Historische waarheid

Screenshot_37

Tegen de tijd dat de kruistochten begonnen, hadden moslims twee derde deel van de christelijke wereld veroverd. Na eeuwenlange mosliminvasies, kerkverbrandingen, marteling, slavernij en gedwongen bekeringen van christenen, begonnen eindelijk de kruistochten in het jaar 1096.

457 jaar na de islamitische verovering van Jeruzalem – 453 jaar na het overnemen van Egypte door moslims – 443 jaar na de islamitische plundering van Italië – 380 jaar na de islamitische bezetting van Spanje – 363 jaar na de islamitische aanvallen op Frankrijk – 249 jaar nadat de moslims Rome hadden bezet.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “EUSSR“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, gezond realisme, Historie, Islam, Islamisering, Kruistochten. Bookmark de permalink .

14 reacties op Historische waarheid

 1. Lucky zegt:

  Duidelijk gemaakt in deze verhelderende video

  Geliked door 1 persoon

 2. Corné zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich, helaas. Evenals het epos rond het paard van Troje. Ook nu halen we onze eigen ondergang juichend binnen.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Corne.Niet wij de gewone burgers maar de satanische elite halen deze slachters binnen.De nazi bilderberg groep en de illuminatie (khazariaanse mafia en het vaticaan) zijn de satanische elite van europa,dus verraad van binnenuit.

   Geliked door 1 persoon

 3. Q zegt:

  Daarom is het niet waar dat Christenen even slecht zijn als moslims, vanwege de kruistochten. De kruistochten waren een bevrijdingsacties.
  Ook het geweld uit het Oude Testament is niet van dezelfde orde als in de koran.
  Dus DWDD e.a.zit er weer eens naast, met al die gemakkelijke vergelijkingen en gelijk schakelingen.

  Geliked door 1 persoon

 4. edwin vissers zegt:

  ronjaspers ,je kunt het een miljoen keer uitleggen ,maar de meerderheid is gewoon te stom om te poepen ,de waarheid is vreemder dan fictie ,ze kunnen je alleen maar je belachelijk maken ,holle vaten klinken het harst .

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   edwin vissers.Ik ben bang dat je gelijk hebt,onlangs las ik in de “nazigraaf” tussen het vele nepnieuws, een toevallig waar artikel dat de nederander naief is.Dit blijkt ook dat mensen nog steeds denken dat stemmen op politici of politieke partijen helpt.De machtige schatrijke en zeer invloedrijke satanische elite maken de dienst uit op de wereld en niet die trekpoppen die zichzelf politici noemen.Kortom de duivel regeert op deze aarde.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   edwin vissers.Ik ben bang dat je gelijk hebt.

   Like

 5. Lucky zegt:

  Iets anders,
  Black hebrew israelistes noemen ze zichzelf en alle blanken moeten volgens hen gedood worden….
  Dezelfde zieke club heeft die Katholieke schooljongens laatst bedreigd.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me in het verleden zo vaak afgevraagd wanneer de ellende voor ons is begonnen met de moslims.
  Kortgeleden las ik een uitleg want laten we eerlijk zijn, tot in de jaren zeventig hadden we er toch geen last van, ik bedoel je wist dat Indonesië een moslimland was maar je zag nooit Indonesische meisjes met een hoofddoek dus zo diep zal het wel niet gezeten hebben.
  De narigheid is grofweg pas begonnen in 1979 met ayatollah Khomeini en de omverwerping van het bewind van de sjah.
  Vergeet daarbij niet dat het koningshuis van Perzië de oudste monarchie ter wereld was en 2500 jaar heeft bestaan.
  Binnen enkele jaren nadat Khomeini terug was in Perzië (Iran) nam het fundalisme een ongekende vlucht, de overige Arabische staten deden het in hun broek dat het zich zou uitbreiden en hebben het op alle mogelijke manieren proberen in te dammen.
  Tevergeefs en nadat Saoedi-Arabië koos voor een vlucht voorwaarts was het hek van de dam.
  Saoedi-Arabië heeft vele miljarden gespendeerd over de hele wereld aan de bouw van mosketen en in de opleiding van imams die hun vorm van islam verder verspreiden.
  En met succes kun je achteraf zeggen.
  Wereldwijd is het fundalisme omarmt niet in het minst door de gemiddeld lage opleiding en analfabetisme onder Arabieren.
  Cijfers?
  Alleen al in landen waar moslims een minderheid van de bevolking uitmaakten werden met Saudisch geld 1359 mosketen, 10 islamitische centra, 202 islamitische universiteiten en hogescholen gefinancierd.
  De imams die er prediken en lesgeven zijn veelal in Saoedi-Arabië geschoold in het bijzonder aan de universiteit van Medina waar 85% van de studieplaatsen is gereserveerd voor buitenlandse studenten.
  In de VS zijn 16 mosketen met Saudisch geld gebouwd, in Groot-Brittannië waren er in 2014 niet minder dan 110 salafistische mosketen en vele daarvan zijn gefinancierd met Saudisch geld. In Nederland ging Saudisch geld naar de Stichting Al Tawheed (A’dam) de As-Soennah moskeet(Den Haag) en de Al-Fourqaan moskeet in Eindhoven en niet toevallig zijn alle drie broeinesten van extremisme.
  In totaal wordt geschat dat Saoedi-Arabië sinds 1975 2 tot 3 miljard dollar per jaar spendeert en daar hebben ze geen centje pijn aan want de olie zorgt voor inkomsten die oplopen tot honderden miljarden per jaar,

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Tijl Uylenspiegel.Door middel van chantage door de olierijke islamitische landen is in 1975 de resolutie van straatsburg getekend door de raad van europa,islam voor olie.Verraad van europa en zijn inwoners door ratten van het smerigste rioolwater.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Chantage, dat is maar zeer de vraag, Europese werkgevers wilden maar wat graag spotgoedkope werkkrachten en die hele islam zagen zij voor zichzelf niet als een probleem, dat zou als ze eenmaal hier waren geaard allemaal wel meevallen, een misrekening van formaat zo zou achteraf blijken.

    Like

 7. John van antwerpen zegt:

  En Trump steunt Saoedi Arabie met geld en wapens. En tegelijk is hij tegen Iran en voor Israel.
  Ook geopolitiek is net als onze nationale politiek een wassen neus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s