Oprukkend “islamisme” . . .

Screenshot_209

Schokkend Frans rapport concludeert: de politieke islam rukt op in de publieke instellingen, het bestuur, de politie, de gevangenissen, de sport. Is in NL niet anders.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Wierd Duk)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Oprukkend “islamisme” . . .

 1. koddebeier zegt:

  Verban de islam uit Nederland !!

  Like

  • Mary zegt:

   Helemaal eens temeer we weten dat het merendeel van de Nederlanders (2/3) vind dat de Islam niet in de Nederlandse samenleving thuis hoort, meer aanleiding hoeft er niet te zijn voor Rutte en Co om de Islam te verbannen uit Nederland, het draait dus alleen om Rutte en Co terwijl 70% van de VVDers dat vind, 75% van de CDAers, 94% van de FvDers, 97% PVVers etc.etc, duidelijk toch.

   Geliked door 1 persoon

   • Ruud Beijer zegt:

    Het merendeel van de Nederlanders is voor de islam en voor de asielparasieten
    Dat blijkt uit hun stemgedrag
    Alleen de PVV en het Fvd zijn tegen de asielparasieten en de islam. De rest van de partijen zij nsbers en landverraders. Ook de mensen die erop stemmen.

    Geliked door 1 persoon

  • Lise zegt:

   Liever vandaag nog dan morgen!

   Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   koddebeier
   De politiek heeft kennis genomen van uw wens.

   Geliked door 1 persoon

 2. rottenpikwick zegt:

  Meer dan de helft van de jongeren in de arabische landen WIL WEG!!
  https://www.jpost.com/Middle-East/More-than-half-of-Arab-worlds-young-adults-want-to-leave-survey-593746

  Geliked door 1 persoon

 3. ton zegt:

  Dat had ik je 3 jaar terug al kunnen vertellen ! binnenkort is 50% van de regering islamiet, en die zien ongelovigen en christenen het liefst sterven. Dus zijn de echte NL binnenkort de vluchtelingen richting boedapest ed

  Like

  • Peter zegt:

   ton
   binnenkort is 50% van de regering islamiet ??
   1. Hoe lang is binnenkort naar uw mening ?
   2. Hoe groot is thans het percentage van de regering islamiet ?

   Like

 4. Rensk. zegt:

  .Bij Pauw een Imam. Als je goed luistert dan merk je de ongelofelijke tegenstelling in de manier van denken bij een moslim en de autochtone nederlander. Ook hoe deze imam salafisme bagatelliseert. En maar zeiken dat alles zooooooo complex is. Met andere woorden: er is geen oplossing voor, want het is te complex. Mao Zedong hield er ook van dingen zeer complex te maken met een flinke scheut chaos erbij. Daar heeft ie een heel volk mee onder de duim gekregen. De hele manier van denken van moslims staat haaks op de manier van denken in onze cultuur.

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Oprukkend islamisme. Wat Turkije en Egypte en andere (nu) Arabische staten is overkomen gaat ons ook overkomen. Daar helpt geen lieve moedertje aan. En eenmaal islam betekent voor bijna altijd islam. Er is dan geen slechte periode zoals 40- 45, maar een (mogelijke) eeuwenlange aanwezigheid van muzelmannen die ook nog eens zijn sporen zal nalaten. Zij zullen een stempel blijven drukken op een land ook NA het verdwijnen van de islam. Spanje is daar een voorbeeld van. De Moorse invloeden, bepaalde gebouwen, zijn daar nog steeds zichtbaar. Ook bij veel mensen (erg donkere types).

  Geliked door 1 persoon

 6. renato zegt:

  Dat is hier al jaren zo. Het is als een reptiel naar binnen gekronkeld. De goedmens in alle bestuurslagen observeerde het fenomeen en vond het wel prima zo. Het zwelt aan als een vloedgolf. Arme dochters en kleindochters.

