VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de Binnenlandse Veiligheidsdienst als het zwaard en schild van de regering (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Deze week verklaarde de chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst, Thomas Haldenwang, de AfD tot “onderzoeksgeval”. Haldenwang is de opvolger van Hans-Georg Maaßen. Dat was die oprechte ambtenaar, die het waagde de regering Merkel tegen te spreken toen deze – om van de moord op een Duitsers in Chemnitz door een asielzoeker af te leiden – snel “klopjachten” en een “rechtse meute” bedacht. En zodoende een hele stad zwart maakte.

Maaßen was een vriend van de waarheid. Hij zag geen klopjachten in Chemnitz en hij zag ook geen redenen om de AfD door de Binnenlandse Veiligheidsdienst in de gaten te laten houden. Daarom moest hij weg. Dat heeft Ralf Stegner, de vicevoorzitter van Merkel´s coalitiepartner SPD, openlijk bevestigd. Maaßen moest vertrekken om de weg vrij te maken voor een observatie van de AfD. Of met andere woorden: opdat mevrouw Merkel en haar regering de Binnenlandse Veiligheidsdienst voor puur partijpolitieke doelen kunnen misbruiken. Dan komt het goed uit dat de opvolger van Maaßen, Thomas Haldenwang – verrassing! – lid is van de CDU. En Haldenwang levert wat Merkel verwacht. Hij verkondigde meteen dat de AfD een “onderzoeksgeval” zou zijn. Let wel, hij zei niet: de AfD wordt geobserveerd. Want tegen de observatie zou de AfD een rechtszaak kunnen aanspannen, en de vooruitzichten om deze te winnen zouden zeer, zeer goed zijn. Haldenwang verkondigde alleen maar dat men zou onderzoeken. Tegelijkertijd werd een advies van de Binnenlandse Veiligheidsdienst doorgespeeld aan meerdere media. Is dat niet toevallig?

De bekendmaking dat de AfD een “onderzoeksgeval” zou zijn, is een noviteit. En een duidelijke belastering. Het is hetzelfde als wanneer de belastingdienst bekend zou maken dat ze op dat moment – laten we zeggen – Wolfgang Schäuble wegens medeplichtigheid aan belastingontduiking in de Cum-Ex-affaire zou onderzoeken. Of wanneer het Openbaar Ministerie bekend zou maken de hierboven al genoemde vicevoorzitter van de SPD Ralf Stegner, wiens zoon volgens krantenberichten lid is van de Antifa, wegens contacten met openlijk grondwet-vijandige en criminele verenigingen te onderzoeken. Beide zaken zouden duidelijke schendingen van het vermoeden van onschuld zijn. En precies dit vermoeden wordt nu door de chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Haldenwang tegenover de AfD geschonden.

Dat het geklets over “onderzoeksgeval” er alleen maar toe dient om de AfD zwart te maken, blijkt ook uit het doorgespeelde advies aan de media. Niet één enkel concreet bewijs kan de Binnenlandse Veiligheidsdienst voorleggen dat de AfD de liberaal-democratische fundamentele orde wil afschaffen, dus bijvoorbeeld verkiezingen, gelijkberechtiging of machtenscheiding. Want er is niks te vinden. De AfD wil de fundamentele orde en de rechtsstaat namelijk juist behouden – en de een einde maken aan de voortdurende rechtsbreuken van de regering Merkel. Of dat nu gaat om de grensopening, om het Verdrag van Maastricht of om de illegale bezetting van ambassadeursposten met volgelingen van Merkel, in de volksmond vriendjespolitiek!

Omdat er geen concrete bewijzen zijn, “motiveert” de Binnenlandse Veiligheidsdienst de vermeende grondwet-vijandigheid van de AfD met haar – onze – kritiek op de islam. Dat zou een overtreding tegen de menselijke waardigheid zijn. Natuurlijk. Terwijl islamitische plegers van aanslagen in Berlijn en overal in de wereld christenen en anders gelovigen vermoorden; terwijl Duitse islamcritici zoals Seyran Ateş en Hamed Abdel-Samad 24 uur per dag tegen islamitische plegers van aanslagen bewaakt moeten worden; terwijl in zo´n beetje alle moskeeën, zoals onlangs weer werd aangetoond door een documentaire van het ZDF, haat tegen Joden, Duitsers en de liberaal-westelijke fundamentele orde gepredikt wordt; terwijl moslims Duitsers “asbakkenras” en “varkensvleesvreters” noemen, wier “vrouwen men zou moeten verkrachten en hun kinderen tot slaaf zou moeten maken”; terwijl dus de menselijke waardigheid en het leven en de lichamelijke onschendbaarheid van de Duitsers helemaal niet telt, verklaart de Binnenlandse Veiligheidsdienst uitgerekend de partij die als enige die dagelijkse en alomtegenwoordige bedreiging door de islam duidelijk benoemt tot “onderzoeksgeval”. Je bedenkt het niet…

De treurige waarheid is: de Binnenlandse Veiligheidsdienst wil de grondwet niet meer beschermen. Hij en zijn chef Haldenwang willen iets anders: het gaat hen niet om de bescherming van het land, maar om de bescherming van de oude partijen tegen concurrentie. Zo wordt de Binnenlandse Veiligheidsdienst het schild en het zwaard van de regering en haar blokpartijen. Dat hadden we al een keer in Duitsland.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over de Binnenlandse Veiligheidsdienst als het zwaard en schild van de regering (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Kanaloa01 zegt:

  Het is niet in Duitsland het geval dat de grondwet niet meer beschermd wordt, het is in de meeste EU landen het geval. Ook de Nederlandse regering heeft maling aan de grondwet, ook Frankrijk, Belgie en Zweden zijn trieste voorbeelden.

  Like

 2. Bert zegt:

  Linkse mensen zoals Merkel (want zij is geen christen, maar een DDR-infiltrant) leven in een omgekeerde wereld en zullen alles doen om hun gestoorde wereldbeeld in stand te houden.

  Like

 3. Peter zegt:

  Dr. Nikolaus Fest vertelt de waarheid op een voor ieder begrijpelijke wijze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s