Voorbeeld Duisburg-Marxloh: massale toestroom van migrantencriminaliteit, vervuiling, No-Go-Areas

Screenshot_59

(Door: Iris N. Masson – Vertaling: E.J. Bron)

Marxloh in Duisburg, ooit een populaire zakenwijk, geldt als prototype van mislukte gemeentepolitiek, mislukte integratie. Vuilnis wordt uit het raam gegooid, waarmee de ratten zichzelf voeden, die zich net zo vermenigvuldigen als de criminelen. De toestanden in dit stadsdeel, die tot de armste en meest criminele van Duitsland behoort, zijn niet meer controleerbaar. Zelfs buitenlanders die er al heel lang wonen, gaan ´s avonds de deur niet meer uit, maken zich zorgen om hun kinderen. Het is onveilig, de politie spreekt van een rechtsvrije ruimte, geeft toe: “We zijn overbelast!” Net zoals overal in Duitsland.

De bewoners zijn bang “wanneer er plotseling 40 mensen om je heen staan en je niet weet of ze je zullen aanvallen”, klaagt een Turkse taxichauffeur tegenover “Pro7”. Van de 10.000 inwoners in de voormalige mijnwerkersstreek in het Ruhrgebied hebben 64% buitenlandse wortels; hoofddoeken bepalen het stadsbeeld. De meesten kwamen hier in de jaren-70 naartoe vanuit Turkije, velen van hen zijn ook alweer vertrokken, betalen liever meer huur, die ze zich nauwelijks kunnen veroorloven, dan in dit verwaarloosde getto te wonen. Veel huizen zijn onbewoonbaar, worden desondanks gebruikt: door criminele bendes, die per matras geld innen. En die liggen er heel veel in de vervallen woningen.

In de Hagedornstraße zich armoedevluchtelingen uit Zuidoost-Europa, voornamelijk uit Bulgarije en Roemenië, geïnstalleerd. Als gevolg van de vrije vestiging voor werknemers hebben alle EU-burgers zonder noodzakelijke arbeidsvergunning het recht om in het land naar keuze te blijven, zelfs na beëindiging van het dienstverband, en aanspraak te maken op alle sociale dienstverleningen.

Sinds vier jaar stromen mensen uit de Balkan naar binnen; ze nemen een compleet ander begrip van wooncultuur, orde en reinheid met zich mee. Alleen al in 2018 zouden het 300.000 mensen geweest zijn. Een oorspronkelijke inwoonster van Marxloh spreekt van “een varkensbende, catastrofale hygiënische toestanden, rattenholen in de ingang van het huis.”

Allemaal geen op zichzelf staand geval. De winkelstraat Weseler Straße is bijna compleet in Turkse handen. Weliswaar voorbeelden van daadwerkelijk gelukte integratie, maar de Duitsers werden beetje bij beetje teruggedrongen, mijden hun winkels, en zelfs de meest vlijtige mensen van de Bosporus die iets hebben opgebouwd, klagen over de toenemende criminaliteit, die meekwam met diegenen die zich niet aan regels en wetten willen houden.

Alleen al in het afgelopen jaar waren 600 acties van de politie met steeds vier patrouillewagens nodig, en zelfs de hoeders van de wet spreken van No-Go-Areas. De binnenplaatsen zien eruit alsof er een bom is ingeslagen; rottend vuil, waar je ook kijkt, matrassen bieden een onderkomen aan allerlei ongedierte, de matrassen stinken en zelfs de verhuurders durven hun eigen gebouw niet in te gaan, waarin deels stiekem bordelen worden geëxploiteerd. Als de huurders vertrekken, dan halen ze de sowieso propvolle woningen volledig uit elkaar, ze laten een El Dorado voor ratten achter.

