zei: “De scepsis tegenover de mediaberichten over rechts-extremistische klopjachten in Chemnitz wordt door mij gedeeld.” Dat hij spreekt van “doelbewuste valse informatie”, toont aan waarom het uiteindelijk ging: de Duitse regering had er geen belang bij dat de onvrede van de burgers over haar catastrofale immigratiepolitiek, waarvan steeds meer Duitsers het slachtoffer worden, toeneemt en de AfD sterker maakt, die nu in het oosten van Duitsland voorstaat op de CDU.

Bij het verbreiden van leugens en haat tegen andersdenkenden is de “Zeit” er helemaal bovenaan bij. De “Bild-Zeitung” kwam erachter dat er op Twitter berichten van de vrije journalist Johannes Grunert (o.a. “Zeit Online”) te vinden zijn, die zogenaamd live van de demonstratie berichtte. Kort na 17.00 uur zou Grunert twee Tweets hebben geplaatst, die taferelen omschrijven zoals die in de video te zien zijn (vermeende demonstranten vallen vermeende buitenlanders aan). Ook Amnesty International verbreidde deze duidelijke leugen en alle media namen ongecontroleerd het begrip “klopjacht” over, die toen alle linkse politici – inclusief die van de CDU – liet opdraven.

Dat met deze leugen, waartoe ook het schandaal rondom de vermeende “Hitlergroet” behoort, een hele stad, een hele deelstaat zwart gemaakt werd, zullen journalisten waarschijnlijk als nevenschade in de strijd tegen rechts beschouwen, dat Merkel er echter nog steeds aan vasthoudt dat er klopjachten op “onschuldige mensen” plaatsvonden, is een schandaal en een “hetze van bovenaf” en toont aan hoe belangrijk het voor Angela Merkel is om tegen de eigen bevolking te regeren. Met haar zin: “Daarmee is alles gezegd!”wilde ze een einde maken aan het debat. Maaßen heeft ervoor gezorgd dat haar dat niet is gelukt.

Haar onwaarachtige hetze tegen het eigen volk zou voor de Binnenlandse Veiligheidsdienst interessant moeten zijn. Want de dame heeft een eed afgelegd en beloofd om te handelen in het welzijn van het Duitse volk.

Dat doet ze niet, en daarom zou zij geobserveerd moeten worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Fake News", "Incidenten", "Lügenpresse", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Aanval op Merkel: Chef van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst spreekt van “doelbewuste vervalsing om van moord af te leiden”

 1. Benesha zegt:

  Het einde van Merkel is in zicht. Deze man spreekt openlijk zijn twijfel uit. Veelbetekenend. Net zoals in bv Roemenië vroeger; als de ordediensten de kant van het volk kiezen, is het met de dictator gedaan. De antifa zal nog wat verzet bieden, maar uiteindelijk zullen zij ook de woede van het volk voelen, de verraders.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Merkel heeft haar langste tijd al ’n hele tijd geleden gehad, maar door middel van leugen en bedrog welke van ’n onwaarschijnlijke omvang en grofheid waren heeft ze steeds weer opnieuw de politiek (niet het volk dus) gedwongen om haar te accepteren.
   Gezien de snelle opmars van rechts, de komende verkiezingen en de snelle stijging van kritiek op haar handelen, haar eigen doen en haar persoon zèlf, en dit vanuit de allerhoogste kringen in Duitsland, denk ik echter dat ze het eind van dit jaar niet zal halen…
   Dat zou een hele grote en belangrijke overwinning voor rechts zijn… want zo grof als dit DDR-monster het heeft gemaakt is sinds de oprichting van Het Derde rijk niet meer voorgekomen in de Duitse politiek…

   En als ze weg is, gewoon verder gaan met dweilen.
   Maar nu met de kraan dicht.

   Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @Paulzwueste: 19.39. uur, op 8/9. Laten we hopen, Paul, dat deze crypto-communiste, Merkel, zo spoedig mogelijk het veld moet ruimen. Zij is namelijk een groot pleitbezorgster; van het GENOCIDE PLAN, onder de naam: ” Het Coudenhove-Kalergiplan”, bekend. Verraad aan haar eigen bevolking, en aan de Europese bevolking.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dat ligt eraan wie er in haar plaats koml, @paulzwueste.

    Like

 2. Ruud zegt:

  In Nederland is het niet veel beter met hetzelfde oogmerk als doel. Hoe lang nog?

