Merkel wenst moslims gezegende ramadan – met Pasen verloor ze geen woord aan de christenen

Screenshot_32

(Door: Roscoe Hollister – Vertaling: E.J. Bron)

Naar aanleiding van de ramadan heeft bondskanselier Merkel haar groeten overgebracht aan de moslims in Duitsland en hen een gezegend feest gewenst. Kort daarvoor verloor ze met Pasen echter geen woord tegenover de christelijke bevolking.

Screenshot_73

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft eens temeer duidelijk gemaakt welke bevolkingsgroepen haar bijzonder na aan het hart liggen. De ramadan, die in Duitsland door ongeveer 4,5 miljoen moslims gevierd wordt, nam Merkel tot aanleiding om haar trouwe toegenegenheid tegenover de religie van de toekomst tot uitdrukking te brengen. Via Facebook wenste ze alle moslims een gezegend feest:

Screenshot_33

Op de website van de Duitse regering trachtte ze in de Turkse en Arabische taal in ´t gevlij te komen van Mohammed´s volgelingen. Daar verkondigde Merkel:

De ramadan is een periode van inachtneming, van bezinning en het toekeren naar andere mensen, vooral naar armen, een tijd van bij elkaar komen voor u als moslima´s en moslims. Tegelijkertijd staat het avondlijke vasten breken ook altijd voor de ontmoeting met mensen van andere religies, een belangrijk signaal, dat onze samenhang als samenleving op bijzondere wijze tot uitdrukking brengt.

Gelukwensen met de ramadan – geen groeten met Pasen

Aan de in Duitsland levende christenen, die in verhouding toch duidelijk sterker vertegenwoordigd zullen zijn, schonk de bondskanselier enkele weken daarvoor met het Paasfeest geen enkele aandacht. Opnieuw wordt weer duidelijk wie voor de bondskanselier een eersterangs mens is. Etnische Duitsers behoren daar niet toe. In plaats daarvan blijft Angela Merkel oefenen om steeds maar weer voor de islam op de knieën te vallen.

Met het oog op deze diepe verachting van het eigen volk lijkt het bijna ongeloofwaardig dat Merkel volgens de nieuwste peilingen zogenaamd zo geliefd zou zijn als nooit tevoren. Onafhankelijke waarnemers viel in dit verband alleen maar de alom bekende zin te binnen: “Vertrouw alleen de statistiek die je zelf vervalst hebt!”

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Roscoe Hollister

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Merkel wenst moslims gezegende ramadan – met Pasen verloor ze geen woord aan de christenen

 1. Monalisa zegt:

  Tja de moslim is ook alles bij Merkel Rutte en Jetten.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Ik heb geen leugenachtige paasgroet nodig.
  De vrouw heeft de komende weken een gigantisch probleem: een vier weken durende lockdown zal Duitsland tussen de 255 en 495 miljard euro kosten. Met elke extra maand stijgen de kosten exponentieel. Niet inbegrepen zijn de miljarden voor de euro-bonds.
  Ze wil vrede en rust op het islamitische front als de Corona afleiding ineenstort en de economie en financiën direct daarna.
  https://www.ifo.de/publikationen/2020/aufsatz-zeitschrift/die-volkswirtschaftlichen-kosten-des-corona-shutdown

  Geliked door 3 people

 3. Eppo zegt:

  Is net als hier ,hoe die Haagse Hippies o.l.v. PvdA en VVD en nog wat Clubs met die Murkenmeuk heulen .
  Nou ze hebben geen 1 affiniteit deze parasitaire entiteiten en Bestuur die hun konten likken want bij de slachtoffers zie je Ze nooit van hun mislukte experiment.
  Ze komen er van zelf achter wie ze zijn .

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Een maand van bezinning.Flikker toch op met die bezinning. Sjagerijnig op het werk komen door te laat naar bed en overdag geen eten. Ziek melden in die maand gebeurd ook geregeld.
  Heb er werkelijk niks mee. Helemaal niks. Prima als mensen godsdienst willen beleiden, maar hou het goddome achter je voordeur en val anderen niet lastig met je geloven.

  Geliked door 2 people

 5. Dat Merkel op dit moment eens dood op de grond valt.
  Een zegen voor Europa als dat zou gebeuren.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Easter worshippers zegt genoeg. Ik zal het nooit vergeten.