Screenshot_60

Arnold Plickert van de politievakbond stelt aan de kaak dat alleen al bij het verschijnen van de politie deze onmiddellijk door tot 50 man omsingeld, bij het “nemen van maatregelen onmiddellijk aangevallen worden” om de “eigen clan” te beschermen. Er zou sprake zijn van een verruwing – mede veroorzaakt door de voortdurende personele inkrimping, die gepaard zou gaan met verlies van respect.

Marxloh is representatief voor de vervuiling van steden, de ruïnering van huizen, verpaupering van structuren als gevolg van de ongecontroleerde en massale instroom van mensen die andere “aanspraken” stellen aan cultuur, aan wonen, aan reinheid. Zelfs openbare installaties blijven niet gespaard: alleen al in Keulen haalt de vuilnisdienst AWB in zonnige weekends tot 20 ton vuilnis uit de parken, waarin ondanks een verbod vuren worden gestookt, wordt gebarbecued. Berlijn en Hamburg melden dezelfde problemen.

Ook in Hagen klagen buurtbewoners over desbetreffend asociaal gedrag van migranten uit Bulgarije en Roemenië. De meeste bewoners zijn al lang vertrokken uit de Friedensstraße. Er zou een “ondraaglijke stank” heersen, beklaagt een laatste “Mohicaanse”. Overal ligt vuilnis, luide muziek tot in de vroege ochtenduren en inbraken zouden de oorspronkelijke huurders hebben verdreven.

Spoelwater wordt gewoon uit het raam gegooid

Zijzelf is buitenlandse, 40 jaar geleden uit Turkije gekomen, “maar wanneer iemand het spoelwater vanaf de hoogste verdieping op straat gooit”, zou bij haar elke vorm van begrip ontbreken, zei ze tegenover de “Westfalenpost”. Altenhagen zou altijd al een multicultureel stadsdeel geweest zijn, benadrukt de gepensioneerde, “maar sinds twee jaar vervuilt hier alles.” Meubels bijvoorbeeld, die wachten om uitgeladen te worden uit een verhuiswagen, zouden gewoon meegenomen worden, verkoopsters in de supermarkt zouden geen stelende kinderen durven tegenhouden, en ook zou hij bang zijn voor de man “die met een grote Audi met een Bulgaars kenteken” zou komen aanrijden “en geld zou innen door de geopende zijramen.”

Dat alles zijn symptomen hoe een heel land verandert, waarin ongecontroleerd massa´s mensen binnenstromen zonder immigratiewetten, zoals die in alle andere landen in de wereld bestaan. Zo´n geselecteerde immigrant naar kwalificaties, opleiding, materiële zelfvoorziening, intellectuele en religieuze compatibiliteit, intercultureel vermogen, taalkundige kennis: kortom naar aanwinst voor de bestaande gemeenschap.

Maar aan deze zowel vooruitziende als verstandige, duidelijk de sociale stelsels, de cultuur, de tradities, de samenleving, de infrastructuur en vooral de eigen burgers beschermende voorwaarden heeft de Duitse links-groene politiek lak, samen met een de waarden van verstand en verantwoording verraden hebbende bondskanselier, die ondanks de uit hun oevers tredende toestanden in dit land stoïcijns ongezien de deuren wagenwijd wil openen voor welke zogenaamde arme dan ook.

En met het op 11 december in Marokko ondertekende migratiepact zullen de hierboven omschreven horrorscenario´s op snelheid komen en niet alleen onze steden, maar de hele samenleving vervuilen. De breinen van de bovengenoemde verantwoordelijken zijn dat sowieso al…

Bron:
www.compact-online.de
Door: Iris N. Masson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Bulgarije, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Roemenië, Roma en Sinti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Voorbeeld Duisburg-Marxloh: massale toestroom van migrantencriminaliteit, vervuiling, No-Go-Areas

 1. henk zegt:

  De enige conclusie die je uit bovenstaand verhaal kan trekken is dat de oorspronkelijke net op gevoede bevolking moet verhuizen / emigreren naar een ander wereld deel, Hun eigen land is kansloos en stort zich de afgrond in.

