De boot is vol: Oostenrijk en Denemarken nemen geen “vluchtelingen” meer op

Screenshot_406

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de opvatting van Denemarken en Oostenrijk zou de hervestiging van “vluchtelingen” in de EU pas in het middelpunt moeten staan wanneer andere maatregelen, zoals de bewaking van de buitengrens, volledig zouden zijn ingevoerd. Pas wanneer de irreguliere migratie ingeperkt en het vertrouwen van de bevolking weer hersteld zou zijn, zouden de mensen met de grootste behoefte aan bescherming naar Europa gehaald moeten worden, staat er in een document dat de Deense minister van Integratie Inger Støjberg en de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl vandaag in Wenen hebben gepresenteerd. “Als u naar mijn mening persoonlijke vraagt, dan moet resettlement een vervanging zijn voor hetgeen we op dit moment meemaken, en geen aanvulling”, zei Kickl.

politikstube

Støjberg had daarvoor al aangekondigd dat Denemarken ook in het jaar 2018 geen contingent-vluchtelingen zou opnemen. Al in 2016 was Denemarken met de opname van deze mensen uit crisisgebieden, die in het kader van internationale humanitaire hulpacties werden uitgekozen, gestopt. “Hoewel we de toestroom duidelijk beter kunnen aansturen, verkeren we nog steeds in de situatie dat we ermee te kampen hebben de vele vluchtelingen, die de afgelopen jaren naar Denemarken zijn gekomen, te integreren”, zei Støjberg.

Sinds 1989 had Denemarken jaarlijks ongeveer 500 contingent-vluchtelingen opgenomen. Vorig jaar besloot het Deense parlement dat de minister voor Buitenlanders en Integratie zelf kan beslissen of en hoeveel VN-vluchtelingen geaccepteerd worden.

Denemarken hanteert een zeer strenge immigratiepolitiek. In 2017 werden er 3500 asielzoekers in het land geregistreerd. Dat was het laagste aantal sinds 2008.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Oostenrijk, Patriottisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op De boot is vol: Oostenrijk en Denemarken nemen geen “vluchtelingen” meer op

 1. johnny zegt:

  gewoon gezond verstand !! wat kost het en wat levert het op ! zo simpel !

  Like

 2. Guus Velraeds zegt:

  Buitengrenzen hermetisch afsluiten aangevuld met bewaakte binnen grenzen en daarbovenop beginnen met grootschalige uitzetting programma’s is het enige alternatief voor de immigratie schande van de afgelopen decennia. Had bijna deportaties geschreven en kon me nog net inhouden maar een fascist ben ik sowieso.

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Ze komen allemaal naar Europa om lekker in de bijstand te gaan zitten en sturen het geld naar hun familie. En de politieke leiders van Afrika vinden dit wel goed. En Brussel kijkt de andere kant op.
  Zolang de linkse en liberalen in de regering zitten zal het alleen maar erger worden. Europa gaat naar de klote. Geen geld sturen, maar TERUG sturen.

  Like

 4. Piet Karbiet zegt:

  Volgens de AIVD zijn dit dus ook gevaarlijke extreemrechtse landen. LoL!

  Like

 5. Elisah zegt:

  Over boot gesproken,

  Like

 6. Jan zegt:

  Parasitair en volgevreten zandhaas heeft grote bek (traditioneel)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s