  Christelijke hymnes een ander geluid dan islamitisch gekerm.

  Geliked door 2 people

 7. Cathja zegt:

  Ach…, ik heb liever niet dat ze schijnheilig doet en de christenen goede paasdagen toewenst, terwijl ze daar geen bal van meent. Huichelaars zijn er al genoeg.
  Merkel is in elk geval heel duidelijk geweest door te laten zien met welk ‘volk’ ze het liefst samenleeft.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Dan moet die HEKS verhuizen naar een ander land zou ik zeggen!

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Cathja. Daar heb jij gelijk in. Merkel neemt geen moeite meer schijnheilig te zijn tegenover haar eigen volk, en prettige of zalige Pasen te wensen. Zij weet dat “Die grosse Zeit” zal binnenkort aanbreken, en haar eigen volk zal worden door de moslims verdelgt. Haar vrienden bij BILDERBERG/NWO zijn al zeer ver gevorderd met het beoogde Kalergi-Plan. Nog paar tienduizenden parasieten uit islamitische landen en Afrika Duitsland binnen te laten, en het slachtfeest onder de inheemse bevolking kan beginnen.

   Like

 8. Hovawart zegt:

  De horeca lamgelegd totdat de ramadan voorbij is…..toeval denkt u………… slaap lekker.

  Geliked door 1 persoon

 9. Sinyo zegt:

  Al jaren is bekend (al in de vorige eeuw) – ik herhaal het hier wederom – dat ook deze (Rammedan/Haagse Harry) “wens” von dieser Hexe door de aangesprokenen wordt beschouwd als een diepe buiging.
  Zo’n diepe buiging is al eens eerder vertoond van een (donkere) pres van een groot land aan de andere kant van de oceaan. Yes we can . . . . èèh know.

  Geliked door 2 people

 10. delamontagne zegt:

  In deze beroerde tijden voor de Niet-moslim !, verschijnen er in de Fr media de nodige Cartoons………
  / * / *
  Als Uw buren aan de Rammeldan doen ?,
  help hen dan daarbij door het “Goed-samen-leven” te ondersteunen…………..

  We doen er alleen maar varkensvlees op om jullie niet in de verleiding te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Nemesis zegt:

  Persoonlijk heb geen enkele behoefte aan de wensen van deze van dat duivels bezetene communistische loeder, dat haar eigen landslui haat als de pest en ze het liefst al direct over de kling jaagt of laat jagen.

  Geliked door 1 persoon

 12. vangie1206j zegt:

  Ik heb in mijn lange leven heel veel fouten gemaakt.
  Ik heb in mijn lange leven 1 keer iets goeds gedaan en dat is emigreren naar de Filippijnen.
  Hier is het ook een tering zooitje met die achterlijke lockdown.
  Maar desalnietemin beter dan in EURABIA.

  Like

 13. Julia zegt:

  Ook hier hebben we met met een Rutte op zijn knietjes te maken (hoe trieste vertoning als MP), het dagelijks gezeik van de landverraders Jette en Klaver waarvan de hersencellen dermate zijn aangetast waardoor gezond en economisch denken niet meer mogelijk is en blijven doordrammen voor meer en meer import zonder enigszins het vermogen te hebben om te bedenken wat de desastreuze gevolgen zijn die leiden tot o.a. afbraak van ons totale sociale stelsel, een te vol overbevolkt land, massa uitkeringen en overige maatschappelijke schade binnen onze samenleving. Kortom al degenen die hier sterk voorstander van zijn hebben nu al (deels) en krijgen nog meer haar trekken thuis doordat meer wijken worden overgenomen door migranten. Veel knuffelplezier verder en vergooi verder de toekomst voor uw nazaten die zullen ooit in de geschiedenis lezen wat de huidige leiders en aanhang hebben aangericht en op haar geweten hebben.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. Vroeger ging het om het overnemen van “meer wijken”. Die tijd is al lang voorbij. Nu helpt de overheid, via de COA en haar AZC’s, de laatst resterende vrije delen van Nederland over te nemen. Delen die nog vrij zijn van multiculturaliteit. De kaart van Nederland lijkt in veel opzichten veel op de Corona-kaart van het RIVM. De minste Corona infecties komen voor in delen met minste multiculturaliteit.

