Nieuwe betuttel-campagne gaat tegen onschuldige scholieren drammen: “kraanwaterdag”

Screenshot_16

Met dank aan beslist belangeloze medewerking drinkwaterbedrijven

Ruim 100.000 scholieren op basisscholen in het land drinken woensdag voor een keer geen gezoete drankjes maar kraanwater. Ook krijgen ze op ‘Kraanwaterdag’ les van 3600 leraren over hoe gezond en duurzaam water uit de kraan is en maken ze hun eigen favoriete waterdrankje met groenten, fruit en kruiden.

Post online

De speciale waterdag is georganiseerd door onder meer de Nederlandse drinkwaterbedrijven Vitens, Brabant Water, PWN, Oasen en Drinkwaterbedrijf Groningen. Staatssecretaris Blokhuis opent de dag bij Basisschool Diamant in Apeldoorn.

Volgens onderzoek krijgt twee derde van de basisschoolkinderen suikerhoudende drankjes mee naar school van ouders, terwijl ze het niet erg vinden om water te drinken. Nergens ter wereld is de kwaliteit van het drinkwater volgens de waterbedrijven zo hoog als in Nederland. Zij willen kinderen hiervan bewust maken.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, betutteling, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nieuwe betuttel-campagne gaat tegen onschuldige scholieren drammen: “kraanwaterdag”

 1. henk verhoef zegt:

  gezond– zit daar geen fluride in
  is dat wel zo gezond
  ik drink nooit anders dan kraan water – maAR BEN DAN WEL PAS 84

  Like

 2. Toen geluk nog heel gewoon was, werd er melk gedronken omdat je er een flink kind van wordt met alle bouwstenen voor later.

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Gezond en duurzaam… tjaaa.. dat zou je haast denken, totdat ze met een of ander metertje in bronwater en leidingwater gaan testen.. dan zie je wat voor bruine troep uit het leidingwater komt. En wie weet stoppen ze tegenwoordig ook al “week-makertjes” in het water… je weet wel.. dezelfde rotzooi waarmee ze ons ziek willen maken (chemtrails). Uiteindelijk wordt je dan net zo als het linkse tuig waar normaal denken al is uitgeschakeld!

  Geliked door 1 persoon

 4. hannah zegt:

  de tijd van de “schoolmelk” zijn voorbij ….

  Like

 5. hannah zegt:

  is voorbij …. sorry

  Like

 6. har zegt:

  ” terwijl ze het niet erg vinden om water te drinken”
  .
  vandaar dat ik de jeugd altijd standaard met van die redbull drankjes zie lopen, die staan stijf van suiker en andere shit….

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Er is geen schaarste in water, er gaat geen druppel van de aarde af, het is een grote kringloop zonder verliezen dus de angst is niet nodig, maar mensen die zich schuldig voelen zijn beter te manipuleren en daar gaat het de elite om!

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Inderdaad Bob.
   Het zal nog wel even duren voordat de Rijn en de Maas droog staan. Daarbij komt dat grondwater niveau’s al eeuwenlang op en neer gegaan zijn omdat er het ene jaar meer regen valt dan het andere.
   Maar ja de waterschappen zullen wel weer geld nodig hebben en komen dus ook met hun eigen alarm.

   Geliked door 1 persoon

 8. Monalisa zegt:

  Dus geen twee keer douchen per dag voor ze.

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Ik ga heel lang terug in de tijd. In de tijd dat Irene Vorrink van de pvda, nog minister van volksgezondheid was. Zij steunde de dolle mina’s met de actie “Baas in eigen buik” maar ze wilde het giftige fluoride in het kraanwater doen omdat dat goed was voor je gebit en het scheelde in de kosten. tandenloze baby’s, bejaarden zonder natuurlijke tanden en mensen met gebitsprothesen, konden dan bij de supermarkt flessen fluoridevrij water kopen. Toen al had de pvda al communistische ideeën en ze zijn nog geen spat veranderd. Het zal alleen nog maar erger worden nu er in Brussel 2 pvda figuren daar de klimaatscepter gaan zwaaien waardoor ons drinkwater straks duurder zal worden dan sterke drank. ps. zomaar ter info. De zoon van Irene Vorrink, promootte elke zaterdag op de radio de prijzen van hash en waar te verkrijgen. Zijn nickname was Koos Vos. Nog even en dan krijgen we in Europa de leeftijd gerelateerde pil van dryon via het kraanwater toegediend. Is voor bijna alle leeftijden ongevaarlijk, behalve na je 65e, dan doet de pil van dryon waar die voor bedoeld is. Ik wantrouw het kraanwater en de lieden die hiervoor politiek verantwoordelijk voor zijn.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het zal ongetwijfeld de generatiekloof zijn maar ik verbaas me met enige regelmaat dat met name jongeren altijd en overal met flessen water rondlopen en daar zo op het oog ook regelmatig uit drinken.
  Kan me niet herinneren dat ooit te hebben gedaan.
  Het enige dat ik weleens wil doen als ik uit varen ga dat ik een koeltasje met een paar blikjes fris meeneem maar dat is omdat je onderweg niet overal kunt aanleggen.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Daarmee spoelen ze bepaalde pilletjes weg . . .

   Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Blikjes fris, Tijl? Weet jij niet dat die erg ongezond zijn met al dat suiker etc. 😛

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Tja wat is tegenwoordig eigenlijk nog wel gezond ?
    Spaanplaat is kankerverwekkend net als een zeiltje in de gang.
    Zelfs ‘meeroken’ is dodelijk en zo kun je inmiddels eindeloos doorgaan, al die gezondheidsfreaks vergeten één ding; wat je ook doet, dood ga je toch een keer.
    Gek mijn vader was een verstokt roker, als hij ’s avonds naar bed ging maakte hij zijn half opgerookte sigaret uit en het eerste dat hij deed als hij wakker werd was die peuk aansteken, mijn moeder heeft nooit gerookt en toch heb ik haar nooit horen klagen over rook of rooklucht.
    Mensen schieten tegenwoordig door in hun individualisering als ze maar even denken ergens last van te hebben eisen ze direct dat het stopt.
    Vroeger had je een soort reclame; “Roken? We lossen het samen op” maar die tijd ligt inmiddels ver achter ons.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s