Van de NPO mag je niet zeggen dat je door Marokkanen in elkaar bent geslagen als je door Marokkanen in elkaar bent geslagen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, homofobie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NPO, publieke omroep, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Van de NPO mag je niet zeggen dat je door Marokkanen in elkaar bent geslagen als je door Marokkanen in elkaar bent geslagen

 1. bozeoudeman zegt:

  Ik begrijp prima wat de ‘interviewer’ wenste te bewerkstelligen met duidelijk selectief interviewen, maar begrijpt hij ook wat hij tevens heeft bewerkstelligt, namelijk dat Nederland duidelijk bijna geen oorspronkelijke Nederlanders meer telt, gezien al de getinte en zwarte gezichten. Dank u, meneer de ‘interviewer’, u heeft hiermee omvolking bewezen, het schijnt, duidelijk zichtbaar, dat blanke Nederlanders al bijna geheel zijn verdreven uit hun eigen land. Kom in verzet als u niet de zee wilt worden ingejaagd wat Kuzu geloof ik al eens min of meer voorstelde.

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  Wie denken de NPO wel niet wie ze zijn door mij te verbieden de waarheid te zeggen/vertellen.
  Dat zooitje linkse ratten dat door de belastingbetaler gefinancierd wordt en dan moet ik hen naar de bek praten.
  Dat wil ik nog wel eens meemaken net als die schoften is je iedere keer in de rede vallen wanneer jij iets aan het vertellen bent.
  Dan hebben ze een hele verkeerde aan mij de onbeschofte horken.

  Geliked door 3 people

 3. koosv8 zegt:

  We zijn opzoek naar iemand zonder signalement. Helpt u wel met zoeken, hij had wél een boek onder zijn arm waar notabene in stond wat hij moest doen. DUS HIJ WAS NIET VERWARD, U BEGRIJP?????

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Walgelijk links clubje die NPO, zo snel mogelijk de subsidie stoppen en van de buis met die rotzooi.

  Like

 5. NPO = wereldkampioen wegijken van immigratiegevolgen

  Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  Als ik het filmpje bekijk, valt me op dat vooral de mening van niet-Nederlanders wordt gevraagd, wat dus niet representatief is voor de mening van HEEL Nederland.
  Dit soort prul-onderzoekjes zijn voor mij van NUL en gene waarde. Het merendeel van onze landgenoten vindt nog altijd dat het benoemd mag worden wie de daders waren. Immers…, als het blanken (Nederlanders) zijn wordt dit er meestal wel bij gezegd.

  Echt NPO weer. En die wordt mede door mijn centen betaald. Walgelijk!

  Geliked door 2 people

 7. jack black zegt:

  De nieuwe Maan ? Schiet ze maar op de maan !
  ERUIT met de hele Moslimtroep !
  In de prullebak met deze Reportage !
  De schijtlijsters onder homos en lesbe hebben ze hier in beeld gebracht !
  NPO ?
  Nederlandse-Perfide-Omroep !

  Like

 8. Draadjesvlees zegt:

  Als de meeste daders uit één afzonderlijk te identificeren groep van welke signatuur dan ook afkomstig zijn dan is het noodzakelijk om dit te benoemen zodat je de groep er als geheel op kan aanspreken. Dit is niet hetzelfde als stigmatiseren, zoals in de video wordt gesuggereerd, omdat voor iedereen duidelijk is dat niet iedereen binnen die groep een dader is. Dat binnen de Marokkaanse een probleem bestaat wat betreft criminaliteit, homohaat, e.d. is evident. Als je dit niet mag zeggen of ontkent dan kun je alle hoop op gedragsverandering opgeven.

  Like

 9. Eppo zegt:

  Wat een zooitje heeft die PvdA en VVD en nog wat Clubs er hier allemaal heen en binnen gehaald in en naar dit Land .
  Een en al Murkenmeuk en dito problematiek .

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Politieke correctheid als vorm van verpakte staatscensuur en leidt vanzelfsprekend tot zelfcensuur, om de mond te snoeren van elk vanzelfsprekend individu, minder vrijheid en totale onderwerping…..
  De EU en het Europese Project is een socialistische leugen, laat niemand u anders wijsmaken.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  2.08 Marokkanen worden nooit genoemd muts, altijd wordt er over getinte gepraat. Tot dat zij zelf een keer onderhanden wordt genomen door een paar rifapen, piep ze wel anders. Een Hans of Kees hoor je niet die zitten ook niet op het criminele pad.
  En op het eind zien we weer een zielige gelukzoeker die geld wil zien. Wat een paria’s zijn het ook.

  Like

 12. Tineke zegt:

  Wat een doorzichtig interview weer.
  De achtergrond verzwijgen doet de media altijd al,behalve als het een echte Nederlander betreft.
  De mensen te vragen om mee te buigen,en je mond te houden over wie de dader is als je in elkaar geschopt bent,is de werkelijke islamisering !
  Wij mogen helemaal niks meer vinden en zeggen,ben je bedonderd.
  Met de nieuwe wet van de GGZ,ingegaan op 1 januari 2020 mogen ze je zo op komen halen,zonder tussenkomst van wie dan ook,lek prikken thuis en afvoeren met een geblindeerde ”psycholance” (geblindeerd vanwege de privacy haha,als de buren bellen dat je verward bent,ben je aan de beurt)
  Het is echt waar.
  Het wordt zo onderhand tijd mijn profiel te wijzigen hier……..

  Like

 13. Heel gewoon in Rutteland 2020; Een stelletje kinderen loopt met messen en machetes door de buurt. Of steken een appartementencomplex in de hens! Of overvallen een bijna blinde 95-jarige!! Mensen ONS LANDJE is compleet verkloot, Onze veiligheid / vrijheid compleet foetsie! En aan het eind van het jaar met de Kerst komt Willem weer langs met Voorgebakken Stichtelijk Nikspraat! Het is om te janken!

  Like

 14. oudmarinier zegt:

  In de eerste plaats is het wel degelijk BELANGRIJK om zoveel mogelijk dader-info te geven , opdat de politie (als die al haar werk zou doen) , met zoveel mogelijk informatie in de juiste hoek zoekt naar de daders , om ook daadwerkelijk de JUISTE daders , te arresteren en te laten berechten (als het al zover komt).
  Ten tweede , wanneer een bepaald iemand of meerdere mensen van een bepaalde bevolkingsgroep criminele handelingen plegen , is het onbegrijpelijk dat mensen van diezelfde bevolkingsgroep zich “aangesproken cq beledigd” voelen omdat betrffende bevolkingsgroep wordt genoemd . Degenen die de betreffende criminele handelingen NIET hebben gepleegd , worden namelijk NIET bedoeld . Dus …ongefundeerde nonsens …Ik voel me ook niet aangesproken wanneer een blanke NLse man het een of ander flikt .
  Ten derde , als men (betreffende zgn beledigde bevolkingsgroep) vindt dat ethniciteit NIET benoemd hoeft / mag worden , INDENTIFICEER jezelf dan ook als NEDERLANDER , wat men dus ook NIET / ZELDEN doet . Vraag willekeurige allochtonen in NL of andere Europese landen , als WIE zij zich identificeren. 99 uit 100 keer zullen deze mensen zeggen : ” Ik ben Marokkaan , Ik ben Turk , ik ben Antilliaan of Surinamer of wat dan ook . Zelden zullen zij zich identificeren als NLer of Duitser , of Belg , Fransman etc etc etc…
  Wees dan dus ook consequent …wil je (in dit geval ) NLer worden genoemd , identifeceer je dan ook als NLer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s