Franse held, die zichzelf in de strijd tegen het terrorisme opofferde, krijgt geen plein, omdat dit moslims zou kunnen provoceren . . .

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Er wordt geen plein genoemd naar de Franse held Arnaud Beltrame (foto), die zichzelf heeft opgeofferd om een gijzelaar te redden van een radicaalislamitische terrorist, omdat dit de grote islamitische gemeenschap in Marseille kwaad zou kunnen maken, bericht “Valeurs Actuelles”.

Mitteleuropa

Op 24 maart 2018 stormde een ISIS-terrorist een supermarkt in Trèbes binnen, bewapend met een handvuurwapen, een jachtmes en drie zelfgemaakte bommen. Hij schoot twee mensen dood en nam anderen als gijzelaars. Tijdens de onderhandelingen met de politie accepteerde de terrorist het aanbod van Beltrame om van plaats te wisselen met de laatste gijzelaar, een caissière.

Nadat Raduane Lakdim, de 25-jarige terrorist, het drie uur lang had volgehouden tegen de politie, stak hij Arnaud Beltrame dood.

Maar blijkbaar wordt de verering van het offer van Beltrame door de linkse vertegenwoordigers van Marseille als potentieel beledigend beschouwd.

Hieronder hetgeen Stephane Ravier, de burgemeester van Marseille, tijdens een vergadering van de gemeenteraad met de gekozen vertegenwoordigers van Marseille bekendmaakte:

“Linkse functionarissen, communistisch, weigerden om een plein in het 15e district naar Arnaud Beltrame te noemen. De eerste keer zeiden ze onder valse voorwendselen dat de plek niet representatief genoeg was.”toen vertelde hij de waarheid met deze woorden: “We zijn in de stad, we hebben gezien dat de bevolkingssamenstelling veranderd is en als we een plein in dit district naar Arnaud Beltrame benoemen, zal de bevolking dat als provocatie beschouwen.”

Het 15e district van Marseille is inmiddels een plek met een enorme gemeenschap immigranten uit Noord-Afrika, die een strenge islam praktiseren.

Marseille is niet alleen een bolwerk van misdaden, maar ook van Jihadisten. Nog op 1 oktober 2017 schreeuwde een illegale migrant uit Tunesië “Allahu Akbar!”, voordat hij twee jonge vrouwen van 20 en 21 jaar, nichten van elkaar, doodstak.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Franse held, die zichzelf in de strijd tegen het terrorisme opofferde, krijgt geen plein, omdat dit moslims zou kunnen provoceren . . .

 1. jack black zegt:

  Het einige wat frankrijk nog redden kan,
  is hun vreemdelingen leger !
  Daar word met iedere Moslem in nul komma nix
  de vloer aangeveegt !
  Die kunnen binnen een maand, Fankrijk moslimvrij maken !
  GARANDEERD !

  Geliked door 4 people

 2. koosv8 zegt:

  LAFFE LINKSE WEGKIJKENDE MACRON LIKKERS. Maar het gaat fout binnen afzienbare tijd. Wat ik u brom.

  Geliked door 2 people

 3. Claudia M. zegt:

  Het dringende verzoek is, voor ieder die zich geprovoceerd, beledigd zelfs, door onze manier van leven het land spoorslags te verlaten en zich te vestigen in landen onder gelijkgestemden. De keuze bestaat uit tweeënvijftig stuks, veelal landen met een prima klimaat, mooie stranden en ruimte zat, het ga u goed!

  On topic; ik voel me gepasseerd en beledigd dat een held als deze geen monument krijgt!

  Geliked door 3 people

 4. Trucker zegt:

  Zo een burgemeester die handelt zo als in de tijd van Vichy.
  Ratten zitten overal en Stephane Ravier is daar dus een telg van.
  Het Zuiden is reeds lang verloren in Frankrijk met multikulle ratten en dhimmis aan het bewind.
  Macron (die met zijn moeder is getrouwd) geeft het voorbeeld dansen met homo neger-slamieten en de rode loper uit rollen voor de islamieten invader.
  Niet moeilijk dat velen die geen ballen hebben doen als de zelfverklaarde zonnekoning die momenteel het Elysée bevuilt.

  Geliked door 4 people

 5. droevige mof zegt:

  Gijzeling die het centraal station van Keulen. Uren van politieoptreden. Treinverkeer platgelegd. De gijzelnemer sprak Arabisch.
  Ik had het ongeluk om vandaag in het centrum van Keulen te zijn. Het was indrukwekkend hoe stoïcijns mensen reageren. De meesten wilden zoveel mogelijk zien en mobiele telefoonfoto’s maken.

  https://deutsch.rt.com/inland/77643-koln-geiselnehmer-konnte-is-mitglied/

  Geliked door 2 people

 6. Pietersen zegt:

  Wauw ! Frankrijk is niet eens meer de baas in eigen land en die koekjesbakker Macron wil samen met Merkel de baas spelen in Europa. Haha, de EU bestaat feitelijk alleen nog op papier, in de straten is de moslim de baas.

  Geliked door 2 people

 7. Ruud zegt:

  Het wordt nog een hele klus om Europa islamvrij te maken! Poeh!

  Geliked door 2 people

 8. Sabeltant zegt:

  De straat op mensen van Marseille!
  De straat op en laat horen dat je het er NIET mee eens bent.
  Hoe zei zo’n linkse politicus dat ook alweer?
  Als ze zich misdragen kunnen wij dat beter, als ze zich nog verder misdragen slaan we ze in elkaar.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  De weg van de minste weerstand, afglijden naar een islamitische staat.
  Frankrijk en Duitsland zijn voorbeelden van wat ons te wachten staat, is het niet goedschiks dan maar kwaadschiks, maar deze ellende zal generaties teisteren en alles verzieken…..de EU heeft Europa verkwanselt.

  Geliked door 3 people

 10. BertG. zegt:

  Omdat het bij mossels gebruikelijk is om pleinen, gebouwen en haathutten te benoemen naar de moordenaar.
  Niet naar degene die vermoord is.

  Geliked door 4 people

 11. kampersrene zegt:

  Dat is nogal logisch….Het zou de moordenaar van politie-“held” een slechte naam kunnen bezorgen…en dat willen de linksen niet !

  Geliked door 2 people

 12. koddebeier zegt:

  Zie hier het bewijs dat Linkse functionarissen en communistische de grootste landverraders zijn !

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Henk en Paul…… gelezen ? dat was ook een politie-agent

  Like

 14. bigljohn zegt:

  En wat dan Macron ? Ga je nu pleinen vernoemen naar de islamitische moordenaars van die vele vermoorde Fransen ? Paarden die haver verdienen….

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Marseille is trouwens een havenstad die al eeuwenlang door de pest werd geteisterd en thans in de vorm van links en de islam die wat mij betreft daar allemaal de builen-, long- en bloedpest kunnen krijgen! Stomme klootzakken dat zij allemaal zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s