Kafka Orwellongren . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kafka Orwellongren . . .

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Laat die Zweedse freule maar snel oppleuren. Wij kunnen dat gender missen als kiespijn. Wij hebben in ONS land geen behoefte aan Zweedse toestanden !!!

  Geliked door 7 people

 2. wauso zegt:

  Ik snap waarom dit een ‘pot’ is want welke man wil zo’n kut wijf !

  Geliked door 2 people

  • henk verhoef zegt:

   femke( halasemais geen pot maar zij vond toch nog wel een oeyoey figuur
   Mensen zijn van die rare beesten maar vooral egoist en zelddestructing
   Trouwens zij is speciaal door d33 uit amsterstan gehaald alwaar zij wethoudster was– net als kwiebesje –Bewezen onbekwaam en dus naar den haag om het kareij– nederlsnd naar de afgrond- aftemaken-en zie tot mijn vetrbazing-=- der peilingen

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Haar vrouw(ik krijg het haast niet uit mijn strot ) ziet er anders wel uit als een vent.
   Ik snap dan ook niet,dat ze niet voor het orgineel gaan !

   Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Meer dan waar die judas pot.

  Geliked door 3 people

 4. Hovawart zegt:

  Uw wereldbeeld Mevrouw, is niet de onze……dus hoe kunt u zich een volksvertegenwoordiger noemen?

  Geliked door 6 people

 5. ruud beijer zegt:

  Dat hele kabinet moet voor een volkstribunaal gesleept worden wegens verraadt tegen het eigen volk. Touw en strop!

  Geliked door 9 people

 6. Hier!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUTTELAND ten voeten uit!!!!!!!!!!!!! Kamervragen Verdomme!!! KUTTElandje ten voeten uit!!! Dit gaat al 20 jaar!!!! Wat een schande dat dit nog steeds speelt!! KAMERVRAGEN!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/vader-geterroriseerd-joods-gezin-dorp-weet-wie-daders-zijn-maar-houdt-zijn-mond/ar-AAJya9G?ocid=spartandhp

  Geliked door 4 people

 7. Horatius zegt:

  De islam in al zijn verschijningsvormen en onderlinge bloedige geschillen is de oorzaak van de komst van de invasietroepen vanuit het Midden-Oosten. Voorts is dit een religie die een voorstander is van vrouwenbesnijdenis, kinderhuwelijken en het ritueel slachten van onschuldige dieren en rechtse opiniemakers.

  Hier inhoudelijke kritiek op leveren is volgens de linkse kerk een vorm van racisme en discriminatie.
  Omkoping, corruptie en liegen is toegestaan in het kader van het verspreiden van de islam, evenals het elektronisch versterken van de gebedsoproep vanuit een al of niet radicale moskee.

  Het referendum is gedegradeerd tot een soort van opiniepeiling waarvan de uitslag vervolgens kan worden genegeerd door de gevestigde politieke elite.
  Soevereiniteit en het Recht op Zelfbeschikking worden stap voor stap afgeschaft door Brussel en Straatsburg en de natiestaten worden op de langere termijn vervangen door een Europees Islamitisch Kalifaat.

  Partijkartel is een perfecte dekmantel om via een cordon sanitaire de z.g. populistische partijen buiten een regering te houden, zelfs als die partij veruit de grootste van het land zou zijn.
  Het gezonde verstand zijn werk laten doen via kritiek leveren op de uit de hand gelopen multiculturele samenleving en de bijbehorende islamisering wordt opgevat als stemmingmakerij, tweedracht zaaien, intolerantie, onverdraagzaamheid en een vorm van fascisme.

  Dit wordt bestreden door het demoniseren, censuur en voor het Gerecht dagen van Geert Wilders, dus een politiek gemotiveerd proces.

  Een kabinet dat zijn eigen volk laat opdraaien voor de zeer negatieve gevolgen van de huidige volksverhuizingen van militante moslims en bronstige Afrikanen die geen enkele bijdrage kunnen of willen leveren aan onze samenleving is geen knip voor de neus waard!

  De ene leugen volgt op de andere leugen: de criminaliteit zou dusdanig zijn verminderd dat een aantal gevangenissen kunnen worden gesloten, terwijl het aantal schietpartijen en plofkraken met de dag toenemen. We krijgen het volgend jaar allemaal een stuk beter, want het zou weer goed gaan met onze economie. Maar de pensioenen worden drastisch gekort, de huren en de zorgpremies zullen weer gaan stijgen en de spaarrente wordt binnenkort negatief.

  Er worden weer sociale huurwoningen bijgebouwd maar stijf bovenaan de wachtlijst staan de asielzoekers die nu nog verblijven in de opvangcentra en zich intussen bezig houden met excessief geweld en andere vormen van criminaliteit, waaronder aanranding en verkrachting.
  Uitgeprocedeerde asielzoekers lopen vrolijk (of verward) vrij rond i.p.v. een preventieve detentie in sobere kampementen in afwachting van een repatriëring naar de landen van herkomst.

  Dit is geen regeren maar voortdurend aan de leiband lopen van Brussel (lees: Merkel & Macron) en onze veiligheid en de toekomst van ons nageslacht om zeep helpen in de hoop op een goedbetaalde baan in Straatsburg of Brussel.

  In 1946 werd Anton Mussert ter dood veroordeeld wegens landverraad en een poging om hier een totalitair regime te vestigen.
  Momenteel is er een kabinet aan het bewind dat hard op weg is dezelfde kant op te gaan onder het mom van een nepdemocratie en het tolereren van het door Brussel opgelegde omvolkingsproces wat op termijn moet leiden tot een Islamitisch kalifaat.

  We zijn dus overgeleverd aan baantjesjagers, zakkenvullers, bureaucraten en de zelfbenoemde machthebbers in tal van Europese commissies en andere elitaire instellingen.
  De geschiedenis en eventuele tribunalen zullen deze opportunistische daden en volksverlakkerij beoordelen en dus in het juiste perspectief gaan plaatsen.

  Dat uiteindelijk het Recht en de echte Democratie mogen zegevieren!

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Die ollongren is heel close met beatrix van amsberg,beatrix is decennialang voorzitster geweest van de nazi bilderberg groep.De vader van beatrix,nazi/sser nepprins bernhard is medeoprichter van de nazi bilderberg groep.Hun ultieme doel is een New World Order.

  Geliked door 1 persoon

 9. Martijn zegt:

  Martin Bosma gaf een vlammend betoog over het falen van deze minister. En hij noemde deze website. E.J. Bron staat nu in de plenaire verslagen van de Tweede Kamer vermeld.

  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/detail/ec159011-b886-453e-9fed-89b65e8a3c90

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Eng ziek clubje dat D66 !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s