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ 64% buitenlandse wortels.@ Dat betekent dat er slechts 36% arme autochtonen wonen. Haal deze weg om plaats te maken zodat er 100% buitenlanders wonen. Daarna de Luchtmacht inschakelen om te doen wat moet gebeuren.

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  Alle DUITSERS die het er moeilijk mee hebben ga dan om de rijksdag staan en laat er niemand uit tot ze het beleid drastisch veranderderen. En wel voor 11 Dec. En de partij leiders van de regerings partijen, op het plein vierendelen……..Maar ze zijn niet SLIMMER net als hier.

  Geliked door 2 people

 4. A Ruygrok zegt:

  Op voorpagina AD afgelopen week een ode aan de vertrekkende merkel …, verbeeld door gedoofde walmende kaarsstompjes die o.a. Trump , Poetin e.a voor moesten stellen.., alleen die van haar brandde …., en zo wordt de mensheid door de media gemanipuleerd en voor de gek gehouden…, en laat men zich voor de gek houden …,
  Maar wel het ….pfff…. ”rechtse gevaar”…., dik onderstrepen…, andere gevaren zijn er…” niet
  ”…
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Diesel mag niet meer.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Degenen die verantwoordelijk zijn voor de asociale omstandigheden en de wetteloze zones hebben gecreëerd, wonen altijd in de betere buurt waar ze nu hun eigen getto hebben. Hun grootste angst is niet dat ze bezoek krijgen uit Marxloh, omdat dat volkomen onwaarschijnlijk is, maar dat de zogenaamde populisten de machtsverhoudingen veranderen.
  Het feit dat Salvini en Bolsonaro aan de macht kwamen in Italië en Brazilië is voornamelijk te danken aan het feit dat de staat zijn burgers niet wilde beschermen.
  Frankrijk is de volgende kandidaat, in Duitsland duurt het langer en in Nederland vindt volgens Heinrich Heine zelfs het einde van de wereld vijftig jaar later plaats.

  Like

 7. Sobieski zegt:

  De naam van het district is al veelzeggend. Het lijkt wel opzet geschapen te zijn om aan te geven wiens (waan)-ideeen de overhand hebben gekregen in deze zieke tijd. Ik zou er alleen nog een letter c aan toevoegen. Noem het voortaan maar Marxloch.

  Like

  • droevige mof zegt:

   De naam heeft niets te maken met Karl de seriemisdadiger, maar komt uit het Middelhoogduits “mersch” grasland en “loh” hoogstammig bos,

   Like

 8. Jean zegt:

  En….. wanneer denken z te starten met het verwijderen van die troep geweldplegers, barbaren, rotzooizaaiers enz. enz.? Wachten ze soms tot wijzelf ermee gaan beginnen? Of zien ze graag WW3?

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Duisburg wordt een typische Duitse stad….voor de touristen….bezoek Duisburg ….zijn criminaliteit zijn moslims, zijn No Go zones…zijn vervuiling…voor een bezoek aan deze stad neem kontakt met onze gespecialiseerde diensten voor een safaribezoek….onze leuze …..uw veiligheid is onze prioriteit ..Wees getuige van hun primitieve leefgewoonte, zie ze bidden met hun kont in de lucht….hoor ..hun gebrabbel dat hun taal moet voorstellen Zie… hun vrouwen lopen ,geheel in zwart met enkel een speet voor hun ogen…..Wees gerust na dit hallucinant bezoek brengen wij veilig terug naar de beschaving anno 2018

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die “gasten” die daar in Duisburg het meest goor, smerig en buitengewoon crimineel zijn, zijn de zogenaamde zigeuners, die aangetrokken door de uitnodiging van een welbekende vrouw Angie, naar Duitsland kwamen vanuit Roemenie en Bulgarije. Het is zelfs zo erg, dat andere buitenlanders die daar al jaren wonen, geintegreerd zijn en werk hebben of hadden en met pensioen zijn, daar nu allemaal, zo het even kan wegtrekken naar een betere buurt. Dat kan niemand zichzelf en hun kinderen niet aandoen.