  Geliked door 1 persoon

 7. tjitse johannes zegt:

  gister om geschreven dat ze niets zijn en nooit zullen worden als ze precies doen wat god niet wil dan doet mij n allerbeste vriend JC de dijken bij alkmaar breken en staat noor holland onder water komt Yellowstone tot uitbarsting en zet de hel3 wereld in duisterenis opp deeels op mijn ghebed maar voorna,melijk wegens de zonden door usa nederland italie bedreven activeerd campi flegrei bij napels zo erg dat geheel napels moet evacueren.Jesus christus heeft alle macht en niet die lijperiken van het OM

  Like

 8. Johannes zegt:

  Zodra islamieten beroepshalve een greep krijgen over onze sociale verworvenheden zoals bijstand, toeslagen en andere uitkeringen zijn we in financieel opzicht als land verloren. Neem maar van mij aan dat voor hun het hemd nader dan de rok is en dat er veel geld in onrechtmatige handen zal belanden.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Is een oud zeer, ik heb dat al meer als een decennia geleden reeds gepend, de islam(ieten) hun infiltranten zitten overal.
  Is de oudste en meest efficiënte wijze in oorlogsvoering (Sun Tzu heeft het belang daarvan reeds uitgebreid beschreven), en het is een feit dat we in oorlog zijn.
  Vreemd dat velen daar opeens vragen bij stellen, de islam(iet) zit in de hoogste regionen en in ALLE sectoren (overheid/privé of semi overheid) en soms uit zich dat zoals de schijters die de politie bevolken en hun vrienden terwille zijn of “feestjes”.
  Pionnen in beleid, strafuitvoering, energie voorziening en noem het maar op, wees maar zeker reageerder dat jullie in databanken zitten (bij de overheid) die bekeken worden door de infiltranten.
  Daarom (kom er maar eens op terug) is het zooitje (jawel zooitje) die denken dat een revolutie of (God beware ons voor de –>IDIOTEN<– ) die pleiten voor een burgeroorlog gedoemd om te mislukken.
  Twijfelen de would-be revolutionaire oorlogsvoerders aan mijn bewering(en) mogen ze altijd om meer toelichting vragen, no problem, integendeel 🙂

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Toen ik de krant-foto zag moest ik onmiddellijk denken aan dit artikel poosje terug.
  Men moet niet denken dat ’t in NL anders is, met beschermer Aalbersberg die op de foto tussen die moslims staat.

  https://ejbron.wordpress.com/2019/06/24/nctv-waarschuwt-honderden-jihadistische-echtparen-in-nederland/
  Her en der op Fr Sites gaan lezen. Het is een opsomming van al lang bekende feiten/feitjes.
  Eigenlijk zoals gezegde luidt; “Niets nieuws onder de zon”………
  De Franse schrijver, Jean Raspail, heeft een sombere visie op de toekomst….

  Like

  • delamontagne zegt:

   Jean Raspail (auteur de Le Camp des saints)

   Ik denk dat er misschien “pockets” komen: delen van de bevolking die de immigranten in ’t algemeen niet willen hebben en die zich gaan samenbundelen.
   Aldus Jean Raspail ( Les Camp des Saints )

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Al van vorig jaar, Juni 2018, Blad “Present”.

    Hoeveel chauffeurs van de RATP [ = het gehele Parijse openbare vervoersysteem ] staan klaar om tot aktie over te gaan.
    ( akties à la Jihaadt = aanslagen etc )

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   En ’t gewone volk ?, ligt op de bank en kijkt TV, maar men schijnt langzaam wakker geschud te worden………..