  Geliked door 2 people

 3. freda110 zegt:

  De beste manier om zo’n maniak te observeren is in een dwangbuis in een psychiatrische inrichting en dan maar hopen dat ze zo hard met haar hoofd tegen de muur beukt dat ze nooit weer op staat.
  Dat misbaksel heeft niet alleen Duitsland maar alle Europese landen in gevaar gebracht met haar idiote ideeën en de gewone mensen in de straat zijn daar de dupe van.
  Het feit dat ze nog steeds gewoon door kan gaan met haar import zegt tevens genoeg over de leiders van die landen welke zich steeds maar weer bereid vinden haar rotzooi op te ruimen.
  Niet alleen het Merkel regime moet weg maar ook alle regeringen die dit ten koste van hun eigen burgers, gefaciliteerd hebben

  Geliked door 3 people

  • mahoog zegt:

   Die leiders zijn gekozen door het merendeel van het volk,welk nog steeds een schuldgevoel is aangekweekt,”Wir habben das nicht gewust”.Dat duurt lang om dat uit hun koppen te krijgen.

   Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  haar leugennieuws speelt Merkel eindelijk parten
  hoort, leest, wordt wijs en neemt de les ter harte…
  .

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Merkel das Schwein

  Like

 6. Guus Velraeds zegt:

  Als dit aantoonbaar is met feiten en zo lijkt het ook dan is het onbegrijpelijk dat nog geen procedure is begonnen dat tering wijf uit haar ambt te zetten.

  De schade die zij Duitsland heeft berokkend is niet meer uit te drukken.

  Het is niet alleen de onnodige en totaal mislukte immigratie politiek een politiek waarmee de toekomstige generaties opgezadeld worden met onvoorstelbaar maatschappelijk probleem. Namelijk een niet meer te stoppen islamisering van Duitsland. Deze islamisering legt een bom onder de Duitse staat als eenheidsstaat en dat is nog niet het ergste want wat te denken van het geweld dat onvermijdelijk hierbij tevoorschijn zal komen.

  Dan hebben we nog de catastrofale “energie wende”. Zomaar plotseling uit heldere hemel werd er besloten over de hoofden van het volk heen om alle kerncentrales en alle conventionele energie centrales af te bouwen tot een minimum met als doel deze tot praktisch nul te brengen. Daarvoor in de plaats komen dan windmolens en andere zogenaamd duurzame energie opwekking systemen die op de keper beschouwd alles behalve duurzaam (holle ideologische kreet) zijn en bovenal heel duur en ongeschikt om een industrieland als Duitsland zonder onderbrekingen van energie te voorzien. Dit is geen normale politiek meer. Dit is ideologisch activistische politiek die Duitsland economisch volledig kapot zal maken.

  We hebben nog niet alles gehad want ook haar Europa politiek is catastrofaal waarbij het haar intentie is Duitsland als natie staat uit te laten doven als een nachtkaars. Bedenk bovendien dat dit allemaal gebeurd op een versluierde wijze waarbij het Duitse volk bedrogen wordt als nog nooit in de geschiedenis een volk bedrogen werd.

  Dit wijf moet snel verdwijnen niet alleen omwille van een vrij Duitsland maar ook omwille van Europa als werelddeel van vrije en onafhankelijk natie staten.

  Geliked door 4 people

  • Elisah zegt:

   Nee hoor, integendeel, Maaßen moet weg…

   Like

  • droevige mof zegt:

   De Duitse mainstream journalistiek probeert wanhopig deze waarheden te verdraaien. De kranten, televisie en radio zijn net zo geloofwaardig als de Deutsche Wochenschau in 1945 en het Neues Deutschland 29 jaar geleden.

   Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Dat Merkel weg moet is duidelijk. maar wat dacht u van “onze” Energie Wende: ” GAS moet weg-Rutte plus de sterk verhoogde energie-belasting per 2019? ? Financieel catastrofaal voor de burger.

   Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   Binnenkort komt de sultan bij Merkel op bezoek.
   Met het bloedbad in Idlib in het verschiet drukt Erdogan haar nog verder in de hoek met dreigementen over vluchtelingen.

   Merkel heeft gelukkig al beloofd dat ze de Turkse economie wil steunen.
   Duitse bedrijven hebben veel investeringen in Turkeye uitstaan en die moet ze ondersteunen. Een failliet van de Spaanse en Zuid-Europese banken die zwaar in de sultan hebben belegd kun je voor het behoud van de EU ook niet laten gebeuren.

