Steekproef wijst uit: slechts 13 van 750 illegalen keren terug naar eigen land

Screenshot_8

(Door: Wout Willemsen)

De vermoedens worden wederom bevestigd: bij een steekproef door De Telegraaf blijken slechts 13 van de 750 illegalen huiswaarts te keren. De rest van de illegalen blijft hangen in de Landelijke Vreemdelingenvoorziening (LVV’s). Er gebeurt dus geen ene donder.

Er is in de LVV’s van vier steden gemeten. In Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht, met in totaal 750 illegalen. De uitkomsten zijn ronduit deprimerend. Zoals de titel verklapt zijn er 13 teruggekeerd, 20 zitten in de gevangenis, 35 hebben ‘een onbekende bestemming’, 41 hebben er een vergunning gekregen, 84 deden een nieuwe verblijfsaanvraag en zijn naar het azc verhuisd. Dat betekent dat er minimaal 557 illegalen zijn blijven zitten die allang terug hadden moeten keren!

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Steekproef wijst uit: slechts 13 van 750 illegalen keren terug naar eigen land

 1. Hovawart zegt:

  En deze AsielHangers leven van de liefde ofzo?, want het leven in de Pays-Bah is zeker niet goedkoop, dus hoe voorziet men in het levensonderhoud, wie houd hen warm en goed gekleed op frisse dagen, en spekt hun portemonneetjes en buikjes……lest hun dorsten en geeft hen taallessen? Wie betaalt hun retourvluchten en verblijf als zij vakantie gaan vieren in hun thuisland?
  Er moet ergens een politiek achterdeurtje zijn waar men de non-legalen voorziet van fondsen, maar hoe dan?………….misschien met ‘Zwart Geld”…..of een ‘kleine kas’ bij gemeenten.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   En wie geeft ze een ”strippenkaart” om naar de hoeren te gaan,om zogenaamd onze vrouwen te beschermen?
   Juist…….

   Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   Hovawart….hun eis is verre van voledig “geef huis” is een begin …geef een goed leefloon.want wij moeten ons drie tot vier vrouwen of sex-speeltjes voeden tensotte willen zij de macht…de kerken gesloten…iedereen naar de moskee…. Het europees parlement heeft wel begrip voor hun noden….wie zich verzet is een racist…….”ik ben een racist” en ben er fier op

   Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Een paar redenen dat ze niet terug keren.
  Ze weten maar al te goed dat ze na een aantal rechtzaken toch wel de Nederlandse nationaliteit krijgen en ondertussen houden ze zich staande door de criminaliteit in te gaan.
  Dan krijgt de profiteur de nodige papieren en gaat hij zich linea recta aanmelden voor een uitkering zodat zijn verzekeringen door de autochtoon betaald worden.
  Dit is ook bij de overheden goed genoeg bekend, maar die interesseert dat niet omdat Brussel heeft besloten dat half Afrika en de halve moslimbevolking hier naartoe moet komen.
  Maar ook weer op kosten van de autochtoon, die alle subsidies op mag hoesten.

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is een grof schandaal dat Amsterdam weigert de cijfers te geven, dat toont al aan dat ze iets te verbergen hebben.
  Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik nog nimmer van de LVV’s gehoord had en dus ben ik wel nieuwsgierig wat die doen, ik neem aan dat die bed bad en brood regelen maar hoeveel ‘zakgeld’ verstrekken ze.
  Vergeet daarbij niet dat de zogenaamde uitgeprocedeerden ons al een vermogen gekost hebben aan rechtszaken en Pro Deo kosten, die kost de gebruiker geen cent maar ons des te meer.
  Het wordt hoog tijd dat de werkwijze van deze gespecialiseerde groep “juristen” eens onder de loep worden genomen, hoe gaan ze te werk, is daar een draaiboek voor.
  Daarnaast zou het aantal bezwaarprocedures teruggebracht moeten worden naar 1.
  Maw een aanvraag voor asiel en als dat wordt afgewezen 1 keer bezwaar aantekenen en daarna is het klaar; afgewezen.
  Niet meewerken aan terugkeer is automatisch detentie met een zeer sober regime.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Ze lopen op Nikes en hebben de nieuwste I-phone,terwijl ik nog een Nokia heb uit het jaar kruik.
   Ze worden heel luxe onderhouden,
   Ik woon ca 30 meter van zo.n vluchtelingenopvang,waar het fietsenrek vol staat met prachtige fietsen.
   Ik als vrouw alleen sta mijn eigen lekke band te lappen.
   Het kan me niet meer schelen,welke club dit allemaal betaalt.
   Ik ben het SPUUGZAT !!
   en tegen middernacht staan ze vuurwerk af te steken,ik dacht dat ze zo getraumatiseerd waren vanwege de bommen,en dat WIJ daar rekening mee moesten houden met oud en nieuw?
   En maar zeiken over de mensenrechten,nou die van ons tellen niet meer mee.
   WOEST wordt ik hier van.!!

