FOTOSHOPPER Stef Blok . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER Stef Blok . . .

  1. BertG. zegt:

    Ik herken ‘m er niet in. Sorry.

    Like

  2. koosv8 zegt:

    Ik weet niet wie hier toentertijd allemaal hun goedkeuring aan hebben gegeven, maar deze lieden allemaal naar Syrië sturen en ga het uitvechten, en maak van jullie hart geen moordkuil. En de belasting die er mee gespendeerd is, en in rook opgegaan, letterlijk en figuurlijk, dat hadden ze beter dubbel en dwars in de ziekenhuizen kunnen stoppen.
    EIGEN VOLK LAATST!!!!! WEG MET AL DIE LINKSE HELHONDEN. VAN HOOG TOT LAAG.

    Like

  3. Harry zegt:

    Het is toch ronduit schandalig wat onze regering ons geflikt heeft !
    De terroristen steunen !
    Ene Akse , die aan de goede kant vocht moest vóórkomen , die smerige verraderskliek van Rutte steunde de vijand en gaat VRIJ- UIT ???
    Geen dagvaarding , geen aanklacht ?
    Waar is het gezond verstand gebleven ?

    Geliked door 1 persoon

  4. Thom zegt:

    Blok heeft hier weinig mee te maken. Zijn voorganger de linkse rat Bert Koenders heeft dit geregeld. Blok wordt er door de linkse kliek ambtenaren op zijn ministerie ingeluisd. Ze willen hem niet omdat hij niet links genoeg is. Eerst is er een lek uit een vertrouwelijke lezing waarin hij beweert dat bepaalde landen “failed states” zijn. Nou “vergeet een ambtenaar “toevallig”‘ “geheimen’ weg te strepen.

    Lees het artikel hierover in verenoflood.nu

    http://verenoflood.nu/staatsgeheim/

    Hier staat onder andere:
    Om eerst even met minister Blok te beginnen: als er iets duidelijk is, is het dat de ambtenaren van zijn ministerie hem weg willen hebben. Duidelijk was dat afgelopen zomer al, de rel die toen uitbrak was gearrangeerd vanuit de onderbuik van het ministerie. En die onderbuik moet niets hebben van VVD-ministers.

    Nu het spelletje herhaald wordt met het vrijgeven van een staatsgeheim, dat nauwelijks een staatsgeheim was omdat iedereen wist en snapte dat de kluit belazerd werd, veranderd niets aan die situatie. Behalve in politieke zin. Meer bewijs dat dit geen ongelukje was heb ik niet nodig, en het onderstreept slechts dat we een keer de moed zullen moeten hebben dit ministerie en bloc (pun intended) op te heffen en al haar ambtenaren te ontslaan

    Geliked door 1 persoon

  5. Marc zegt:

    Hé, wie is dat langharig tuig, rechts van Mark Rutte?

    Like

  6. Steven zegt:

    Blok kan zijn broodtrommeltje vast gaan inpakken.. hehe

    Like

Plaats een reactie