Net op tijd voor de volgende “vluchtelingengolf”: Europese Commissie eist einde van binnengrenscontroles

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat de EU-bonzen in Brussel kwaad in hun schild voeren en Europa voorgoed “binnenste buiten” willen keren, is al lang geen gerucht meer en daarom moet je het ook zo zien dat zij uitgerekend nu, vlak voor het moment dat er nog een grotere vluchtelingengolf op het sowieso maatschappelijk kapotte continent afrolt, opnieuw de schuurdeuren willen openen:

journalistenwatch

De Europese Commissie roept meerdere EU-landen, waaronder ook Duitsland, op om de controle van de binnengrenzen zo snel mogelijk te beëindigen en zodoende na vier jaar weer vrijheid van reizen in de Schengen-zone te garanderen. “Het wezen van het Schengen-systeem is nu precies de afwezigheid van interne grenscontroles”, zei de verantwoordelijke eurocommissaris Dimitris Avramopoulos tegenover de “Welt am Sonntag”. “IK begrijp dat er bezwaren bestaan met betrekking tot de veiligheid en de illegale migratie. Maar deze bezwaren kunnen ook met alternatieve maatregelen tegengegaan worden, waartoe bijvoorbeeld extra politiecontroles en een grensoverschrijdende samenwerking behoren”, zei de eurocommissaris verder. Achtergrond: deze week hadden Denemarken en Oostenrijk een verlenging van de grenscontroles aan de grenzen met Duitsland respectievelijk Hongarije en Slovenië aangekondigd. Denemarken kondigde bovendien aan om midden november zelfs nieuwe grenscontroles naar Zweden in te voeren.

Eind september al had Duitsland zijn controles naar Oostenrijk met zes maanden verlengd. Ook Frankrijk houdt vast aan controles. De landen hadden wegens de vluchtelingencrisis en het terreurgevaar de grenscontroles in het jaar 2015 respectievelijk begin 2016 ingevoerd.

Tot de Schengen-zone behoren 26 Europese landen. Volgens Avramopoulos houden op dit moment zes Schengen-landen interne grenscontroles (behalve Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Frankrijk ook Noorwegen en Zweden).

Hij noemde de vrijheid van het vrije verkeer van goederen en personen in de Schengen-zone een van de “grootste en meest merkbare verworvenheden van de Europese integratie”. Tegelijkertijd riep de eurocommissaris uit Griekenland de betrokken landen vier jaar na de invoering van de controles op om anders te gaan denken: “We moeten er alles aan doen dat er een Schengen-zone zonder voortdurende grenscontroles bestaat en wij staan klaar om de lidstaten daar volledig te ondersteunen. Als – om welke reden dan ook – het Schengen-systeem ineenstort of ook alleen maar verzwakt wordt, zal dat het einde betekenden van het Europa zoals wij het nu kennen.”

De smoesjes worden ook steeds goedkoper. Alsof er voor Schengen geen handel zou zijn geweest. Misschien zou het echter sowieso niet verkeerd zijn dat dit Europa, wat de EU-man noemt, weer verdwijnt.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Net op tijd voor de volgende “vluchtelingengolf”: Europese Commissie eist einde van binnengrenscontroles

 1. Hovawart zegt:

  Wij merken thans weinig van dat Schengendebacle, op elke luchthaven binnen Europa gelden nóg striktere en absurde veiligheidscontroles, telkenmale een identiteitscontrole, de bagagechantage, en de ellenlange wachttijden en vertragingen……dat men met de TGV een plaatsbewijs vér vantevoren moet aanschaffen, na aankomst en verder reizen met treinen onmogelijk maakt door strenge controles, het aanmonsteren op de bootveerdiensten achter metershoge hekken en slagbomen, achter zware grenscontrolepoorten moeten plaatsvinden, kijkt men in Brussel slechts naar de autosnelwegen met de camera’s boven de weg, en beroept zich slechts plaatselijk op het SchengenBeleid…….een tragi-comédie.

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Gewoon LAK hebben aan wat die vuilakken beslissen achter onze ruggen om! Laat Hongarije ons voorbeeld zijn. De Hongaren bepalen ZELF wie er in hun land toegelaten worden, en houden hun deuren gesloten.
  Een prima houding richting het autoritaire Brussel, waar men denkt iets over ons te zeggen te hebben.

  Geliked door 4 people

 3. koddebeier zegt:

  olang het gehersenspoelde volk niet in opstand komt gaat het gewoon door !

  Geliked door 4 people

 4. koddebeier zegt:

  + Z

  Like

 5. Freddy zegt:

  Worden onze EU politici nu echt betaald door Erdogan en co?

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob Fleumer zegt:

  Het Europa/EU wat we nu kennen kan mij niet snel genoeg worden opgeheven, de koers die nu gevaren wordt is een ramp voor ons allen alleen al door het starre onbegrip en het niet willen luisteren wat de meerderheid van de mensen willen.

  Geliked door 3 people

 7. Nemesis zegt:

  °!”§$%&&/()=?`°!”§$%&/()=?“ vuile smerige laaie lichters, ik wens jullie alle mogelijke smerige ziektes aan je volgevreten en gezopen lijf op onze kosten toe, zodat je alleen nog maar op jullie vette buiken kunnen robben om de kogels die ik met plezier wil afvuren in ontvangst kunt nemen, niet alleen kogels, maar ook brand diepte bommen op dat het EU gespuis, iedere tent die ze neer hebben gezet moet helemaal plat met alles erin die gore volksverraders.

  Geliked door 5 people

 8. Jean zegt:

  Die EU bende moet uktgeschakeld worden want ze zijn Europa totaal aan t vernietigen door dke misdadige import van gewelddadige barbaren.
  Die EU misdadigers moeten achter grendel de grenzen moeten dicht de islam moet verboden en verdreven worden en de aanwezige islamieten moeten van ons grondgebied verdreven worden dan pas zal er terug veiligheid welvaart en leefbaarheid komen.
  Mensen sta recht en maak een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen die alleen mogelijk is door die misdaadinstelling te slopen.

  Geliked door 2 people

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Het hiervoor genoemde verdrijven van de islamieten zal ALLEEN mogelijk worden als zoveel mogelijk AUTOCHTONEN hier openlijk voor uitkomen.
  Daar bestaat nu nog een diepe schroom tegen. We zijn toch vredelievende mensen. Bedenk dan dat islamieten dat niet zijn. Zij geloven in de koran als leidraad. Zij willen SHARIA ingevoerd zien.
  Zij willen niet VERDRIJVEN maar VERMOORDEN.
  Als je wakker genoeg bent om dit laatste als FEIT te erkennen kun je bereiken dat je openlijk anti-islam bent met als gevolg dat islamieten niet getorlereerd worden. Daar valt op de duur niet mee samen te leven.

  Geliked door 1 persoon

 10. HenK zegt:

  VN + EU = volksverraders

  Geliked door 2 people

 11. kampersrene zegt:

  Ik denk en ben er zelfs zeker van …indien het Euro parlement had bestaan in de tijd dat Duitsland poogde Europa te veroveren ….zij de grenzen niet zouden verdedigen…..integendeel samen met de linksen armen van geest…..zouden zij op alle plaatsen staan met spandoeken “Welkom Duitse veroveraars”….wat het einde van onze Joodse medemens zou betekenen…..prijsvraag zoek de verschillen !

  Geliked door 1 persoon

 12. Pingback: “Crimigranten” teisteren Europa | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s