   Geliked door 1 persoon

 11. Ton Ruygrok zegt:

  Schokkend..? Ja.., Wij vinden het schokkend.., omdat wij inzien welk een gevaar de Islam inhoud…, maar het grote gros van de burgerij ziet dit niet zo .. , wat ook weer zijn oorzaak vindt in het feit dat onze.. lijders.. er zo gewoon en gerust overdoen.., ze tuinen er met open ogen in.., spreek ons van zachte dingen.., maar de dag dat men… die.. lieve.. koning en koningin… en premier e.a .. ,.. maar te laat.., zal vervloeken komt met rasse schreden naderbij.., ook al duurt het nog jaren.., ..wat is tijd..?
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 3 people

 12. Laura van der Storm zegt:

  Dit is al jaren gaande in Europa. Het begint te lijken op een Europese samenzwering, maar ja dat zeg ik ook al jaren. Helaas niemand luistert. Met zijn allen zijn we het kalifaat aan het voor bereiden.

  Geliked door 3 people

 13. Jan zegt:

  Grenoble islamiseert zichzelf

  Franse stad Grenoble sluit zwembaden in hitte om rel over boerkini

  Ondanks de zinderende hitte in Frankrijk heeft Grenoble in het zuidoosten de twee zwembaden in de stad gesloten. Daartoe is besloten vanwege een rel over het dragen van een boerkini, zo heeft de burgemeester meegedeeld.

  ….
  https://www.ad.nl/buitenland/franse-stad-grenoble-sluit-zwembaden-in-hitte-om-rel-over-boerkini~a889ce3a/

  Geliked door 1 persoon

 14. delamontagne zegt:

  75% Van de voor terrorisme veroordeelden zullen vanaf nu t/m 2022 de gevangenis verlaten…………….

  Van de 196 veroordeelden voor terroristische daden heeft meer dan de helft van hen hun straf uit gezeten vanaf nu t/m 2022 en zullen worden vrijgelaten.
  Deze en andere gegevens hebben veel Fransen ongerust gemaakt.

  920 zijn geneigd [ opnieuw ? ? ] een gewelddadige daad te begaan.
  [Een hoop werk aan de winkel voor de Magistraten en andere profiteurs/ cq belanghebbenden bij alle procedures ]
  Het doel van de PNAT is te strijden tegen de terroristische dreiging en het aantal (gerechts-procedures ) die verband houden met ’t vertrek of terug keer van degenen [ die uit die JihaadT -gebieden komen = jihadisten ..]

  Geliked door 1 persoon

 15. delamontagne zegt:

  Een “hooggeplaatste” bij de Parijse politie kwam onder verdenking toen hij bepaalde, niet voor iedereen toegangkelijke documenten wilde inzien [copiëren ? ].
  Men ging zijn antecedenten na en hij bleek een broer te hebben die naar Syrië was vertrokken ( Jihaadt-strijder ? ? )
  Hij kon niet worden ontslagen, maar later werd hij om redenen die NIETS met voorstaande van doen hadden, alsnog ontslagen.
  Het ging uiteraard om een persoon met moslimachtergrond………….

  Geliked door 1 persoon

 16. Peter zegt:

  Met zijn allen zijn we het kalifaat aan het voor bereiden.
  Met zijn allen ??
  Nou, nou.
  De bezoekers van deze site zullen echt niet meewerken , hoor !

  Like

 17. Marc zegt:

  Hollebecque had deze situatie al voorspeld in zijn boek Onderwerping.

  Like

 18. luna fay zegt:

  Peter zegt:
  27 juni 2019 om 09:31

  De bezoekers van deze site zullen echt niet meewerken …………………………………………

  En toch werken we eraan mee, Niet vrijwillig, maar helaas gedwongen door de staat, via de belasting.

  Like

  • Trucker zegt:

   Ja en dan vergeet je nog zij die op reis gaan naar een islamietenland of in hun eigen land een kekab of zoiets gaan vreten…
   Elke cent aan een islamiet (uit)geven is op de (niet meer zo) lange termijn je eigen graf graven !

   Like

 19. Henk der Niederlánder zegt:

  Helaas heb je daar een overschot aan gelijk in @ Luna Fay.
  Zeer scherp opgemerkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s