   Like

 14. Lucky zegt:

  Ondertussen, gevaarlijk links heeft WANTED-posters van politieagenten
  https://www.anonymousnews.ru/2020/04/25/linksextremisten-polizisten-listen/

  Berlin: Linksextremisten setzen Polizisten auf schwarze Listen

  Linksextremisten haben auf der Webseite Indymedia ein Fahndungsplakat mit Polizeibeamten veröffentlicht. Fahndungsplakate mit Polizisten wurden auch auf Wänden, Hauseingängen und an einer Litfaßsäule in Berlin gefunden. Doch der Gesetzgeber bleibt untätig.

  Linksextremisten verteilen in Berlin “Fahndungsplakate”, auf denen Polizeibeamte wie Verbrecher oder Terroristen abgebildet sind. Der Tagesspiegel berichtet: “Doch bei den Polizisten soll es sich um szenekundige Beamte des Staatsschutzes und aus Spezialeinheiten handeln. Am vergangenen Sonntag fanden Beamte an zwei Stellen in Mitte und Gesundbrunnen (Berlin, Anm.d.Red.) mehrere solcher Plakate an Wänden, Hauseingängen und an einer Litfaßsäule.”

  Die Linksextremisten versuchen, “szenekundige Beamte” ausfindig zu machen, die beim Staatsschutz und bei den Observationsteams der Mobilen Einsatzkommandos (MEK) tätig sind. Dabei gehen sie sehr professionell vor. “Ihre Gesichter zu kennen, um adäquat auf ihre Anwesenheit reagieren zu können, ist wichtig”, heißt es in einem Aufruf auf dem linksextremistischen Portal Indymedia, wo man unter einer Emailadresse die Linksextremisten mit Informationen über die Beamten, die bildlich zu sehen sind, versorgen kann.

  Nl
  Berlijn: linkse extremisten zetten politieagenten op de zwarte lijst

  Linkse extremisten hebben een WANTED poster met politieagenten op de Indymedia-website geplaatst. Zoekposters met politieagenten werden ook gevonden op muren, huisingangen en op een reclamecolumn in Berlijn. Maar de wetgever blijft inactief.

  Linkse extremisten verspreiden in Berlijn “wanted posters” waarop politieagenten zoals criminelen of terroristen zijn afgebeeld. De Tagesspiegel bericht: ‘Bij de politieagenten zou het om scenekundige staatsfunctionarissen van speciale eenheden gaan. Afgelopen zondag vonden functionarissen twee van dergelijke posters op muren, ingangen van huizen en op een reclamekolom op twee locaties in Mitte en Gesundbrunnen (Berlijn, redacteur). ”

  De linkse extremisten proberen ‘scènegevoelige agenten’ te lokaliseren die voor de staatsveiligheid en de observatieteams van het Mobile Operations Command (MEK) werken. Ze doen dit heel professioneel. “Het is belangrijk om hun gezichten te kennen om adequaat te kunnen reageren op hun aanwezigheid”, zegt een oproep op het linkse extremistische portaal Indymedia, waar je de linkse extremisten informatie kunt geven over de ambtenaren die te zien zijn op een e-mailadres kan.

  Like

 15. Jade zegt:

  Bij deze wens ik Merkel een gezegende onthoofding.

  Like

 16. P. Puk zegt:

  Dit takkenwijf heeft meer stuk gemaakt dan Adolf ooit heeft gedaan. En er komt nog meer uit het satanische vaatje!

  Like

 17. ronald zegt:

  tOESPRAAK VAN MERKEL
  De ramadan is een periode van inachtneming, van bezinning
  en het toekeren naar andere mensen, = MOSLIMS
  vooral naar armen, = ENKEL MOSLIMS
  een tijd van bij elkaar komen voor u als moslima´s en moslims. = JUIST
  Tegelijkertijd staat het avondlijke vasten breken ook altijd voor = VRETEN
  de ontmoeting met mensen van andere religies, = SCHEINHEILIG
  dat onze samenhang als samenleving = PROOKJE
  op bijzondere wijze tot uitdrukking brengt. = GELUL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s