   Dan te bedenken, dat men, ik dacht in Bulgarije, voor dat zigeunerpak met hulp van de EU fatsoenlijke huisvesting heeft gebouwd, alles mooi en nieuw. Je wilt niet weten hoe het er nu uitziet. Ik dacht dat de webmaster er hier al eens een artikel over heeft geplaatst met foto en al.

   Like

 10. Wachteres zegt:

  Kijk, zo hoort het!

  https://www.telegraaf.nl/video/2780461/schokkende-beelden-politie-schiet-messentrekker-melbourne-neer

  Schokkende beelden: politie schiet messentrekker Melbourne neer

  Video09:12

  Bij een steekpartij in het centrum van Melbourne is vrijdag een persoon het leven gekomen. De Australische politie benadrukt dat er op dit moment geen link wordt gelegd met terrorisme.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  ‘Rechtsvrije ruimte’ zegt de politie op een politiek angstig correcte manier alsof dat iets heel moois is. Net zoals in Zweden vindt men steeds nieuwe termen uit om de mislukte asielmaatschappij te bagatelliseren.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Migratiepact en totale onteigening.
  Onteigening en draconische straffen zullen volgen…..vanaf 13:50

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Ook Nederland wacht deze Duitse horrorscenario´s als we op deze voet door blijven gaan !!

  Like

 14. Wachteres zegt:

  https://www.dvhn.nl/drenthe/Jongen-15-uit-Assen-raakt-zwaar-gewond-na-achtervolging-door-automobilist-23784317.html

  Jongen (15) uit Assen zwaar gewond na achtervolging: auto ‘ingezet als wapen’

  Een jongen (15) is in Assen bewust aangereden door een automobilist (26). Het slachtoffer is na een wilde achtervolging op zijn scooter door de auto geraakt en zwaar gewond geraakt.

  ,,Deze man heeft zijn auto als wapen gebruikt”, vindt de officier van justitie. Zij acht de automobilist schuldig aan het opzettelijk toebrengen van zwaar lichamelijk letsel.

  Meerdere rugwervels gebroken

  Bij de kruising met het Pallet en de Ruysdaelstraat in Assen-Oost raakt hij de scooter. De jongen verliest de macht over het stuur en valt. In het ziekenhuis blijkt dat hij meerdere rugwervels heeft gebroken.

  De strafeis is indrukwekkend, als we nagaan dat hij al meerdere malen een rijontzegging heeft gehad:

  De Assenaar heeft een fors strafblad. Ook heeft hij al meerdere malen een rijontzegging gekregen. ,,Het lijkt allemaal weinig te helpen”, zegt de officier van justitie. Zij eist donderdag 1 jaar cel en 1 jaar voorwaardelijke rijontzegging. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

  Like

 15. jantjeuitnl zegt:

  En Marx zag dat het goed was.

  Like

 16. Jan zegt:

  ‘Enquête’ door Focus: Duitsers hebben zich nog nooit zo veilig gevoeld als tegenwoordig

  ++ Fake-News der Extraklasse: Sicherheitsgefühl der Bürger auf Rekordhoch? ++  Ausgerechnet jetzt soll laut einer Umfrage von Focus und dem Meinungsforschungsinstitut Civey das Sicherheitsempfinden der Bürger so hoch wie noch nie seit dem Beginn der GroKo sein – wohlgemerkt auch bei Frauen. 64 Prozent der Befragten bewerten die Innere Sicherheit angeblich als „sehr sicher“ oder „eher sicher“, Anfang Oktober waren es sogar knapp 65 Prozent. Gerade das weibliche Geschlecht soll sich mit 62 Prozent besonders sicher fühlen. Man könnte glatt meinen, es sei der 1. April in Nordkorea.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s