   Merkel zit aan alle kanten klem; het wordt de dood of de gladiolen.

   Like

 7. Harrie Vaes zegt:

  Lees ipv…Merkel….Trump…… en het hele continent was over hem heen gevallen.
  Nu wordt het stil gezwegen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Omdat Maaßen merkhell dus heeft tegengesproken over Chemnitz, en de geloofwaardigheid van merkhell heeft geschaad, eist men (met uitzondering van de Afd) dat Maaßen nu terugtreedt…

  https://www.journalistenwatch.com/2018/09/07/nachdem-kanzlerin-chemnitz/

  Nachdem er der Kanzlerin zu Chemnitz widersprach: Alle wollen Maaßens Rücktritt – auch Merkel

  Scharfer Kritik aus den etablierten Parteien sieht sich der Verfassungsschutz-Präsident ausgesetzt. Die Kanzlerin weigerte sich über ihren Sprecher sogar, Hans-Georg Maaßen ihr Vertrauen auszusprechen. Dieser hatte mit spektakulären Äußerungen zu Chemnitz die Glaubwürdigkeit der Kanzlerin zutiefst erschüttert. Nun stellen sich alle Parteien mit Ausnahme der AfD auf die Seite Merkels, kritisieren Maaßen bzw. fordern dessen Rücktritt.

  Like

 9. Nachtkaarsje zegt:

  En de barstjes werden scheurtjes en de scheurtjes worden scheuren totdat het hele debiele en waanzinnige fundament in elkaar stort. Hopen dat het doorzet…

  Geliked door 1 persoon

 10. Beste mensen, al die opwinding over Merkel, geboren in een joods-communistische familie, kaderlid van de DDR communistische partij geweest (Agitprop) met toegang tot de nr. 2 van de partij, en ten slotte, te boek staand lid van de joodse B’nai B’rith vrijmetselarij. Gezien deze duistere achtergrond, is het is de taak van deze kinderloze, waarschijnlijk homo sexuele vrouw, om Duitsland en Europa te vernietigen. De vrijmetselarij dient tot niets anders, de vernietiging van de Christelijke beschaving. Noord-West Europa wordt geregeerd door dit soort personen, al of niet homo sexueel, maar wel kinderloos, Rutte, May in Londen, de Pakistaan in Dublin, de premier van Luxemburg, en tenslotte Macron in Parijs. De premier in Brussel, twee kinderen, staat te boek als vrijmetselaar. Zij allen voeren oorlog tegen de eigen bevolking.

  Like

  • Asgard zegt:

   Ik zal er niet raar van staan te kijken als dit de ultieme wraak is van de Zionisten, wat hen door Rome is aangedaan( de Exodus van de Joden uit toenmalig Israel) en het WWII gebeuren, dat de wraak zich nu op Europa word gestort!

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Asgard, het is eerder de wraak op de christenen i.v.m. WOII. Het Vaticaan is namelijk onderdeel van de deep state met de huidige paus en de linkerflank van het Vaticaan.
    Desondanks vergeten ze dat de oorlog van Hitler mede gefinancierd is door zionisten zoals de bankiers Warburg.

    Like

 11. Nu gaat het echt donderen binnen de Duitse regering…….Merkel krijgt rode kaart……voor liegen en bedriegen……sta z i-streken!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Merkel bleibt.
  Net als haar mohammedaanse lievelingen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Het wordt steeds interessanter

  Like

 14. koddebeier zegt:

  “daarom zou zij geobserveerd moeten worden.” ?? Ze dient veroordeeld te worden wegens landverraad !!

  Geliked door 1 persoon

 15. toetssteen zegt:

  Nu weer op o.a. de Joop: extreem rechts kinkelde ramen in bij Joodse ondernemers. O, ze waren niet herkenbaar, maar het waren rechtse neonazi’s……
  Daar word je zo moe van! Onherkenbaar, maar met een zuivere neus weet men wie het zijn. Toch??? Welk een armoede dat soort verslaglegging!

  Dolle lol is het feit dat bijv. Wilders zo pro Israël is (en terecht). Hoe kunnen dit soort linkse blaters het onmogelijke aan elkaar lassen?

  Like

 16. Frank Otten zegt:

  Angela Merkel, voormalig secretaris ‘voor agitatie en propaganda’ van de communistische jeugdorganisatie Freie Deutsche Jugend.

  Daarmee is alles gezegd.

  Like

 17. Sharon zegt:

  Merkel een ramp voor eigen bevolking en de EU

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s