   Geliked door 4 people

   • M zegt:

    Ieder normaal denkend mens word hier woest van, Tineke.
    Vooral dat het vernielen van ons land en het volk er bij compleet gefinancierd word terwijl het eigen volk vernacheld en afgeknepen word is regelrecht satanisch te noemen.
    Discriminatie van het ergste soort en maar schreeuwen dat ze tegen zo discriminatie zijn.
    Dat ze in de regering het faciliteren van mensensmokkel niet strafbaar willen maken zegt mij dat ze het gewoon faciliteren, waarom anders tegen een verbod zijn op het faciliteren van mensensmokkel?
    Alle mensen zijn gelijk, behalve de Europeaan, zijn land en cultuur mag wel afgebroken, want alle mensen zijn helemaal niet gelijk.
    En wij moeten respect hebben voor andere culturen omdat zij dat niet hebben voor de onze ?
    Wij moeten tolerant zijn voor een andere cultuur die de onze wil afbreken?
    Ik heb alleen respect voor een ander cultuur als deze andere cultuur ook respect heeft voor de onze en anders niet.
    Racisten en hun racisme worden ook gewoon gefaciliteerd in ons land en iedereen die daar wat van zegt word racist genoemd zodat men de echte racisten niet in de weg kan lopen.
    Slechte mensen hebben voorrang op de goede mensen.
    Zoveel is wel duidelijk.
    Voor de zogenaamd zielige vluchteling geldt blijkbaar maar 1 criteria om aangemerkt te worden als vluchteling en dat is haat tegen het westen.
    De Christenen en echte vluchtelingen zonder haat tegen het westen die het uit dankbaarheid wel uit hun hoofd zouden laten om ons land te vernielen die merkt men niet aan als vluchteling.
    Daar kunnen ze Europa niet mee ontwrichten en financieel plat leggen opdat de pleuris uitbreekt en ze ons met geweld kunnen proberen te knechten.

    Geliked door 1 persoon

 4. bozeoudeman zegt:

  Zoals in het artikel wordt gesteld ”een hele juridische industrie die telkens weer procedures aanspannen voor verblijf.” Daar zit het probleem, die deels advocaten stand die zichzelf een leuk cadeau geeft uit de pot gevuld met ons belastinggeld, en dan ook nog de moed heeft om keer op keer te klagen dat ze zo slecht betaald worden, terwijl zij eigenlijk ons land verwoesten, dit bekostigt door nota bene dus ons belastinggeld! Hoe gestoord wil je het hebben. Wij allen betalen onder andere belasting zodat een groep bijna corrupt te noemen togadragers dik betaald worden uit die pot belastinggeld om de ondergang van ons als belastingbetaler te bespoedigen via het hier nog meer binnenhalen en binnenhouden van duizenden en duizenden criminelen. Ons gerechtelijk apparaat stinkt van alle kanten. Maar wie moet het veranderen? Wie durft zich tegen dit verrotte systeem te verzetten? Integere advocaten, wordt wakker!

  Geliked door 4 people

 5. koddebeier zegt:

  Zolang je ze in de watten legt blijven ze hier !

  Geliked door 2 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  er zijn integere advocaten. Er zijn alleen clientele die de advocaten betalen voor “u vraagt wij draaien”.

  Like

 7. Eppo zegt:

  Totaal doorgeslagen hier dat palestijnse sjaal types Openbaar Bestuur ,en dat Hollandse DomVolk stemt nog steeds op die Clubs die nog meer van die Lui hier heen binnen halen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s